Merhaba canım, bu aslında erteleme hastalığı biliyor musun. Çok geç kalmış sayılmazsın, eğer gerçekten başaramayacak olan biri olsaydı aranızda bu kesinlikle ben ve kızlar olurduk. Bizler başardığımıza göre senin yenememen için hiçbir sebep yok. Bilinçaltındaki kaygıların kaslarını sımsıkı kapatmana sebep oluyor birtanem, bu elinde olan bir şey değil. Şimdi seninle egzersizlere başlayacağız ve sen beynine vajinana cisimlerin gayet kolayca girebildiğini net bir şekilde anlatmış olacaksın.
Kendine bir aparat hazırlamakla başlayabilirsin, çalışmaların için bu kulak çubuğu olabilir, ya da etrafına bak daha rahat edebileceğin farklı bir nesne varsa o da olur birtanem, aparatını güzelce jelatinle sar. Kızlara da her zaman öneriyorum eczaneden bephanthol krem alabilirsin, çok iyi kayganlaştırıcı görevi görüyor ya da evinde varsa başka bir kayganlaştırıcı onu da kullanabilirsin. DAHA sonra sırtını yatak başına ya da rahat edebileceğin bir yere yasla. Yatar ile oturur arası bir pozisyon al, dizlerini hafifçe kendine doğru çek. Başlamadan önce derin bir nefes al, ver, al ver.. 10 kez tekrarla bunu. Hazır olduğunda derin bir nefes al, nefesini verirken aynı zamanda ıkınarak aparatını almaya başla, korkma vajinanda sana zarar verecek bir engel, endişelenmene sebep olabilecek herhangi bir durum yok hayatım. Cesur ol, aparatını alamadığın noktada ise sakın aparatını çıkarma bırak kalsın gittiği noktada, alışsın. Hazır olduğunda tekrar almaya devam et. İnan bana zihninde büyüttüğün kadar zor, imkansız bir şey değil. Lütfen hemen egzersizlerine başla, başardıkça aparatını kalınlaştıracağız ve her aşamada bize haber vermeyi unutma.