Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

seninde baya oluyor çalışmalar bak gör bugün yarın sende alırsın tam anlamazsın bile tam olarak ne kadar oluyor senin egzerizleri yapalı

Canım SEN bebek soranlari bağışları bebisleri olanları düşünme CANIM benimde icim içimi yedi bebek hasreti hatta hep bebek görüyorum çevremde ama sabretmek lazım bu illeti YENMEK için çözüm var ÇOK ŞÜKÜR EGZERSIZLER ALLAHIM INSAALLAH HERKES BU ILLETI YENER

kizlar 1 parmak 2.bogumda parmaginiza misket gibi bi doku geliyo mu ? ittirince kayiyo sanki..bi de parmagi cikarirken vajina girisinde aci hisseden var mi

kizlar 1 parmak 2.bogumda parmaginiza misket gibi bi doku geliyo mu ? ittirince kayiyo sanki..bi de parmagi cikarirken vajina girisinde aci hisseden var mi
Ben çıkarırken aci degil de yanma hissediyordum o da sanırım kastigimizdan sonra geçiyor. Ben ameliyat eldiveniyle yapıyordum elime bisey gelirse huylanirim diye

Ben çıkarırken aci degil de yanma hissediyordum o da sanırım kastigimizdan sonra geçiyor. Ben ameliyat eldiveniyle yapıyordum elime bisey gelirse huylanirim diye
iste ben huylandim yapamiyorum daha..ameliyat eldiveniyle de denemistim eldiven yapisiyomus gibi oluyodu..

Kızlar yaa .. benim aparatım bephanten krem var ya onun kalınlığı kadar. Egzersizde ıkınınca zor giriyor bazen hiç girmiyor. Girişte bi batma hissedip bırakıyorum. Uzun süredir bu aşamadayim ne aparatı kalinlaştırdım ne de rahat rahat sokabildim artık çok sıkıldım yerimde saymaktansizce eşli denemeye geçsem olur mu

canım ben 3. aparatı çalışırken dediğin durumu yaşamıştım oyüzden alışsın genişlesin diye emla krem kullandım 3 gün böyle çalıştım 4. gün emla krem olmadan acısız aparat girdi öyle dene istersen

aynen canım çok haklısın sıkıntı yok
canım misafir varsa var sen herkes yattıktan sonra odanı kilitle aparat yada parmak çalışması hangisini yapıyorsan yap yarım saat geç uyu hayatınızdan önemli değilya.Şahsen ben evde misafir vardı yatılı eşli deneme bile çalıştım hem daha rahat oluyor erkek evde misafir var diye bağırıp çağıramıyor kuzu kuzu çalışıyor

daha riskli daha heycanlı oluyo sanırım

canım kasarsan hissedersin kasmazsan hissetmezsin korkuyorum nasıl kasmıyım diyorsan 1 iki giriş çıkış gördükçe korkun geçiyor acı kalmaz zaten acı değilde hafif sızı geçergider bişey olmaz

ay canım ben pek cesaret edemiyorum eşim değilde ben bağırırım diye :) bakıcam bir çaresine gerçi şuan sancı içinde kıvranıyorum bugünde deneme yapamıycaz gidişat onu gösteriyor ama inşallah en kısa zamanda bende yendim diye yazarım buraya

KIZLAAAAARRRR ya yorum yapan herkese tek tek dönemedm yorumlrnz için çk teşekkr edermmm nete çok sık gremyrum ve zaten adet oldum üç gün önce egzerszlerde öle kaldı zaten üç güne bi ancak yapıyodum en son üç parmk ikinci boğuma kadar ve 10 cm çapında bi aparatı alablmştm ama sanki tam olark p.. kalınlığında olmadığı için p.. denemesine geçmye korkuyom yaaaaaaaa hiç hazr hiseetmym ama desteklrnz için adetm bitnce bi kez daha egzersz yapp eşli denemye geçicm çünkü 1.5 yıl oldu eşimde beklmk istemyo dha fazla bu aralar sıkışık olmamıza rağmen haziranda beni doktra götrcğine ve bu sorunu çözceğimze söz verdi ama ben o bu kadr çabalamşkn o parayı doktra vermk istemym azrana kadr çözmm lazımmm :):) dua edin inşallh bunu yaşayn herks en kısa zamnda bu sorunu çözer :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…