Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kullaniyorum tabiki ama ilk defa aparati alirken icersi islak olmadigi icin zor oldu. ince aparatlarda sorun yok. dun denedigim iki parmagi kus yaparsin ya o kalinliktaydi.

Yani ilk ıslatma aşaması elbette ıslak ortama sokma kadar rahat olmaz. Ama yine de aşabilirsiniz bence bunu. Kızlık zarınızın kalınlığı ilişkiye engel olacak seviyede değilmiş sonuçta. Biraz daha çaba sarf edip alışmaya çalışmanızı öneririm ben naçizane.

bende küs işaretini rahat yapıyorum canım. banada başta garip geldi şimdi rahat yapıyorum.
yenersiniz inş onca uğraşınıza değse bari.kırk yıl düşünsem vajime parmak sokarak iyileşmeye çalışacağım aklıma gelmezdi.neyse ben kurtuldum çok şükür sizlerinde kurtulmasını sabırsızlıkla bekliyorum

yeni katıldınız galiba ilkkez görüyorum yanılmıyorsam

O ne biçim doktor öyle yaa tedaviye gidiyorsun daha beter ediyor. Hay Allahım biraz akıl fikir ver şu kullarına.
aslında cok iyi birisi.. konuştuğu zaman insanı rahatlatıo.. ama işte o an birden yaptı.. hatta sonra bacagıma ağrı girdi kıpırdatamadım resmen.. sonra bacammm diye bagırdım .. kenini kastığından damar sündü dedi .. öyle böye atlattım o durumu :) aparatlar boy boydu 6 tane o direk 3. boydan başladı her 30 dk. da bi degıstırıodu.. en sonunda hep kendım yaptım korkudan cunku o birden yapıodu :)

doktor değil hayvanmış resmen hasta bu öyle davranılırmı insanın canının kıymeti yokkız. kendi karısınada öyle sokuyomu acaba tövbe yarabbim ya
erkek degıldı kandındı.. doktor gitti ben kadının arkasından demedığımı bırakmadım .. biyandan ağlıom biyandan bagrıom kocamda tamam sus nevarda ağlıon dio.. bende o sinirinen kocama ayıptır gel bi hamleyle o koca şeyi sana takıyım nasılmış agladığım kadar varmymıs diye anla bi dedim.. ama o sadece gülüodu :) ama çokk şükür o günleri atlattım şimdiki halıme binlerce kez elhamdüllillah :)

kız Allah iyliğini versin sesli güldüm valla onlar zaten girince nasıl acıdığını anlasalar gülmezler

ne kadar sürede yendiniz siz

ben bir buçuk yıl yaşadım bu sorunu ama egzersiz konusunda başarılı değildim ne yazık ki. Epey bir erteledim. Yapmaya çalıştığım dönemlerde de yapamadım hiç. Oraya parmak sokmaya çalışmak olağandışı ve çok itici geliyordu. Daha sonra kendi kendime yapamayacağımı anlayıp doktora gittim. 3 haftada bitti çok şükür.

Kızlar merhaba ben suan adetim bitmesini bekliyorum adetten once 2 kere denemistim esimle ve p.başını ve birazcigini almisim farkinda bile degilim esim diyor inş.tekrar yaparım anestol krem suruyorum vajiye iki parmagimi sokarak sonr
Arkadasım çok az kalmış. Inşallah yakında güzel haberinizi alırsınız. Ben bunu ilk başardığımda Sevinçten ağlamıştım Rabbim yardım etsin inşallah.
İnşAllah canım bitti diyorum artık zaten bitti dimi ya bitsin artık bundan sonrası daha kolay hetalde bu kadarı oldu acı yok anladım hepside olur inş.

Kizlik zari muayenesini yapisi garip geldi ama kadinin aletle bakmadi bilmiyorum nasil oluyor normalde muayene,eliyle aralayip da bakmisti. Emin olmak icin tekrar gidicem doktora.

iki parmak küs şeklinde zor olmuyormu ben şuan parmağımı küs yapıyorumda ne bilim bana girmez gibi geliyo
Baharcim parmakla calismiyorum ben zaten aparat hazirlamakta zorluk cekiyorum bitmis bir rimel vardi onu pecete ile sardim sonra strecledim o kalinlikta birseydi. İlk yapamamistm ucu girmisti sadece. agladim baya. senle konustuktan sonra inat ettim millet cocuk doguruyo dedim ve ugrastim 4-5 cm girdi. Sert olusu da rahatsiz etti beni. zari da dedigim gibi kafama takiyorum diye ilerletemedim.

EN SON EŞİMİNKİNİN BASI COK AZ ALDIM SONRA AET OLDUM BİTTİ DENEYECEKTİK AMA EŞİM BANA DEMEDİĞİ KALMADI DAHA NE KADAR BEKLEYECEM NERDEYSE 2 SENE OLUYOR BİR TIK YOK BİLMEM NE YOKSA ADANİSİN DEDİĞİ POZ DENEYECEKTİM NASIL OLUR DİYE AMA CESARET KALMADI COK AGIR KONUŞTU BENİMLE EŞİM

Rahat ol. Gerçekten acımayacak. Acı olsa bile dayanılamayacak bişey değil emin ol. Zaten kendini kasmazsan anlamayacaksın bile. Bunu inandır kendine

Aaaaa ben oyle doktora gitsem vajinismusumun derecesi artar :)))) aman yarabbiimm

zar konusunda canım ben o yırtılmayı tecrübe etmediğim için acırmı acımazmı bilmiyorum ama çok acıyacağını sanmıyorum.zorla biraz dayanamadığın noktada bırakırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…