- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #194.101
Günaydın kızlar. Sabrili sevindim canım :) bitmişşş :) mutlumuyumki sende bitmiş say :) darısı bana
ben geriledim heralde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle düşünme canım , gerileme filan yok inan bana, ben 15 gün eşimde ayrıydım bak 3-4 günde kaldığım yerden devam ettim. beni birazorladı ama yılmadım,üzerine gitmek lazım. mesela dün denerken dedimki hep kendime,acı yok beynim bana oyun oynuyor,herkes yaptı bende yapıcam dedim,bi baktım ki ben bunları kendi kendime söylerken eşim ilerlemiş bile :) ilk girişte bi sızı ve baskı oluyo ama sıktım dişimi,eşimi kesinlikle itmedim. tek sorun ereksiyon kaybı,git gel yapmayınca maalesf çabuk sönme oluyo .Günaydın kızlar. Sabrili sevindim canım :) bitmişşş :) mutlumuyumki sende bitmiş say :) darısı banaben geriledim heralde.
sende yaparsın .. hatta sen coktan yenmiş olurdun..ahhh tembell seniGünaydın kızlar. Sabrili sevindim canım :) bitmişşş :) mutlumuyumki sende bitmiş say :) darısı banaben geriledim heralde.
aynen öyle :)öyle düşünme canım , gerileme filan yok inan bana, ben 15 gün eşimde ayrıydım bak 3-4 günde kaldığım yerden devam ettim. beni birazorladı ama yılmadım,üzerine gitmek lazım. mesela dün denerken dedimki hep kendime,acı yok beynim bana oyun oynuyor,herkes yaptı bende yapıcam dedim,bi baktım ki ben bunları kendi kendime söylerken eşim ilerlemiş bile :) ilk girişte bi sızı ve baskı oluyo ama sıktım dişimi,eşimi kesinlikle itmedim. tek sorun ereksiyon kaybı,git gel yapmayınca maalesf çabuk sönme oluyo .
aynen cnm aksilikler benim de pesimi birakmiyo..yarin obur gun ben de regl olucaminşallah canım benim :) Darısı herkesin başına inşallah :) Aksilik bu yaa tam sonuna yaklaştım şimdide regl belirtileri başladı. Umarım regl olmadan şu iş tamamiyle hallolur. Araya zamana girsin istemiyorum![]()
aksilikleri düşünme hiç, moral çok önemliaynen cnm aksilikler benim de pesimi birakmiyo..yarin obur gun ben de regl olucam![]()
canım bizler de senin düşündüklerini düşündük bize de imkansız geldi. ama psikolojik olarak şartlandırma bizlerde şartlandırdık. aslında mevzu acıması falan değil mevzu oraya bişeyn girmesini kabullenmemek bu kadar kişi kurtulmuş hepsi acımadığını söylüyor. bak ben her acımıyor denildiğininde beni rahatlatmak için söyluyorlar sandım sonra yapınca bende bu mu dedim ya. zaten vaji bu olay için yaratılmış önemli olan doğru pozisyonla yenmek hangisi rahat geliyorsa sana onda eşli deneme yapcanlar bu sorum hepinize..dusunceler kafamda fink atiyo ve cildirmak uzereyim neden boyle dusunuyorum acaba sizler de benim gibi mi dusunuyosunuz ve ya dusundunuz?ben bu isi omur boyu yapamicami dusunuyorum..esli denemeler de girdigini gordugum halde ne de olsa yapmicam tamamen sokmucam diye dusunuyorum gercekten o kadar eminimki yapmayacagimdan sartlandirmis gibiyim kendimi..kizlik zarina karsi da oyleydim omur boyu ben de kalsin ne olur ne olmaz diye dusunup sonra kizardim kendime, sevdigin adamla yapmicaksin da kime saklayacaksin diye..sonra ailem aklima gelirdi ozellikle babam..ona ben bunu yapamam yuzunu kara cikaramam yapmamam lazim diye dusunurdum kizlik olayini hallettikten sonra babamla ilgili dusuncelerim gecti..ama yapmamam gereken bisimis gibi geliyo kizlar bana bu dusunce kafayi yedirtecek..bunu yapmazsam bebegim olmucak ya![]()
saol canm:) en kisa zamanda bu muymus dicez insallah..dedigin gibi mevzu aci degil (ne acilar cektim bu surecte) git gel olayi korkutuyodu beni astim sayilir egzersizlerle..az kaldi biliyorum kurtulcam bu illettencanım bizler de senin düşündüklerini düşündük bize de imkansız geldi. ama psikolojik olarak şartlandırma bizlerde şartlandırdık. aslında mevzu acıması falan değil mevzu oraya bişeyn girmesini kabullenmemek bu kadar kişi kurtulmuş hepsi acımadığını söylüyor. bak ben her acımıyor denildiğininde beni rahatlatmak için söyluyorlar sandım sonra yapınca bende bu mu dedim ya. zaten vaji bu olay için yaratılmış önemli olan doğru pozisyonla yenmek hangisi rahat geliyorsa sana onda eşli deneme yap
ben emla ve bepantholu karıştırdım ama öncelikle artık olsun diye psikolojik olarak hazırlandım ve başardık hissizlik oluşturuyor ilk girişte ama içerde birşeyler olduğunu hissediyorsun acı gibi bişey olmuyor sadece ama şunu da deyim zaten acı diye bişey normalde de olmuyor sadece psikolojik ve buraya gele her vajili melekler zaten yenmeyi kafasına koymuşlardır sende onlardan birisinmerhaba arkdaslar aynı dertten yakınıp duruyorum bende artık deneme yapmaya bile korkar oldum napacağımı bilmiyorum egzersiz zaten yapamıyorum hera klinik ve kayra bera klinikleri var onlar çok iyi diye duydum ama maddi yetersizlikler yolumu kapatıyo biriktiriyorum :/ son bi kere de lokal anestezik kremlerle denemeyi düşünüyorum hissizlik dışında kötü bi etkisi olur mu arkadaşlar kullanan bilen var mı?? emla krem ve xlynoine pump sprey ikisini iyi diye duydum cinsel birleşme için lütfen kullanan varsa yardım etsin ??
