- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.641
Bazen gerçekten hiç geçmicekmiş gibi hissediyorum ama inşallah aşıcam bu sorunu. Yıllardır hayalini kurduğum yuvam yıkılsın istemiyorumDurucum bu illetle karşılaşıp da çözemeyen hiçkimseye rastlamadım. Herkes bir şekilde aşıyor, kimi doktor sayesinde, kimi egzersizler sayesinde yeniyor. Çabalarınız rabbimizin yardımıyla boşa gitmiyor, kendine inan, egzersizlerine ara vermeden devam et canım benim, senin adını yenenler listesine yazacağımız zamanları da, hepinizi teker teker ekleyeceğimiz günleri de göreceğiz inşallah.
Bazen gerçekten hiç geçmicekmiş gibi hissediyorum ama inşallah aşıcam bu sorunu. Yıllardır hayalini kurduğum yuvam yıkılsın istemiyorumDurucum bu illetle karşılaşıp da çözemeyen hiçkimseye rastlamadım. Herkes bir şekilde aşıyor, kimi doktor sayesinde, kimi egzersizler sayesinde yeniyor. Çabalarınız rabbimizin yardımıyla boşa gitmiyor, kendine inan, egzersizlerine ara vermeden devam et canım benim, senin adını yenenler listesine yazacağımız zamanları da, hepinizi teker teker ekleyeceğimiz günleri de göreceğiz inşallah.
Evet. Atlattım cok şükür.Canım sen atlattin mi vajinismusu
inşallah yenerm bi gün bnde sende vw hwrkes inşallah yenetalisacaksin canim..aynen devambak pnsin daha kolay oldugunu az giris yaptiktan sonra goruceksin..bunu ben soyluyorum pns aparattan da parmaktan da daha kolay sen zor olani zaten yapmissin kuzum..
Tebrik ederim. Nasil atlattinEvet. Atlattım cok şükür.
Çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah :)günaydıınn kızlarrr....egzersiz yapan arkadaşlara motivasyon olsun diye bu sabah işe gelir gelmez yazıyorum sizee..dün eşimle ikinci kez denedik ve o kadar kolay oldu ki anlatamam size, kayganlaştırıcıya bile gerek duymadan hem de dört farklı pozisyonda yapabildik..sabah uyanır uyanmaz büyük bir zevkle aylardır en iyi dostum olan aparatlarımı çöpe attım:)) bu mutluluğu Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda...kızlarr nolur umutlarınızı kaybetmeyin, egzersizleri düzenli yapın, egzersizleri adım adım yaptığınızda bu illetten kurtulmamak diye bir şey yokk...
günaydıınn kızlarrr....egzersiz yapan arkadaşlara motivasyon olsun diye bu sabah işe gelir gelmez yazıyorum sizee..dün eşimle ikinci kez denedik ve o kadar kolay oldu ki anlatamam size, kayganlaştırıcıya bile gerek duymadan hem de dört farklı pozisyonda yapabildik..sabah uyanır uyanmaz büyük bir zevkle aylardır en iyi dostum olan aparatlarımı çöpe attım:)) bu mutluluğu Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda...kızlarr nolur umutlarınızı kaybetmeyin, egzersizleri düzenli yapın, egzersizleri adım adım yaptığınızda bu illetten kurtulmamak diye bir şey yokk...
Vajinanızın yapısına baktırdınız mı ? jinekoloğa muayene olmanızı tavsiye ederim , öncelikle orda bir sorun olup olmadığını bilmek gerekir.Arkadaslar ben de cinsel ilişki korkusu yok Penis korkusu da yok sadece aciyacak korkusu var. Afedersiniz eşimle ilişkiye başlarken hiç biseyim yokmuş gibi başlıyorum zevk deseniz doruklarda oluyo :) ta ki Penis o bölgeye girişi zorlamaya başladığı anda kasılma basliyo . Aslında o an gerçekten hissetmeyi çok istiyorum hani bu dertten kurtulmak için değil o zevki yaşamayı istiyorum. Ama eşim biraz zorluyo sonra acimaya basliyo o zaman hersey bitiyo işte acıyı hissettiğim an hevesim de gidiyo sabrim da pes edip bi dahaki maçlara bakıyorum :) bu durumda ben ne aşamada olmuş oluyorum yani eşimin orta parmağını da aldım . çok detaylı yazdım ama k. Bakmayın burdan başka bu kadar detaylı anlatıp fikir alabileceğim kimse yok
ne guzell darısı basımıza.. tebrıklerrrrrrrrrrrrgünaydıınn kızlarrr....egzersiz yapan arkadaşlara motivasyon olsun diye bu sabah işe gelir gelmez yazıyorum sizee..dün eşimle ikinci kez denedik ve o kadar kolay oldu ki anlatamam size, kayganlaştırıcıya bile gerek duymadan hem de dört farklı pozisyonda yapabildik..sabah uyanır uyanmaz büyük bir zevkle aylardır en iyi dostum olan aparatlarımı çöpe attım:)) bu mutluluğu Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda...kızlarr nolur umutlarınızı kaybetmeyin, egzersizleri düzenli yapın, egzersizleri adım adım yaptığınızda bu illetten kurtulmamak diye bir şey yokk...
Çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah :)
Zuzukucum nasılsın, nasıl gidiyor?
Zuzukucum nasılsın, nasıl gidiyor?
cooookk sag ol guzelim in wa ALLaH tez zamanda sizede nasib olur bu guzellikler :) ALLaH yardimciniz olsun tam gaz devam edin egzersizlere inanin korkulacak bir wey yoookkkgozun aydinnn bebegimmm :* allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:) darisi tumm vajinismuslu arkadaslara ve bana olsun yenip hamile kalmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?