- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.941
misyonerde tam uzanmak yerine dizlerini kırarak kendine doğru çekersen bacaklarını fazla açmak zorunda kalmıyosun öyle rahat edebilirsinBen üste iken sıkıntı yok yalnız misyoner pozisyona geçtiğimiz de bacaklarım arasına sanki sığmıyor. Bacaklarım o yükten resmen tren gecmişcesine ağrouor. Daha açılacak yer kalmıyor kendimi de sıkmıyorum ama ne sıkıntı bilmiyorum.
amin canım inşallah :)iyi ya hayırlı ve sağlıklı bi evlat sahibi olmanızı dilerim.bende istiyorum da eşim cık diyo
tamam cnm saolEşimle beraber olurken ilk başta yağ kullandık. Ilerlemesi cok rahat oluyır. Ama son iki denememizde eşim istemedi. Bi sıkıntıda yaşamadık. Zaten yeterince kayganlasıyır. Zeytin yağına gerek kalmıyor.
Ama hala beraber olurken zotlanıyotuz
Canım ben daha çok kalın aparata geçmedim baş parmağım kalınlığında şu anki. acıma fln yok şükür sadece kayganlaştırıcının verdiği yanma oluyor gelitgelen kullanıyordum önceden onla yapınca yanma olmuyordu bitince başka almak zorunda kaldım eczanede yokmuşevet canim agri varsa zorlama ara ver bana doktor ilac yazdi onu suruyorum acisi geciyor 2saatten sonra tekrar yapiyorum bendede ilk oluyor sonra olmuyor falan ama moralimi bozmuyorum zor olan geride kaldi oraya bi wein gireceyini beynime aliwtirdim korku falan hic yok
in wa ALLAH gecer bunlarda
Tam olarak mı kendinize çekiyorsunuz Bacaklarınızı. Eşim kolları Üzerinde gazla durmadan ağırlığını bana veriyor. Bu sefer ben taşınamıyorum o yükü. Bacaklarım ayrılacak gibi ağrouor.misyonerde tam uzanmak yerine dizlerini kırarak kendine doğru çekersen bacaklarını fazla açmak zorunda kalmıyosun öyle rahat edebilirsin
tatlım aynen vajilerde sorun yok sorun beynimizde:) ben çok geç başladım egzersize evlendikten sonraki aylarda başlasaydım belki daha kolay olurdu benim için. neyse iyi düşüneyim ben yine de, inş halledicem er ya da geç. egzersiz yapmak bile kafamı çok rahatlattı. her gün nasıl olcak nası yapcam derdim birşey de yapmazdım bunun için. simdi ise egzersiz yapmak için can atıyorum başarınca mutlu oluyorum bu bile büyük bir adım benim için.geçer ya merak etmeyin ben 6 ay boş boş durdum kendiliğinden olmasını bekledim.uğraşmaya başlayınca 1.5 ayda yendim.anladımki sorun beynimdeymiş vajide sıkıntı yok :)
Yani ilişkiden kaynaklı bir ağrı falan olmuyo demı kendını serbest bıraktıktan sonraTam olarak mı kendinize çekiyorsunuz Bacaklarınızı. Eşim kolları Üzerinde gazla durmadan ağırlığını bana veriyor. Bu sefer ben taşınamıyorum o yükü. Bacaklarım ayrılacak gibi ağrouor.
evet çekince dizlerim karnıma kadar geliyo.aynı pozisyonda bacaklarınızı havaya kaldırıp ve ayaklarınızı ellerinizle çekerek git gele uygun pozisyon sağlayabilirsinizTam olarak mı kendinize çekiyorsunuz Bacaklarınızı. Eşim kolları Üzerinde gazla durmadan ağırlığını bana veriyor. Bu sefer ben taşınamıyorum o yükü. Bacaklarım ayrılacak gibi ağrouor.
