• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm egzersizini yaparken yeneceğin anı zihninde canlandırmaya çalış ve de kendine hep olumlu telkinlerde bulun,,ayrıca duanın da önemli olduğunu düşünüyorum,Rabbim yardımcın olsun...
Haklisin canım olumlu düşünmek ve dua etmek o esnada cok önemli. hepimiz korkmak yerine bunları yapmaya calişsak belki bu kadar uzamayacak. Allah yar ve yardımcımız olsun . Bi sabah uyanaLim ve bu dert içimizde olmasın derin bir şükürle başlayalım güne :KK16:

Haklisin canım olumlu düşünmek ve dua etmek o esnada cok önemli. hepimiz korkmak yerine bunları yapmaya calişsak belki bu kadar uzamayacak. Allah yar ve yardımcımız olsun . Bi sabah uyanaLim ve bu dert içimizde olmasın derin bir şükürle başlayalım güne :KK16:

inşallah canım göreceksin o da olacak başta herkes bu sayfaları bu yazıları okur sanki kendinin ki hiç olmayacak gibi hisseder ama ben burada bu sorunu aşamayan kimseyi görmedim ( erteleyenler hariç:) yarın egzersizlerini yap psikolojini de olumlu telkinlerle hazırla,sonrasında çok içten dua et ve bizlere mutlu haberi ver :))

canımm parmak dışında aparat ile çalışmayı denedin mi ? önceki sayfaları ayrıntılı okuyamadım. bende sadece parmak egzersizi yapmıştım 3 parmağı çok rahat alıyordum ama bir türlü p..s ile olmuyordu ya pozisyonu ayarlayamıyorduk ya girdi zannederken çıkıveriyordu sonunda 15 aralıkta yenmiştik malesef yendiğimiz geceden sonra araya uzun bir zaman girdi ve ben yine kendimi hep kastım bunu da aparat ile çalışarak yendim artık kendimi kasmadan oluyor :KK60: diyeceğim şu ki evet ilk önce parmak egzersizi yapmak çok önemli ama aparat ile de yabancı birşeyin içeri girebileceğini kabullenmiş oluyorsun..denemediysen nacizane bir tavsiye:KK52:
Evet bgın aparatla yaptm ilk defa üç dört santim anca aldm iki parmak kalınşığında bde eşimle prmak egzsizi yapcz onn parmagıyla

cnm bildiğin iyi bi doktor varmı
yani şöyle söyliyim canım ben murat ulusoya gittim parmak bile dokunduramazken 3 tane aparatıda 1 günde yaptım onun sayesinde 2 günlük bir tedavi uyguluyor orda 2 gün içinde çözende varmış ama ben geldikten sonra 3 ay daha çalıştım tedavi süreci kişiye göre değişiyor anlayacağın.Birde 2 gün yoğunlaştırılmış şekilde çalıştırdığı için ben kendi adıma söyliyim biraz sıkılmıştım ama olsun sıkılmam ben 2 gün çalışır kurtulurum dersen git.Olduğun yerde de araştır istersen iyi bi doktor var mı diye.Birde süleyman eserdağyı çok öneren var.Sen şuan hangi aşamadasın

bak sunu yapicaz..oncelikle kendini rahat hissedecegin pozisyonu bulacaksin..ben her zamanki gibi ust pozisyonu oneriyorum cunku eslerimizi yaklastirmiyoruz..esin sirt ustu uzansin..ister yuzun esine donuk olsun isterse olmasin..kendini nasil rahat hissediyosan oyle yap canim..bence once vajina penis tanismasini sagla..girise yerlestir bekle ona alis.yavas yavas giris yapmaya calis..nefes egzersizi+ikinma+ kayganlastirici unutma canim :)
ooo aptamilciğim neler duyuyorum sen çözmüşsün bu işi aferin sana :KK50:

İyi aksamlar kizlar ben tekrar egzersize basladim gunduz firsatim olmadi egzersiz icin,az once biraktim egzersizi. comelerek egzersizi denedim ilk defa Natahuseinliii arkadasim ile konusmustum o soyledi gercekten cok daha rahat oldu deneyin derim. bir de kaygnlastirici ve bepanthol surdum aparata bepanthol vajina girisini yumusatiyor sanki daha da kolay oluyor.yaklasik 10 cm olan aparati artik cok rahat alabiliyorum:)
cooookkkk sevindimm canimmm hadi guzel haberler bekliyorumm:KK68:
ALLah butun arkadawlara yardim etsin in wa ALLah sakin egzersizleri aksatmayin tam gaz devam edin hirs yapin inanin coookk kolay bawarilar canlar:)

