Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canm gözün aydın kremleri nerden buldun piyasada yoktu bana yardmcı olurmusun birde eşin etkilenmiyormu uyusukluktan

canım niye üzülüyorsun ki hepimizin ki aynı oldu sonra sonra ilerledik.Egzersizde yapıyo musun peki

canım niye üzülüyorsun ki hepimizin ki aynı oldu sonra sonra ilerledik.Egzersizde yapıyo musun peki
Ewet canım yapıyorum üç parmak oluyo dün ilkdefa eşim de parmak yaptı oldu ama p.. ye gelince olmuyo baskı çok oluyo ya acı da değil bu başka bi duygu

canım benim o sıkışıklık hissini bizlerde yaşadık hep..sığdıramadım gitti derdim ben de:))ama geçiyo bitanesi.. eş denemesini ihmal etmeyin sık sık deneyin...hatta azıcık girse bile çıkarıp tekrar girdirebilirseniz bir kaç kez hızlıca alışıyosun..az kaldı :))

canım benim gözün aydın .. geçmiş olsun tebrik ederim...

canım benim gözün aydın .. geçmiş olsun tebrik ederim...
sellukaa bır keremı denedın haydar dumen recetesını yoksa daha once denemısmıydın gozun aydın bu arada cok sevındım darısı basımıza :)

sellukaa bır keremı denedın haydar dumen recetesını yoksa daha once denemısmıydın gozun aydın bu arada cok sevındım darısı basımıza :)
canım, yok ben denemedim... benim tek reçetem egzersiz zeytinyagı mum oldu. bi de tabi olmassa olmazı azmettim pes etmedim... evet bitti çok şükür.. :))

Ewet canım yapıyorum üç parmak oluyo dün ilkdefa eşim de parmak yaptı oldu ama p.. ye gelince olmuyo baskı çok oluyo ya acı da değil bu başka bi duygu
evet canım normal hissetiğin o sonra geçiyor.Sende yolun yarısını geçmişsin çok az kalmış.Bende kalın aparatı yapmıştım penisin girmesi lazımdı ama 1 ay boyunca çalıştım öyle girdi tabi bu kişiye göre değişir belki seninki 2 gün sonra girer umutsuzluğa kapılma kesinlikle çalışmaya devam et

Ben anlamıyorum ki ne anlıyorlar bundan ne geçiyor yani ellerine. Allah akıl fikir versin ne diyelim. Yardım etmek için atan arkadaşlarımıza da kuşkuyla yaklasiyoruz bunlar yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…