- 1 Mart 2015
- 72
- 32
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.001
Saol canimcanım ben iki yerede sürüyordum
Öncelikle tebrik ederim, adınıza sevindim :) İnşallah bizde o günleri görürüz :) Sormak istediğim bişey var.haydar dümen reçetesi nedir? nasıl bişeydir? bilgi verebilir misin rica etsem?[/QUOTEzz]
Canım nette yazınca çıkıyor bulamazsan yıne de özelden yardımcı olurum.
rica ederim canım.Burdaki bazı kızlar zeytinyağıda kullanıyor o da iyi kayganlaştırıcı etkisi yapıyor aklında bulunsunİnşallahhhh canım.Ağzından bal akıyor :)) Valla kendimi hep rahat hissetmeye çalışıyorm.Herkes yapıyor bunu, bizde bir gün yapıcaz.Olmıycak bişey yok.Bu şekilde kendimi motive ediyorum.Burdaki arkadaşlarımında çok etkisi oldu gerçekten.Çünkü ben dr. falan gitmedim.Kendi bilgim ve öğrendiklerim dogrultusunda bişeyler yapmaya çalışıyorum.Şimdilik 2 parmak devam.Oda herhangi bir krem kullanmadım henüz.Bugün yarın dışarı çıkıcam,kremde alıcam.Sanırım o zaman daha hızlı ilerliycem.İnşallahhhhhhÇok teşekkür ederim canım
gerçekten mi çok mutlu oldumya süpersincanimm tsk ederim iyiki bu bilgiyi verdin baba:* aparatla giris yapamayan ben bu sekilde agrisiz sizisiz acisiz aparati aldim git gel bile yaptimm:) darisi pnsin basina insallah :) cikarirken azcik sizi oluyo ama olsun :)
allah mi soyletti kuzummm :) yok cnm cok istiyorum hatta vajinismuskrn bile hamile kalmak istiyorumgerçekten mi çok mutlu oldumya süpersinama bişey sorucam sen hamile değil miydin
aynı oluyor canım peniste hatta aparattan daha rahat oluyor :) ama şimdi hamile kalma canım benim kocada bana çok baskı yaptı yok tüp bebek yaptıralım falan diye ama ben bu sorunu yenmeden yapmam dedim bence hamilelik daha çok araya soğukluk sokar bak şimdi biz yendik bu deferde iyikide yenmeden bebek yapmamışız diyor.Bu egzersiz süreci düzenli yapıldıktan sonra çok sürmüyor zaten 1 günde de çözersin 1 haftada da en fazla 3 ay zatenallah mi soyletti kuzummm :) yok cnm cok istiyorum hatta vajinismuskrn bile hamile kalmak istiyorumama once su illeti yenicem senin sayende canim valla senelerdir ugrasiyorum yonunu bulamamistm ilk defa bu sekilde kayip gitti :) pns de boyle olucak dimi insallah korkmam da acarim bacaklari
kızz dün denemedi.. uğraştım adamdan tık yoktu genekız dene bugun:) isteği yoksa da böyle az biraz ortam yarat :)
adamlarıda bıktırdıkkızz dün denemedi.. uğraştım adamdan tık yoktu gene
vallaha kız .. adama hadi gel deneyelimmi dedimmi adam kacacak delik arıo sankiadamlarıda bıktırdık
evet pnsin daha kolay oldugundan eminim :) ucu giriyodu simdi daha da ilerler insallah..ben de yendikten sonra bebek olsun istiyorum da esim cok sorun yapiyo ille de bebek ille de bebek..bana bi bebek ver ben omur boyu iliskiye girmem diyo dusun yani..allahin izniyle sunu bi atlatsam olacagi varsa olur zatenaynı oluyor canım peniste hatta aparattan daha rahat oluyor :) ama şimdi hamile kalma canım benim kocada bana çok baskı yaptı yok tüp bebek yaptıralım falan diye ama ben bu sorunu yenmeden yapmam dedim bence hamilelik daha çok araya soğukluk sokar bak şimdi biz yendik bu deferde iyikide yenmeden bebek yapmamışız diyor.Bu egzersiz süreci düzenli yapıldıktan sonra çok sürmüyor zaten 1 günde de çözersin 1 haftada da en fazla 3 ay zaten
bi test yap derimMerhabaaa bem bir haftadır kahverengi lekeler ve baş ağrısıyla uğraşıyorum afet im düzensiz belin ve kasık bölgem ara ara ağrıyor midem bulanmıyor ama ac değilken bile ac hissediyorum son iki ay önce adet oldum sizce sebeb neeeee
Sizce ne olabilirbi test yap derim
canim gebe olabilirsin..bi test yap rahatlaSizce ne olabilir
Sıkıntı benim adet zaten düzensiz :)canim gebe olabilirsin..bi test yap rahatlasen gec bile kalmissin adetim gecikse hemen test yaparim :)
benimki de öyle derdi hep bir bebek ver isterse ilişki olmasın diye :) Zaten ilk ucu girer sonra yarısı girer sonra bi bakmışsın hepsi olup bitivermş :)evet pnsin daha kolay oldugundan eminim :) ucu giriyodu simdi daha da ilerler insallah..ben de yendikten sonra bebek olsun istiyorum da esim cok sorun yapiyo ille de bebek ille de bebek..bana bi bebek ver ben omur boyu iliskiye girmem diyo dusun yani..allahin izniyle sunu bi atlatsam olacagi varsa olur zaten
:) tez zamanda insallah adimizi kaziriz :)benimki de öyle derdi hep bir bebek ver isterse ilişki olmasın diye :) Zaten ilk ucu girer sonra yarısı girer sonra bi bakmışsın hepsi olup bitivermş :)
bi doktora gorun o zaman canimSıkıntı benim adet zaten düzensiz :)
aminnn canım:) tez zamanda insallah adimizi kaziriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?