Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim kalin olunca korku gelmiyor sadece aliwmak zor oda tamamile bizden asili hirsla yapsak onu bile geceriz merak etme yanma oldukda ara ver canim bendede ayni oluyor soram yine yapiyorum bawarilar bize

Tam korunma yöntemi olmadığını biliyorum canım yalnız hamile kalma olasılığı düşük bir ihtimal.
arkadaşlar hamilelik riski var bizzat benim amcamın karısı hamile kaldı.doktora sormuşlar işte geri çekilme yöntemiyle korunduklarını doktor ilişki esnasında penisten bi sıvı salgılanıyomuş(halk arasında zevk suyu diye tabir edilen şey)o sıvı içerisindede sperm olma ihtimali varmış.dediğin gibi adaniscim küçük bi ihtimal olmakla birlikte hamilelik riski kesinlikle var

Yani ilişkiden kaynaklı bir ağrı falan olmuyo demı kendını serbest bıraktıktan sonra

Canım acı, ağrı, sızı duymamızın sebebi, korkup kaslarımızı sımsıkı kapatmak, eşimiz zorlayınca da canımız acıyor haliyle. Rahat olabilseydik eğer ya çok çok az acı hissederdik ya hiç hissetmezdik. Ellerini sımsıkı kapattığında, ben zorla açmaya çalışsam canın yanar, böyle düşün ve vajinal kaslar sandığımızdan daha güçlü, bu yüzden egzersiz yapmadan ilişki yaşayamıyoruz. Önce kaslarımızı gevşetmeyi öğreniyoruz daha sonra ilişki aşamasına geçiyoruz.

Evet kuzucum, tam bir korunma yöntemi değil..

Inşallah yeneriz hep beraber ya sirtimda yuk gibi gerçekten çekmeyen bilmiyor naz yaptigimizi düşünüyorlar allah kimseye yaşatmasin egzersiz aşamasındyim inşallah yolun sonuna gelirim bi gün
merhaba arkadaslar ben vajınusmus hastasıydım ve 3 gunde tedavı sonucunda bu lanet hastalıktan kurtuldum..bılgı almak ısteyen bana yazabılır..

oyy kuzum ya sil gözünüde sakinleş biraz.olur böyle ara sıra aksilikler stres yapma daha kötü olursun sonra.aparatı kalın alamadıydan tekrar incelt istersen bi süre daha öyle devam et

oyy kuzum ya sil gözünüde sakinleş biraz.olur böyle ara sıra aksilikler stres yapma daha kötü olursun sonra.aparatı kalın alamadıydan tekrar incelt istersen bi süre daha öyle devam et
Oyle yapcam mecburen canim, bir oncekinden baya kalindi bu. morali bozuluyor insanin ya kendime kizdigim icin agladim niye boyleyim diye basim da zonkluyor su an.

bi ağrı kesici al yatıp uyu güzelce hiçbişeyin kalmaz sabaha merak etme :)
Canimm aglamak iyi geldi icimdeki sıkıntıyı aldi goturdu. ya benim sorunum zari dusunmek o yuzden korkuyorum yapamiyorum. inat ettim aparati 4-5 cm alabildim birseye degdi rahatsiz etti. sanirim zardan dolayi geriliyorum o olmasa halletcem gibi. acaba zari aldirsam mi benim sorunum biraz da bu gibi sanki

olabilir bazı zarlar yapı olarak daha kalın ve esnek olabiliyomuş eğer öyleyse bu durumdan rahatsızlık duymuş olabilirsin.ben cinsel ilişkiyle bile zarı bozulmayan taki doğumda zarı yırtılan kadınlar olduğunu duymuştum

merhaba arkadaslar ben vajınusmus hastasıydım ve 3 gunde tedavı sonucunda bu lanet hastalıktan kurtuldum..bılgı almak ısteyen bana yazabılır..

Merhaba arkadasim sagolsun burdaki arkadaslar cok yardimci oluyorlar.egzersizlerle yenemeyen yok insaallah bende boyle yenerim. ama dktor tedavisi nasil onuda anlatirmisin detayli bir sekilde merak ediyorum.

hımm bak bilmiyordum bunu iyi oldu söylediğin. canım zarın yırtıldı mı senin denemede mi egzersizde mi
evet yırtıldı.. benımkısını doktor yırttı.. tedaviye gitmiiştm vajınısmus için.. sonra yapay peni,si bi soktu ben bi bağırdım çokk acıttı .. yavaş yapsa okadar agrımazdı .. sonra 3 4 gün kanamam oldu ara ara .. yani yazdığım sizi korkutmasın dpktor birden bastırarak sokunca agrıdı.. yoksa bence agrımaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…