Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Elimde değil. Ben en iyisi bugün daha fazla yazmayım buraya. Diğer arkadaslarımı da olumsuz etkiliyorumm. Teşekkür ediyorum hepinize
canım ne o öyle kaçar gibi... biz burda neciyiz:)..hem sen bir kere yendin daha neden korkuyosun ki... ilk başlarda tereddüt etmen normal diyeceğim ama sen de biliyosun bunu,, o penis komple bir kere girdimi girdi.. demekki birdaha girmemesi için bir sebep yok.. nasıl başarabildiysen yine aynı şekilde başarabilirsin..bu kadar umutsuz olma lüfen...birde normal hayatımızda da olmazmı zaten .. bazen canımız sıkılır.. bir şeye yapmak gelmez içimizden.. herşeyi kafaya takarız.. karamsar oluruz.. bu hisleri normal şartlarda gün içinde başka mevzular nedeniylede yaşayabiliyoruz.. belki farkında dilsin.. yine böyle bir dönemindesin de aslında o yuzden dün olmadı.. bi de böyle düşünelim:):) (hilmi yapıyo ya çok hoşuma gidiyo) canım benim sana tavsiyem ben yenmeden öncesinde bilanço yapıyodum.. hergün olmasa da iki günde bir falan... burda da birkaç tanesi paylaşmıştım.. belki denk gelen arkadaşlar olmuştur.. günün bilançosu diye.....ben çok faydasını gördüm.. çünkü gözümün önünde yapabildiklerim duruyorken beynimin bilinçaltımın oyununa gelip de negatifleri düşünemiyosun.. sadece pozitifleri düşünüyorsun.. ben yendikten sonra da kendi kendime yapmaya devam ettim.. işte üç gün öncesinde penisi alabiliyordum ama zorlanıyordum.. alabildiğime odaklanınca bu sefer zorlanmamaya başlıyordum.. zorlanmamaya odaklanınca bu sefer yağı vazelini bıraktım..hiçbirşey kullanmadan yapabildiğimi görünceşimdi de yavaş yavaş zevk almaya odaklanıyorum.. .. her seferinde bir pozitif daha eklendi. zaman çok da önemli değil kimi çok kısa sürede geçiyo kimi daha uzun .. ama işte hep adım adım ilerliyoruz.. önemi olan bu... sen şuan pnsi tamamen alabildiğini unuttun bunu sana hatırlatacak bişeyler yap...yaz kocaman kağıtlara yapıştır buzdolabına filan gelip gecerken görsün gözün...bilinçaltının oyunlarına gelme lütfen....

Canım ilk başta küs işareti gibi yapıyorum yani ilk girişte sonra yanyana getirmeye çalışıyorum tabi bir boğum şu anda
3 parmak ben yapamadim zor geldi sadece bir kere bir bogum yapabildim.kizlar bence 3 parmak gerek yok 2 parmak yeterli olur diye dusunuyorum tabi siz biirsinizde yinede benim fikrim bu.

Canim anliyorum seni ama az kaldi sen de yeneceksin, senin de olacak bebisin:) guzel seyler dusun. hem yegenin olacak ne guzel Allah saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insallah. Bizim daha vakti gelmemis o da olacak insallah.

Bende seningibiyim canim hamile birini duydummu moralim bozulurdu.tabi hissettigimiz duygular cok farkli uzuldugumuz onlarin hamile olmasi degil.insallah allahim bizlerede o duygulari yasatacak hic uzulme yuzunde dusnesin herseyin bir zamani var ve o zaman geldiginde kebdiliginden hallolur hersey.

sinirimi bozmamaya çalışıyorum ama gelip gidip söyleniyo neymiş kadın dediğin erkeğinden küçük olurmuş.derlerye sinek küçük ama mide bulandırır buda öyle
ayy canım ya.a. kusura bakma noolur.. çok güldüm ya.a.. kayıtsız kalamadım.. sonra da kızın sinirini bozuyo sen de gülüyon diye bi de kendime sinir oldum.:). yazmadan da duramadım.. :)) ne şeker bir kaynanaymış o öyyle ya.:))).. 6 ay nedir ya..:))
sen de ona de ki -kadın erkekten büyük olursa zenginlik getirirmiş- derler:))

Rabbim Razı olsun sizden. Bi anne bi KARDEŞ misalî erimenden böyle uzun n uzun yazıyorsunuz ya Rabbim tuttuğunuzu altın etsin.

gül canım gül nolcak :)

Benim de en gec mayista halletmem lazim kendime zaman verdim burdan cok guc aliyorum ben de. insallah dusundugumuz gibi olur, yolunda gider hersey.

Benim de en gec mayista halletmem lazim kendime zaman verdim burdan cok guc aliyorum ben de. insallah dusundugumuz gibi olur, yolunda gider hersey.

Canlarım zaman öyle hızlı akıp geçiyor ki, kendinize verdiğiniz süreç içerisinde yenemeseniz bile eninde sonunda başarıya ulaşacaksınız. Ben şimdiye kadar egzersiz yapıp da başarısız olana rastlamadım, sizleri teselli etmek için söylemiyorum, inanın gerçek bu, uğraştığınız derdin bir çaresi var çok şükür. Öyle güçlüsünüz, öyle cesursunuz ki ben birkaç yıl önce bu forumu okuduğumda parmak egzersizine başlamıştım, üye olmadan takip ettim ve sadece bir boğum alabildim bir haftada. Hatta aylarca vajinismus olduğumu kabul etmedim, eşim ilk gün anlamıştım fakat üzülme diye söylemedim dedi, hepimiz sancılı günler yaşadık, inişlerimiz çıkışlarımız oldu, olmaya da devam ediyor. Geçiyor meleklerim, hepsi geçiyor, şu anda vajinismuslu olduğum günler hafızamdan yavaş yavaş siliniyor çok şükür, tıpkı sizin de bir gün zihninizden tamamen silineceği gibi. İnanın kendinize, rahat olun, korkularınız gerçek değil, egzersizlere ara vermeden devam edin, ben yürekten inanıyorum ki "yendim" mesajınızı da çok yakında okuyacağız. Her gözyaşının sonunda mutluluk vardır kızlar, azimle, ısrarla, inatla devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…