- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.721
seninde baya oluyor çalışmalar bak gör bugün yarın sende alırsın tam anlamazsın bile tam olarak ne kadar oluyor senin egzerizleri yapalıayy sen o kızmısın hani kocan aff edersin cok kötü bi şekilde sana yanaşmıştı kaynanayın felan haberi vardı kocan söylemişti ... ayy o kızsan maşallah sana gercekten .. sen bide vajenınede elliyemiorun demi... bende hep o kız nerdeki acaba diye hep düşünüodum meğer o kız senmişsin ..
Nasıl yendiniz? ??bendim tabi ben yendiysem hepiniz yenersiniz bak biliyosun ne zorluklar çektim :)
Canım SEN bebek soranlari bağışları bebisleri olanları düşünme CANIM benimde icim içimi yedi bebek hasreti hatta hep bebek görüyorum çevremde ama sabretmek lazım bu illeti YENMEK için çözüm var ÇOK ŞÜKÜR EGZERSIZLER ALLAHIM INSAALLAH HERKES BU ILLETI YENERMesajıma cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Şuan regldeyim ve bir gün sonra bitiyor haydi bismillah egzersizlere başlayacağım. Hiç yapmadım. Mumdan aparat yapacağım, çünkü egzersizi parmakla yaparsam tırnaklarım batar diye korkuyorum. Yani bi de o korkum var. Mumu streçleyip bepanthol ve emla sürüp öyle deneyeceğim. Öncesinde de vazelinli sıcak suya 15 dakika oturacağım. İnceden kalına doğru 3 veya 4 mum aparatı hazırlayacağım, böyle deneyeceğim. kas gevşetici de içebilirim öncesinde.. Tavsiye edeceğiniz rahatlatıcı gevşetici bitki çayları veya ilaçlar varsa yazmanızı bekliyorum. Umarım bir kaç denemede işi bitiririm zira bunların hepsini her zaman yapamam gibime geliyor. Bir de yapınca gevşemek için zevk almaya çalışmak, fantezik düşünmek lazım gibime geliyor. Eşimmiş gibi düşünmeliyim. Yanlış mıyım bayanlar. Başka varsa bir eksiğim eğer, eklemek isteyen lütfen yazsın bekliyorum. Ha bir de egzersiz sonrası gusül gerekir mi? Merak ediyorum. Kimseye de böyle evliyken sorulmuyor ya hani.. zaten bu durumumu da kimseyle paylaşmadım.. Akrabalar da bebek bile bekliyorlar.. Gülüp geçiyorum, bazen şaka yolu dalgaya alıyorum.. Ama içimden de nereye kadar böyle olacan deli kız diyorum...Ben ve annelik.. Yanyana getiriyorum ve içim burkuluyor.. Evlenen arkadaşlarımın hemen hepsi bikaç ay sonra hamile kalıp doğurdu bile. Hepsinin teyzesi olduk ama kimseyi teyze edemedik...
Ben çıkarırken aci degil de yanma hissediyordum o da sanırım kastigimizdan sonra geçiyor. Ben ameliyat eldiveniyle yapıyordum elime bisey gelirse huylanirim diyekizlar 1 parmak 2.bogumda parmaginiza misket gibi bi doku geliyo mu ? ittirince kayiyo sanki..bi de parmagi cikarirken vajina girisinde aci hisseden var mi
iste ben huylandim yapamiyorum daha..ameliyat eldiveniyle de denemistim eldiven yapisiyomus gibi oluyodu..Ben çıkarırken aci degil de yanma hissediyordum o da sanırım kastigimizdan sonra geçiyor. Ben ameliyat eldiveniyle yapıyordum elime bisey gelirse huylanirim diye
Supersin :) ben bir turlu egzersize baslayamadim cumadan beri egzersiz yapmiyorumevet bitdi ve egzersizler tum hiziyla devam ediyor
canım ben aparatla egzersiz yaptım sonra bi ara parmak egzersizide yaptım sen hangi aşamadasın ona göre yardımcı olalımNasıl yendiniz? ??
canım ben 3. aparatı çalışırken dediğin durumu yaşamıştım oyüzden alışsın genişlesin diye emla krem kullandım 3 gün böyle çalıştım 4. gün emla krem olmadan acısız aparat girdi öyle dene istersenKızlar yaa .. benim aparatım bephanten krem var ya onun kalınlığı kadar. Egzersizde ıkınınca zor giriyor bazen hiç girmiyor. Girişte bi batma hissedip bırakıyorum. Uzun süredir bu aşamadayim ne aparatı kalinlaştırdım ne de rahat rahat sokabildim artık çok sıkıldım yerimde saymaktansizce eşli denemeye geçsem olur mu
canım misafir varsa var sen herkes yattıktan sonra odanı kilitle aparat yada parmak çalışması hangisini yapıyorsan yap yarım saat geç uyu hayatınızdan önemli değilya.Şahsen ben evde misafir vardı yatılı eşli deneme bile çalıştım hem daha rahat oluyor erkek evde misafir var diye bağırıp çağıramıyor kuzu kuzu çalışıyoraynen canım çok haklısın sıkıntı yok
daha riskli daha heycanlı oluyo sanırımcanım misafir varsa var sen herkes yattıktan sonra odanı kilitle aparat yada parmak çalışması hangisini yapıyorsan yap yarım saat geç uyu hayatınızdan önemli değilya.Şahsen ben evde misafir vardı yatılı eşli deneme bile çalıştım hem daha rahat oluyor erkek evde misafir var diye bağırıp çağıramıyor kuzu kuzu çalışıyor
canım kasarsan hissedersin kasmazsan hissetmezsin korkuyorum nasıl kasmıyım diyorsan 1 iki giriş çıkış gördükçe korkun geçiyor acı kalmaz zaten acı değilde hafif sızı geçergider bişey olmazkizlar 1 parmak 2.bogumda parmaginiza misket gibi bi doku geliyo mu ? ittirince kayiyo sanki..bi de parmagi cikarirken vajina girisinde aci hisseden var mi
aynen kız öyle oluyor hatta birazda komik oluyordaha riskli daha heycanlı oluyo sanırım
sus kız sus duyacaklar şimdi bide nisavir evliyse onlar napıyo acaba ??aynen kız öyle oluyor hatta birazda komik oluyor
ay canım ben pek cesaret edemiyorum eşim değilde ben bağırırım diye :) bakıcam bir çaresine gerçi şuan sancı içinde kıvranıyorum bugünde deneme yapamıycaz gidişat onu gösteriyor ama inşallah en kısa zamanda bende yendim diye yazarım burayacanım misafir varsa var sen herkes yattıktan sonra odanı kilitle aparat yada parmak çalışması hangisini yapıyorsan yap yarım saat geç uyu hayatınızdan önemli değilya.Şahsen ben evde misafir vardı yatılı eşli deneme bile çalıştım hem daha rahat oluyor erkek evde misafir var diye bağırıp çağıramıyor kuzu kuzu çalışıyor
ayy ..koptum.. sesli güldürdünüz beni.... maşallah size...:))9sus kız sus duyacaklar şimdi bide nisavir evliyse onlar napıyo acaba ??
öyle olmuyomu ama benim aklıma geliyo ne yalan diyim :))ayy ..koptum.. sesli güldürdünüz beni.... maşallah size...:))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?