Evet bgın aparatla yaptm ilk defa üç dört santim anca aldm iki parmak kalınşığında bde eşimle prmak egzsizi yapcz onn parmagıyla

eşinin parmağıylada deneyin,aparatı da ihmal etme...aparatın boyu da önemli ama eni daha önemli bence p..s kalınlığına yakın bir aparatı rahatça alabilir duruma gelirsen bitmiştir bu durum:KK76:

yani şöyle söyliyim canım ben murat ulusoya gittim parmak bile dokunduramazken 3 tane aparatıda 1 günde yaptım onun sayesinde 2 günlük bir tedavi uyguluyor orda 2 gün içinde çözende varmış ama ben geldikten sonra 3 ay daha çalıştım tedavi süreci kişiye göre değişiyor anlayacağın.Birde 2 gün yoğunlaştırılmış şekilde çalıştırdığı için ben kendi adıma söyliyim biraz sıkılmıştım ama olsun sıkılmam ben 2 gün çalışır kurtulurum dersen git.Olduğun yerde de araştır istersen iyi bi doktor var mı diye.Birde süleyman eserdağyı çok öneren var.Sen şuan hangi aşamadasın
Cok saol sen ne kadar ödediin ulusoya peki ben bugün aparat lada denefim yağtım üç dört santm yaptm üç parmakta yapım sondan üç parmak ama bde şimdi rahat bi şekilde korkusuz grebiliyomusun ilişkiye

ya ben ona burda yazdklarınızı okuyom he deyip geçiyoo hep tek başıma çabalamaktan bıktım sevmiyomu acaba benii niye hiç çaba göstermiyo üstüne otur diyo birdn bire qmq nqsl yapm bn
canım benim eşimde öyleydi pek umursamıyor gibi görünüyordu,bilmiyorum belkide beni üzmemek için de belli etmemeye çalışıyordu. okuyorum burdakileri biz bilmiyoz mu kasmasan bitcek işte diyordu. yağ kullanmaya karşıydı kendisi son denemelerimizde kurudukça kızıyordu sanki ben birden yapıcam neden korkuyorsun diye kızardı bana, olmayınca agresifleşirdi. burdan bir çok arkadaşımızdan gördüğümüz kadarıyla bütün eşler böyle seni sevmediğini falan düşünme sakın sen inatla emin adımlarla ilerle, yen bu illeti. inan bize anlatılanlar kadar korkulcak bişey yok, zevk almaya odaklan, muma üfler gibi nefes al ver gerçekten rahatlatıyor. nefesini verirken de eşin ilerletsin...

canım benim önce kendini inandırıcaksın. valla bak ben dün gittim bebe yağı aldım adetim bitmedi hala . bugün inş. biticek yarında eşimle deneme yapıcam bitiricem işi. valla korkuyorum ama kesin kararlıyım . gaza getirin kendnizi ve kendinize güvenin. başka yolu yok. doktorada gitsen çarelerde bulsan yine iş sende bitiyor. bırakıcaksın rahatlıycaksın unutucaksın o an dualar et ve bitir.

Naptın cnm bir gelişme var mı?

Hanımlar açıkça bişey soracağım bu parmak egzersizlerinde kızlık zarı zarar görmüyorr mu ? Yada ne kadar kalınlığa kadar zarar görmüyor? Bilen var mı?

canım benim eşimde öyleydi pek umursamıyor gibi görünüyordu,bilmiyorum belkide beni üzmemek için de belli etmemeye çalışıyordu. okuyorum burdakileri biz bilmiyoz mu kasmasan bitcek işte diyordu. yağ kullanmaya karşıydı kendisi son denemelerimizde kurudukça kızıyordu sanki ben birden yapıcam neden korkuyorsun diye kızardı bana, olmayınca agresifleşirdi. burdan bir çok arkadaşımızdan gördüğümüz kadarıyla bütün eşler böyle seni sevmediğini falan düşünme sakın sen inatla emin adımlarla ilerle, yen bu illeti. inan bize anlatılanlar kadar korkulcak bişey yok, zevk almaya odaklan, muma üfler gibi nefes al ver gerçekten rahatlatıyor. nefesini verirken de eşin ilerletsin...
Saolun

Hanımlar açıkça bişey soracağım bu parmak egzersizlerinde kızlık zarı zarar görmüyorr mu ? Yada ne kadar kalınlığa kadar zarar görmüyor? Bilen var mı?
Ben kendi yaptigim aparatlar ile calisiyorum cevresi yaklasik 10 cm olan aparatta dahi bir sey olmadi. Esneyen bir yapisi var. kisiden kisiye degisir bence kizlik zarlari farkli yapilarda olabilir. Eger esnekse zedelenmiyor zar.

Canım ben eşimin parmağıyla yapamadım ya.. sanki kipirdayacak gibi hissedip ittim . Bakalım P.. Te nasıl olacak .bu arada çömelerek egzersiz yaparken ayna kullandın mi? Ben deliği görmeden aparatı itemiyorum sanki bakmazsam yanlış yere itecegim gibi geliyor.
Evet canim ayna koydum. deligi gordukten sonra bakmiyorum gidiyor aparat zaten itince.

aparatları nasıl yaptınız bilgi verir misiniz? bende yapmak istiyorum
İlk olarak kulak cubugundan yapmistim strec film sararak. sonra esim silikon tabancalar icin kullanilan silikon var ya ondan getirdi onu strec filmledim. Sonra onu pecete ile sararak kalinlastirdim. istedigin kalinliga kadar ayarlayabiliyorsun. Son olarak golden rose un rimelleri var ya kullanmiyordum onu pecete ile sardim kalinlastirdim onu da stecledim. gayet de kullanisli oldu.

kızlar mehaba bende vajinusmus hastasıyım 2.5 yıldır 15 gün öncesie kadar hiç bir adım atmamıştım iyileşme yolunda hep yaparım düşüncesi vardı ama olmadı bi kaç kişinin sayesinde cesaretimi topladım aynayla baktım sonra parmak egzersizlerine başladım şimdi ne yapmam lazım banda yardımcı olurmusunuz her tavsiye benim için önemli kurtulmak istiyorum artık

Back
X