eminim canım kesinlikle aşacaksınsaol canm:) en kisa zamanda bu muymus dicez insallah..dedigin gibi mevzu aci degil (ne acilar cektim bu surecte) git gel olayi korkutuyodu beni astim sayilir egzersizlerle..az kaldi biliyorum kurtulcam bu illettenbeynimi alt edicemmmm :)
canım hiç üzülüp ağlamayın çok iyi anlıyorum sizi bende çok umutsuzluğa düştüm artık allahım alda canımı kurtulayım diyordum ama asla yinede pes etmedm eşimde artk ümidi kesmişti benim üzerimde sürekli negatif konuşuyordu psikolojik olarak destek olmadı penis çalışmalarında bazen sakin olmaya çalışır bazende delirir çıkardı bu süreç böyle stresli bi süreç ama geçiyor inanın buna sonra hiç yaşanmadı gibi oluyor.Her karanlık günün ardından güneş doğar bu günlerde geçecek allahın izniyle
sinek isirigini gectim ari sokmasini da gectim akrep sokmasi gibiydi benimki gerci hic akrrp sokmadi ama onun gibiydi iste :) insallah allahim yuzunuze baksin..biticek her sey :)eminim canım kesinlikle aşacaksınmidemin üzeri ağırıyor diyorum ki bunu bile çekiyorum o neymiş ya sinek ısırığı gibi bişey :)
canlarim isaret ve orta parmak kalinligi kac numaraya denk geliyo bilen var mi..? bi de 5 cm falan girdikten sonra yumusak bisiye degiyomus gibi oluyo aparat.. bunu cozmeye calistim..itemedim aparat 6 cm falan icimde kalir mazallah :)
merhaba arkdaslar aynı dertten yakınıp duruyorum bende artık deneme yapmaya bile korkar oldum napacağımı bilmiyorum egzersiz zaten yapamıyorum hera klinik ve kayra bera klinikleri var onlar çok iyi diye duydum ama maddi yetersizlikler yolumu kapatıyo biriktiriyorum :/ son bi kere de lokal anestezik kremlerle denemeyi düşünüyorum hissizlik dışında kötü bi etkisi olur mu arkadaşlar kullanan bilen var mı?? emla krem ve xlynoine pump sprey ikisini iyi diye duydum cinsel birleşme için lütfen kullanan varsa yardım etsin ??
insallahhh cnm pns alabiliyodum ama sadece kafasini diger yerleri ilerlemiyodu.egzersizlerle o dar gibi gelen yeri gectim darisi pnse insallah:)canım sen nerdeyse bitirmişsin ya, maşallah :)
Arkadaslar Merhaba. Konuyu uzun süredir takip ediyorum fakat bir türlü yazmaya cesaret edemedim.
Sırf bu konu için ikinci üyelik aldım. Malesef ilk üyeliğim çevrem tarafından biliniyor.
Ben 30 yaşında ve 1 bucuk senelik evliyim.
Henüz ilişkiye giremedik
Aslında yaklaşık 1 senedir egzersiz yapmam gerektiğini biliyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Çevreden bebek soruları gelmeye başladı ve kimse bu durumumuzu bilmiyor.
Burada başaran arkadaşları gördükçe çok hevesleniyorum ama nedense asla denemek istemiyorum.
Eşim bu konuda çok anlayışlı, asla beni rahatsız edecek bir şey sormuyor ve yapmıyor.
Bir süre önce doktor muayenesine gittim, doktor hanim muayene sırasında çok rahat olduğumu söyledi, yani aslında vajinismusu kolay yenebilirmisim. Bir çok hastası vajinasına dokundurtmuyormus bile. Ben kendimi hiç kasmadım, bu da bana az da olsa ümit verdi.
Sizlerden destek istiyorum. Eğer başarırsam sadece burada ve sizin desteğinizle olacağından eminim.
ilk bendede sadece ucu giriodu.. en son denememde birazdaha girdi :) yani yavaş yavaş oluo hepsi :)insallahhh cnm pns alabiliyodum ama sadece kafasini diger yerleri ilerlemiyodu.egzersizlerle o dar gibi gelen yeri gectim darisi pnse insallah:)
İsimlerini yazarmısın sana zahmetCanım ben eczaneye gosterdım bırebır aynısını degıl ona benzer olan ürünu verdı vazelin falan yazıyodu onu yapmadım bile