- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.801
Canim hangi pozisyonda yendin sirtin esine donuk olarakmi...en kolayi hangisi onu ogrenmek istiyorum pozisyonda...
Canım benim eşim yanımdaydı ama egzersiz konusunda hiç destek olmadı ve ben tek başıma yenebildim egzersizlerle sadece biraz uzun sürdü eşle yapmayınca.. O yüzden onu kafana takma o bir engel değilBen de bugun basliyorum nihayet egzersize. Bu defa Allahin izniyle kafaya koydum. Insallah bu defa engel cikmaz.Ama tek sorunum esim yanimdadegil. Esim olmadan hangi asamaya kadar gelebilirim? Tecrubeli arkadaslar yardim edebilir mi.
Canım benim de temmuzda 5 yıl bitecek. İlk defa egzersiz yapıyorum nisan başında başladım egzersize. İnş yeneriz artık çok yük oldu bu durum bana. Hayattaki zorluklrı yen bunu yeneme sinir oluyorum kendime.Artik olsun canim ya zaman oyle bir geciyoki 5 sene dile kolayben yapip biraktim hep egzersizlerimi insallah bu sefer olur
Canım işte benim de girişin biraz ilerisinde bi yere değiyor ve gitmiyor bi de üstüne batma gibi bi his oluyor o yüzden 2 gündür bıraktım egzersizi bakalım yarın ne olacak.canım nefes al ver derin derin birde ıkınmayı dene canım
coooookkk sag ol canimmmmmmmayyyy senindemi bebeişin olacakk .. ne guzellll darısı basımıza .. rabbım saglıkla kucagınıza alamayı nasıp etsınnnnnnnn.... kıskandımmmm
cnm bnm doğm yaptığm hasteneyi öneririm sana yüzde yüz anlayışlı doktor cok iyi ve bmm doğmda sancm gelmefi alttan bakması gerekiyodu ama ben zar zor cıktığm o masadan daha doktor dokunmadan kasldm ve hmen indm kadncagz cok ugrastı o masaya cıkman şqrt dğl sedyedede bakarm dedi ama bn yok dedm mecbur sezeryana aldı ben sana vera hastenesini öneririm kartal tarafnda doktorn ismi saime yeliz hısımistanbulda canım
canım ara vermesek iyi ama bende aynı senin durumundayım bi kaç gün ara verdim şimdi yaptıgım aparatıda yapamadım morelim daha cok bozuldu uffCanım işte benim de girişin biraz ilerisinde bi yere değiyor ve gitmiyor bi de üstüne batma gibi bi his oluyor o yüzden 2 gündür bıraktım egzersizi bakalım yarın ne olacak.
bacaklarını açabildiğin kadar aç bu kasları gevşetiyormuş birde yamuk değil düz bir şekilde girmesi lazım , 15-16 cme kadar çok rahat alıyor orası çok esneyen bir yer sen soktukça oranın ne kadfar esnediği düşün ve o şekilde deneMum ile aparat yaptim onla calisiyorum. Ama bazen belirli bir kisma gelince sanki orasi son durak gibi ilerliyemiyorum kaslarimi cok sıkıyorum heralde
Canım benim de temmuzda 5 yıl bitecek. İlk defa egzersiz yapıyorum nisan başında başladım egzersize. İnş yeneriz artık çok yük oldu bu durum bana. Hayattaki zorluklrı yen bunu yeneme sinir oluyorum kendime.
