- 29 Kasım 2010
- 370
- 375
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.741
canım benim.... artık neyden korkuyosun lütfen kendine güven..üç parmak iki boğum on cm aldım diyosun... kendini hazır hissetmelisin çünkü artık gerçekten hazırsın.. mutlaka bir iki penis denemesinde yenersin bu sorunu.. kendine güven.. aparat gibi düşün artık korkuyomusun hayır.. pns denemesi için de korkmana gerek yok..bu aşamaya gelmişken sen neden doktora gidesin kiKIZLAAAAARRRR ya yorum yapan herkese tek tek dönemedm yorumlrnz için çk teşekkr edermmm nete çok sık gremyrum ve zaten adet oldum üç gün önce egzerszlerde öle kaldı zaten üç güne bi ancak yapıyodum en son üç parmk ikinci boğuma kadar ve 10 cm çapında bi aparatı alablmştm ama sanki tam olark p.. kalınlığında olmadığı için p.. denemesine geçmye korkuyom yaaaaaaaa hiç hazr hiseetmym ama desteklrnz için adetm bitnce bi kez daha egzersz yapp eşli denemye geçicm çünkü 1.5 yıl oldu eşimde beklmk istemyo dha fazla bu aralar sıkışık olmamıza rağmen haziranda beni doktra götrcğine ve bu sorunu çözceğimze söz verdi ama ben o bu kadr çabalamşkn o parayı doktra vermk istemym azrana kadr çözmm lazımmm :):) dua edin inşallh bunu yaşayn herks en kısa zamnda bu sorunu çözer :*
kapalı kapılar ardında neler oluyormuş neler:))...ayy o geldi aklıma ben ailemle farklı şehirlerdeyim.. onlar yatıya geldiklerinde ben yatak odama geçmeye bile çekiniyordum.. sanki bişey yapabiliyomuş gibi:)) utanırdım kapıyı kapatmak bile istemezdim.. artık sorun etmem galiba:)öyle olmuyomu ama benim aklıma geliyo ne yalan diyim :))
ayyyy saol yüreklndrdğn için ya işte kafamda bi olgu var tam p.. boyutnda aparatı almdn denersm p.. vajnamı yırtck girmyck gibi gelyo çnkü apartı kalınlştramym olmuyo dha kalını p.. te olmaz dye düşünyom o yüzdncanım benim.... artık neyden korkuyosun lütfen kendine güven..üç parmak iki boğum on cm aldım diyosun... kendini hazır hissetmelisin çünkü artık gerçekten hazırsın.. mutlaka bir iki penis denemesinde yenersin bu sorunu.. kendine güven.. aparat gibi düşün artık korkuyomusun hayır.. pns denemesi için de korkmana gerek yok..bu aşamaya gelmişken sen neden doktora gidesin ki
ayyyy saol yüreklndrdğn için ya işte kafamda bi olgu var tam p.. boyutnda aparatı almdn denersm p.. vajnamı yırtck girmyck gibi gelyo çnkü apartı kalınlştramym olmuyo dha kalını p.. te olmaz dye düşünyom o yüzdn
aynen öyle.bide düğün günü herkes gözünün içine içine bakar ya o çok utandırıyodu :)) biliyosunuz işte nolcak niye bakıyonuz :)kapalı kapılar ardında neler oluyormuş neler:))...ayy o geldi aklıma ben ailemle farklı şehirlerdeyim.. onlar yatıya geldiklerinde ben yatak odama geçmeye bile çekiniyordum.. sanki bişey yapabiliyomuş gibi:)) utanırdım kapıyı kapatmak bile istemezdim.. artık sorun etmem galiba:)
onlarda 20 gün seks orucu tutamazlar heraldesus kız sus duyacaklar şimdi bide nisavir evliyse onlar napıyo acaba ??
yaparsın canım eşli denemelere devam et bende aparat çalıştım 3. aparata kadar hepsini yaptım ama eşime hiç çalışma yaptırmamıştım doktor eş parmağını çalış ilişki yasak dedi bende eşimin 1 parmağını çalıştım ama eşli denemeye de devam ettim sonra oluverdi inşallah seninkide olur büyük ihtimal egzersizleri düzenli yaparsan hazirana kadar çoktan bitmiş olurKIZLAAAAARRRR ya yorum yapan herkese tek tek dönemedm yorumlrnz için çk teşekkr edermmm nete çok sık gremyrum ve zaten adet oldum üç gün önce egzerszlerde öle kaldı zaten üç güne bi ancak yapıyodum en son üç parmk ikinci boğuma kadar ve 10 cm çapında bi aparatı alablmştm ama sanki tam olark p.. kalınlığında olmadığı için p.. denemesine geçmye korkuyom yaaaaaaaa hiç hazr hiseetmym ama desteklrnz için adetm bitnce bi kez daha egzersz yapp eşli denemye geçicm çünkü 1.5 yıl oldu eşimde beklmk istemyo dha fazla bu aralar sıkışık olmamıza rağmen haziranda beni doktra götrcğine ve bu sorunu çözceğimze söz verdi ama ben o bu kadr çabalamşkn o parayı doktra vermk istemym azrana kadr çözmm lazımmm :):) dua edin inşallh bunu yaşayn herks en kısa zamnda bu sorunu çözer :*
canım hiçte öyle düşünme penis aparattan daha iyi vajinaya göre şekil alıyor oyüzden korkmaayyyy saol yüreklndrdğn için ya işte kafamda bi olgu var tam p.. boyutnda aparatı almdn denersm p.. vajnamı yırtck girmyck gibi gelyo çnkü apartı kalınlştramym olmuyo dha kalını p.. te olmaz dye düşünyom o yüzdn
inşallh dediğin gibi olur benmde yaaa saol :*canım hiçte öyle düşünme penis aparattan daha iyi vajinaya göre şekil alıyor oyüzden korkma
2 bucuk 3 ay OLUYo.. zaten eş denemesinde ucu giriodu.. inşallah bende hepsini yapabilirim.. dün deniyecektim dayattım adam geri yok dedi yorgunmuş.. gene kaldı yaniiiseninde baya oluyor çalışmalar bak gör bugün yarın sende alırsın tam anlamazsın bile tam olarak ne kadar oluyor senin egzerizleri yapalı
bana ayıp gelio o kelime :) o yüzden deneme diom hepkaynana dırdırı Allahın emri zaten.deneyin anam deneyin s*xin adı deneme oldu zaten
ee 20 gün misafir kalınırsa kimse dayanamaz canımonlarda 20 gün seks orucu tutamazlar heralde
sabah sabah bu enerji ha ha aee 20 gün misafir kalınırsa kimse dayanamaz canım
evet deli oldumu biliyordum ama kendime söylemeye cesaretim yoktusabah sabah bu enerji ha ha adelisin kızım ya
canım penis boyu normalden uzunsa sen hepsini aldığın halde almamış sanabilirsin2 senelik kabusun yorumları okuyarak ve tavvsiyelere uyarak 1 günde son buldu ki ben eşimi bile yanına yanaşmaktan korkuyodum o derece ruya gibi geliyo ama çok şükr kurtuldum parmak egzersizi çok işe yarıyo . yanlız ilişkide hepsini alamyorum hala bunun sebebi ne olabilir ittirdigim halde daha fazla gitmiyo yarıda kalyo acaba zamanla mı olcak yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?