Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam canım inşallah bundan sonra egzersizlerimi aksatmadan yapıcam yetti artık ağlamaktan yoruldum üzülmekten hastalık hastası oldum mutlu olmak benimde hakkım bende yendim diye sevinçten ağlamak istiyorum

evettt tabiki sende buraya ben yendim yazacaksın...tabiki sen ve eşinde mutluluğu ve bebek sahibi olmayı hakediyorsunuz...

ah o yılanın başını bir ezsem zaten kurtulucam ama nasip işte inşallah egzersizlere başlıycam yarın ohh birazda olsa kendime geldim çok sağol canım benim

kızlar morelim bozuk banada yardım edin dün akşam eşli denem yapalım dedim ama gene olmadı burdaki tavsiyelere göre ben üstteydim ama olmuyo egzersizde hiç bişi hissetmiyorum ama p..s ucu bile degse acıyo anlamıyorum umutsuzluga kapılmaya başladım

yine vajili bir güne daha merhaba..

kahrolsun ki olmuyor, o parmak vajiye girmiyor
yoruldum ya denemekten olmuyor işte, nasıl yapıcam da su parmak egzersizine başlicam ben ya
korkuyorum hemde cok, daha denerken böyleyim düşünün artık.

Allah yardımcımız olsun

Tebrikler darisi bize ins.

Mrb kızlar birşey soracam ben parmak egzersizlerini yapabiliyorum fakat vajinal dilatör gibi gittikçe kalınlaşan aparatları nasıl yapabilirim yada vajinal dilatörü nerden alabilirim bide kalınlaştırarak denemek istiyorum

canım internette satan bi site var 99 dolar rimel in etrafını peceteye sarıp üstüne rrezervatif gecirerek istedigin kalınlıga kadar denebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…