• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm söyle diyim simdi isaret ve orta parmak yapmayi dusunuyorum boy olarak uymadigi icin ikisini esitledigimde orta parmak biraz bükük kaliyo birisi daha öncemi giricek bide yanyana mi sokmaya calisiyim yoksa parmaklari üst üste mi yaparak anlamadim
canım bn genelde aparat çalıştım ama parmak çalışan arkadaşlar küs işareti yaparak ilerletiyor

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89

22-) han_i

23-) ece ulusoy

24-) behrem izel

25-) ekim4

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy

24-) behrem izel
25-) ekim4
Bu listede ben yok muyum :KK49::eek:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89

22-) han_i

23-) ece ulusoy

24-) behrem izel
25-) ekim4

26-) kronik061

artık varsın hayatım :KK19:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy

24-) behrem izel
25-) ekim4

26-) kronik061

artık varsın hayatım :KK19:
Teşekkür ederim canım çok şükür yendim kurtuldum hayatımda çok şey değişti eşim başka biri oldu hayata bakışım bambaşka oldu güvenim geldi.kızlar korkmadan egzersiz yapin sakin ha bırakmayın mutlaka oluyor ve herşey çok güzel oluyor.Allah yardım etsin:KK15:

Neler duyuyorum cimcimem :KK9::KK9::KK9:

Harikasın, hepsini aldığın günleri de göreceğiz inşallah..
inşallah kız.. şimdi gene eş denemesi yaptık bukez hiç uğraşmadan gene yarısınakadar alabildim ama devamı gelmedi anlamadım.. kocamda dedi bak bukez hiç uğraşmadık dedi birazdaha girse tam olacak dedi ama gerisi gelmedi anlamadım.. bacaklarını ac dio ama en sonuna kadar actım gene aynı :) sence neyi yanlış yapıom :) bide emin olmak için gene pe.. si içimdeyken sıkıp bıraktım hissetti evet dedi az bişi kaldı izin versen oda olacak dedi .. amam mutluyum cokn şükür.. yarın hayırlısıyla gene denicez söz verdi.. tabi sözünde durusa :D

inşallah kız.. şimdi gene eş denemesi yaptık bukez hiç uğraşmadan gene yarısınakadar alabildim ama devamı gelmedi anlamadım.. kocamda dedi bak bukez hiç uğraşmadık dedi birazdaha girse tam olacak dedi ama gerisi gelmedi anlamadım.. bacaklarını ac dio ama en sonuna kadar actım gene aynı :) sence neyi yanlış yapıom :) bide emin olmak için gene pe.. si içimdeyken sıkıp bıraktım hissetti evet dedi az bişi kaldı izin versen oda olacak dedi .. amam mutluyum cokn şükür.. yarın hayırlısıyla gene denicez söz verdi.. tabi sözünde durusa :KK70:

Hmm, p..si yarısına kadar al, çıkar, al, çıkar.. birkaç kez tekrarla bunu, vajinanı esnet. Daha sonra rahat ol, kolaylıkla girecektir. Hadi artık listeye ekleyelim seni cimcime.

Vajinanin icine dokunabilsm egzerszdr yapcam ama kremi nasil sıkayimnasil yaptiniz ne kadar sıkavagm ve atdindan prmak egzrrszi degil de birlesme yasasam?cok yanma oluyo mu ilaclarda?

Kızlar içinizde en yavaş ilerleyen benim sanırım :) aparatı sokarken zorlaniyordum, 2 gündür birazcık ıkınınca giriyor çok şükür. Ama eş denemesi gözümde büyüyor şimdi de bu korkumu yenmem lazım:KK17:eşim de yanasmiyor denemeye aşırı rahat onda da erteleme hastalığı var sanırım:KK53:

inşallah kız.. şimdi gene eş denemesi yaptık bukez hiç uğraşmadan gene yarısınakadar alabildim ama devamı gelmedi anlamadım.. kocamda dedi bak bukez hiç uğraşmadık dedi birazdaha girse tam olacak dedi ama gerisi gelmedi anlamadım.. bacaklarını ac dio ama en sonuna kadar actım gene aynı :) sence neyi yanlış yapıom :) bide emin olmak için gene pe.. si içimdeyken sıkıp bıraktım hissetti evet dedi az bişi kaldı izin versen oda olacak dedi .. amam mutluyum cokn şükür.. yarın hayırlısıyla gene denicez söz verdi.. tabi sözünde durusa :KK70:
aferin kızzz .. maşallah diyelim son vuruşunu bekliyoruz artık.. BU MUYMUŞ diyerekten:)))

