• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya bayağı olmuş yazalı ama ben yine de yazayim dedim ben bu bela ile uğraşıyorum afedersiniz ama bu parmak asamasini nasıl yaptınız ve bu vaji de ne kadar işlemişti sizde hani çok ileri düzeydeken bile bunları rahatlıkla yapabildinz mı lütfen yardım edin yaa :(
Evleneli neredeyse 1 yil olucak ve ilk kez bu ay ağrısız rahat iliski yasiyorum... hep ayni seyler... havaya girmeye calisiyorum .... basta kasiliyorum ama beynime diyorum ki ilk bir dakika sabret kendimi gevsetmeye çalışıyorum ve oluyor hala inanamiyorum... vajinusmusu yenenler hep ayni yoldan gectik... soylenenleri asama asama uygulayin ... oluyor kizlar... egzersize devam...

Merhaba canim elbetde yardimci olurum :)
ben doktor sayesinde bawardim aletle caliwdim buradaki guzel arkadawlarimin destei ile yendim:)
kucuk aletden bawla ama ilk kafanda bitir agri falan yok duwunme orasini gerisi cook kolay canimm

ben evde nasil yapilir bilmiyorum canim onu yapan arkadawlara sor:(
ben doktorun bana verdii aletlerde yapdim
ama bildiyim kadariyla kulak cubugu ile yapmiw arkadawlar al kulak cubugu ustunu strecle sar bir parmak kadar kalin ve uzun sonra ustune korunmak icin erkekler kullanir ya ondan tak ve bol jel ile yap egzersiz

Merhaba canim elbetde yardimci olurum :)
ben doktor sayesinde bawardim aletle caliwdim buradaki guzel arkadawlarimin destei ile yendim:)
kucuk aletden bawla ama ilk kafanda bitir agri falan yok duwunme orasini gerisi cook kolay canimm
canım ben 2,5 yıllık evliyim eşimle ilk ilişki düğünden 1hafta sonra oldu daha sonrası yoktur doktora gittim ilk zamanlar da fitil yazdı krem yazdı falan ama yok olmadı bende hiç organıma dokuna mama gibi bi şey olmadı dokunuyorum hatta orta parmağımı rahatlıkla sonuna kadar ittiire biliyorum doktora tekrar gittim alttan muayene etmek istedi ağrılı bi şekilde olsa da kısmen girdirebildim aparati daha sonrasina izin veremedim doktor kesinlikle psikolojik bi durum dedi yoksa bu derece bi muayene olamaz dı dedi ama ben yine ilişkiye gelince yapamıyorum dayanamiyorum çok uzun oldu ama her şeyibilip bana öyle bi yol göstermeni istedim :(

canım ben 2,5 yıllık evliyim eşimle ilk ilişki düğünden 1hafta sonra oldu daha sonrası yoktur doktora gittim ilk zamanlar da fitil yazdı krem yazdı falan ama yok olmadı bende hiç organıma dokuna mama gibi bi şey olmadı dokunuyorum hatta orta parmağımı rahatlıkla sonuna kadar ittiire biliyorum doktora tekrar gittim alttan muayene etmek istedi ağrılı bi şekilde olsa da kısmen girdirebildim aparati daha sonrasina izin veremedim doktor kesinlikle psikolojik bi durum dedi yoksa bu derece bi muayene olamaz dı dedi ama ben yine ilişkiye gelince yapamıyorum dayanamiyorum çok uzun oldu ama her şeyibilip bana öyle bi yol göstermeni istedim :KK43:
Canimmm en zoru bawarmiwsin zaten :)
kendine guven inan bana orasi bow agri falan yok bow birak kendini
aslinda seni cok iyi anliyorum bende oyleydim hatta ben daha kotuydum parmak bile dokunamazdim Doktor bana ilk seansda cok rahatlatdi konuwtu falan stresim gitdi

soyleyecegim o ki doktora git canim ilk kafanda bitmeli :) sabrli ol kendine inan gececek inan

İyi gecelr haydR dümenin reçetesiyle yenen kim bana ulaşablrmi xylonice yi nerden nasl buldnz acil yardm edin :KK43:
Merhaba
Ben henüz yenemedim ama Haydar Dümen in reçetesini uygulamıştım.
Xlocaine malesef bulunamıyor ama ben muadilini aldım. Sen de muadilini isteyebilirsin eczacından. Gerçekten çok rahatlamistim, kaslarım gevşemişti ama yine de olmadı:( umarım sende işe yarar.

Kizlar selamlar artik vajinismussuz biri olarak geldim araniza. Hedefime uc ay kadar rotarli ulastim. Ama once Allahin izni sonra sevgili Suleyman hocam sayesinde kurtuldum..
Ben burda sizlerle parmak egzersizleri yapardim ama artik yetmiyordu ciddi bir sorun vardi, farkindaydim..
Septali denilen bir kizlik zarim vardi ve vajina iki girisimi ikiye boluyordu..
Suleyman hocam cok rahat bir sekilde sohbet ede ede acisiz ve agrisiz hatta kesiksiz, dikissiz o bolgeyi cikartti..
Boylece ilk asama bitmis oldu..
Sonrasinda pamuk elli Esra ablamla calismalara basladik sasirmadim yaptiklarima cunku onlara ve kendime cok inanmis, cok guvenmistim..
4. Gunun sonunda bebek haberi bekliyoruz dedi Melek yuzlu Esra ablam..
Kizlar beklemeyin ugrasmayin kendinize ve esinize bunu yapmaya devam etmeyin ve Hera Klinige gidin DR. SULEYMAN ESERDAG'a ulasin ve inanin o insan Allah korkusu ve inanci olan bir insan, size her konuda yardimci olacaktir..

evet canim cok dogru bir tespit..! ben kendime su soruyu sormaktan cekiniyorum: iliskiye hazir miyim..? hazir degilim hala ertelemek istiyorum surekli zaman kazanmak istiyorum ama neden..? bi neden yok iste..ne zaman hazir olucam peki..? bilmiyorum bu soru beni cildirtiyo..
canım sen bu egzersizleri yaparken bilinçaltı zaten oraya bişeyler girebileceğine kendini hazırlıyor.Ben 3. aparatı çalışırkende penis buraya nasıl girecek şüphesi vardı penisi yarısına kadar alırken bile hala vardı.Sende 3. aparatı çalışıyorsun penis denemelerine başlayabilirsin önce ucu girdi şaşırdım bn hiç giremeyeceğini düşünüyordum sonra yarısı girdi ama ben hala bu burdan fazla ilerlemez gibi düşünüyordum ama egzersizlerimi de yapıyordum sonra bi gün çalışıyorum bugünde yarısına kadar girer düşünceleriyle ama vajina kendini penise açmaya başladı şaşırdım tam ilişki olmadı ama çoğunu almıştım 2 gün sonra vajina hepsini aldı.Şöyle bi durum var biz egzersizleri yaptığımız sürece bilinçaltıda buna ikna oluyor biz kafamızda engeller koysakta bilinçaltı yaptığımız egzersizler sonucunda penise vajinayı açıyor.Sen devam et çalışmalarına bugün az girer yarın çok bu iş böyle ilerliyor ;)

Back
X