- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.041
dismenore denilen illet beni de bitirmişti ama yaklaşık 3 hafta önce ameliyat oldum kistler temizlendi bir de polip vardı o temizlendi o kadar rahat bir adet dönemi gecirdim ki sanki bir rüyadaydım doktorum önce bana düşük yapar gibi ağrı çekersin demişti gerçekten de çektim bu ağrıyı gün boyunca yataktan kalkamıyordum belim kırık gibiydi kemiklerim kırılıyor gibi ağrım vardı Allahım bu illeti yaşayan herkese yardım etsin biran önce doktorunuza gidin arkadaşlar tecrübe ile sabit bi fikrini alın. ben artık doktoruma dua ediyorum Allah razı olsun adet olduğumu bile bilemedim bu benim için çok ütopik bişeydi Allah yardımcın olsun cnmAyyy kızlar ölüyorum(sancılı adet) bitirdi benii
gece gece ne güldürdün aptamil44:) sopanin ustune dusup kizligini kaybeden kiz..rahat misin simdisenin hikayeni dinleyip bu hale geldim ben ilk gece hikayelerini abartarak anlatan manyak arkadaslarim iyi mi ettiniz..kopeklerdeki kenetlenme olayini yasamis gibi anlatan deli arkadaslarim oyle bisi yokmus ogrendim ama vajinismus olduktan sonra..bak ne kadar bos bilgi var beynimde baska bisi olsa bilincaltim kabul etmez :)
ilahi aptamil ne güldüm:) sopanin ustune dusup kizligini kaybeden kiz..rahat misin simdisenin hikayeni dinleyip bu hale geldim ben ilk gece hikayelerini abartarak anlatan manyak arkadaslarim iyi mi ettiniz..kopeklerdeki kenetlenme olayini yasamis gibi anlatan deli arkadaslarim oyle bisi yokmus ogrendim ama vajinismus olduktan sonra..bak ne kadar bos bilgi var beynimde baska bisi olsa bilincaltim kabul etmez :)
o sopa olayi beni cok etkilemis..simdi pnsin virc diye girmesinden korkuyorum..ilahi aptamil ne güldümama çok doğru anlatmışsın evlenmeden 1 ay önce hep kafamda bunları düşündüm kurdum sonra vajinusmus çıktı sonradan onu yenmek için gerçek hikayeler anlatıldı.Diğer kızlarında bilgisine allah bayanların vajinasını esnek yaratmış.Kemik yapısı köpeklerde olan yapı oyüzden insanlarda kenetleme olmuyor.O abartılan kanamalar yok kızlık zarı zaten ortası delik kenarları çevreleyen bi zar kalınlığı yumurtanın zarının kalınlığını geçmez o zaten sıyrılıp gidiyor hiç acı olmuyor.
valla ben de biktim hele bugun ayri bi bikkinlik var.. yeter artik dus yakamdan vajinismus lanet olsun sanaaa diye bagirasim var
canım sıkıntı yapacak bişey yok allah dermanı olmayan hastalık vermesin.Bunun yüzde yüz tedavisi var sadece biraz emek istiyor egzersizleri sürekli yapmak gerekiyor hiç beklemediğin bir anda bu olay bitiyor anlamıyorsun bile bu sıkıntılarda geçecek hiç yaşamaış gibi olacaksın sen yeterki çalışmalara devam et
Yine olmadı olmadı anlamıyorum ya çok mu dar vajinam çok baskı oluyo acı da değil başka bi his oluyo o oraya sığmıyo gibi Of nasıl olacak bu kez başından az bişe daha girdi p.nin eşim çok sevindi başarıyoruz diye ben ise ağladım 10 cm girdi dedi
Canım burda olduğunda yazPrensesler ne yapiyorsunuz sıkıntısı olan varsa yardımcı olabilirim kızlar burdayım takip ediyorum sizi sabrili kadrili bitanem burdayim sevda06 takip ediyrm sizi canm ensenizdeyim ona göre
