Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o

haklısınız.. ona takılmıyorum sadece tam girecekken aklıma sadece çok acıyacak cümlesinden başka bir şey gelmiyor
bir de geriliyor orası sanki almayacakmış gibi eminim alacak ama kaslarım bir türlü gevşemiyor kilit gibi

Egzersiz yapmayi denedin mi peki, ben de oyleydim canim yanacak zar yirtilacak diye dusunurdum hep:) yersizmis korkularim. İlk olarak kulak cubugu ile basladim egzersize simdi cevresi 10 cme yakin aparati alabiliyorum. egzersiz yapa yapa kaslarini gevsetiyorsun kasmamayi ogreniyorsun. aparati kalinlastirdigimda tedirginlik yasadim hep o yuzden kasilmalar oldu kendime guvenmeyip biraktigim oldu yapamicam diye. ama mutlaka oluyor yilmadan devam etmek lazim bir anda guven geliyor ve alamadigin aparati aliyorsun sonra devami geliyor zaten. bir de yonu onemli o delik ikininca aciliyor nefes verirken egim yonunde itiyorsun gidiyor.

Giriste caninin yanmasi esinin yanlis yone zorlamasindan olabilir, o durumu ben de yasadim balayindaydik cok kotu bir gun gecirdim butun gun sizladi oram. parmak denemesinde zara carpiyor demissin ayni dusunceleri ben yasadim egzersizlerde kalin aparati itiyirdum gitmiyordu zara carpiyor herhalde diyordum burda arkadaslara sordum sorunun zardan degil kaslarimi sikmaktan kaynaklandigini soylediler ben aldirmayi bile dusundum sonra vazgectim biraz daha ugrastim gercekten de oyleymis kasiyormusum hata dun ilk egzersize basladigimda yasadim aparati soktum biraz aceleci davrandim ittim ve yan duvarlara surttu canim yandi aparat ilerlerken kasmadiginda cok rahat ilerliyor. bir de kayganlastiriciyi bol surmek lazim. zara carpiyor sandigimiz olay kaslarimizi sikmaktan vajina duvarlarinin daralmasi ve gecise izin vermemesi canim.

tabii denedim cnm. ilk parmakla başladım seanslarda. tüm parmaklarımı alıyorum hepsini komple. sonra burada mum yaptıklarını gördüm hemen mum aldım denedim oluyor.. mum ucuna doğru giderek kalınlaşıyor kalınlaştıkça kasılıyor. kulak çubuğu falan alırım sorun değil. fakat oraya kalın bişi girmesi zor
kalın olursa zar yırtılmaz mı?? p...s kalınlığında bişi alsam penis işlevi görmez mi mesela 2 parmak olmuyor bende zar çarpıyor girmiyor ıkınınca açılıyor görüyorum ama o da çok değil.
eşim de sıkıntı yapar kalın bişiyle bozulsa o yüzden tedirginim. o herhangi birşeyla bozulsun istemiyor.
bende kalın bişi deneyemiyorum.

anladım cnm.. ama merak ettiğim bir şey var. şimdi sokacağımız şey kalın olursa ha o girmiş ha p...s ne farkı olacak:?
yani oraya penis girdiğinde kızlığımız ortadan kalkacak değil mi? yani yok olacak açılacak falan.
Bunu kalın bir apartla gerçekleştirmiş olmuyor muyuz?
denedim iki parmak hatta kabaca bişi söyliyim ben havuç denedim streçleyip parmaklardan sonra.. olmadı bayağı kaygandı ama ayna karşısında bakarak yapıyorum onu ben. havucu zar çevreliyor az itsem patlamaz mı?

ayyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler canımmmm.. nasıol oldu
Bi anda oldu yaa ben hiç olacak diye ummadım canım girdiğini bile anlamadım sonuna kadar girmiş hiç acı olmadı içimde d hissettim kayganlaştırıcı çok işe yaradı içimde kegel yaptım eşimle hepsi içinde dedi çok mutlu oldum ama eşim gidiyor maalesef iş için aylarca yok inş tekrarlamam gelince eskiye dönmem bu arada hep parmak egzersizi yaptım en son üç parmak iki boğum şükür oldu :))

zarin patlamasi diye birsey yok canim zedeleniyormus o sirada da canin cok yanmiyormus zaten. zar belli bir noktaya kadar esneyebiliyor herkesin farkli. belki tamamen esnek olabilir o zaman hic zarar gormez.cevresi 10 cme yakin olani soktum birsey olmadi mesela. ama p..s ile zedelenir mi bilemiyorum o asamaya gelmedigimiz icin. Esine durumu anlat birlikte okuyun netten zar ile ilgili yazilanlari. İstersen de esinin yaninda yap egzersizi.

Yüzük parmağın ile orta parmağını Yanyana getir. Üst üste değil direk deliğe hafif başkı yap. Ben bu şekilde girdikten sonra içerde küs işareti yapıyordum. Bi dene belki işe yarayabilir arkadasım.

normal canım esnekse zarın gelmez, yada sonra gelir. takılma buna yendin sen :)
Bilincli sekilde iliskiye grildigi canm biz hep yanls bilmisiz normalde zten kanama olmuo mus ozelikle boyle egzersz yapip iliskye grenlerde blincli olundugu icin kanama olm kanama zten bilinsz kisilerin iliskiye grdnde yanls bi hreket yda zorlamasyla kanama oluomus doktor demisti bana bide vajinsmslu bayanlardan duymstm

Kizlar yaa ben egzersz yaparken yani isaret parmagimin bor bogumunu sokarken yanma oluo neden olabilir zeytin yagi yapabilirmi acaba?

Zeytinyağı ndan değil canim istem dışı kasiyorsun o yüzden. Giriş kısmı alışana kadar yanma hissetmen normal.
Halbuko kasmiorumda ama iste istem disi dedgn gbi sonra normale donuo zten oof ins bende kurtlrm bee vallahi sinirlerim alt ust oldu artik bir yil olucak bir ayim kalmadi bile evlilik yil donmme

maşallah sana.. eşin gelene kadar her hafta 2 3 kere egzersiz yaparsan hıc bısı olmaz bence :)

YİNE VE YİNE OLMADI .. off kafayı yiycem hep bi engel kendimi hazırlamıştım o kdr ama olmadı eşim eve geç geldi bnde ev işi falan yapmıştım o çok yorgundu ben çok yorgundum . uyuduk . yani bendeki şans kimsede yok kara bahtımm yapamıycam ya hep bi engeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…