• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkdaslar aynı dertten yakınıp duruyorum bende artık deneme yapmaya bile korkar oldum napacağımı bilmiyorum egzersiz zaten yapamıyorum hera klinik ve kayra bera klinikleri var onlar çok iyi diye duydum ama maddi yetersizlikler yolumu kapatıyo biriktiriyorum :/ son bi kere de lokal anestezik kremlerle denemeyi düşünüyorum hissizlik dışında kötü bi etkisi olur mu arkadaşlar kullanan bilen var mı?? emla krem ve xlynoine pump sprey ikisini iyi diye duydum cinsel birleşme için lütfen kullanan varsa yardım etsin ??

Canım söylediğin kliniklerde yaptırılan egzersizleri yaptırıyoruz burada. Cebinize yazık, tedaviler çok pahalı. Uyuşturucu kremleri kullanmayı tercih etme istersen, tüm çözüm sende, beyninde bitiyor. Fakat yine de emla kremi kullanmak istersen nasıl kullanacağını anlatırım. Birden cinsel ilişkiye girmeliyim diye düşünme, paranı biriktir tabii yine fakat başka ihtiyaçlarında kullan. Şimdi daha fazla vakit kaybetmeden egzersizlerine başla, kendine aparat oluştur kulak çubuğunu jelatinleyerek hazır hale getirebilirsin. Nasıl alman gerektiğini hepimiz anlatırız lütfen vakit kaybetmeden, ertelemeden çalışmalarına başla birtanem.

kizlarrr aparatla daha fazla ilerledim :) her pozisyonda giris sagladim gelgit yaptim :) girerken hicbi sorun yok ama cikarirken yanma desem yanma degil aci desem aci degil sizi desem sizi degil garip bi his oluyooo cok rahatsiz ediciii :s bu durumu yasayan var mi?
canım çıkarırken ıkın..ıkınarak çıkardığında daha rahat olur..

damdan düşeni damdan düşen anlar :KK61:
canım hergün yeniden sıkılıyor, Allahım kurtarsın bizi bu dertten.

canım cok haklısın Allah dermansız dert vermesin inşallah bizde atlatacağız, ama ne zaman :cry:
umudum tükeniyor.
öküz oturuyor bunu düşünmekten helak olucam yemin ederim.
mutsuzum.:KK61:
canım hiç üzülüp ağlamayın çok iyi anlıyorum sizi bende çok umutsuzluğa düştüm artık allahım alda canımı kurtulayım diyordum ama asla yinede pes etmedm eşimde artk ümidi kesmişti benim üzerimde sürekli negatif konuşuyordu psikolojik olarak destek olmadı penis çalışmalarında bazen sakin olmaya çalışır bazende delirir çıkardı bu süreç böyle stresli bi süreç ama geçiyor inanın buna sonra hiç yaşanmadı gibi oluyor.Her karanlık günün ardından güneş doğar bu günlerde geçecek allahın izniyle

o sopa olayi beni cok etkilemis..simdi pnsin virc diye girmesinden korkuyorum..
canlar bu sorum hepinize..dusunceler kafamda fink atiyo ve cildirmak uzereyim neden boyle dusunuyorum acaba sizler de benim gibi mi dusunuyosunuz ve ya dusundunuz?ben bu isi omur boyu yapamicami dusunuyorum..esli denemeler de girdigini gordugum halde ne de olsa yapmicam tamamen sokmucam diye dusunuyorum gercekten o kadar eminimki yapmayacagimdan sartlandirmis gibiyim kendimi..kizlik zarina karsi da oyleydim omur boyu ben de kalsin ne olur ne olmaz diye dusunup sonra kizardim kendime, sevdigin adamla yapmicaksin da kime saklayacaksin diye..sonra ailem aklima gelirdi ozellikle babam..ona ben bunu yapamam yuzunu kara cikaramam yapmamam lazim diye dusunurdum kizlik olayini hallettikten sonra babamla ilgili dusuncelerim gecti..ama yapmamam gereken bisimis gibi geliyo kizlar bana bu dusunce kafayi yedirtecek..bunu yapmazsam bebegim olmucak ya :KK43:
o düşünceler bende de vardı canım ama her nedense egzersizide yılmadan yaptım.Eşimle ikimiz hala şaşırıyoruz olmayacak dedik okadar üzüldük nasıl yaptık diye iyiki çalışmışız keşke tedaviyi ertelemesymişiz boşa 1.5 senemz gitti diye üzüldük.Sen çalışmaya devam et ama bn en son bu işi yapamıcam gibi gelsede beynime sürekli martta bu iş bitecek diye şartlandırdım araya adet dönemi girdi mardın son haftası nisanın ilk haftası eşimle konuşuyorduk mart geçti ama bu hafta bitecek dedim durdum beynim bi taraftan kabul etmek istemiyor ama bn şartlanmaya çalıştım iyice beynime yer ettim penislede egzersizime devam ettm yine yarıda kalacak düşünceleri aklımın ucundaydı hep ama beynim kabullenmş demeki biteceğine sizde öyle düşünün bitecek bu iş şu kadar daha egzersiz yaparım ama şundan sonrasıda bitiririm çok sürmez deyin hergün beyninize bu mesajı verin