Aynı bende senin durumundayım hepsini hemen hemen aldığım halde aldığıma inanamıyorum. Hiçbir zaman tamamen olmayacak gibi geliyor. Hep daha da başa dönüyor gibi oluyorum bebek çok istiyorum bende senin gibi ama korkularıma engel olamıyorum hiçbir türlü. 9. Ayımıza gircez ama hala bununla uğraşıyorum her gelen bebek sorularına o kadar çok istememe rağmen gülerek daha vakti var demekten çok yoruldum.canlar bu sorum hepinize..dusunceler kafamda fink atiyo ve cildirmak uzereyim neden boyle dusunuyorum acaba sizler de benim gibi mi dusunuyosunuz ve ya dusundunuz?ben bu isi omur boyu yapamicami dusunuyorum..esli denemeler de girdigini gordugum halde ne de olsa yapmicam tamamen sokmucam diye dusunuyorum gercekten o kadar eminimki yapmayacagimdan sartlandirmis gibiyim kendimi..kizlik zarina karsi da oyleydim omur boyu ben de kalsin ne olur ne olmaz diye dusunup sonra kizardim kendime, sevdigin adamla yapmicaksin da kime saklayacaksin diye..sonra ailem aklima gelirdi ozellikle babam..ona ben bunu yapamam yuzunu kara cikaramam yapmamam lazim diye dusunurdum kizlik olayini hallettikten sonra babamla ilgili dusuncelerim gecti..ama yapmamam gereken bisimis gibi geliyo kizlar bana bu dusunce kafayi yedirtecek..bunu yapmazsam bebegim olmucak ya
kuzum ben de 2. yilimi devircem.coook bunaldim..beynimi iliskiye ikna edemiyorum hala.hep o galip geliyo kendimi telkin etmeye calisiyorum,beynine inanma iliskiyi cok istiyosun anca bu sekilde bebegin olur diye ama olmuyo ya olmuyo..kendi sorunumuz yetmiyomus gibi bi de cevrenin bebek baskisiAynı bende senin durumundayım hepsini hemen hemen aldığım halde aldığıma inanamıyorum. Hiçbir zaman tamamen olmayacak gibi geliyor. Hep daha da başa dönüyor gibi oluyorum bebek çok istiyorum bende senin gibi ama korkularıma engel olamıyorum hiçbir türlü. 9. Ayımıza gircez ama hala bununla uğraşıyorum her gelen bebek sorularına o kadar çok istememe rağmen gülerek daha vakti var demekten çok yoruldum.
Aparatı mı alıyorsunuz tamamen penisi mi. Penisi alıyorsanız neden panik oluyorsunuz anlamadım dostlar.Aynı bende senin durumundayım hepsini hemen hemen aldığım halde aldığıma inanamıyorum. Hiçbir zaman tamamen olmayacak gibi geliyor. Hep daha da başa dönüyor gibi oluyorum bebek çok istiyorum bende senin gibi ama korkularıma engel olamıyorum hiçbir türlü. 9. Ayımıza gircez ama hala bununla uğraşıyorum her gelen bebek sorularına o kadar çok istememe rağmen gülerek daha vakti var demekten çok yoruldum.
beynim bana cok kotu oyunlar oynuyo.penisin girdigini gormemr ragmen iliski yasamamam gerektigi,tamamini almaman konusunda beni uyariyo ve ben aptal gibi onu dinliyorum yaAparatı mı alıyorsunuz tamamen penisi mi. Penisi alıyorsanız neden panik oluyorsunuz anlamadım dostlar.
Bi yardım eden çıkmayacak mı??? :-(Hanımlaaaar evde kendi aparatını yapanlar sorum size. Neyden yapıyorsunuz? Yumuşak olmalı. Ben kulak çubuğu pamuk ve streç kullandım ama bana çok sert gibi geliyor. Rahatsız ediyor. Lütfen yardım..
