Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bebeyagi kullaniyorum. bebeyagi kullaniyorum.dizlerimi kendime cekiyorum.kivrim derken? anlamadim ama.parmagim bir bogum giriyo bi et yigini var sanki kapali ikiniyorum itiyorum asagi dogru hic acilmiyo girmiyo korkmak degil yapamiyorum olmuyo neden anlamadim

anladm cnm zaten bna oldugunu ama girmiyo aparat
Ben ilk aparati yaptigimda inanamadım kendime mumun disina sadece strej sardim jel surdum bi ikindim baktim girmeye basladi nefes aldim verdim biraz biraz derken baktim çoğunu almışım o zaman yenmis kadar sevinmistim ve sonrasinda alistikca kalinlastrdim simdi bende 10 cm de takıldım kaldim.. Bende bu nasil girecekki diye cok düşünüyodum ama biraz zorladim kendimi yaptim o anlik cesaretle.

mum kullanıyorum pecete sardm eldivenin tek parmagına gecirdm ama olmadı
ben de mumla çalışırdım.. çok kalınlaştırmana gerek yok canım en azından alışana kadar.. çalışırken nefessini kontrol edebilirsen işini çok kolaylaştırır.. iyice yağla.. ben son zamanlarda vazelin bile kullandım.. önemli olan kayganlığı saglamak.. pes etmeden dene canım başaracaksn sende..

Bilinçsiz olarak kasıyordun arkadasım bide vajinan Üzerinde dairesel hareketler yaparak kendini uyarmayı dene. Belki daha da rahatlatsın.

canım en iyisi test yaptır için rahat eder.. değilsen en azından hastalığını atlatırsın güzelce.. gerçi şu grip öyle birşeyki şuan ilaç kullansanda iyileşemiyorsun..

saoş desstegin için cnm senn mumun şekli nasıl

ya bizde öyleyiz.. birsüre daha düşünmüyoruz aslında en azından yılsonuna kadar.. ama korunmuyoruzda noolcak bilmem..:))
eşim biraz bekleyelim sonra düşünürüz dedi.prezervatif alalım o zaman dedim yok istemem dedi.aile hekimine gidicem doğum kontrol hapı kullanırım belki

saoş desstegin için cnm senn mumun şekli nasıl
canım beyaz bakkal mumu.. ilk başta tek kat havlu peçete sarıp streçledim.. peçete biraz yumuşatıyo..sonra da bol bol yağladım.. ben egzersizleri salonda tv karşısında yaptım hep.. sıkılmayayım bırakmayayım diye.. kanepeye sırtımı yasladım altıma da minder yastık gibi bişey dizler göğsume çekili ayak tabanları yerde olacak şekilde.. hep böyle denedim aynayı da aldım karşıma.. ilk başta mumu girdirmeden önce vajinin oralarda gezdirdim dairesel hareketlerle.. aynı sırada nefes alıp verdim.. sonra ıkındım.. ıkınırken kasmıyorsun.. ama ben ıkınırken ittiremiyordum .mum tam dışarda dururken derin derin üç kez nefes alıp verdim.. sonra derin nefes aldım tekrar ıkındım. tam nefesimi verirken de mumu girdirdim yavş yavaş.. tabiki ilk başta kolay olmadı ama tekrar tekrar deneyince baya kolaylaştı.. nefes alıp vermeden de girdiği oluyordu yani.. iki saati bulduğu oluyordu:))

kız tv ye bakarken dikkatin dağılmıyomuydu

eşim biraz bekleyelim sonra düşünürüz dedi.prezervatif alalım o zaman dedim yok istemem dedi.aile hekimine gidicem doğum kontrol hapı kullanırım belki
Ben doğum kontrol haplarından oldum olası korkuyorum. Kısırlık falan yapar diye. Evlenmeden önce eşim kesinlikle kullanmamı istedi. Bakalım Hayırlısı.

ayy yok kız. tv le aram yoktur pek.. kaç sezon dizi bitirdim bu sırada:) yoksa egzersizi yapıyodum bitiriyordum sanırsın saatler geçmiş o kadar yoruluyordum ama bir bakmışım 15 dk olmuş:)) ama ilerleyemiyordum hiç... tv le fena olmuyo ..en azında iki üç bölüm bitiriyordum..

evet cnm ben o aciyi defalarca yasadim sonuncusunda da kan govdeyi goturdu icim parcalanmistir kesin..acisindan korkmuyorum artik gitgel olayindan ve esimin ani hareketlerinden korkuyorum.egzersiz yaptigimizda soz ver kipirdamicaksin diyorum..tam girisi yapiyorum nefes egzersizi yapmaya basliyorum hareket etmeye basliyo bu da beni otomatik kasiyo.her defasinda bunu yasadigim icin de hep tetikte bekliyorum surekli uyarmak zorunda kaliyorum bekle hareket etme diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…