Vajinanin icine dokunabilsm egzerszdr yapcam ama kremi nasil sıkayimnasil yaptiniz ne kadar sıkavagm ve atdindan prmak egzrrszi degil de birlesme yasasam?cok yanma oluyo mu ilaclarda?
canım ben kayganlaştırıcıyı önce vajina girişine parmağımla sürerdim.. sonra aparatımı kayganlaştırıp onunla vajiyi kayganlaştırdım hep..parmakla çalışıyorsan önce vajina girişini kremle dokun bu seni ilk başta rahatsız etsede birsüre sonra alışırsın ve rahatlamanı sağlar sonra kremi parmağına sür kolay olması içinbolca sür ve o şekilde parmağını almaya çalış içeriye de sürmüş olursun..

Kızlar içinizde en yavaş ilerleyen benim sanırım :) aparatı sokarken zorlaniyordum, 2 gündür birazcık ıkınınca giriyor çok şükür. Ama eş denemesi gözümde büyüyor şimdi de bu korkumu yenmem lazım:KK17:eşim de yanasmiyor denemeye aşırı rahat onda da erteleme hastalığı var sanırım:KK53:
canım eşler böyle maalesef onları her konuda olduğu gibi toparlamak bize düşüyor:)) bence biraz daha egzersize devam etsen eş denemesi korkun kendiliğinden gececek.. egzersiz yaptıkça aparatını rahatlıkla ve kolaylıkla almaya başlayacaaksın buna inan.. ve bunu gördüğünde artık o rahatlığa gelince kendini zaten hazır hissedeceksin ve eş denemesini sen isteyeceksin.. o zaman bu korkun zaten olmayacak.. şu aşamada egzersizleri yaparken eşini de egzersiz sonlarında onun parmağıyla çalışarak katabilirsin belki bu çok iyi olur..ayrıca kendini kimseyle kıyaslama lütfen.. herkesin kendi süreci farklı oluyor mutlaka.. kendini sadece dünkü senle kıyasla ilerlediğini zaten göreceksin..ama egzersizlerini ihmal etmeden yap ve sakın erteleme 3 günde olmasında 5 günde olsun yeterki sen erteleme noolcak sonuçta bu sayfadaki tüm kızlar yenecek:))

Merhaba canım, bu aslında erteleme hastalığı biliyor musun. Çok geç kalmış sayılmazsın, eğer gerçekten başaramayacak olan biri olsaydı aranızda bu kesinlikle ben ve kızlar olurduk. Bizler başardığımıza göre senin yenememen için hiçbir sebep yok. Bilinçaltındaki kaygıların kaslarını sımsıkı kapatmana sebep oluyor birtanem, bu elinde olan bir şey değil. Şimdi seninle egzersizlere başlayacağız ve sen beynine vajinana cisimlerin gayet kolayca girebildiğini net bir şekilde anlatmış olacaksın.

Kendine bir aparat hazırlamakla başlayabilirsin, çalışmaların için bu kulak çubuğu olabilir, ya da etrafına bak daha rahat edebileceğin farklı bir nesne varsa o da olur birtanem, aparatını güzelce jelatinle sar. Kızlara da her zaman öneriyorum eczaneden bephanthol krem alabilirsin, çok iyi kayganlaştırıcı görevi görüyor ya da evinde varsa başka bir kayganlaştırıcı onu da kullanabilirsin. DAHA sonra sırtını yatak başına ya da rahat edebileceğin bir yere yasla. Yatar ile oturur arası bir pozisyon al, dizlerini hafifçe kendine doğru çek. Başlamadan önce derin bir nefes al, ver, al ver.. 10 kez tekrarla bunu. Hazır olduğunda derin bir nefes al, nefesini verirken aynı zamanda ıkınarak aparatını almaya başla, korkma vajinanda sana zarar verecek bir engel, endişelenmene sebep olabilecek herhangi bir durum yok hayatım. Cesur ol, aparatını alamadığın noktada ise sakın aparatını çıkarma bırak kalsın gittiği noktada, alışsın. Hazır olduğunda tekrar almaya devam et. İnan bana zihninde büyüttüğün kadar zor, imkansız bir şey değil. Lütfen hemen egzersizlerine başla, başardıkça aparatını kalınlaştıracağız ve her aşamada bize haber vermeyi unutma.
Özenli ve cesaretlendirici cevabın için çok teşekkür ederim
İnşallah başlayacağım egzersizlere. Umarım bir gün başaranlar arasında benim de adım olur.

