- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.021
Canm gözün aydın kremleri nerden buldun piyasada yoktu bana yardmcı olurmusun birde eşin etkilenmiyormu uyusukluktanSlm kızlar galıba ben bu işi bu gece basardım:) galiba diyorum cunku hala ınanamıyorum.esım oldu elle bak bısey varmı dısarda dedı baktım yok:) 3 yıllık kabus bıttı. Nasıl oldu dersenız haydar dumen recetesını uyguladım uyusuktu bısey hıssetmedım ama bu bıle benım ıcın yetti.Allahın ıznıyle onu kullanmadan da yapmayı basarıcam.Allahım herkese yardım etsin...
Aynen ya nerdesiniz bıktm artk bitsin bu çilemyardm edinyaaaaa nerde bizim millet yaaaaaaaaaaaaaa...... zuzuku adanis kkaderim moicici selluka felannnnn
Aynen nerde ya kaderim memleketine gitmiş de adanis zuzuku mocicim de genelde burdaydi ama yoklarrrrryaaaaa nerde bizim millet yaaaaaaaaaaaaaa...... zuzuku adanis kkaderim moicici selluka felannnnn
canım niye üzülüyorsun ki hepimizin ki aynı oldu sonra sonra ilerledik.Egzersizde yapıyo musun pekiYine olmadı olmadı anlamıyorum ya çok mu dar vajinam çok baskı oluyo acı da değil başka bi his oluyo o oraya sığmıyo gibi Of nasıl olacak bu kez başından az bişe daha girdi p.nin eşim çok sevindi başarıyoruz diye ben ise ağladım 10 cm girdi dedi
canım bi kadın doğuma git.Birde googleden de araştırMerhabaaa bem bir haftadır kahverengi lekeler ve baş ağrısıyla uğraşıyorum afet im düzensiz belin ve kasık bölgem ara ara ağrıyor midem bulanmıyor ama ac değilken bile ac hissediyorum son iki ay önce adet oldum sizce sebeb neeeee
canım niye üzülüyorsun ki hepimizin ki aynı oldu sonra sonra ilerledik.Egzersizde yapıyo musun peki
Ewet canım yapıyorum üç parmak oluyo dün ilkdefa eşim de parmak yaptı oldu ama p.. ye gelince olmuyo baskı çok oluyo ya acı da değil bu başka bi duygucanım niye üzülüyorsun ki hepimizin ki aynı oldu sonra sonra ilerledik.Egzersizde yapıyo musun peki
canım benim o sıkışıklık hissini bizlerde yaşadık hep..sığdıramadım gitti derdim ben de:))ama geçiyo bitanesi.. eş denemesini ihmal etmeyin sık sık deneyin...hatta azıcık girse bile çıkarıp tekrar girdirebilirseniz bir kaç kez hızlıca alışıyosun..az kaldı :))Yine olmadı olmadı anlamıyorum ya çok mu dar vajinam çok baskı oluyo acı da değil başka bi his oluyo o oraya sığmıyo gibi Of nasıl olacak bu kez başından az bişe daha girdi p.nin eşim çok sevindi başarıyoruz diye ben ise ağladım 10 cm girdi dedi
canım benim gözün aydın .. geçmiş olsun tebrik ederim...Slm kızlar galıba ben bu işi bu gece basardım:) galiba diyorum cunku hala ınanamıyorum.esım oldu elle bak bısey varmı dısarda dedı baktım yok:) 3 yıllık kabus bıttı. Nasıl oldu dersenız haydar dumen recetesını uyguladım uyusuktu bısey hıssetmedım ama bu bıle benım ıcın yetti.Allahın ıznıyle onu kullanmadan da yapmayı basarıcam.Allahım herkese yardım etsin...
bu ne amelıyatı vajınısmusla ılgılı bırseymı ?Merhaba arkadaşlar vajinismuslu olup Bartholin ameliyat-ı geçiren var mı? Gelecek hafta ameliyat Olacağım. Çok korkuyorum.
canım benim gözün aydın .. geçmiş olsun tebrik ederim...
sellukaa bır keremı denedın haydar dumen recetesını yoksa daha once denemısmıydın gozun aydın bu arada cok sevındım darısı basımıza :)canım benim o sıkışıklık hissini bizlerde yaşadık hep..sığdıramadım gitti derdim ben de:))ama geçiyo bitanesi.. eş denemesini ihmal etmeyin sık sık deneyin...hatta azıcık girse bile çıkarıp tekrar girdirebilirseniz bir kaç kez hızlıca alışıyosun..az kaldı :))
Canım ben eczaneye gosterdım bırebır aynısını degıl ona benzer olan ürünu verdı vazelin falan yazıyodu onu yapmadım bileCanm gözün aydın kremleri nerden buldun piyasada yoktu bana yardmcı olurmusun birde eşin etkilenmiyormu uyusukluktan
canım, yok ben denemedim... benim tek reçetem egzersiz zeytinyagı mum oldu. bi de tabi olmassa olmazı azmettim pes etmedim... evet bitti çok şükür.. :))sellukaa bır keremı denedın haydar dumen recetesını yoksa daha once denemısmıydın gozun aydın bu arada cok sevındım darısı basımıza :)
ne ameliyatı oluyor buMerhaba arkadaşlar vajinismuslu olup Bartholin ameliyat-ı geçiren var mı? Gelecek hafta ameliyat Olacağım. Çok korkuyorum.
evet canım normal hissetiğin o sonra geçiyor.Sende yolun yarısını geçmişsin çok az kalmış.Bende kalın aparatı yapmıştım penisin girmesi lazımdı ama 1 ay boyunca çalıştım öyle girdi tabi bu kişiye göre değişir belki seninki 2 gün sonra girer umutsuzluğa kapılma kesinlikle çalışmaya devam etEwet canım yapıyorum üç parmak oluyo dün ilkdefa eşim de parmak yaptı oldu ama p.. ye gelince olmuyo baskı çok oluyo ya acı da değil bu başka bi duygu
Ben anlamıyorum ki ne anlıyorlar bundan ne geçiyor yani ellerine. Allah akıl fikir versin ne diyelim. Yardım etmek için atan arkadaşlarımıza da kuşkuyla yaklasiyoruz bunlar yüzünden.Ben de bunu soracaktım size.Yeni üyeyim.Ve bazı üyeler özelden yazıyor.Yardım etmek isteyen arkadaşlarımı anlıyorum.Ve çok teşekkür ediyorum.Ama onun dışında bazı insanlar şüphe uyandırıyor niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?