Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk girişte biraz tedirginlik oluyor ama sonrası gayet iyi.egzersiz yaparken ön sevişme olmuyodu ama tendikten sonra oluyo uzatmayada gayret gösteriyorum.ıslaklığı sağladığımız için kayganlaştırıcı kullanmıyorum.bide kucak pozisyonu nasıl oluyor

süper çok çabuk alışacaksın bence... zaten alışmışsında biraz daha profesyonellik gerekiyor :) kucakta dediğim posizyonu dene bence kadınların çoğu en çok bunda zevk alıyormuş..

süper çok çabuk alışacaksın bence... zaten alışmışsında biraz daha profesyonellik gerekiyor :) kucakta dediğim posizyonu dene bence kadınların çoğu en çok bunda zevk alıyormuş..
değişik şeyler denemeye çalışıyoruz ama biraz ürkek davranıyoruz sanki.afedersin geçen banyoda deneyek dedik adamın kafasını kırıyoduk az daha

değişik şeyler denemeye çalışıyoruz ama biraz ürkek davranıyoruz sanki.afedersin geçen banyoda deneyek dedik adamın kafasını kırıyoduk az daha

ilk başlarda bizimde kafa göz dağılmıştı:))) fiziksel olarak her posizyonu her çift yapamıyor malesef :) ayakta olan posizyonu yapamıyoruz çok denememize rağmen onun dışında şekilden şekile giriyoruz rüya gibi ama gerçek oldu... sanki hiç bir zaman yapamayacakmış gibi geliyor ama ooooo neler neler öğreniyoruz ve yapabiliyoruz.... Allah kadını ona göre yaratmış herşey ona göre uyumlu bunu düşünün kızlar sizin bir eksiğiniz yok yenenlerden yada normal kadınlardan sadece tecrübe edinmeniz gerekiyor bazı şeyleri...

Bende ilk kucakta zevk almistim istatistiklere girmisim haberim yok...herzaman olmuyo bende de odaklanasmiyos iste ondan oluyo haala sacma bir utangaclik oluyo ara sira

ben yeneli kaç sene oldu hatırlamıyorum bile galiba 2010 mayıs ayında idi :) şimdi 3 yaşında bir kızım var 2. bebeğim düştü şimdi 3. için uğraşıyoruz kısmetse... sizde alışacaksınız ne kadar sık yaparsanız ne kadar çok pozisyon denerseniz o kadar hızlı olur hele birde zevk almaya başlayınca siz kendiniz istiyorsunuz eskiden akşam olmasın yapmayalım diye dua ederdim düşünün :) şimdi kocişin peşindeyim...

Erkekler biz gibi buyutulmuyo ki...İste kadinizya simdiye kadar bilincaltimiz dolu..utana utana buyuduk hep..simdi kocadan bile utaniyos iste..sanki kotu bisey gibi geliyo.. Neyseki farkindayiz artik ..zar zor yendik vajiyi..simdi ise zevke odaklasnma zamani...bizim de hakkimiz .. Bu hakki kendimize once kendimiz vermeliyiz..

adamlarında işi zor :)) şu hastalıkta olmayaydı iyiydi bi hafta tık yok bizde

erkeğe gelince bak bu oğlumun pipisi kız olunca aman kapat hemen ayıp o yüzden hep.şey bizim hakkımız söke söke alırız

Canim doktora gdp anlatsan durumunu iyi olur aslinda.sonucta korunmuyosunuz bi ihtimal var yani
canim ben 2 yillik evliyim hicbir ilac kullanmadim ne olur ne olmaz diye.migren ataklarim var 2 gun suruyor yine de ilac almiyorum..hala hamile degilim biliyorum ama riske atamam..

gozun aydin canimmm :*

kıııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tebriklerrrr....... ayyy darısı başımııızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

ilahi bizimkide hevesle bişeyler deniyor bende senin gibi ürkek davranıyorum bir sakatlık çıkarmasak bari
yok yok kolay kolay bişey olmazda yine dikkat etmek lazım.geçenlerde internette okumuştum.cinsel kazalar diye yazıyodu dikkatimi çekti okudum.orda yazıyodu en sık cinsel yaralanma şekli penis kırılmasıymış.o da en çok kadının üstte eşine sırtı tersken yapılan ilişkide oluyormuş.hani penis sertleşince erkeğin göbeğine doğru serleşiyo kadında sırtı dönük oturunca vajinanın girişi ile penis ters yönlere düşüyor.kadın penisi alabilmek için mecburen penisi öne doğru çekiyor ve peniste kasılmalar oluyormuş ve ani penis bükülmeleri olabiliyormuş.özelliklede çok hızlı git gel yapılırsa oluyomuş. rahat olun bişey olmaz ama venüsün dediği ayakta ilişki pozisyonu aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…