• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

insallah canim insallah..esine izin verebileceksen daha kolay atlatabilirsin kuzum:KK66: ben izin veremedigim icin yerimde sayiyorum pns denemelerinde .kanama olur da gorursen esinin gozlerindeki mutluluk her seyi unutturur sana:) o duyguyu yasadim esim bitti kurtulduk diye havalara ucmustu :)yine de vajiden kurtulamadim o ayri mesele :KK66:

Canım aslında bende eşimi yanaştırmıyorum korkuyorum ama onun parmak egzersizi daha akla yakın geliyor.
Ben de inanılmaz tiksinme oluyor ya , bi de sen en güzel anı yaşamışsın keşke bize de nasip olsa.
Ama ben inanıyorum bacım en kısa zamanda bumuymuş ekibine katılıcaz hepimiz inşallah.

:nazar:

Canım aslında bende eşimi yanaştırmıyorum korkuyorum ama onun parmak egzersizi daha akla yakın geliyor.
Ben de inanılmaz tiksinme oluyor ya , bi de sen en güzel anı yaşamışsın keşke bize de nasip olsa.
Ama ben inanıyorum bacım en kısa zamanda bumuymuş ekibine katılıcaz hepimiz inşallah.

:nazar:
insallah canim benim..allah hepimizin yardimcisi olsun..ben de tiksinmistim parmak egzersizinden..o kadar erteledim ki simdi cok pismanim..eger esine izin veremezsen benim yaptigim gibi aparat yap..basardigini gordukce egzersiz yapmak icin sabirsizlanacaksin ;) sen de artik erteleme bi yerden basla canim..elimizden geldigi kadar yardimci oluruz lutfen erteleme..

canım eşler böyle maalesef onları her konuda olduğu gibi toparlamak bize düşüyor:)) bence biraz daha egzersize devam etsen eş denemesi korkun kendiliğinden gececek.. egzersiz yaptıkça aparatını rahatlıkla ve kolaylıkla almaya başlayacaaksın buna inan.. ve bunu gördüğünde artık o rahatlığa gelince kendini zaten hazır hissedeceksin ve eş denemesini sen isteyeceksin.. o zaman bu korkun zaten olmayacak.. şu aşamada egzersizleri yaparken eşini de egzersiz sonlarında onun parmağıyla çalışarak katabilirsin belki bu çok iyi olur..ayrıca kendini kimseyle kıyaslama lütfen.. herkesin kendi süreci farklı oluyor mutlaka.. kendini sadece dünkü senle kıyasla ilerlediğini zaten göreceksin..ama egzersizlerini ihmal etmeden yap ve sakın erteleme 3 günde olmasında 5 günde olsun yeterki sen erteleme noolcak sonuçta bu sayfadaki tüm kızlar yenecek:))
CANIM eşimin parmağını bi kere deneyeyim dedim sabit tutamiyor kipirdayinca da sinirlendim çek şu elini allah aşkına dedim ittim valla:confused:penisde de aynı sorunu yaşar mıyım bilmiyorum. hazır hissetmeden penise geçmemem lazım haklısın ama sabrim kalmadı artık hastalığım da yaklaştı onun için acele ediyorum :(

bizimki de tam tersi gec ereksiyon:KK43: korkumun buyuk bi kismini bu sorun yaratiyo..bu isi yapabilirsem 5 dk dayanabilirim gelgite ben nasil dakikalarca dayanicam diye dusunuyorum hep :KK43:
bende aynı mumla gel gitleri rahat yapıom ama dün penisin yarısı içimdeyken gel git yapmak istedi.. çünkü küçülüomuş diye.. bense avazım cıkıncaya kadar bağırdım deli gibi.. :D sonra içimde öyle kala kaldı.. :D

ayy bide dün kocama sinir oldum.. tam yarısı girdi adam öyle kıpırdayıp durdu o kıbırdadıkca ben iyice kaılıom .. neymış efendim yok burnu kıdıklanmıs ..yok ayakları ağrımış ayy biyandan kasılıom biyandan gülüom ... bide kımıldadıkca alt tarafımda kıdıklanırgibi oluo ozaman insan iyice gıcık oluo :D :D

ayy bide dün kocama sinir oldum.. tam yarısı girdi adam öyle kıpırdayıp durdu o kıbırdadıkca ben iyice kaılıom .. neymış efendim yok burnu kıdıklanmıs ..yok ayakları ağrımış ayy biyandan kasılıom biyandan gülüom ... bide kımıldadıkca alt tarafımda kıdıklanırgibi oluo ozaman insan iyice gıcık oluo :KK70: :KK70:
Bizde de oluyo o gülme krizleri :) ya kolu ağrır ya bacağı ağrır :)

ayy bide dün kocama sinir oldum.. tam yarısı girdi adam öyle kıpırdayıp durdu o kıbırdadıkca ben iyice kaılıom .. neymış efendim yok burnu kıdıklanmıs ..yok ayakları ağrımış ayy biyandan kasılıom biyandan gülüom ... bide kımıldadıkca alt tarafımda kıdıklanırgibi oluo ozaman insan iyice gıcık oluo :KK70: :KK70:
kız sabrili kadrili neler duyuyorum öyle :) ay hadi az kalmış :KK53: benim kocam da mız mız yapınca onunda penisusmus olduğunu düşünüyordum :KK70:

