- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.581
yok canim esneklikle alakali bi durum degil...istem disi kasintin oldugu icin girisi otomatik kapatiyosun..yerlestirdikten sonra burnundan nefes alip muma ufler gibi agzindan nefesi verirken ikinmalisin..bak ikindigin zaman kasilamazsin..oturdugun yerde dene hem kas kendini hem de ikin..o zaman kasilmadigini goruceksn..bu bilincaltimizin bize bi oyunu bebegim..onu altetmek de yine bize dusuyor..
karnıma doğru ittirme yapıyorduk ama popoya doğru olması lazımmış akşam bunu denerken ıkınmayıda deniycem bakalım inş. olur bu gece
AYNEN canım ıkınırken yani nefesini verirken muma üfler dibi puff de o zaman açılıyor orası. sen puuff derken eşin itsin :)
puffluycamakşam bi umut inş. bakalım çoook tşk ederim inş. bu akşam sorunu çözerde güzel haberlerimi yazarim
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH. Dualarımız seninle, hayırlı haberlerle gelirsin inş. bizede dua et :) pufla bol bol
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH. Dualarımız seninle, hayırlı haberlerle gelirsin inş. bizede dua et :) pufla bol bol
Arkadaşlar merhaba garip sorunum var sanırım. vajinismusuyum bilmiyorum. Evliliğin başında uzun süre ilişki yaşayamadık eşim çok anlayışlı sonnda denedik oldu. Giriyor ama zevk alamıyorum canım acıyor doktora gittim bir sıkıntı yok dedi rahat olmaya çalış dedi ama olamıyorum giyinikken istekliyim ama sonra yapamıyom bide popo tarafına derken nasıl olcak o acaba yanlış birşey mi yapıyoruz ?
estağfurullah ne demek rica ederim. sormak istediğin birşey olursa özelden yazabilirsin buraya bakmaya zamanım olmayabiliyor çünkü.Teşekkür ederim cevabın için.
insallah canim insallahkarnıma doğru ittirme yapıyorduk ama popoya doğru olması lazımmış akşam bunu denerken ıkınmayıda deniycem bakalım inş. olur bu gece
hayır vajinismus değilsiniz arkadaşım sadece ilkte belki siz tam hazır olmadan eşiniz girişi denediyse bu tedirginlik olarak kalmış olabilir.sizin ki doğal olarak canınızın yanmasından kaynaklanan birşey. tedirgin olunca yeterince ıslak olsanızda o ıslaklık vajina içinde kuruyor, dolayısıyla canınız yanıyor. eşiniz giriş sırasındada sonrasındada ön sevişmede olduğu gibi sizi uyarmaya öpmeye dokunmaya devam ederse daha kolay olur.isteksizliğe gelince acı duyduğunuz birşeyi istememeniz zevk almamanız normal. dediğimi yapın yada bir defaya mahsus vajina içine yada pns e biraz zeytinyağ sürün yada iki defa. gerekli kayganlık olduğunda acı olmadığını görürseniz daha kolay alışırsınız. tabiki eşinize iş düşüyor. acele etmeyip. girişe pen i yerleştirip birden itmek yerine sizi uyardıkça küçük küçük pns i dokundurursa kapı tıklatır gibi, kapı yumruklar gibi değil.o zaman pns kendiliğinden vajina ıslana ıslana alır pns i içeri.Arkadaşlar merhaba garip sorunum var sanırım. vajinismusuyum bilmiyorum. Evliliğin başında uzun süre ilişki yaşayamadık eşim çok anlayışlı sonnda denedik oldu. Giriyor ama zevk alamıyorum canım acıyor doktora gittim bir sıkıntı yok dedi rahat olmaya çalış dedi ama olamıyorum giyinikken istekliyim ama sonra yapamıyom bide popo tarafına derken nasıl olcak o acaba yanlış birşey mi yapıyoruz ?
