Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yine olmadı olmadı  anlamıyorum ya çok mu dar vajinam çok baskı oluyo acı da değil başka bi his oluyo o oraya sığmıyo gibi Of nasıl olacak bu kez başından az bişe daha girdi p.nin eşim çok sevindi başarıyoruz diye ben ise ağladım 10 cm girdi dedi

rica ederim canım.Burdaki bazı kızlar zeytinyağıda kullanıyor o da iyi kayganlaştırıcı etkisi yapıyor aklında bulunsun

canimm tsk ederim iyiki bu bilgiyi verdin baba:* aparatla giris yapamayan ben bu sekilde agrisiz sizisiz acisiz aparati aldim git gel bile yaptimm:) darisi pnsin basina insallah :) cikarirken azcik sizi oluyo ama olsun :)
gerçekten mi çok mutlu oldumya süpersinama bişey sorucam sen hamile değil miydin

gerçekten mi çok mutlu oldumya süpersinama bişey sorucam sen hamile değil miydin
allah mi soyletti kuzummm :) yok cnm cok istiyorum hatta vajinismuskrn bile hamile kalmak istiyorum ama once su illeti yenicem senin sayende canim valla senelerdir ugrasiyorum yonunu bulamamistm ilk defa bu sekilde kayip gitti :) pns de boyle olucak dimi insallah korkmam da acarim bacaklari

aynı oluyor canım peniste hatta aparattan daha rahat oluyor :) ama şimdi hamile kalma canım benim kocada bana çok baskı yaptı yok tüp bebek yaptıralım falan diye ama ben bu sorunu yenmeden yapmam dedim bence hamilelik daha çok araya soğukluk sokar bak şimdi biz yendik bu deferde iyikide yenmeden bebek yapmamışız diyor.Bu egzersiz süreci düzenli yapıldıktan sonra çok sürmüyor zaten 1 günde de çözersin 1 haftada da en fazla 3 ay zaten

evet pnsin daha kolay oldugundan eminim :) ucu giriyodu simdi daha da ilerler insallah..ben de yendikten sonra bebek olsun istiyorum da esim cok sorun yapiyo ille de bebek ille de bebek..bana bi bebek ver ben omur boyu iliskiye girmem diyo dusun yani..allahin izniyle sunu bi atlatsam olacagi varsa olur zaten

Merhabaaa bem bir haftadır kahverengi lekeler ve baş ağrısıyla uğraşıyorum afet im düzensiz belin ve kasık bölgem ara ara ağrıyor midem bulanmıyor ama ac değilken bile ac hissediyorum son iki ay önce adet oldum sizce sebeb neeeee

benimki de öyle derdi hep bir bebek ver isterse ilişki olmasın diye :) Zaten ilk ucu girer sonra yarısı girer sonra bi bakmışsın hepsi olup bitivermş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…