Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok haklısın nasılda beni çözüp tarif etmişsin bende senin gibi kendime bu soruları sorup duruyorum ama bir türlü cevap oluşmuyor kafamda evet düzenli egzersiz yapmadım yapamıyorum offff ne yapsam beynime söz geçiremiyorum anlamıyor beni benden bağımsız işliyor sanki

Canim bak pns yarisindan fazlasini almissin..vajina alismistir pnse yine yaparsin kendini kasma kapatma kendini..esin girdiginde bekletsin icin cok yavas yavas itsin cok basit oldugunu bosa uzuldugunu gorceksin

canım bende öyle düşünmüştüm ama 3 gün ara verdim tekrar başa döndüm en korktuğum şeydi başımada geldi

tabiki de beynine söz geçirebilirsin canım mesela 3 parmak hedefi koy kendine ve rahatça yapana kadarda hergün bırakma egzersizi inan beynin daha fazla ikna olacak

canım bende öyle düşünmüştüm ama 3 gün ara verdim tekrar başa döndüm en korktuğum şeydi başımada geldi

başa dönmek yok bu sana vajinanın bir oyunu.benim gittiğim doktor bana demişti ki vajina bir yılana benzer sen her egzersiz yaptığında o yılanın başını ezersin ve sen egzersizini yapmadıkça o yılan tekrar çıkarır başını.o yılanı öldürene kadar egzersizlerini düzenli yapmalısın,her egzersizde o yılanın başını bir kere daha ezdiğini düşün demişti

Basa donmek diye bisey yok canimm kaldigin yerden devam ediceksin beyninin seni kandirmasina izin verme..kendini rahatlat ve egzersizlere basla orda genis bi delik var kocaman bebek cikiyo ordan biliyosun..ve inan bana aci yok kendini uzup mutsuz etme vallahi aci yok egzersizlerini yap es denemesi yap ara verip erteleme ustune git yeniceksin ve hersey cok guzel olcak

tabiki de beynine söz geçirebilirsin canım mesela 3 parmak hedefi koy kendine ve rahatça yapana kadarda hergün bırakma egzersizi inan beynin daha fazla ikna olacak

tamam canım inşallah bundan sonra egzersizlerimi aksatmadan yapıcam yetti artık ağlamaktan yoruldum üzülmekten hastalık hastası oldum mutlu olmak benimde hakkım bende yendim diye sevinçten ağlamak istiyorum

inşallah canım inşallah

tamam canım inşallah bundan sonra egzersizlerimi aksatmadan yapıcam yetti artık ağlamaktan yoruldum üzülmekten hastalık hastası oldum mutlu olmak benimde hakkım bende yendim diye sevinçten ağlamak istiyorum

evettt tabiki sende buraya ben yendim yazacaksın...tabiki sen ve eşinde mutluluğu ve bebek sahibi olmayı hakediyorsunuz...

ah o yılanın başını bir ezsem zaten kurtulucam ama nasip işte inşallah egzersizlere başlıycam yarın ohh birazda olsa kendime geldim çok sağol canım benim

kızlar morelim bozuk banada yardım edin dün akşam eşli denem yapalım dedim ama gene olmadı burdaki tavsiyelere göre ben üstteydim ama olmuyo egzersizde hiç bişi hissetmiyorum ama p..s ucu bile degse acıyo anlamıyorum umutsuzluga kapılmaya başladım

yine vajili bir güne daha merhaba..

kahrolsun ki olmuyor, o parmak vajiye girmiyor
yoruldum ya denemekten olmuyor işte, nasıl yapıcam da su parmak egzersizine başlicam ben ya
korkuyorum hemde cok, daha denerken böyleyim düşünün artık.

Allah yardımcımız olsun

Tebrikler darisi bize ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…