- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #193.201
Nolduu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolduu?
ins baharcim yaa ins artik biz de tam olarak evliligimizi yasayalim.aynen canım tek parmaktan sonra yendim.eşimin parmağını aldıktan sonra eşim artık penis denicez alıştın peniside alırsın dedi ogün aldım elime aynayı baktım iyice afedersiniz kurcaladım iyice ıkındım baktım gerçekten parmağımın girdiğinden çok daha fazlası açılıyordu.bu biraz beni ikna etti akşamına deneme yaptık 3 defa ıkındım her ıkınmamda eşim yavaş yavaş soktu ve sonunda tamamını aldım.ondan sonrada tekrar girmezmi acaba diye düşündüm ama yaptık ve yine tamamını aldım korkum yersizmiş yani.sizde bıkmadan moral bozmadan denemelerinizi yapın arkadaşlar.hadi bakalım hepinize bol kaynaşmalı geceler diliyorum![]()
Kizlar adanis mocici kaderim nerde bilen varmi![]()
bende de oyle oldu.uye oldum egzersize baslayacam derken hamile oldugumu ogrendim. Eger doktor aksini soylemezse bu esnada egzersizleri de yapip kurtulmak istiyorum..burda bir akadas yenmeden hamile kalmış tam girmeden nasıl hamile hamile kalınabiliyor anlamadım
umarım iyidir hepsi bir anda gittilercanım kaderim evdedir sanırım bende kaç gündür görüşemedim kensiyle evde interneti olmadığından giremiyordur ama adanisle mociciyi bilemiyorum malesef![]()
biraz sabır biraz gayretle olacak inşins baharcim yaa ins artik biz de tam olarak evliligimizi yasayalim.
aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyilerdir inş. işleri falan vardırumarım iyidir hepsi bir anda gittiler![]()
Burası bize okadar iyi geliyor ki kendi adima söylüyorum en yakinlarimdan en çok burdaki arkadaşlarla konusuyoruz burası bu aile iyi ki var kaderim adanis mocici sizler kısacası iyi ki varaklınıza kötü şeyler getirmeyin iyilerdir inş. işleri falan vardır
herşeyde bi hayır vardır şükür etmek lazım.belki başına başka bişey gelicekti.çok takılma düzelir inş :)Burası bize okadar iyi geliyor ki kendi adima söylüyorum en yakinlarimdan en çok burdaki arkadaşlarla konusuyoruz burası bu aile iyi ki var kaderim adanis mocici sizler kısacası iyi ki varbu illet yüzünden resmen kendime kızar oldum ve kimse anlamıyor bu illet neden bizi bulduki
ÇOK ŞÜKÜR YENDİM AMA İSTER İSTEMEZ TERETTUTLERIM OLUYOR BU İLLET NEDEN VARDIRherşeyde bi hayır vardır şükür etmek lazım.belki başına başka bişey gelicekti.çok takılma düzelir inş :)
Her serde bir hayir vardir baharin da dedigi gibi olabilirdi bu bize evliligin sadece cinsellik olmadigini da gosterdi eslerimizle aramizdaki bagin kuvvetini de gorduk. Ne guzel asmissin eskiyi dusunme esinle gelecek guzel gunlerinizi dusun ve bize dularini eksik etme canim:)ÇOK ŞÜKÜR YENDİM AMA İSTER İSTEMEZ TERETTUTLERIM OLUYOR BU İLLET NEDEN VARDIR
Canım DUALARIM ZATEN SIZINLE AMA INAN BAZEN İSTER ISTEMEZ GELİYOR İNŞAALLAH HERKES YENCEKHer serde bir hayir vardir baharin da dedigi gibi olabilirdi bu bize evliligin sadece cinsellik olmadigini da gosterdi eslerimizle aramizdaki bagin kuvvetini de gorduk. Ne guzel asmissin eskiyi dusunme esinle gelecek guzel gunlerinizi dusun ve bize dularini eksik etme canim:)
