Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben doğum kontrol haplarından oldum olası korkuyorum. Kısırlık falan yapar diye. Evlenmeden önce eşim kesinlikle kullanmamı istedi. Bakalım Hayırlısı.
haplar çok sağlıklı diil ya.. aşı filan var galiba daha sağlıklı aylık ya da üç aylık falan yapılıyo.. tam araştırmadığım için yanlış yönlendirmeyeyim duyduğumu söylüyorum sadece...eşimde sen korunma ben korunurum diyo.. ama kondom ku llandığı da yok .. geri çekilmeyle de hayırlısı diyor insan

hoş bişe olsa bari egzersizle iyi giden cinsden

kondumu niye istemiyorlar anlamış değilim bu erkeklerde bi çeşitler ya

bde öyle deneyim zamn bulabilirsm saol canım

kızlar sonunda yendim :)Burdaki herkese teşekür ederim hiç yenemeyeceğimi düşünürken 1 parmak bile sokamazken nerden nerelere geldim.Tek çözüm egzersizleri sürekli yapmak asla ihmal etmeyin 1 parmağını yapan kişiler bile çok rahat yapabilir aynı şey inanın hatta parmak bile girişte tırnak olduğu için hafif sızı veriyor ama penis onu bile vermiyor o çalıştığımız aparatlardan bile daha kolay sadece penisi aldıktan son 1 cm kala birazcık sızı oluyor o da gel git yapınca geçiyor.Bu sayfada çok bilgi verici öneriler var o bilgileri doktor bile vermiyor yazılan herşeyi iyi takip edin ve önerileri yapın çözmemeniz imkansız.Allah hepinizden razı olsun inşallah tez vakitte kurtulursunuz.Gerçekten tedavi 1 hafta ile 3 ay arasından daha uzun sürmüyor umudunuzu asla yitirmeyin.Artık ben bu işi yapabiliyorum diye rahat uyumanun verdiği huzur çok güzel Allah hepinize nasip etsin

hayırlı olsun canım çok sevindim.bunu kutlamamız lazım

gözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallah :)

eşli bi kere ilk başta eşim tek parmğını denemşti bidha yapmdm apart denyrm ama üç parmk kalnlğnda alamyrum bnm şu anki aşamam ne acaba napmm gerekyo

ben eşli 2 parmağa geçince yenmiştim eşine güvenip ona izin verebilmen çok önemli aparatlar senin kontrolünde olduğu için daha rahat yapabiliyosun eşli denemeye gelince bizim için kabus başlıyor canını acıtacağını yada kontrol edemeyeceğini düşünüp kasıyoruz o yüzden giriş sancılı oluyor... özellikle eşli denemenin üzerine gidebilirsen daha hızlı yol alabileceğini düşünüyorum...kızlar vajinanıza bir parmağınızı bile rahat yerleştirebiliyorsanız zaten en zor kısmını aşmış oluyorsunuz normal kadınlar bile inanın bunu yapamıyorlar biz onlardan bir adım öndeyiz...kendinizle gurur duyun ve güvenin ben bunu yeneceğim deyin unutmayın savaşınız kendinizle size sizden başka hiç bir şeyin yardımı olmaz siz istemedikçe...

aynen katılıyorum bebek istemekte son derece doğal bir duygu ama bu şartlarda sizin gerçek sorunuzu çözmenizi öteleyeceği için önce yenmelisiniz cinselliğin tadını çıkarın nasıl olsa sonrasında rabbim size hayırlısıyla bebekler nasip edecektir...

tad alma olayı biraz zor gibi. şu orgazmmı ne diyolar o daha benim için uzaklarda sanırım dağların ardında :))

ben üsttykn yani o pozsynda hiç egzersz yapmdm bi kere denedm parmk bile zor oldu p.. hiç deneyemm sanrm hala korkuyrm yaaa

en rahat üstte olduğun posizyon ama sırtını dönük oturup yaparsan çok daha rahat edersin benim tavsiyem sana bu şekilde... penisten korkma inan bana parmaktan, aparattan çok daha kolay oluyor alışınca zevk almaya başlayacaksın bunu düşün...

tad alma olayı biraz zor gibi. şu orgazmmı ne diyolar o daha benim için uzaklarda sanırım dağların ardında :))
yeneli ne kadar oldu bahar? inan bana uzak değil bizlerde aynı şeyi dşünüyoduk yendikten sonra pozisyonlardan korkuyoruz sonrada zevk almak bize ayıp günah gibi geliyor çünkü bilinç altımız cinselliğin zevk almak için yapıldığına kabullenemiyor bir mecburiyetmiş ödevmiş gibi düşünüyor hala... ara vermeden sık sık yapın iyice alışınca zevk alacağın pozisyonu bulacaksın merak etme...

Ayy canim gozun aydin...gecmis olsun....yasasin yupppiii cok sevindim canim ya..darisi diger kizlarin basina

2 hafta önce cuma günü yendim 17 gün falan oluyo.ilişki öncesi yüzeysel olan şeylerle ıslaklık oluyor ama git gelde hiç zevk yok.bide ben üstte olunca git gel yapamıyorum.yalnız misyonerde yapıyoruz ondada ben bişe yapmıyorum zaten

rahatmısın hala tedirginmisin ? kalıntıları mutlaka vardır ön sevişmeyi uzun tutun birde kucak pozisyonu var eğer yapabilirsen şiddetle tavsiye ederim klitoris içeriden uyarıldığı için daha çok zevk alıyorsun? kayganlaştırıcı falan kullanıyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…