- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.581
çook teşekür ederim tatlımAyy canim gozun aydin...gecmis olsun....yasasin yupppiii cok sevindim canim ya..darisi diger kizlarin basina
ilk girişte biraz tedirginlik oluyor ama sonrası gayet iyi.egzersiz yaparken ön sevişme olmuyodu ama tendikten sonra oluyo uzatmayada gayret gösteriyorum.ıslaklığı sağladığımız için kayganlaştırıcı kullanmıyorum.bide kucak pozisyonu nasıl oluyorrahatmısın hala tedirginmisin ? kalıntıları mutlaka vardır ön sevişmeyi uzun tutun birde kucak pozisyonu var eğer yapabilirsen şiddetle tavsiye ederim klitoris içeriden uyarıldığı için daha çok zevk alıyorsun? kayganlaştırıcı falan kullanıyormusun ?
ilk girişte biraz tedirginlik oluyor ama sonrası gayet iyi.egzersiz yaparken ön sevişme olmuyodu ama tendikten sonra oluyo uzatmayada gayret gösteriyorum.ıslaklığı sağladığımız için kayganlaştırıcı kullanmıyorum.bide kucak pozisyonu nasıl oluyor
değişik şeyler denemeye çalışıyoruz ama biraz ürkek davranıyoruz sanki.afedersin geçen banyoda deneyek dedik adamın kafasını kırıyoduk az dahasüper çok çabuk alışacaksın bence... zaten alışmışsında biraz daha profesyonellik gerekiyor :) kucakta dediğim posizyonu dene bence kadınların çoğu en çok bunda zevk alıyormuş..
değişik şeyler denemeye çalışıyoruz ama biraz ürkek davranıyoruz sanki.afedersin geçen banyoda deneyek dedik adamın kafasını kırıyoduk az daha
Bende ilk kucakta zevk almistim istatistiklere girmisim haberim yok...herzaman olmuyo bende de odaklanasmiyos iste ondan oluyo haala sacma bir utangaclik oluyo ara sirasüper çok çabuk alışacaksın bence... zaten alışmışsında biraz daha profesyonellik gerekiyor :) kucakta dediğim posizyonu dene bence kadınların çoğu en çok bunda zevk alıyormuş..
Ahaha cok iyiymsdeğişik şeyler denemeye çalışıyoruz ama biraz ürkek davranıyoruz sanki.afedersin geçen banyoda deneyek dedik adamın kafasını kırıyoduk az daha
Zamana da gerek yok canim ya..zevke odaklansak hemen bugun bile olur..amac bu bende artik..evlenene kadar hiç bişe bilmiyomuşum zaten hergün yeni şeyler öğreniyorum.zamanla bizde alışırız heralde
doğruda erkekler bu konuda daha iyiler sanırım en azından ben çekingen davranıyorumZamana da gerek yok canim ya..zevke odaklansak hemen bugun bile olur..amac bu bende artik..
adamlarında işi zor :)) şu hastalıkta olmayaydı iyiydi bi hafta tık yok bizdeben yeneli kaç sene oldu hatırlamıyorum bile galiba 2010 mayıs ayında idi :) şimdi 3 yaşında bir kızım var 2. bebeğim düştü şimdi 3. için uğraşıyoruz kısmetse... sizde alışacaksınız ne kadar sık yaparsanız ne kadar çok pozisyon denerseniz o kadar hızlı olur hele birde zevk almaya başlayınca siz kendiniz istiyorsunuz eskiden akşam olmasın yapmayalım diye dua ederdim düşünün :) şimdi kocişin peşindeyim...
erkeğe gelince bak bu oğlumun pipisi kız olunca aman kapat hemen ayıp o yüzden hep.şey bizim hakkımız söke söke alırızErkekler biz gibi buyutulmuyo ki...İste kadinizya simdiye kadar bilincaltimiz dolu..utana utana buyuduk hep..simdi kocadan bile utaniyos iste..sanki kotu bisey gibi geliyo.. Neyseki farkindayiz artik ..zar zor yendik vajiyi..simdi ise zevke odaklasnma zamani...bizim de hakkimiz .. Bu hakki kendimize once kendimiz vermeliyiz..
