Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaparsın canım eşli denemelere devam et bende aparat çalıştım 3. aparata kadar hepsini yaptım ama eşime hiç çalışma yaptırmamıştım doktor eş parmağını çalış ilişki yasak dedi bende eşimin 1 parmağını çalıştım ama eşli denemeye de devam ettim sonra oluverdi inşallah seninkide olur büyük ihtimal egzersizleri düzenli yaparsan hazirana kadar çoktan bitmiş olur

canım hiçte öyle düşünme penis aparattan daha iyi vajinaya göre şekil alıyor oyüzden korkma

Arkadaşlar vajinismus bizim çevremizde duyduğumuz hurafelerin bilinçaltında hortlaması bence. Bu sayfada bulunan herkes bu sorunu yaşayıp yılmadan çalışıp aşmış kişiler. Sadece şunu söyleyebilirim hem doktor tedavisi gördüm hem bu sitede söylenenleri yaptım. Yeni Evli çift gördüğümde acaba onlar da bu sorunu yaşıyor mu yoksa sorun bende mi diye çok düşündüm ağladım. Parmak egzersizi kulağa çok itici geliyor ama vajinaya bişey girebileceğini parmak egzersizi ile anladım. Vajinismus bir erteleme hastalığı. Kafamda çok kuruyordum saçma sapan fikirler Fink atıyordu ama aştığım gün şunu söyledim: BUNUN ICIN MI HARCADIM O GÜZEL ZAMANIMI. BU MUYMUŞ dedim. Buradaki herkes bu ifadeyi kullanmıştır. Siz yeter ki başarıya giden yola adım atın o zaten sizinle gelecektir. Inancınızı asla kaybetmeyin. Insanin bir günü bir gününe uymaz. Geriye gitme olayı yok Burada. Parmak egzersizi yapamayan olursa evde kendine bişeyler ayarlasın yeter ki siz pes etmeden vazgeçmeden egzersizlerinizi yapın ertelemeyin bir sorunuz olursa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım. Yeter ki ertelemeyin ;-)

seninde baya oluyor çalışmalar bak gör bugün yarın sende alırsın tam anlamazsın bile tam olarak ne kadar oluyor senin egzerizleri yapalı
2 bucuk 3 ay OLUYo.. zaten eş denemesinde ucu giriodu.. inşallah bende hepsini yapabilirim.. dün deniyecektim dayattım adam geri yok dedi yorgunmuş.. gene kaldı yaniii

2 senelik kabusun yorumları okuyarak ve tavvsiyelere uyarak 1 günde son buldu ki ben eşimi bile yanına yanaşmaktan korkuyodum o derece ruya gibi geliyo ama çok şükr kurtuldum parmak egzersizi çok işe yarıyo . yanlız ilişkide hepsini alamyorum hala bunun sebebi ne olabilir ittirdigim halde daha fazla gitmiyo yarıda kalyo acaba zamanla mı olcak yardımcı olurmusunuz

canım penis boyu normalden uzunsa sen hepsini aldığın halde almamış sanabilirsin

canım penis boyu normalden uzunsa sen hepsini aldığın halde almamış sanabilirsin

onu dşündüm ama normal die geçio internetten baktım sizede söyledigim gbi en fazla 10 sntm oluyo dahası olmuyo hani gitmiyo acısında degilim sizin sayenizde gayet rahat ve korkusuzum ama yok hani olmuyo vajina kısalıgı diye bişy varmı onuda bilmiyorum arada kaldım şimdilk böyle devam ediyim diyorum belki zamnla olur mu acaba

mesela pe..nin tamamı girdiği zaman cokmu acıo yani vajina okadar uzunmu yoksa belirli cm mi alabilio sadece

şimdi intrnetten baktım ben bi kadının vajina uzunlugu 7 veya 12 santm arasında degişiyomuş bu duruma göre ben yeterince alabilmişim ama vajina duvarı esnek yapıya sahipimmiş ve kişiden kişiye degişebiliyomuş zamanla yani esnedikçe alınadabilir alınamayada bilir diyo deişken bi durum acı durumuna gelince içeride bi acı yok ama son girdigi yeri zorlayınca acı oluyo sanırsam zorlamamak ve girdigi yere kadar yapmak lazım daha sonra yapa yapa esner aklıma başka secenek gelmiyo

canim bak ben parmak egzersizi yapamiyorum,aparat sokamiyorum ama pnsle rahat giris yapabiliyorum..pns denemesine gec ve bir kere olsun dene goreceksin aparat ya da parmaktan cok daha kolay giris saglayacaksin.yapamazsan egzersize devam et kendini hazir hissettiginde pnse gec.ama bi kere dene ve gor

mesela pe..nin tamamı girdiği zaman cokmu acıo yani vajina okadar uzunmu yoksa belirli cm mi alabilio sadece
ben araştırdım doktorada sordum vajina 18 santime kadar penis alabiliyormuş.ama bu kişiden kişiye göre 15 20 santim arasında da değişebilirmiş.ben 17 santim alabildiğime göre araştırmalarım doğru diye düşünüyorum.acıma konusu şöyle eğer penis vajina boşluğundan daha uzunsa git gel sırasında penis rahime baskı yapacağından acıtabiliyormuş.partnerinin penisi fazla uzun olan çiftlerde özellikle hani köpek pozisyonu varya(halk arasında domalma olarak tabir edilen) o pozisyonda ilişkiye girmeleri tavsiye edilmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…