Bence sen baya ilerlemissin az kalmis gibi gorunuyor sona ulasmana. bozma moralini. Bu sorunu asmak icin cabala derim. ben de cok istiyorum bebek ama bunu halletmeden dusunmuyorum. bebek mutlu eder belki beni ama bu sorun surekli kafamda oldugu icin mutsuzlugum devam eder diye dusunuyorum. insallah yeneriz biz de.bide forumda diğer sayflrda bi hamile kalma yöntemi okudum enjektörle spermi vajnaya sıkarak hamile kaln bi sürü arkdş var bu illeti yenemeyecksm en azından bunu deneyip hamile kalsm mı diye düşünyrum doğum sezeryn olur zaten ama sanki o zamnda bebek bzm değilmş gibi olur muki kafam çk karışk yaaaaaaaaa delirmemek için zor tuutyom artık kendmidün 4 ay öne evlennn kapı komşmun hamile olduğunu öğrendm gözlerm doldu ne diceğmi bilemdm kaldm öle
![]()
Merhaba arkadaşlar,
Vaktim oldukça internete girip yazdıklarınızı okuyorum.İyi ki varsınız çok rahatlatıyorsunuz beni. 3 aylık evliyim.3 aydır doğru düzgün,huzurlu günümüz olmadı.Cinsellik evliliğin temeliymiş gerçekten.En azından bizim evliliğimizde öyle.O kadar çok kavga ediyoruz ki.Artık işten eve gelmeye korkuyorum. Ev lanetli bir yer gibi oldu bizim için.Sürekli ağlıyorum.Sürekli yetersizlik,mutsuzluk,suçluluk hissediyorum.Eşimle evlenmeden önce 2 yıl birbirimizi tanıdık,hatta evlenmeden önceki 1 yıl aynı evde yaşadık.Birbirimizi çok seviyoruz.Ama bizim için günler çekilmez olmaya başladı.Kendimden nefret ediyorum.Sürekli erteliyorum çözümü,egzersizler,doktora gitmek beni korkutuyor.Eşimi bu kadar sevip,iyi tanırken neden yapamıyorum.Çıldırıcam.Hayat enerjim kalmadı.Bıktım.Eşim tamamen uzak artık benden.Başkalarını hayal ettiğini bile söyledi.Artık onu mutlu etmek istiyorum.Hayattan bıktım,zevk
almıyorum.
ayni dert bende de var sevinmekle uzulmek arasinsa gelip gidiyorum..bu durumdan dolayi kendimden tiksinir oldum.benden sonra evlenenler bebislerini kucagina aldi..imrenerek bakiyorum acaba nasil yaptilar huzurla yataga girmek uyumak nasil bi duygu diyebide forumda diğer sayflrda bi hamile kalma yöntemi okudum enjektörle spermi vajnaya sıkarak hamile kaln bi sürü arkdş var bu illeti yenemeyecksm en azından bunu deneyip hamile kalsm mı diye düşünyrum doğum sezeryn olur zaten ama sanki o zamnda bebek bzm değilmş gibi olur muki kafam çk karışk yaaaaaaaaa delirmemek için zor tuutyom artık kendmidün 4 ay öne evlennn kapı komşmun hamile olduğunu öğrendm gözlerm doldu ne diceğmi bilemdm kaldm öle
![]()
Egzersiz yapmayi denedin mi hic? umutsuz ilma bence bunun icin cabala. kendini uzme. ben de ugrasiyorum egzersiz yapiyorum yenemedim daha. ama yavas yavas ulasacagim ins mutlu sona. 4,5 yil bekledim uzuldum agladim birsey yapmadan. Erteleye erteleye en guzel zamanlarimi bosa harcadim. Cok gec oldu amaMerhaba arkadaşlar,
Vaktim oldukça internete girip yazdıklarınızı okuyorum.İyi ki varsınız çok rahatlatıyorsunuz beni. 3 aylık evliyim.3 aydır doğru düzgün,huzurlu günümüz olmadı.Cinsellik evliliğin temeliymiş gerçekten.En azından bizim evliliğimizde öyle.O kadar çok kavga ediyoruz ki.Artık işten eve gelmeye korkuyorum. Ev lanetli bir yer gibi oldu bizim için.Sürekli ağlıyorum.Sürekli yetersizlik,mutsuzluk,suçluluk hissediyorum.Eşimle evlenmeden önce 2 yıl birbirimizi tanıdık,hatta evlenmeden önceki 1 yıl aynı evde yaşadık.Birbirimizi çok seviyoruz.Ama bizim için günler çekilmez olmaya başladı.Kendimden nefret ediyorum.Sürekli erteliyorum çözümü,egzersizler,doktora gitmek beni korkutuyor.Eşimi bu kadar sevip,iyi tanırken neden yapamıyorum.Çıldırıcam.Hayat enerjim kalmadı.Bıktım.Eşim tamamen uzak artık benden.Başkalarını hayal ettiğini bile söyledi.Artık onu mutlu etmek istiyorum.Hayattan bıktım,zevk
almıyorum.