Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bikez yüzüstü denedim git gel grçekten çok rahat oldu ama o da çok itici geldi bana
islaklik yeterince olunca sikinti olmuyo canim ya.rahatladigin surece rahat olur..sevmedigin biseyi denemene gerek yok olur yani..altta da ustte de deneyeniliyorum ben git gelde sorun olmuyo..ama iste halim kalmiyo sonrabacaklarim agriyo falan alisinca o da gecer umarim

islaklik yeterince olunca sikinti olmuyo canim ya.rahatladigin surece rahat olur..sevmedigin biseyi denemene gerek yok olur yani..altta da ustte de deneyeniliyorum ben git gelde sorun olmuyo..ama iste halim kalmiyo sonrabacaklarim agriyo falan alisinca o da gecer umarim
deneyim kazanmamıza bağlı sanırım.ıslaklık güç bela biraz oluyo işte eşim direk olaya girmek istiyo o yüzden tam ıslaklığı sağlayamıyoruz

Amaan boşver şekerim o densizleri. onun ayıbı. hepimiz aynı durumdan muzdaribiz. o yüzden hiç ortama giresim gelmiyor. ama tınlamıyorum artık. sende boşver değmez şekerim.
Haklısın tatlım ya tınlamicam artık yapcak bişey yok çünkü en iyisi ortamlara pek girmemek yoksa üzülüyor insan

Öncelikle hoşgeldin canım. Tek parmak yapıyohrsan ve bunu rahat yapabiliyorsan 2 parmağa geçebilirsin. Tek parmakta küçümsenmeyecek kadar güzel bir ilerleme. bende 2 parmak yapıyorum bide mumla, hala bu durumdayım ama bende aşacağıma inanıyorum bu site sayesinde.
zuzukucum biz nasıl yenecezzz yaa ne zor bi illet
kizlar destek olalim birbirimize, biz de yenecegiz insallah insan bazen umutsuzluga kapiliyor yenenlerde de olmustur bence zaman zaman bu hisler. Zuzukucum sen gayet iyisin bence sellukaya sordum esli denemeye ne zaman gecmeliyim diye baslayin diyor serce parmaktan sonra basaranlar varmis. bahar da tek parmaktan sonra basarmisti. direk gecsek mi denemeye acaba birbirimizden guc alalimm

kizlar destek olalim birbirimize, biz de yenecegiz insallah insan bazen umutsuzluga kapiliyor yenenlerde de olmustur bence zaman zaman bu hisler. Zuzukucum sen gayet iyisin bence sellukaya sordum esli denemeye ne zaman gecmeliyim diye baslayin diyor serce parmaktan sonra basaranlar varmis. bahar da tek parmaktan sonra basarmisti. direk gecsek mi denemeye acaba birbirimizden guc alalimm
aynen canım tek parmaktan sonra yendim.eşimin parmağını aldıktan sonra eşim artık penis denicez alıştın peniside alırsın dedi ogün aldım elime aynayı baktım iyice afedersiniz kurcaladım iyice ıkındım baktım gerçekten parmağımın girdiğinden çok daha fazlası açılıyordu.bu biraz beni ikna etti akşamına deneme yaptık 3 defa ıkındım her ıkınmamda eşim yavaş yavaş soktu ve sonunda tamamını aldım.ondan sonrada tekrar girmezmi acaba diye düşündüm ama yaptık ve yine tamamını aldım korkum yersizmiş yani.sizde bıkmadan moral bozmadan denemelerinizi yapın arkadaşlar.hadi bakalım hepinize bol kaynaşmalı geceler diliyorum ;)

Back
X