dun yaptim aparatimi bakalim :)Canim kendine aparat olusturup yada parmaklarinla egzersize baslayabilirsin
insallah, cok tesekkur ederim..Arkadaşım çift parmak egzersizine yani yolun yarısına kadar tek başına devam edebilirsin ama sonrasında Eşli çalışma Şart diye düşünüyorum sen bunu dert etme hele bir başla Çalışmaya Ilerleme kaydettikçe hem sevineceksin hem umutlanacaksın durumu eşinle paylaşırsın o zaman ondan destek alır ilerlersiniz inş
Denemeye calisirken uzerine bosalmasiyla oldu. Ama once yen sonra dusun bence, cunku ben cok panik oldum, dogumdan once yenmem gerek, bebek olduktan sonra cokk zor. Hayirlisi olsun..arkadaşım vajinusmusken mi hamile kaldın? benim p...s başı giriyor eşim o şekilde boşalıyr. hamile kalır mıyım çok istiyorum kalmayı bu derdimi hafifletecek gibi
ilerleyebildigim kadar ilerleyeyim o zaman bakalim :) tesekkurler..Canım benim eşim yanımdaydı ama egzersiz konusunda hiç destek olmadı ve ben tek başıma yenebildim egzersizlerle sadece biraz uzun sürdü eşle yapmayınca.. O yüzden onu kafana takma o bir engel değil
tebriklerr... darsii basimiza insallh...
Canim dun gece egzersizimi yaparken yarim girdi yine bekledim bes dakika kasip biraktim kendimi sonra tekrar ilerlettim tamamini aldim aparatin :) esimle denemeye gectik sirtim esime donuk pozisyonda denedim cupp oldu hic acimadi saskinim ayni anda 3 pozisyon denedik hepside oldu...cok sukur kurtuldum heralde...yenen arkadaslara sorum olacak ama iliski yapmadan once alisana kadar egzersiz yapsammi yine... Sana tavsiyem canim aparatla bekle iyice kaslarin acilsin sonra dene insallah sende ve diger arkadaslarda kurtulursunuz... Benim tek ihtiyacim sizlerden gelen desteginizdi hepiniz cok saolun....:) :)
Canim dun gece egzersizimi yaparken yarim girdi yine bekledim bes dakika kasip biraktim kendimi sonra tekrar ilerlettim tamamini aldim aparatin :) esimle denemeye gectik sirtim esime donuk pozisyonda denedim cupp oldu hic acimadi saskinim ayni anda 3 pozisyon denedik hepside oldu...cok sukur kurtuldum heralde...yenen arkadaslara sorum olacak ama iliski yapmadan once alisana kadar egzersiz yapsammi yine... Sana tavsiyem canim aparatla bekle iyice kaslarin acilsin sonra dene insallah sende ve diger arkadaslarda kurtulursunuz... Benim tek ihtiyacim sizlerden gelen desteginizdi hepiniz cok saolun....:) :)
Tebrikler canım çok iyi ya Allah bize de göstersin böyle kolay olsun inş bizim de. Demek ki orayı geçince bitiyor bu iş:)
canım tebrik ederim 5 yıl sonunda senin için inan cok sevindim, Allah bize de nasip etsin inşallah :)
bende bugün deneme yapıcam, bakalım hayırlısı inşallah dua edin kızlar
tebriklerr... darsii basimiza insallh...
Tebrikler canım çok iyi ya Allah bize de göstersin böyle kolay olsun inş bizim de. Demek ki orayı geçince bitiyor bu iş:)
Tebriklerrrrr:)) bak gördün mü nasıl da kolay oldu:)Insallah cnm elini cabuk tut korkacak gercekten hicbise yokmus...
bi defa olduktan sonra korkmayın arkadaşlar yine oluyo hiç merak etmeyin vajiyi yenmiş birisi olarak tavsiyem olabildiğince sık hergün yada gün aşırı birlikte olun.olunki beyinde olabilidiğine ikna olsun vajinada git gellere alışsın. ve acı yerini zevke bıraksınTebriklerrrrr:)) bak gördün mü nasıl da kolay oldu:)
İkinci deneme öncesi ben de egzersiz yapsam mı demiştim inan hiç gerek kalmadı bile ikincide de üçüncüde de:) sen bir dene bence baktın Zorlanıyosun kayganlaştırıcı kullan.. Ben üçüncüden sonra aparatları çöpe attım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?