Hmm, p..si yarısına kadar al, çıkar, al, çıkar.. birkaç kez tekrarla bunu, vajinanı esnet. Daha sonra rahat ol, kolaylıkla girecektir. Hadi artık listeye ekleyelim seni cimcime.
ama fazla aff edersin sokup cıkaramıoz 3 4 cü sokup cıkarmada boşalıo malesef :D hayırlısıyla bı kurtulsak artık :) sonra adım o listeye bi yazılsa mutluluktan havaya ucarım :D

kuzum ben ilk 7 ayimi aynada kendimi incelemekle gecirdim..bi turlu cesaret edip parmagimi ittiremiyodum..sadece giriste tutuyodum..bi deli cesareti geldi bir tirnak boyu girdi..o kadar sevindim ki bu sevincle 1 parmak 2 bogum yaptim..ama tiksindim bi daha yapamadim..kulak copu denedim olmadi..pnse gectim yavas yavas giris yapmaya basladim..tabi ayni yerde sayiyorum 1 seneye yakin zamandir..3 gun once aparat yaptik esimle bir parmaktan daha kalindi..2 gun onunla egzersiz yaptim..bugun kalinlastirdim onu da aldim..yani yapamiyorum diye bisi yok yapmiuorum diye bisi var..erteleme nolur parmak yapamiyosan baska bi aparat olustur..yavas yavas kalinlastir..%100cozumu olan bisi cok sukur..allah dermansiz dert vermesin..benim aci esigim cok dusuk parmagima diken batsa oldum sanarim..bunu ben yapabiliyosam herkes yapar yemin ederim..lutfen derin bi nefes al silkelen..aklina gelen her seyi burda sor ben oyle yapiyorum..herkes de benimle ayni duyguyu yasiyo yalniz degilim sadece bana olmuyo diye seviniyorum..

Cok haklısın canım ya, önce şu tinsinmeyi içimden atıp bende eşime yaptırmaya başlicam egzersizi. inan ki çok korkuyorum ya, kan tutar, iğne bile yaptıramam o derece korkak bi insanım.
İnşallah şu iş biterde bizde derin bi ohh çekeriz :KK17:

Cok haklısın canım ya, önce şu tinsinmeyi içimden atıp bende eşime yaptırmaya başlicam egzersizi. inan ki çok korkuyorum ya, kan tutar, iğne bile yaptıramam o derece korkak bi insanım.
İnşallah şu iş biterde bizde derin bi ohh çekeriz :KK17:
insallah canim insallah..esine izin verebileceksen daha kolay atlatabilirsin kuzum;) ben izin veremedigim icin yerimde sayiyorum pns denemelerinde .kanama olur da gorursen esinin gozlerindeki mutluluk her seyi unutturur sana:) o duyguyu yasadim esim bitti kurtulduk diye havalara ucmustu :)yine de vajiden kurtulamadim o ayri mesele ;)

ama fazla aff edersin sokup cıkaramıoz 3 4 cü sokup cıkarmada boşalıo malesef :D hayırlısıyla bı kurtulsak artık :) sonra adım o listeye bi yazılsa mutluluktan havaya ucarım :D
bizimki de tam tersi gec ereksiyon:( korkumun buyuk bi kismini bu sorun yaratiyo..bu isi yapabilirsem 5 dk dayanabilirim gelgite ben nasil dakikalarca dayanicam diye dusunuyorum hep :(

Back
X