Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım inşallah öyledir üşütme zaten doğuştan var bende ama gel gelelim eşim biraz sıkıntılı bu aralar oda sıkıldı benden ve benim bu durumumdan

Bizde de durum aynı :) sende çok oralı olma sanki herşey normalmiş gibi davran ben öyle yapıyorum mesala. herşey yolundaymıs gibi davranıyorum.Hatta bi gün eşimi aldım karşıma konuştum. bu durumun tek sorumlusu ben değilim dedim. Sende bu durumdan kurtulmama yardım edeceksin yoksa ben tek başına üstesinden gelemem sonra kardeş kardeş uyuruz dedim :) baktım ki işe yaradı. artık deneme yapmak için o ısrar ediyor, günleri aksatmıyor :)

[QUtluyumki83, post: 40721247, member: 671169"]Canım ben daha yenmedim ama yenmek üzereyim. yenen herkes çok kolay olduğunu söylüyor, önemli olan yenmeyi istemek ve karar vermek. Sen hangi aşamadasın ???[/QUOTE]
ben patmak egzersizlerime baslicam daha dun uye oldum burayi buldum içim rahatladı okudukca benimle ayni dette olanları gördükçe ve yedik lerini okudukca umutlandim

[QUtluyumki83, post: 40721247, member: 671169"]Canım ben daha yenmedim ama yenmek üzereyim. yenen herkes çok kolay olduğunu söylüyor, önemli olan yenmeyi istemek ve karar vermek. Sen hangi aşamadasın ???
ben patmak egzersizlerime baslicam daha dun uye oldum burayi buldum içim rahatladı okudukca benimle ayni dette olanları gördükçe ve yedik lerini okudukca umutlandim[/QUOTE]
ben parmak egzersizi yapmadım hiç ama yapan arkadaşların yazıları var. geri kalan sayfalardan onları oku bence çok faydasını görürürsün. Herkes elinden geldiğince yardımcı olur sana :)Burda yazılanlartı okumak bile bi terapi bence. :)

inşallah bugün son şansım bu akşam bişey yapamazsam 20 gün daha ertelemek zorunda kalıcam yatılı ve kalıcı misafirler gelicek ben birazda onun için üzülüyorum ama ne yapalım 8 aydır bekliyorum 20 gün daha beklerim diyor eşimde kısmet artık bende çok konuştum eşimle ama pek takmıyor gibi olsun hakkımızda hayırlısı inşallah

c
Öyle takmıyor gibi gözürler ama takarlar aslında, erkekler duygularını pek belli etmezler.Sende kendini zamana ve günlere şartlandırma bence . Sende biliyosun ki çözüm var,sıkıntı yok :)

kizlarr bisey sorucam bu parmak hareketlerini yaparken kanama olmuyomu yani kizlik zari na bişey olmuyormu

kaynana dırdırı Allahın emri zaten.deneyin anam deneyin s*xin adı deneme oldu zaten

bendim tabi ben yendiysem hepiniz yenersiniz bak biliyosun ne zorluklar çektim :)

seninde baya oluyor çalışmalar bak gör bugün yarın sende alırsın tam anlamazsın bile tam olarak ne kadar oluyor senin egzerizleri yapalı

Canım SEN bebek soranlari bağışları bebisleri olanları düşünme CANIM benimde icim içimi yedi bebek hasreti hatta hep bebek görüyorum çevremde ama sabretmek lazım bu illeti YENMEK için çözüm var ÇOK ŞÜKÜR EGZERSIZLER ALLAHIM INSAALLAH HERKES BU ILLETI YENER

kizlar 1 parmak 2.bogumda parmaginiza misket gibi bi doku geliyo mu ? ittirince kayiyo sanki..bi de parmagi cikarirken vajina girisinde aci hisseden var mi

kizlar 1 parmak 2.bogumda parmaginiza misket gibi bi doku geliyo mu ? ittirince kayiyo sanki..bi de parmagi cikarirken vajina girisinde aci hisseden var mi
Ben çıkarırken aci degil de yanma hissediyordum o da sanırım kastigimizdan sonra geçiyor. Ben ameliyat eldiveniyle yapıyordum elime bisey gelirse huylanirim diye

Ben çıkarırken aci degil de yanma hissediyordum o da sanırım kastigimizdan sonra geçiyor. Ben ameliyat eldiveniyle yapıyordum elime bisey gelirse huylanirim diye
iste ben huylandim yapamiyorum daha..ameliyat eldiveniyle de denemistim eldiven yapisiyomus gibi oluyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…