aynen çok doğru diyosun.biz kendiliğinde olur diye bekledik ama olmadı.ilk doktora gittim o da egzersiz falan önerdi.sonra bu sayfayı buldum ilk zamanlar sadece okuyup çıkıyordum sonra üye olup arkadaşlardan yardım alarak yendim çok şükür :)tatlım aynen vajilerde sorun yok sorun beynimizde:) ben çok geç başladım egzersize evlendikten sonraki aylarda başlasaydım belki daha kolay olurdu benim için. neyse iyi düşüneyim ben yine de, inş halledicem er ya da geç. egzersiz yapmak bile kafamı çok rahatlattı. her gün nasıl olcak nası yapcam derdim birşey de yapmazdım bunun için. simdi ise egzersiz yapmak için can atıyorum başarınca mutlu oluyorum bu bile büyük bir adım benim için.
Yani hafif kasılmalar git gel yaparken benim telaşlanmam kendimi sıkmam dışında ilk zamanlarki gibi bişey olmuyor. Zaten sanırım o anki durumuma göre değiliyor. Mesela en son ki denememizdr o kadar rahat girdi ki inanamadım. Bazen ilk girişte sıkıntı oluyor. Ama Şükürler olsun uğraşıyoruz ama tam birlesme oluyır.Yani ilişkiden kaynaklı bir ağrı falan olmuyo demı kendını serbest bıraktıktan sonra
bizdede tam birleşme oluyoda ben sadece misyonerde yapabiliyorumYani hafif kasılmalar git gel yaparken benim telaşlanmam kendimi sıkmam dışında ilk zamanlarki gibi bişey olmuyor. Zaten sanırım o anki durumuma göre değiliyor. Mesela en son ki denememizdr o kadar rahat girdi ki inanamadım. Bazen ilk girişte sıkıntı oluyor. Ama Şükürler olsun uğraşıyoruz ama tam birlesme oluyır.
Ben mimyonunm. Eşim uzun boylu biraz da kilolu acaba ondan Kaynaklı bi sıkıntı olabilir ni.evet çekince dizlerim karnıma kadar geliyo.aynı pozisyonda bacaklarınızı havaya kaldırıp ve ayaklarınızı ellerinizle çekerek git gele uygun pozisyon sağlayabilirsiniz
Benim bacaklarımda derman kalmıyor. Beline dolayınca daha rahat oluyırbizdede tam birleşme oluyoda ben sadece misyonerde yapabiliyorum
misyonerde sıkıntı yaşamanızın sebebi dediğiniz gibi eşinizin kilolu olması bence çünkü üstünüze doğru eğilince ister istemez bi baskı olacaktır.eşiniz elleriyle yerden destek alabilirse daha rahat edersinizBen mimyonunm. Eşim uzun boylu biraz da kilolu acaba ondan Kaynaklı bi sıkıntı olabilir ni.
ha ha habenimde az kaldı ya son bi hafta falan hep deneme yapmak istiyorum iyice alışayım diye de eşim sütten kesildim kızım biraz ara verelim diyo
benim bacaklarda mahfoluyo ama üstte git gel hareketini beceremiyorum eşimde istemiyo doğal olarakBenim bacaklarımda derman kalmıyor. Beline dolayınca daha rahat oluyır
Acaba herkeste mi böyle yoksa biz acemilik mi çekiyoruz. Ya da eşimiz koluna mı yüklenmesi gerekirken ağırlığını bize veriyor.benim bacaklarda mahfoluyo ama üstte git gel hareketini beceremiyorum eşimde istemiyo doğal olarak
aslında acemilik bu işin tatlı yanı acemiliği insanın eşiyle birlikte yenmesi en güzeli.yani zayıfta olsa afedersin biraz açık oluyo ama tamamen üzerimize uzanmaması gerekiyo.ben öyle olunca boğuluyorum sanki itiyorum üstümden o da mecburen yerden destek alıyoAcaba herkeste mi böyle yoksa biz acemilik mi çekiyoruz. Ya da eşimiz koluna mı yüklenmesi gerekirken ağırlığını bize veriyor.
bende göremedim bugün sanırım sabah girim çıktı onun dışında görmedim hiçzuzuku nerde hiç yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?