- 29 Ağustos 2014
- 307
- 203
- 123
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.221
Ay kızlar, aylar sonra başladım egzersize ve eşime de azda olsa bıraktım ve o tuttu mumu, bende git gel yaptım, ama çok garip oluyorum. Makatta hissediyorum haraketi sanki, git gel yapmadan daha rahat ama git gel yaparken şunu farkettim içeri itince itiyorum ama geri çekerken kendisi otomatik geliyo ben itmiyorum bile, ay inşallah bu gün biraz daha az tedirginlik hissederim. Bizimki korku değil sanki tedirginlik zaten :) Umutlarım tekrar yeşerdi :)
masallah sana kuzum aynen bu sekilde devam:) kesinlikle korku degil tedirginlikaparatin kendiliginden cikisini ben de kesfettim :) gitgel yaptigin zaman iceri girdirince hafif bi sızlama hissettin mi peki..tam sızlama degilde garip bi sey..literaturde adini koyamadigim bi his :)
Sızı değil bir basınç hissediyorum sanki. Ordaki tüm kaslar haraket ediyor öyle bir his. Benim daha çok sanki vajinaya değilde makata iter gibi bir his hissediyorum. Böyle canım.
evet canim yonu popoya dogru oldugu icin aparat makattan cikicak gibi oluyo :)
ben de oyle sanmistim :) kizlardan ogrenmistim rahatlamistim :)ayy evet sadece ben hissediyorum sandım :)
arkadaşlar bana da yardım edin
Canim cok sevindm esinle beraber yapmana.inan daha sonra mumu belki girerken tutup ona verceksin sen tutmicksin bileAy kızlar, aylar sonra başladım egzersize ve eşime de azda olsa bıraktım ve o tuttu mumu, bende git gel yaptım, ama çok garip oluyorum. Makatta hissediyorum haraketi sanki, git gel yapmadan daha rahat ama git gel yaparken şunu farkettim içeri itince itiyorum ama geri çekerken kendisi otomatik geliyo ben itmiyorum bile, ay inşallah bu gün biraz daha az tedirginlik hissederim. Bizimki korku değil sanki tedirginlik zaten :) Umutlarım tekrar yeşerdi :)
Süper canım sevindimAy kızlar, aylar sonra başladım egzersize ve eşime de azda olsa bıraktım ve o tuttu mumu, bende git gel yaptım, ama çok garip oluyorum. Makatta hissediyorum haraketi sanki, git gel yapmadan daha rahat ama git gel yaparken şunu farkettim içeri itince itiyorum ama geri çekerken kendisi otomatik geliyo ben itmiyorum bile, ay inşallah bu gün biraz daha az tedirginlik hissederim. Bizimki korku değil sanki tedirginlik zaten :) Umutlarım tekrar yeşerdi :)
VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ
1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne
26-) bllbrvn
BİZLERİNDE TEZ ZAMANDA ÜSTÜ ÇİZİLİR İNŞ
YANLIŞLIK VARSA DÜZELTİN LÜTFEN
VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ
1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne
26-) bllbrvn
Beni de terfi edenlerin listesine almalısın 16.05 tarihi itibariyle :)VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ
1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne
26-) bllbrvn
Arkadaşım ben malesef parmak yapamadım direk parmak kalınlığında yaptığım aparatla başladım tabiii önce ki asımları yaptıktan sonra incele kegel nefes.ama parmak olayı bende sıfır.eş parmağını tam ve iki parmak aldım gerisi aparatlarya ben sadece tek parmak la yapabiliyorum iki felan hayal gibi yenenler nasıl yendi neler yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?