Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallah :)

eşli bi kere ilk başta eşim tek parmğını denemşti bidha yapmdm apart denyrm ama üç parmk kalnlğnda alamyrum bnm şu anki aşamam ne acaba napmm gerekyo

ben eşli 2 parmağa geçince yenmiştim eşine güvenip ona izin verebilmen çok önemli aparatlar senin kontrolünde olduğu için daha rahat yapabiliyosun eşli denemeye gelince bizim için kabus başlıyor canını acıtacağını yada kontrol edemeyeceğini düşünüp kasıyoruz o yüzden giriş sancılı oluyor... özellikle eşli denemenin üzerine gidebilirsen daha hızlı yol alabileceğini düşünüyorum...kızlar vajinanıza bir parmağınızı bile rahat yerleştirebiliyorsanız zaten en zor kısmını aşmış oluyorsunuz normal kadınlar bile inanın bunu yapamıyorlar biz onlardan bir adım öndeyiz...kendinizle gurur duyun ve güvenin ben bunu yeneceğim deyin unutmayın savaşınız kendinizle size sizden başka hiç bir şeyin yardımı olmaz siz istemedikçe...

aynen katılıyorum bebek istemekte son derece doğal bir duygu ama bu şartlarda sizin gerçek sorunuzu çözmenizi öteleyeceği için önce yenmelisiniz cinselliğin tadını çıkarın nasıl olsa sonrasında rabbim size hayırlısıyla bebekler nasip edecektir...

tad alma olayı biraz zor gibi. şu orgazmmı ne diyolar o daha benim için uzaklarda sanırım dağların ardında :))

ben üsttykn yani o pozsynda hiç egzersz yapmdm bi kere denedm parmk bile zor oldu p.. hiç deneyemm sanrm hala korkuyrm yaaa

en rahat üstte olduğun posizyon ama sırtını dönük oturup yaparsan çok daha rahat edersin benim tavsiyem sana bu şekilde... penisten korkma inan bana parmaktan, aparattan çok daha kolay oluyor alışınca zevk almaya başlayacaksın bunu düşün...

tad alma olayı biraz zor gibi. şu orgazmmı ne diyolar o daha benim için uzaklarda sanırım dağların ardında :))
yeneli ne kadar oldu bahar? inan bana uzak değil bizlerde aynı şeyi dşünüyoduk yendikten sonra pozisyonlardan korkuyoruz sonrada zevk almak bize ayıp günah gibi geliyor çünkü bilinç altımız cinselliğin zevk almak için yapıldığına kabullenemiyor bir mecburiyetmiş ödevmiş gibi düşünüyor hala... ara vermeden sık sık yapın iyice alışınca zevk alacağın pozisyonu bulacaksın merak etme...

Ayy canim gozun aydin...gecmis olsun....yasasin yupppiii cok sevindim canim ya..darisi diger kizlarin basina

2 hafta önce cuma günü yendim 17 gün falan oluyo.ilişki öncesi yüzeysel olan şeylerle ıslaklık oluyor ama git gelde hiç zevk yok.bide ben üstte olunca git gel yapamıyorum.yalnız misyonerde yapıyoruz ondada ben bişe yapmıyorum zaten

rahatmısın hala tedirginmisin ? kalıntıları mutlaka vardır ön sevişmeyi uzun tutun birde kucak pozisyonu var eğer yapabilirsen şiddetle tavsiye ederim klitoris içeriden uyarıldığı için daha çok zevk alıyorsun? kayganlaştırıcı falan kullanıyormusun ?

ilk girişte biraz tedirginlik oluyor ama sonrası gayet iyi.egzersiz yaparken ön sevişme olmuyodu ama tendikten sonra oluyo uzatmayada gayret gösteriyorum.ıslaklığı sağladığımız için kayganlaştırıcı kullanmıyorum.bide kucak pozisyonu nasıl oluyor

süper çok çabuk alışacaksın bence... zaten alışmışsında biraz daha profesyonellik gerekiyor :) kucakta dediğim posizyonu dene bence kadınların çoğu en çok bunda zevk alıyormuş..

süper çok çabuk alışacaksın bence... zaten alışmışsında biraz daha profesyonellik gerekiyor :) kucakta dediğim posizyonu dene bence kadınların çoğu en çok bunda zevk alıyormuş..
değişik şeyler denemeye çalışıyoruz ama biraz ürkek davranıyoruz sanki.afedersin geçen banyoda deneyek dedik adamın kafasını kırıyoduk az daha

değişik şeyler denemeye çalışıyoruz ama biraz ürkek davranıyoruz sanki.afedersin geçen banyoda deneyek dedik adamın kafasını kırıyoduk az daha

ilk başlarda bizimde kafa göz dağılmıştı:))) fiziksel olarak her posizyonu her çift yapamıyor malesef :) ayakta olan posizyonu yapamıyoruz çok denememize rağmen onun dışında şekilden şekile giriyoruz rüya gibi ama gerçek oldu... sanki hiç bir zaman yapamayacakmış gibi geliyor ama ooooo neler neler öğreniyoruz ve yapabiliyoruz.... Allah kadını ona göre yaratmış herşey ona göre uyumlu bunu düşünün kızlar sizin bir eksiğiniz yok yenenlerden yada normal kadınlardan sadece tecrübe edinmeniz gerekiyor bazı şeyleri...

Bende ilk kucakta zevk almistim istatistiklere girmisim haberim yok...herzaman olmuyo bende de odaklanasmiyos iste ondan oluyo haala sacma bir utangaclik oluyo ara sira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…