Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar 8 cm lik aparat çalışıyorum her geçen gün daha çok zorlaniyorum çok ilginç. . Giriyor girmesine ama bırak git gel yapmayı zor itiyorum . Bugün o kadar uğraştım ki girişin etrafi şişti. Bu aparat biraz rahat girsin hemen p.. denemem lazım gücüm kalmadi artık ...

Ay kızlar, aylar sonra başladım egzersize ve eşime de azda olsa bıraktım ve o tuttu mumu, bende git gel yaptım, ama çok garip oluyorum. Makatta hissediyorum haraketi sanki, git gel yapmadan daha rahat ama git gel yaparken şunu farkettim içeri itince itiyorum ama geri çekerken kendisi otomatik geliyo ben itmiyorum bile, ay inşallah bu gün biraz daha az tedirginlik hissederim. Bizimki korku değil sanki tedirginlik zaten :) Umutlarım tekrar yeşerdi :)

masallah sana kuzum aynen bu sekilde devam:) kesinlikle korku degil tedirginlik aparatin kendiliginden cikisini ben de kesfettim :) gitgel yaptigin zaman iceri girdirince hafif bi sızlama hissettin mi peki..tam sızlama degilde garip bi sey..literaturde adini koyamadigim bi his :)

Sızı değil bir basınç hissediyorum sanki. Ordaki tüm kaslar haraket ediyor öyle bir his. Benim daha çok sanki vajinaya değilde makata iter gibi bir his hissediyorum. Böyle canım.

Sızı değil bir basınç hissediyorum sanki. Ordaki tüm kaslar haraket ediyor öyle bir his. Benim daha çok sanki vajinaya değilde makata iter gibi bir his hissediyorum. Böyle canım.

evet canim yonu popoya dogru oldugu icin aparat makattan cikicak gibi oluyo :)

Merhaba arkadaşlar ben aylar önce üye olmuştum bana yagmurzerresi ve kkaderimden özelden yazarak destek almıştım ama parmak ödevini yaptığımı sandığım için hemen penise geçtim ama alamadım.bu arada dr de gidiyorum. eşimi kendimi ve dr kandırmışım yardım edenlerinde desteklerini boşa çıkardım.eşimle mart ayında şiddetli bir kavga yaptık sabahına dr gittim oda bizi kandırdın dedi yada yaptığını sandığın için hızlı gittik dedi işin kısası Eylül'den mart ayına kadar boşa zaman harçadım korkaklığımdan.sonra parmağımı yine alamadım ama odadan da öyle çıkmıcam dedim.kendime dr ve eşimden gizli aparatlar yapmaya başladım önce parmak kalınlığında yapıp olabildiğince nefes ve kegel egzersizler i yapıp yaptığım aparatı parmak boyunda aldım sonra hergün bunu kalınlaştırıp devam ettim.eş parmaklarını da iki parmak sonuna kadar girince.penise geçtim.başını almamda hiç sorun olmadı ama devamı çok yavaş ilerledi yatak ucunda eşim ayakta benim bacaklarım onun omzundaki bir pozisyon da ancak alabildim 3 haftanın sonunda şimdi penisin yarısını alabiliyorumçok şükür. Bunu ancak kendime inanrak güvenerek ve aparatların eş parmağını n girmesi gördükten sonra daha da cesaretlenerek başardım. Bunu 2,5 ay gibi bir sürede başardım, 9 aylık evliyim geçen süreme üzülüyorum bide psikolojime.Şimdilik gitgel çalışması yapıyoruz.bu sorunuda aşmadan tamamlanmış gibi göremiyorum Bitirmiş arakadaşlardan bu konuda yardım istiyorum. Çok yavaş alıyorum ve gitgel de aşırı yanmam ve aşırı küçük tuvaletim geldiği için sıkıntım gitgeli engelliyor bu konuda tavsiyesi olan varmı acaba.( tam olarak bitmediğini düşündüğüm için başarı öyküleri kısmına yazmadım)

Canim cok sevindm esinle beraber yapmana.inan daha sonra mumu belki girerken tutup ona verceksin sen tutmicksin bile

Süper canım sevindim aparatı bırakınca çıkıveriyor kendi ben kulak çubuğu ile çalışırken keşfetmiştim onu:)

VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne

26-) bllbrvn

BİZLERİNDE TEZ ZAMANDA ÜSTÜ ÇİZİLİR İNŞ
YANLIŞLIK VARSA DÜZELTİN LÜTFEN

ask olsun zuzukuuu benim neden adim yok uzeri cizilmeyeninden olsun simdilik ben en kisa zamanda ustunu cizicem :)
hatirladigim kadariyla olala ve sabrili kadrili de uzerinin cizilmesini haketti :)

Beni de terfi edenlerin listesine almalısın 16.05 tarihi itibariyle :)

VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

10-) bi umut
11-) oolalaa (16 / 05 /2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne

26-) bllbrvn
27-) aptamil44
2 bade demir
29-) yeni baştan

Son düzenleme:
ya ben sadece tek parmak la yapabiliyorum iki felan hayal gibi yenenler nasıl yendi neler yaptı
Arkadaşım ben malesef parmak yapamadım direk parmak kalınlığında yaptığım aparatla başladım tabiii önce ki asımları yaptıktan sonra incele kegel nefes.ama parmak olayı bende sıfır.eş parmağını tam ve iki parmak aldım gerisi aparatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…