Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mutsuzum..
bu kadar yazacağım başka da bişey yok..
mutsuz olma canım herşey düzelecek Bende çok ağladm ama geçti bitti inşallah seninkide bitecek bu bir süreç egzersizle herşey bitiyor olmaz sandığımız şey bi bakmışızki kurtulup bitmiş ve sanki hiç yaşanmamış gibi oluyor sadece sabır istiyor

zuzukucuğum günlük yarım saat evliliğinizden önemli değil evet sen bu çalışmalrı yapıyosun günlük en az 20 giriş çıkış yap düzenli yap niye oyalanıyosun ki okadar boşa stres yaşıyosun

AdaNis evet gittim muayeneye ama olamadım spekulum cihazı girişine izin veremedim dr a ağrılı olacak korkusu sordu o an cok garipti

Anlıyorum birtanem, inan bana canın yanmayacak, bunu bizzat yaşamış olmasaydım bu kadar rahat konuşamazdım. Farklı bir doktora git istersen, her şeye yeniden başla, kendini kassan bile cihaz kendiliğinden giriyor, gözlerinle görmüş olursun. Güven kendine tatlım benim, tüm cesaretini topla, korkma acı yok, unutma.

yaaa aynen nede olsa mecvurlar diye hepsi üçbucuk milyarın altına inmiyolar yaa bnm koekum gecmiyo hiç wgzerszden korkm yok ama penisi görünce altıma ediyom

Merhaba kizlar...Ben de bu dertle 5 senedir ugrasiyorum hergun erteledim hep biseler bahane ettim ama artik dayanacak gucum kalmadi kendime olan guvenimi herseyimi kaybettim...Aparatla egzersiz yapiyorum parmak egzersizleride yaptim ama is o ana gelince kasiyorum kendimi yine olmicak diye erteliyorum yardiminiza cesaret vermenize ihtiyacim var...

canım dilatör setlemi çalışıyorsun

canım daha çok egzersiz yap, ben de aynı şekildeydim egzersizlerde hiç sorun yoktu ama o an gelince yapamıyordum..penis kalınlığına yakın bir aparatla aylarca egzersiz yaptım, sonra aparatı penis gibi tutup üzerine oturma çalıştım, inan üç-beş gün öyle çalıştıktan sonra aynı pozisyonda yendim ve o kadar kolay oldu ki ben de bu muymuş dedim..sakın pes etme sonuna gelmişsin çok az kalmış

ağrılı ilişki yaşıyorum vajinusmustan şüpeleniyorum.Ama muayenede olmaktan korkuyorum çok ağrı hissedeceğimi düşünüyorum yardım edin lütfen önerebileceğiniz hastane dr varmı?

ilişki yaşayabiliyorsan kesinlikle vajinismus değilsin canım, ağrılı ilişki başka bir konu disparoni olarak isimlendiriliyor. kesinlikle doktora başvurmalısın ve herhangi bir enfeksiyon filan var mı bu araştırılmalı..

Haklısın canım,Sen sabır ver yarabbim

hangi doktor o? bilgi verebilir misiniz?

ücret önemli değil. yeter ki bitsin bu birkaç günde. Söyler misiniz?

ücret önemli değil. yeter ki bitsin bu birkaç günde. Söyler misiniz?
Arkadaşım ben de bu dertten yeni kurtulanlardanım, öyle birkaç günde yenmedim, birkaç ay sürdü ama belki sen daha kısa zamanda yenersin CISED den yardım aldım ben orada bir uzman desteğiyle çok şükür kurtuldum sana tavsiyem netten araştır bulunduğun yere en yakın CISED Şubesi'ni hemen ara randevu al gerçekten çok rahatlayacaksın

selam arkadaşlar egzersiz bu işin en önemli çözümü.. ben yeni yendim vajinusmusu ve yenmeme rağmen dört beş kez acılı ilişki yaşadım ama şimdi güzel bişey olduğunu anladım acı yok artık.. şimdi pişman oldum kaybettiğim zamana herşey kendimizi kasmamızdan oluyor. .

Ben de bugun basliyorum nihayet egzersize. Bu defa Allahin izniyle kafaya koydum. Insallah bu defa engel cikmaz.Ama tek sorunum esim yanimdadegil. Esim olmadan hangi asamaya kadar gelebilirim? Tecrubeli arkadaslar yardim edebilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…