- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.961
insan arkadaşını merak ediyo haliyle neyse iyi olmana sevindimBeni merakmı etmiş arkadaşlarım. İyiyim kızlar, dünya telaşlarım var biraz zor günler geçiriyorum. 2 gündür ne egzersiz nede deneme oldu, aynı durumdayım.
kızlık zarın yırtıldıktan sonra 3 4 gün ara vermen gerekio benim bildiğim.. kadın doktorum öyle demişti o 3 4 gün içinde zar geri iyi olurmuş ..Arkadaslar ben yendikten sonra 3 kere deneme yapabildim 2.de 3.de kanamam oldu bide hala tam olarak alisamadim cok az aci oluyo acaba bu ne kadar surer.
yapmamız gerekmiyor mu ki alışması içinkızlık zarın yırtıldıktan sonra 3 4 gün ara vermen gerekio benim bildiğim.. kadın doktorum öyle demişti o 3 4 gün içinde zar geri iyi olurmuş ..
evet anladim cnm zaten hergun denemedik 2 3 gun ara verdik.artik iyilesmistir heralde.kızlık zarın yırtıldıktan sonra 3 4 gün ara vermen gerekio benim bildiğim.. kadın doktorum öyle demişti o 3 4 gün içinde zar geri iyi olurmuş ..
Canim kanamanin olmasi kendini kastigindan dolayi olmustur vajina duvarlari zedelenmistir o da kanamaya sebep olmustur aliama surecinde kayganlastiriciya devam edin ve her gun ya da gun asiri deneme yapmaya devam edin zamanla hic birsey hissetmemeye baslayacaksin zevk almaya odaklanacaksin canimarkadaslar ben yendikten sonra 3 kere deneme yapabildim 2.de 3.de kanamam oldu bide hala tam olarak alisamadim cok az aci oluyo acaba bu ne kadar surer.
doktor bana hemen yapmayın demişti aradan 3 4 gün geçsin sonra demişti.. bende kızlık zarımın yırtıldıktan 2 sonra parmak denemiştim hem acıdı hem kanadı .. :) ama şimdi mumla denediğimde acımıo ..yapmamız gerekmiyor mu ki alışması için
hımm bak bilmiyordum bunu iyi oldu söylediğin. canım zarın yırtıldı mı senin denemede mi egzersizde midoktor bana hemen yapmayın demişti aradan 3 4 gün geçsin sonra demişti.. bende kızlık zarımın yırtıldıktan 2 sonra parmak denemiştim hem acıdı hem kanadı .. :) ama şimdi mumla denediğimde acımıo ..
kızlar su yumutlama gunu nasıl hesaplanıyor bilen var mı
evet odaklanamiyorum tam olarak belki ondan kasiyo olabilirim.sik sik denemeye calisicam ins.tez zamanda alisirim.kizlar hepinize tesekkur ederim.henuz yenmemis arkadaslarda tez vakitte yener ins.Canim kanamanin olmasi kendini kastigindan dolayi olmustur vajina duvarlari zedelenmistir o da kanamaya sebep olmustur aliama surecinde kayganlastiriciya devam edin ve her gun ya da gun asiri deneme yapmaya devam edin zamanla hic birsey hissetmemeye baslayacaksin zevk almaya odaklanacaksin canim
Adaniscim geri cekilme de hamilelik riski varmidir.Canım adet olduğun güne 14 gün ekle, ovulasyon tarihin ortaya çıkar.
evet tamda ben oyle duwunuyorum canim sorun tamamile benimle in wa ALLaH biter:)geçer ya merak etmeyin ben 6 ay boş boş durdum kendiliğinden olmasını bekledim.uğraşmaya başlayınca 1.5 ayda yendim.anladımki sorun beynimdeymiş vajide sıkıntı yok :)
canim kalin olunca korku gelmiyor sadece aliwmak zor oda tamamile bizden asili hirsla yapsak onu bile geceriz merak etme yanma oldukda ara ver canim bendede ayni oluyor soram yine yapiyorum bawarilar bizeCanım ben daha çok kalın aparata geçmedim baş parmağım kalınlığında şu anki. acıma fln yok şükür sadece kayganlaştırıcının verdiği yanma oluyor gelitgelen kullanıyordum önceden onla yapınca yanma olmuyordu bitince başka almak zorunda kaldım eczanede yokmuşbende de korku yok çalışırken ama kalınlaştırdığımda nasıl olur bilmiyorum. inşallah geçsin gitsin hemen.
hirs olmadan olmuyor zaten inat ettim yapacagim. ins arkadasim basaracagiz :)canim kalin olunca korku gelmiyor sadece aliwmak zor oda tamamile bizden asili hirsla yapsak onu bile geceriz merak etme yanma oldukda ara ver canim bendede ayni oluyor soram yine yapiyorum bawarilar bize
Adaniscim geri cekilme de hamilelik riski varmidir.
hımm bak bilmiyordum bunu iyi oldu söylediğin. canım zarın yırtıldı mı senin denemede mi egzersizde mi
arkadaşlar hamilelik riski var bizzat benim amcamın karısı hamile kaldı.doktora sormuşlar işte geri çekilme yöntemiyle korunduklarını doktor ilişki esnasında penisten bi sıvı salgılanıyomuş(halk arasında zevk suyu diye tabir edilen şey)o sıvı içerisindede sperm olma ihtimali varmış.dediğin gibi adaniscim küçük bi ihtimal olmakla birlikte hamilelik riski kesinlikle varTam korunma yöntemi olmadığını biliyorum canım yalnız hamile kalma olasılığı düşük bir ihtimal.
Yani ilişkiden kaynaklı bir ağrı falan olmuyo demı kendını serbest bıraktıktan sonra
arkadaşlar hamilelik riski var bizzat benim amcamın karısı hamile kaldı.doktora sormuşlar işte geri çekilme yöntemiyle korunduklarını doktor ilişki esnasında penisten bi sıvı salgılanıyomuş(halk arasında zevk suyu diye tabir edilen şey)o sıvı içerisindede sperm olma ihtimali varmış.dediğin gibi adaniscim küçük bi ihtimal olmakla birlikte hamilelik riski kesinlikle var
in wa ALLaHhirs olmadan olmuyor zaten inat ettim yapacagim. ins arkadasim basaracagiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?