Csnim ilk aparatini kulak cubugundan yapabilirsin once peceteye sar sonra strecle bunu ilerleyen zamanlarda da iki uc kulak cubugunu birlestirerek de yapabilirsin daha kalin aparat icinde kalin bakkal mumuna pecete sar ve strecle onuda muayene eldiveninin tek parmagina gecirerek deneyebilirsinBi yardım eden çıkmayacak mı??? :-(
canım benim.. bu konuda da da yalnız değilsin maalesef.. beni de hep bişiyler engellerdi.. sanki derdim kendi kendime istesem yaparım zaten ben başarırım ama istemiyorum sanki..gerek yok doğru değill derdim hep.. işte saçma sapan duygular geliştirmişim kendimce..sevdiğim adamın elini tutup nasıl çıkıcam karşısına, onun yanında nasıl sohbet edicem den tut---düğün geceme kadar.... düğünümde bile o kadar utandım ki.. babamın karşısına nasıl çıkarım gelinlikle..gelinlik giymesem olmazmıdan tut koca kız olmadım haala..babam ordan bakarken ben sevdiğimle nasıl dans ediceme kadar neler neler... bunlar oldu geçti.. geriye döndüğümde diyorum keşke utanıp sıkılacağıma daha çok keyfini çıkarsaydım:)) benim vaji 3 yıl sürdü.. o dengeyi kuramadım hiç.. ama acıycak korkusu değildi benimkisi biliyordum yani çünkü çok canı tatlı biri değilimdir yani..başka bişiydi ama bilmiyordum ..şimdi yendim ama sebebini haala bilmiyorum neydi üç senede olmayan da o gecede olmuştu... bunun gerçekten nedenini bilmiyorum.. artık sormuyorum da kendime..bilinçli aklım bana doğru olanın ne olduğunu yapmam gerekenin ne olduğunu söylüyorda o bilinçaltında oluşturduğum duygularım neler onu bilmiyordum yani..canlar bu sorum hepinize..dusunceler kafamda fink atiyo ve cildirmak uzereyim neden boyle dusunuyorum acaba sizler de benim gibi mi dusunuyosunuz ve ya dusundunuz?ben bu isi omur boyu yapamicami dusunuyorum..esli denemeler de girdigini gordugum halde ne de olsa yapmicam tamamen sokmucam diye dusunuyorum gercekten o kadar eminimki yapmayacagimdan sartlandirmis gibiyim kendimi..kizlik zarina karsi da oyleydim omur boyu ben de kalsin ne olur ne olmaz diye dusunup sonra kizardim kendime, sevdigin adamla yapmicaksin da kime saklayacaksin diye..sonra ailem aklima gelirdi ozellikle babam..ona ben bunu yapamam yuzunu kara cikaramam yapmamam lazim diye dusunurdum kizlik olayini hallettikten sonra babamla ilgili dusuncelerim gecti..ama yapmamam gereken bisimis gibi geliyo kizlar bana bu dusunce kafayi yedirtecek..bunu yapmazsam bebegim olmucak ya
canım bende bakkal mumu yaptım başka bilmiyorum ahulumun dediği gibi.. peçete havlu kağıdı sarıp istediğin kalınlığa göre sonra streçledim ayrıca eldiven kullanmadım ben birde zeytin yağı:))Bi yardım eden çıkmayacak mı??? :-(
tsk ederim canim gercekten beni,bana cok iyi anlattin..yersiz dusunceler yuzunden surekli erteliyoruz erteleme ihtiyaci duyuyoruz ve erteledigimiz icin kendimize kiziyoruz ama yine de erteliyoruzz..esim insallah yorgun gelir bugun olmasin,yarin olsun..ertesi gun gelir yine ayni korku kaygi erteleme duygusu..bilincaltim ertelemem icin surekli bahaneler uretiyo ve bu bahaneler isime geliyo..ama bak ne guzel altetmissin bilincaltini:) sorularimizin cevabini belki hicbi zaman veremicez ama su bi gercek bilincaltimizin eline beyaz bayragi vericez ve artik pes edicek baska alternatif yokcanım benim.. bu konuda da da yalnız değilsin maalesef.. beni de hep bişiyler engellerdi.. sanki derdim kendi kendime istesem yaparım zaten ben başarırım ama istemiyorum sanki..gerek yok doğru değill derdim hep.. işte saçma sapan duygular geliştirmişim kendimce..sevdiğim adamın elini tutup nasıl çıkıcam karşısına, onun yanında nasıl sohbet edicem den tut---düğün geceme kadar.... düğünümde bile o kadar utandım ki.. babamın karşısına nasıl çıkarım gelinlikle..gelinlik giymesem olmazmıdan tut koca kız olmadım haala..babam ordan bakarken ben sevdiğimle nasıl dans ediceme kadar neler neler... bunlar oldu geçti.. geriye döndüğümde diyorum keşke utanıp sıkılacağıma daha çok keyfini çıkarsaydım:)) benim vaji 3 yıl sürdü.. o dengeyi kuramadım hiç.. ama acıycak korkusu değildi benimkisi biliyordum yani çünkü çok canı tatlı biri değilimdir yani..başka bişiydi ama bilmiyordum ..şimdi yendim ama sebebini haala bilmiyorum neydi üç senede olmayan da o gecede olmuştu... bunun gerçekten nedenini bilmiyorum.. artık sormuyorum da kendime..bilinçli aklım bana doğru olanın ne olduğunu yapmam gerekenin ne olduğunu söylüyorda o bilinçaltında oluşturduğum duygularım neler onu bilmiyordum yani..