Hanımlar merhaba,
Bende cogu kişi gibi ziyaretci olarak takip edıyordum kk forumlarını..insanın basına gelmeden tabi anlamıyormus tam olarak, bende istememe ragmen korkumu yenemedıgım ıcın basaramadım sonrada girisimlerim azaldı.. Fakat bunun cozumu olmalı dıyerek kadın dgum doktoruna gorundum fizyolojık bir problem olmadıgını soyledı sorun beyinde yani oyleki oraya pamuk cubugunun girmesini bile reddettim.. Velhasıl kelam bunu ev odevi transtı hıpnozdu sen istersen cozebiliriz tavsıyesı aldım..tabi bunun maddi kulfetide var..benim bu nefes ve parmak egzersizlerini ogrenmem lazım internette ustun koru bilgiler buldum bırebır uygulayanlardan ogrenmek tabikide baska olur.. Kendimi bir sekilde kasmamayı öğrenmek istiyorum.. Fıkır oneri ve desteklerinize acıgım.. Birde kendi vucudumuzu tanımak acısından vajına gırısının ustunde centıkli bir yapı var doktor normal demesine ragmen ben pek anlayamadım dogal mıdır?

yenmeyi kadar cok istiyorum kii ama olmuyo korkum artıyo :KK43: emla kremi içine doğrumu sürdün canımm deneyeceğim baska carem kalmadı uyuşma kesin oluyo mu etkisi ne kadar sürüyo ? coknormal,

Merhaba arkadaşlar bugün ilk egzersizimi yaptım
Önce orta parmak denedim, prezervatifle tamamını alabildim. Rahatlıkla git gel yapabiliyorum. Daha sonra mumla denedim onunda tamamını alabildim ve git gel yaptım. Ama uzun süre yapmak istemiyorum
Maalesef antidepresan kullanıyorum ve bu bende aşırı isteksizlik yapıyor.
Umarım süreleri uzatabilirim.
İlk gün için iyi değil mi?

Uzun zamandır giremiyodum foruma yenenler,ilerleyenler olmuş çooooook mutlu oldum kızlarrr :KK9: Bende bu forum sayesinde 1 haftada yendim 1 aydır düzenli sayılacak kadar güzel gidiyo :) Ve bumuymus yani hayatımı zehir ettim bu korkum yüzünden hiç bişey yokmus acı sızı hiç bişey yok yeni egzersize başlayan arkadaslar lütfen egzersiz yapın mutlaka ve inançlı olun aşacaksınız :KK69:

bende aynı mumla gel gitleri rahat yapıom ama dün penisin yarısı içimdeyken gel git yapmak istedi.. çünkü küçülüomuş diye.. bense avazım cıkıncaya kadar bağırdım deli gibi.. :D sonra içimde öyle kala kaldı.. :D
ayyy ben de gicik oluyorum..kendimi gevsetmeye calisiyorum nefes egzersizi yapiorum bi bakiyorum herif gelgit yapmaya calisiyo..bana yardimci olmak istiyomussss.ddaha da kostek oluyosun kasiliyorum diyorum..ben de zevk aliyim diyo :) sanki ben zevk aliyorum da kendisi alamiyo gibi :) napicaksak bunlarla ya :)

ayyy ben de gicik oluyorum..kendimi gevsetmeye calisiyorum nefes egzersizi yapiorum bi bakiyorum herif gelgit yapmaya calisiyo..bana yardimci olmak istiyomussss.ddaha da kostek oluyosun kasiliyorum diyorum..ben de zevk aliyim diyo :) sanki ben zevk aliyorum da kendisi alamiyo gibi :) napicaksak bunlarla ya :)
ha ha ha :d ay şuan sanki bizi anlatıon .. benimkiside aynıı valla :D :D

Merhaba arkadaşlar bugün ilk egzersizimi yaptım
Önce orta parmak denedim, prezervatifle tamamını alabildim. Rahatlıkla git gel yapabiliyorum. Daha sonra mumla denedim onunda tamamını alabildim ve git gel yaptım. Ama uzun süre yapmak istemiyorum
Maalesef antidepresan kullanıyorum ve bu bende aşırı isteksizlik yapıyor.
Umarım süreleri uzatabilirim.
İlk gün için iyi değil mi?
bence süper maşallah sana :)

Back
X