Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet pnsin daha kolay oldugundan eminim :) ucu giriyodu simdi daha da ilerler insallah..ben de yendikten sonra bebek olsun istiyorum da esim cok sorun yapiyo ille de bebek ille de bebek..bana bi bebek ver ben omur boyu iliskiye girmem diyo dusun yani..allahin izniyle sunu bi atlatsam olacagi varsa olur zaten

Merhabaaa bem bir haftadır kahverengi lekeler ve baş ağrısıyla uğraşıyorum afet im düzensiz belin ve kasık bölgem ara ara ağrıyor midem bulanmıyor ama ac değilken bile ac hissediyorum son iki ay önce adet oldum sizce sebeb neeeee

benimki de öyle derdi hep bir bebek ver isterse ilişki olmasın diye :) Zaten ilk ucu girer sonra yarısı girer sonra bi bakmışsın hepsi olup bitivermş :)

Canm gözün aydın kremleri nerden buldun piyasada yoktu bana yardmcı olurmusun birde eşin etkilenmiyormu uyusukluktan

canım niye üzülüyorsun ki hepimizin ki aynı oldu sonra sonra ilerledik.Egzersizde yapıyo musun peki

canım niye üzülüyorsun ki hepimizin ki aynı oldu sonra sonra ilerledik.Egzersizde yapıyo musun peki
Ewet canım yapıyorum üç parmak oluyo dün ilkdefa eşim de parmak yaptı oldu ama p.. ye gelince olmuyo baskı çok oluyo ya acı da değil bu başka bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…