- 23 Mayıs 2015
- 22
- 6
- 1
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.621
Canim yapay p.s çalışmıssin sence daha mı kolay oldu
Evet egzersiz yaptıkça kasılma kalmıyor.Yani o hissettiğim kasılma parmagi beklettigim sürece geçecek mi?
Aynen dün öyle anlattım hiç yapamadığım bişeyi yaptım dedm dinledi beni böyle böyle halletcem bu işi dedim çok yorum yapmadı ama olumsuz bir tepki de vermedi Allaha şükür. Bi de şunu sorcam ben,siz egzersiz süresince eşinizle herhangi bi şekilde sevişiyomusunuz sürtünmeyle falan?
Yani o hissettiğim kasılma parmagi beklettigim sürece geçecek mi?
Güzel arkadasım sen korkmadığını sanıyorsun fakat bilinç altın emin ol bunun tersini söylüyor. Benim cok yakın arkdasım da vajinusmus. Sanki benim Başıma hiç gelmeyecekmiş gibi dinlerdim onu. Ilk gecede eşimi yakınlastırmamazlık falanda yapmamıştım. Ama bir türlü girmiyordu o penis içeri. Hop kayıyordu popo deliğine. Sanki Göbek deliği gibi bir yer. Delik yeri var ama ötesi yok gibiydi. Allah'ım Gerdek gecesi ne Kadar'da uzun gelmişti bana. Uğrasiyoruz girmiyor. Birazcık dinleniyoruz bir daha deniyoruz yine girmiyor. Uyuyoruz azcık kalkıyoruz. Yok olmuyor bir türlü. Sonunda pes ettik yattık.Yani böyle böyle iki üç parmağı alır hale gelebilecek miyim şaka gibi geliyo eşim de çok anlayisliydi yavaş yavaş alttan alttan laf sokmaya başladı bu işi gerçekten bu şekilde başarmış biri adım adım herseyi bana anlatıp beni rahatlatabilir mi yaben hiç korkma dim ilk geceden niye böyle bişey başıma geldi ki
Canım sen atlattin mi vajinismusuGüzel arkadasım sen korkmadığını sanıyorsun fakat bilinç altın emin ol bunun tersini söylüyor. Benim cok yakın arkdasım da vajinusmus. Sanki benim Başıma hiç gelmeyecekmiş gibi dinlerdim onu. Ilk gecede eşimi yakınlastırmamazlık falanda yapmamıştım. Ama bir türlü girmiyordu o penis içeri. Hop kayıyordu popo deliğine. Sanki Göbek deliği gibi bir yer. Delik yeri var ama ötesi yok gibiydi. Allah'ım Gerdek gecesi ne Kadar'da uzun gelmişti bana. Uğrasiyoruz girmiyor. Birazcık dinleniyoruz bir daha deniyoruz yine girmiyor. Uyuyoruz azcık kalkıyoruz. Yok olmuyor bir türlü. Sonunda pes ettik yattık.
Sanki orda delik yok gibi hissediyordum. İkimiz de bu konuda deneyimsizdik. Mesela ben de eşim de direk penis yukarı doğru ittirilecek sanıyorduk. Ben burda öğrendim yönünü.
Ya da ne bileyim. Kızlık zarı denince aklıma vajinama davul gibi gerilmiş bir zar var diye düşünüyordum. Bunlar benim bilinç altıma öyle yer etmişki o kaslar açılmaz rahatlamaz olmuştu.
canım yönü popoya dogru egimli bende üste dogru sanıyodum ama aşagıya dogruymuşBunun yönü nasıl peki biz de ilk yukarı doğru denedik olmadı . Nette bişey okudum belinizin altına yastık koyun o zaman yön daha rahat bulunur diye denemeye pek firsatimiz olmadı bu ara. Yatak ucu pozisyonundan bahsetmiş arkadaslar yön nasıl oluyo bu durumda. Arkadaş dört parmaktan bahsediyo ya helal olsun tebrik ediyorum bize de nasip olsun
Nasıl oluyor canım öylecanım yönü popoya dogru egimli bende üste dogru sanıyodum ama aşagıya dogruymuş
canım parmak egzersizi yapmanda bu yönden inanki cok faydası var yönünü anlıyorsun egilimli bi yapısı var belinin altına yastık koymakta fayda var cünkü girişte hafif bir giriş noktası var popoyu yükselterek orayı düzlemiş oluyoruz daha sonrası popoya dogru egimNasıl oluyor canım öyle
Ay ne kadar güzel anlatmışsınız çok teşekkürler, ben de geçen hafta katıldım aranıza, araya bir regl girdi, şimdi çalışmalarıma devam ediyorum, bugün tekrar başladım, bu mesajı okudum çok mutlu oldum =)
Eşimle denedik de ben geriliyorum öyle, sanki bu tamamen benim problemim başka bir insanı ilgilendirmezmiş gibi geliyor ilginç bir şekilde =), ondan dolayı kendime yapay p.s aldım =) onunla çalışmalarıma başladım. Evet öyle bomboş orası, 11 cmlik bir aparatı rahatça geçiriyorum ama p.smi biraz büyük aldım herhalde =) onunla biraz daha çalışmam gerekecek, sonrasında eşimle tekrar deneyeceğim. Nasılsa kendim alışmış olurum. O ısrar etse de ben kendimi ondan daha iyi tanıyorum, böylesi benim için daha iyi olacak... Söylediğiniz pozisyonlar da çok mantıklı geldi, sağ olun tekrar.
Gerçekten nasıl bi illet bu anlamıyorum ya hergün sürekli her saniye yapabilcekmiyim diye düşünmekten çok sıkıldım bazen hep böyle kalcakmış gibi geliyo çok zor bi durum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım ben de yaşadım geçen hafta, kasınca oluyor. Girişe değdiği an aparat zıplattı beni. Kegel yap biraz sonra dene aynı problemi yaşrsan. Olmazsa da zorlama ara ver biraz. Korkulacak birşey yok. Geçici bir durum.Kızlar 2 gündür egzersizim iyi gidiyordu bugün girişte çok batma hissettim sanki tahriş gibi. . Hergün egzersiz yapan arkadaşlarım sizin böyle bi batma olmuyor mu? Bunu hissedince ara vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?