Arkadaşlar merhaba garip sorunum var sanırım. vajinismusuyum bilmiyorum. Evliliğin başında uzun süre ilişki yaşayamadık eşim çok anlayışlı sonnda denedik oldu. Giriyor ama zevk alamıyorum canım acıyor doktora gittim bir sıkıntı yok dedi rahat olmaya çalış dedi ama olamıyorum giyinikken istekliyim ama sonra yapamıyom bide popo tarafına derken nasıl olcak o acaba yanlış birşey mi yapıyoruz ?
insallah canim insallahbiz de deneyimsizlikten bikac kez idrar deligine zorladik inanilmaz bi aci oluyo seni anlayabiliyorum..ama inan dogru yer olursa hic aci olmuyo :) ikinmayi sakin unutma allah yardimcn olsun canim :)
İnş bu sefer doğru yere olucak kendimi inanın çok mutsuz hissediyorum. bunu yaşamak istiyorum ben anne olmak istiyorum. çok uzun zaman savaşan ve aşamayan çiftler var Allah herkese yardm etsin gerçekten.
olumsuz hiç birşeyi okuma canım, motiveni düşürme, bilgi kirliliği diyorum ben bunlara, olumlu olanları al kendine. tabi olumsulukları da paylaşıyoruz çözüm için ama, eğer seni yanlış motive decekse çok takılma derim. motivasyon çok önemli.
inanın kaç gündür mutusuzum eşim o kdr iyi davranıyor ki o bana öyle davrandıkça ben daha çok üzülüyorum. yönünü bilmiyorduk bugün ben yönünü öğrendim inş. akşam deniycem bu seferde olmazsa bende artık vajinismusu kabul ederek çarelere başvurucam..
sen vajinusmus değilsin çok yenisin daha, zaten kabullenirsen üzerine almış olursun. burayı bulman büyük bir şans canım unutma, herşey çok yeni ve sıcak daha. Akşam olsun bakalım dene bir. bol zeytin yağ sür hem sen hem eşin, nefes egzersizi yap bide bakmışsın olmuş. dur kötüyü çağırma. git süslen bakalım, iki ruj sür :)
merhaba arkadaşlar. bende yeni üye oldum. malumunuz kabuslarla yaşıyorum 7 aylık evliyim. olmuyor olmuyor.. psikologa gittim jinekologa gittim herşeyi denedim herşeyi yaptım bitmiyor. 1 aydır bu sayfaları okuyup okuyup sindiriyorum belki gaza gelirim diye ama yok tüm hayatımı etkilemeye başladı ne olur yardım edin..
ben mum denemesini yapıyorum
parmak da tamam ama iş ona gelince yok alıştırmaları o kadar iyi yaptım ki psikologum şok oldu ama tam birleşme olacakken olmuyor diye bağırıyorum.. eşim tedirgin alıştırmalar konusunda bekaretim bozulur diye ama jinekolog zara kalın dedi
ilk denemede küçük bir acı hissettim ondan sonra yapamadım bir daha aylarca işte.. hala kızım
yardım lütfen!!
Merhaba, zarinin kalin olmasi korkutmasin seni ben de doktora gitmistim daha 1 haftalik evliyken kizlik zarin iliskiye engel degil ama normalden kalin demisti doktor baska da aciklama yapmamisti gelitgelen diye kayganlastirici yazdi kagida bundan al dedi. Esimde ben de cok tecrubesizdik olmadi. doktorun kalin demesi de her denemede o noktaya gelince de aklima geliyordu itiyordum esimi. egzersizlerde korka korka yaptim denedikce goruyorsun bir se olmadigini rahatliyorsun.cevresi yaklasik 10 cm olan aparati aldim sorun yok esniyor demek ki. zarinin kalin olmasina takilma hic.merhaba arkadaşlar. bende yeni üye oldum. malumunuz kabuslarla yaşıyorum 7 aylık evliyim. olmuyor olmuyor.. psikologa gittim jinekologa gittim herşeyi denedim herşeyi yaptım bitmiyor. 1 aydır bu sayfaları okuyup okuyup sindiriyorum belki gaza gelirim diye ama yok tüm hayatımı etkilemeye başladı ne olur yardım edin..
ben mum denemesini yapıyorum
parmak da tamam ama iş ona gelince yok alıştırmaları o kadar iyi yaptım ki psikologum şok oldu ama tam birleşme olacakken olmuyor diye bağırıyorum.. eşim tedirgin alıştırmalar konusunda bekaretim bozulur diye ama jinekolog zara kalın dedi
ilk denemede küçük bir acı hissettim ondan sonra yapamadım bir daha aylarca işte.. hala kızım
yardım lütfen!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?