- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #194.301
kizlar eczaci,bepanthol el ve yuz kremi vermis esime..bunu kullansam olur mu bilemedim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evleneli neredeyse 1 yil olucak ve ilk kez bu ay ağrısız rahat iliski yasiyorum... hep ayni seyler... havaya girmeye calisiyorum .... basta kasiliyorum ama beynime diyorum ki ilk bir dakika sabret kendimi gevsetmeye çalışıyorum ve oluyor hala inanamiyorum... vajinusmusu yenenler hep ayni yoldan gectik... soylenenleri asama asama uygulayin ... oluyor kizlar... egzersize devam...
Yaa nasıl basardinız lütfen benimle de paylaşır misin ayrıntılı bi şekilde bende kurtulmak istiyorum artıkBitdiiiiii bawardimmmmmm yendimmmmmmm cook mutluyummm cookkkk![]()
Bumuymuwwww
guzellerr inanin bana barmak
bile dokundurmuyordum 4seansda bitirdim iwi cokk kolay sabirli olun darisi bawinizaaaaa![]()
Merhaba canim elbetde yardimci olurum :)
ben doktor sayesinde bawardim aletle caliwdim buradaki guzel arkadawlarimin destei ile yendim:)
kucuk aletden bawla ama ilk kafanda bitir agri falan yok duwunme orasini gerisi cook kolay canimm
canım ben 2,5 yıllık evliyim eşimle ilk ilişki düğünden 1hafta sonra oldu daha sonrası yoktur doktora gittim ilk zamanlar da fitil yazdı krem yazdı falan ama yok olmadı bende hiç organıma dokuna mama gibi bi şey olmadı dokunuyorum hatta orta parmağımı rahatlıkla sonuna kadar ittiire biliyorum doktora tekrar gittim alttan muayene etmek istedi ağrılı bi şekilde olsa da kısmen girdirebildim aparati daha sonrasina izin veremedim doktor kesinlikle psikolojik bi durum dedi yoksa bu derece bi muayene olamaz dı dedi ama ben yine ilişkiye gelince yapamıyorum dayanamiyorum çok uzun oldu ama her şeyibilip bana öyle bi yol göstermeni istedimMerhaba canim elbetde yardimci olurum :)
ben doktor sayesinde bawardim aletle caliwdim buradaki guzel arkadawlarimin destei ile yendim:)
kucuk aletden bawla ama ilk kafanda bitir agri falan yok duwunme orasini gerisi cook kolay canimm
Bitdiii bawardimmmmminşallah canımya biter gider aparat gibi hatta daha rahat
ben evde nasil yapilir bilmiyorum canim onu yapan arkadawlara sor
ben doktorun bana verdii aletlerde yapdim
ama bildiyim kadariyla kulasen hangi k cubugu ile yapmiw arkadawlar al kulak cubugu ustunu strecle sar bir parmak kadar kalin ve uzun sonra ustune korunmak icin erkekler kullanir ya ondan tak ve bol jel ile yap egzersiz
Canimmm en zoru bawarmiwsin zaten :)canım ben 2,5 yıllık evliyim eşimle ilk ilişki düğünden 1hafta sonra oldu daha sonrası yoktur doktora gittim ilk zamanlar da fitil yazdı krem yazdı falan ama yok olmadı bende hiç organıma dokuna mama gibi bi şey olmadı dokunuyorum hatta orta parmağımı rahatlıkla sonuna kadar ittiire biliyorum doktora tekrar gittim alttan muayene etmek istedi ağrılı bi şekilde olsa da kısmen girdirebildim aparati daha sonrasina izin veremedim doktor kesinlikle psikolojik bi durum dedi yoksa bu derece bi muayene olamaz dı dedi ama ben yine ilişkiye gelince yapamıyorum dayanamiyorum çok uzun oldu ama her şeyibilip bana öyle bi yol göstermeni istedim![]()
ben Azerbaycanda yawiyorum burda gitdim canimCanım sen hangi doktora gittin ve hangi şehirdesin
Merhabaİyi gecelr haydR dümenin reçetesiyle yenen kim bana ulaşablrmi xylonice yi nerden nasl buldnz acil yardm edin![]()
Canım sana özeldem msj atmıstım görmedın mi?İyi gecelr haydR dümenin reçetesiyle yenen kim bana ulaşablrmi xylonice yi nerden nasl buldnz acil yardm edin![]()
nasıl yani tam ilişki oldumu ayyy çok sevindimBitdiii bawardimmmmm![]()
canım internetten alan arkadaşlar varSlm arkadaslar aranizda benim gibi yurtdisinda yasayip aparat temin eden varmi varsa nerden ve nasil aldi yazarmi acaba??
canım sen bu egzersizleri yaparken bilinçaltı zaten oraya bişeyler girebileceğine kendini hazırlıyor.Ben 3. aparatı çalışırkende penis buraya nasıl girecek şüphesi vardı penisi yarısına kadar alırken bile hala vardı.Sende 3. aparatı çalışıyorsun penis denemelerine başlayabilirsin önce ucu girdi şaşırdım bn hiç giremeyeceğini düşünüyordum sonra yarısı girdi ama ben hala bu burdan fazla ilerlemez gibi düşünüyordum ama egzersizlerimi de yapıyordum sonra bi gün çalışıyorum bugünde yarısına kadar girer düşünceleriyle ama vajina kendini penise açmaya başladı şaşırdım tam ilişki olmadı ama çoğunu almıştım 2 gün sonra vajina hepsini aldı.Şöyle bi durum var biz egzersizleri yaptığımız sürece bilinçaltıda buna ikna oluyor biz kafamızda engeller koysakta bilinçaltı yaptığımız egzersizler sonucunda penise vajinayı açıyor.Sen devam et çalışmalarına bugün az girer yarın çok bu iş böyle ilerliyorevet canim cok dogru bir tespit..! ben kendime su soruyu sormaktan cekiniyorum: iliskiye hazir miyim..? hazir degilim hala ertelemek istiyorum surekli zaman kazanmak istiyorum ama neden..? bi neden yok iste..ne zaman hazir olucam peki..? bilmiyorum bu soru beni cildirtiyo..
evetttttt tam iliwki oldu hala inanmiyorum:) kocami mutlu gordum dahada mutlu oldum cok wukur bitdiiiiinasıl yani tam ilişki oldumu ayyy çok sevindim![]()