Mrb arkadaslar bugün ilk kez parmak egzersizi yaptim isaret parmagimi yariya kadar aci hissetmeden soktum simdi iki tane isaret ve orta parmagimi yapmaya calisicam ama nasil yapicam bilmiyorum iki parmak yapan arkadaslar nasil yaptiniz

Mrb arkadaslar bugün ilk kez parmak egzersizi yaptim isaret parmagimi yariya kadar aci hissetmeden soktum simdi iki tane isaret ve orta parmagimi yapmaya calisicam ama nasil yapicam bilmiyorum iki parmak yapan arkadaslar nasil yaptiniz
aynı şekilde yapacaksın canım bacaklarını iki yana ayır aynayı karşına koy parmağına jeli sür nefes al nefes verirken ilerlet sızlarsa sızladığı yerde dur sakın elini çekme bu çok önemli o sızı 1 veya 2 sn de geçiyor tekrar nefes verirken ilerlet zaten bir kaç kez yaptığında sızı falanda kalmıyor

aynı şekilde yapacaksın canım bacaklarını iki yana ayır aynayı karşına koy parmağına jeli sür nefes al nefes verirken ilerlet sızlarsa sızladığı yerde dur sakın elini çekme bu çok önemli o sızı 1 veya 2 sn de geçiyor tekrar nefes verirken ilerlet zaten bir kaç kez yaptığında sızı falanda kalmıyor
Cnm söyle diyim simdi isaret ve orta parmak yapmayi dusunuyorum boy olarak uymadigi icin ikisini esitledigimde orta parmak biraz bükük kaliyo birisi daha öncemi giricek bide yanyana mi sokmaya calisiyim yoksa parmaklari üst üste mi yaparak anlamadim

kizlarrr aparatla daha fazla ilerledim :) her pozisyonda giris sagladim gelgit yaptim :) girerken hicbi sorun yok ama cikarirken yanma desem yanma degil aci desem aci degil sizi desem sizi degil garip bi his oluyooo cok rahatsiz ediciii :s bu durumu yasayan var mi?
evet ben yaşıom senıde cokk iyi anlıom..o yanma gibi şeyde ister istemez kendini kastığından oluomuş :)

erotik film izlesenız korkunuzu yenebılırsınız bence:KK57::KK57::KK57::KK57:
emm sen çok kısa ve tuhaf şeyler yazıon bilmem farkındamısın.. ilk " VAJİNİSMUSMU?" yazdın sonra gerisi gelmedi ... bu tabi benim fikrim.. şimdiyse gene tuhaf yazdın.. bu iş o erotike merotike bakmakla geçecek bişi değil..sen bu durumda olmadığın için bence şükret . allah kimsenin başınada vermesin... çünkü bu durum insani hayatından edio.. yani eğer yardımcı olacak şekilde yazarsan bi faydan olur mutlaka ama bu şekil olacaksan bence parmaklarına yazık :)

delilolita1 gerçekten bu yazdığınla beni duygulandırdın bir anda kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi bir parmak bir boğum yaptığımda kalkıp oynamıştım giriş yaptım diye :) ben de eşimi çağırmıştım bak yaptım gördün mü diye nasıl bir mutluluktu bişeyleri yapabildiğimi görmek... inanıyorum buradaki aşan herkes aynı şeyi söylüyor ben yaptıysam herkes yapar diye ben de aynı şeyi söyledim Allahım yardımcınız olsun inşallah güzel haberler verirsiniz yılmadan egzersizlere devam :)
Allah razı olsun kardeşim sağol. Devam ediyorum. İnşaallah bu sorunu yaşayan bütün bayanlar kurtulur bu illetten. Bununla yaşamak gercekten zor

herkese günaydın :) :KK54:Ben dünkü denemede yarıya kadar aldım çok şükür :) hafif bi sızı ve leke geldi,denemeleri bırakmayacağım tabi :)Çok şükür yendim sayılır kızlar.Allah herkese yardım etsin inşallah.Dua edin de tamamen kurtulayım bu dertten :)
supersin coook sevindimmm :) insallah tez zamanda bu dert biter canimmm :*

supersin coook sevindimmm :) insallah tez zamanda bu dert biter canimmm :*
inşallah canım benim :) Darısı herkesin başına inşallah :) Aksilik bu yaa tam sonuna yaklaştım şimdide regl belirtileri başladı. Umarım regl olmadan şu iş tamamiyle hallolur. Araya zamana girsin istemiyorum :(

Back
X