canim ben 2 yillik evliyim hicbir ilac kullanmadim ne olur ne olmaz diye.migren ataklarim var 2 gun suruyor yine de ilac almiyorum..hala hamile degilim biliyorum ama riske atamam..Canim doktora gdp anlatsan durumunu iyi olur aslinda.sonucta korunmuyosunuz bi ihtimal var yani
gozun aydin canimmm :*kızlar sonunda yendim :)Burdaki herkese teşekür ederim hiç yenemeyeceğimi düşünürken 1 parmak bile sokamazken nerden nerelere geldim.Tek çözüm egzersizleri sürekli yapmak asla ihmal etmeyin 1 parmağını yapan kişiler bile çok rahat yapabilir aynı şey inanın hatta parmak bile girişte tırnak olduğu için hafif sızı veriyor ama penis onu bile vermiyor o çalıştığımız aparatlardan bile daha kolay sadece penisi aldıktan son 1 cm kala birazcık sızı oluyor o da gel git yapınca geçiyor.Bu sayfada çok bilgi verici öneriler var o bilgileri doktor bile vermiyor yazılan herşeyi iyi takip edin ve önerileri yapın çözmemeniz imkansız.Allah hepinizden razı olsun inşallah tez vakitte kurtulursunuz.Gerçekten tedavi 1 hafta ile 3 ay arasından daha uzun sürmüyor umudunuzu asla yitirmeyin.Artık ben bu işi yapabiliyorum diye rahat uyumanun verdiği huzur çok güzel Allah hepinize nasip etsin
ilahi bizimkide hevesle bişeyler deniyor bende senin gibi ürkek davranıyorum bir sakatlık çıkarmasak barideğişik şeyler denemeye çalışıyoruz ama biraz ürkek davranıyoruz sanki.afedersin geçen banyoda deneyek dedik adamın kafasını kırıyoduk az daha
teşekür ederm canım darısı başınıza :)gozun aydin canimmm :*
kıııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tebriklerrrr....... ayyy darısı başımııızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...kızlar sonunda yendim :)Burdaki herkese teşekür ederim hiç yenemeyeceğimi düşünürken 1 parmak bile sokamazken nerden nerelere geldim.Tek çözüm egzersizleri sürekli yapmak asla ihmal etmeyin 1 parmağını yapan kişiler bile çok rahat yapabilir aynı şey inanın hatta parmak bile girişte tırnak olduğu için hafif sızı veriyor ama penis onu bile vermiyor o çalıştığımız aparatlardan bile daha kolay sadece penisi aldıktan son 1 cm kala birazcık sızı oluyor o da gel git yapınca geçiyor.Bu sayfada çok bilgi verici öneriler var o bilgileri doktor bile vermiyor yazılan herşeyi iyi takip edin ve önerileri yapın çözmemeniz imkansız.Allah hepinizden razı olsun inşallah tez vakitte kurtulursunuz.Gerçekten tedavi 1 hafta ile 3 ay arasından daha uzun sürmüyor umudunuzu asla yitirmeyin.Artık ben bu işi yapabiliyorum diye rahat uyumanun verdiği huzur çok güzel Allah hepinize nasip etsin
yok yok kolay kolay bişey olmazda yine dikkat etmek lazım.geçenlerde internette okumuştum.cinsel kazalar diye yazıyodu dikkatimi çekti okudum.orda yazıyodu en sık cinsel yaralanma şekli penis kırılmasıymış.o da en çok kadının üstte eşine sırtı tersken yapılan ilişkide oluyormuş.hani penis sertleşince erkeğin göbeğine doğru serleşiyo kadında sırtı dönük oturunca vajinanın girişi ile penis ters yönlere düşüyor.kadın penisi alabilmek için mecburen penisi öne doğru çekiyor ve peniste kasılmalar oluyormuş ve ani penis bükülmeleri olabiliyormuş.özelliklede çok hızlı git gel yapılırsa oluyomuş. rahat olun bişey olmaz ama venüsün dediği ayakta ilişki pozisyonu aklıma takıldıilahi bizimkide hevesle bişeyler deniyor bende senin gibi ürkek davranıyorum bir sakatlık çıkarmasak bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?