- 4 Nisan 2015
- 136
- 101
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.981
canim kalin olunca korku gelmiyor sadece aliwmak zor oda tamamile bizden asili hirsla yapsak onu bile geceriz merak etme yanma oldukda ara ver canim bendede ayni oluyor soram yine yapiyorum bawarilar bizeCanım ben daha çok kalın aparata geçmedim baş parmağım kalınlığında şu anki. acıma fln yok şükür sadece kayganlaştırıcının verdiği yanma oluyor gelitgelen kullanıyordum önceden onla yapınca yanma olmuyordu bitince başka almak zorunda kaldım eczanede yokmuşbende de korku yok çalışırken ama kalınlaştırdığımda nasıl olur bilmiyorum. inşallah geçsin gitsin hemen.
hirs olmadan olmuyor zaten inat ettim yapacagim. ins arkadasim basaracagiz :)canim kalin olunca korku gelmiyor sadece aliwmak zor oda tamamile bizden asili hirsla yapsak onu bile geceriz merak etme yanma oldukda ara ver canim bendede ayni oluyor soram yine yapiyorum bawarilar bize
Adaniscim geri cekilme de hamilelik riski varmidir.
hımm bak bilmiyordum bunu iyi oldu söylediğin. canım zarın yırtıldı mı senin denemede mi egzersizde mi
arkadaşlar hamilelik riski var bizzat benim amcamın karısı hamile kaldı.doktora sormuşlar işte geri çekilme yöntemiyle korunduklarını doktor ilişki esnasında penisten bi sıvı salgılanıyomuş(halk arasında zevk suyu diye tabir edilen şey)o sıvı içerisindede sperm olma ihtimali varmış.dediğin gibi adaniscim küçük bi ihtimal olmakla birlikte hamilelik riski kesinlikle varTam korunma yöntemi olmadığını biliyorum canım yalnız hamile kalma olasılığı düşük bir ihtimal.
Yani ilişkiden kaynaklı bir ağrı falan olmuyo demı kendını serbest bıraktıktan sonra
arkadaşlar hamilelik riski var bizzat benim amcamın karısı hamile kaldı.doktora sormuşlar işte geri çekilme yöntemiyle korunduklarını doktor ilişki esnasında penisten bi sıvı salgılanıyomuş(halk arasında zevk suyu diye tabir edilen şey)o sıvı içerisindede sperm olma ihtimali varmış.dediğin gibi adaniscim küçük bi ihtimal olmakla birlikte hamilelik riski kesinlikle var
in wa ALLaHhirs olmadan olmuyor zaten inat ettim yapacagim. ins arkadasim basaracagiz :)
Anladim cnm bende oyle duymustum yind de sormak istedim cok sagol.Tam korunma yöntemi olmadığını biliyorum canım yalnız hamile kalma olasılığı düşük bir ihtimal.
Anladim cnm bende oyle duymustum yind de sormak istedim cok sagol.
merhaba arkadaslar ben vajınusmus hastasıydım ve 3 gunde tedavı sonucunda bu lanet hastalıktan kurtuldum..bılgı almak ısteyen bana yazabılır..Inşallah yeneriz hep beraber ya sirtimda yuk gibi gerçekten çekmeyen bilmiyor naz yaptigimizi düşünüyorlar allah kimseye yaşatmasin egzersiz aşamasındyim inşallah yolun sonuna gelirim bi gün
millet nerde kız herkes iş başında galibaSen de sağol canım ^^
Evet canim ben egzersiz yapiyordum agladim sinirimden az once, hala gozlerim yasli ilk defa agladim egzersize baslayali. kendimi bir an gucsuz hissettim aparati kalinlastirdim aslinda ucunu aldim ama yanma oldu cok canim sıkıldı sert geldi bir de.m
millet nerde kız herkes iş başında galiba
oyy kuzum ya sil gözünüde sakinleş biraz.olur böyle ara sıra aksilikler stres yapma daha kötü olursun sonra.aparatı kalın alamadıydan tekrar incelt istersen bi süre daha öyle devam etEvet canim ben egzersiz yapiyordum agladim sinirimden az once, hala gozlerim yasli ilk defa agladim egzersize baslayali. kendimi bir an gucsuz hissettim aparati kalinlastirdim aslinda ucunu aldim ama yanma oldu cok canim sıkıldı sert geldi bir de.
Oyle yapcam mecburen canim, bir oncekinden baya kalindi bu. morali bozuluyor insanin ya kendime kizdigim icin agladim niye boyleyim diyeoyy kuzum ya sil gözünüde sakinleş biraz.olur böyle ara sıra aksilikler stres yapma daha kötü olursun sonra.aparatı kalın alamadıydan tekrar incelt istersen bi süre daha öyle devam et
bi ağrı kesici al yatıp uyu güzelce hiçbişeyin kalmaz sabaha merak etme :)Oyle yapcam mecburen canim, bir oncekinden baya kalindi bu. morali bozuluyor insanin ya kendime kizdigim icin agladim niye boyleyim diyebasim da zonkluyor su an.
Canimm aglamak iyi geldi icimdeki sıkıntıyı aldi goturdu. ya benim sorunum zari dusunmek o yuzden korkuyorum yapamiyorum. inat ettim aparati 4-5 cm alabildim birseye degdi rahatsiz etti. sanirim zardan dolayi geriliyorum o olmasa halletcem gibi. acaba zari aldirsam mi benim sorunum biraz da bu gibi sankibi ağrı kesici al yatıp uyu güzelce hiçbişeyin kalmaz sabaha merak etme :)
olabilir bazı zarlar yapı olarak daha kalın ve esnek olabiliyomuş eğer öyleyse bu durumdan rahatsızlık duymuş olabilirsin.ben cinsel ilişkiyle bile zarı bozulmayan taki doğumda zarı yırtılan kadınlar olduğunu duymuştumCanimm aglamak iyi geldi icimdeki sıkıntıyı aldi goturdu. ya benim sorunum zari dusunmek o yuzden korkuyorum yapamiyorum. inat ettim aparati 4-5 cm alabildim birseye degdi rahatsiz etti. sanirim zardan dolayi geriliyorum o olmasa halletcem gibi. acaba zari aldirsam mi benim sorunum biraz da bu gibi sanki
merhaba arkadaslar ben vajınusmus hastasıydım ve 3 gunde tedavı sonucunda bu lanet hastalıktan kurtuldum..bılgı almak ısteyen bana yazabılır..
evet yırtıldı.. benımkısını doktor yırttı.. tedaviye gitmiiştm vajınısmus için.. sonra yapay peni,si bi soktu ben bi bağırdım çokk acıttı .. yavaş yapsa okadar agrımazdı .. sonra 3 4 gün kanamam oldu ara ara .. yani yazdığım sizi korkutmasın dpktor birden bastırarak sokunca agrıdı.. yoksa bence agrımazhımm bak bilmiyordum bunu iyi oldu söylediğin. canım zarın yırtıldı mı senin denemede mi egzersizde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?