ama sonucu biliyorum:)) olması gerekiyordu artık.. bunun için de çok emek harcıyordum..hem çalışıyordum hem egzersizlere yoğunlaşmıştım hergün yeni bişiy öğreniyordum uyguuyordum..eşim çok geç geliyordu gece 4 lere kadar uğraşıyordum sabah kalkıp işe gidiyordum.. arada kavgaları tartışmaları dengelemek de hep bana düşüyordu.bildiğin vaji kampına sokmuştum kendimi yani... --olmuştu sonunda.. 3 yıl sonraydı belki geçti belki ama olmuştu yani...yenmiştim vajinusmusu:))...
ha şimdi ne değişti.. hemen söyleyeyim.. şimdi de diyorum mesela hamile kalsam hamile halımle nasıl çıkarım babamın karşısına.. yine utanırım sıkılırım... o utanma duygusunu o çekinmeyi tarif edemiyorum işte hisseden bilir sadece..ve bunu kolay kolay kendi kendimize üstesinden gelmek biraz zor.. bilinçaltı çalışmaları yapmak gerekiyo.. geçmişte kurduğun yanlış duygusal bağlar ne kadar güçlü onu bilemiyoruz belki kolay geçer belki zor ama iyi bir piskoterapistle falan çalışmak gerekir diye düşünüyorum..
ama önemli olan şu.. bu senin de hissettiğin duygun var ya 'yapmaman gerektiği duygusu' onun içinde geçerli.. bu bilinçaltının duygusu..şuan ki senin değil.. her ne olduysa artık ne yaşadıysan böyle bir duygu oluşturmuşsun. bunun önemi yok.. bunun cevabını kendi kendine vermen de zor.. ama nedenini bilmesen de bu duygunu silemessen de şuan bunun seni engellemesini durdurabilirsin.. yani şuan ki sen, biliyor hem de çok iyi biliyor..'' sen sevdiğin adamla eşinle kocanla ilişkiye girmek istemen çok normal .. bu kötü birşey değil....bu işi yaptığın zaman sen de kötü olmuyorsun.. artık evli bir kadınsın ve evli tüm kadınlar gibi bunun gerekli olduğunu, buna ihtiyacın olduğunu, bundan keyif alman gerektiğini bu işi keyfince yaptığın zaman gerçekten bir kadın gibi hissedeceğini bilinçli sen yani şu anki sen çok iyi biliyorsun.. sadece buna odaklanırsan belki daha kolay olur senin içinde... benim için öyle olmuştu... biraz uzun oldu kusura bakma.. ha öbür duyguya gelince de.. niye var nedenini ne nasıl kazıycaz silicez atıcaz beynimizden onu bende bilmiyorum henüz ..bende etkisi haala devam ediyor.. onun bir yolunu bulursan bana da söyle:))
Aynen o an kafamı dağıtayim diyorum bi türlü basaramiyorum. bi ara ilişki iğrenç bişey gibi görünmeye başlamıştı. İnsanların bu kadar zevk aldığı şeylerden nasıl oluyor da korkuyorum onu anlamıyorum pekte kıymetli şeyim var.kuzum ben de 2. yilimi devircem.coook bunaldim..beynimi iliskiye ikna edemiyorum hala.hep o galip geliyo kendimi telkin etmeye calisiyorum,beynine inanma iliskiyi cok istiyosun anca bu sekilde bebegin olur diye ama olmuyo ya olmuyo..kendi sorunumuz yetmiyomus gibi bi de cevrenin bebek baskisisoranlara vajinismusum desem rahim kanseri sanarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?