- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.761
mutsuz olma canım herşey düzelecek Bende çok ağladm ama geçti bitti inşallah seninkide bitecek bu bir süreç egzersizle herşey bitiyor olmaz sandığımız şey bi bakmışızki kurtulup bitmiş ve sanki hiç yaşanmamış gibi oluyor sadece sabır istiyorMutsuzum..
bu kadar yazacağım başka da bişey yok..
zuzukucuğum günlük yarım saat evliliğinizden önemli değil evet sen bu çalışmalrı yapıyosun günlük en az 20 giriş çıkış yap düzenli yap niye oyalanıyosun ki okadar boşa stres yaşıyosunKızlar şimdi bulunduğum şehirde bir doktoru aradım 1000 $ ücret istedi ve 21 günde kesin çözüm dedi.
doktora sordum tedavi yöntemleriniz nedir.
Cevap;
Anatomisini anlatacakmış
Kegel egzersizi yaptıracakmış.
Aparat ile egzersiz yaptıracakmış,
bunları evdede yapmamı isteyecekmiş
BEN BUNLARI YAPIYORUM ZATEN :)
1000$ CEBİMDE KALSIN.
Benim sorunum tembellik, hergün yapabilsem aşacağım ama yapamıyorum. dua edin bol bol zaman ayırabileyim Kızlar.
AdaNis evet gittim muayeneye ama olamadım spekulum cihazı girişine izin veremedim dr a ağrılı olacak korkusu sordu o an cok garipti
yaaa aynen nede olsa mecvurlar diye hepsi üçbucuk milyarın altına inmiyolar yaa bnm koekum gecmiyo hiç wgzerszden korkm yok ama penisi görünce altıma ediyomElifcim doktorumun ismini söylemeyi tercih etmiyorum, seansları oldukça pahalı. Kimseyi zor durumda bırakmak istemem, daha uyguna çözüm yolları sunan doktorlar var. Gidecekseniz bile araştırılması taraftarıyım, sonuçta sektör olmuş bu illet, nasıl yardımcı olabilirim değil de, nasıl daha çok kazanırım peşinde bazı insanlar.
Ben yine de kendi çabalarınızla yenebileceğinizi düşünüyorum, çok çaresiz kalmadığınız sürece inatla devam edin egzersizlerinize.
nerde yaşıyon cnmağrılı ilişki yaşıyorum vajinusmustan şüpeleniyorum.Ama muayenede olmaktan korkuyorum çok ağrı hissedeceğimi düşünüyorumyardım edin lütfen önerebileceğiniz hastane dr varmı?
canım dilatör setlemi çalışıyorsunMerhaba kizlar...Ben de bu dertle 5 senedir ugrasiyorum hergun erteledim hep biseler bahane ettim ama artik dayanacak gucum kalmadi kendime olan guvenimi herseyimi kaybettim...Aparatla egzersiz yapiyorum parmak egzersizleride yaptim ama is o ana gelince kasiyorum kendimi yine olmicak diye erteliyorum yardiminiza cesaret vermenize ihtiyacim var...
Merhaba kizlar...Ben de bu dertle 5 senedir ugrasiyorum hergun erteledim hep biseler bahane ettim ama artik dayanacak gucum kalmadi kendime olan guvenimi herseyimi kaybettim...Aparatla egzersiz yapiyorum parmak egzersizleride yaptim ama is o ana gelince kasiyorum kendimi yine olmicak diye erteliyorum yardiminiza cesaret vermenize ihtiyacim var...
ağrılı ilişki yaşıyorum vajinusmustan şüpeleniyorum.Ama muayenede olmaktan korkuyorum çok ağrı hissedeceğimi düşünüyorumyardım edin lütfen önerebileceğiniz hastane dr varmı?
mutsuz olma canım herşey düzelecek Bende çok ağladm ama geçti bitti inşallah seninkide bitecek bu bir süreç egzersizle herşey bitiyor olmaz sandığımız şey bi bakmışızki kurtulup bitmiş ve sanki hiç yaşanmamış gibi oluyor sadece sabır istiyor
Canım ben sizlerin yaptığı egzersizlerin yarısını bile kendi başıma yapamadım, aylarca uğraştım, bir arpa boyu yol alamadım. Her fırsatta söylüyorum çok cesursunuz, bu illetten kurtulamayacak biri olsaydı aranızda o kesinlikle ben olurdum. Daha sonra doktora gitme kararı aldık, yüklü bir meblağ ödeyerek, 3 günde yendim. Çünkü benim başka bir alternatifim yoktu, sizler öyle değilsiniz. Hiçbiriniz yerinizde saymadınız, evet hemen yapamadınız fakat her hafta, her gün ilerlediniz. Bu bence oldukça umut verici, tek başına yenebileceğini düşünüyorum. Ola ki çok bunalırsan, yenme sürecin çok uzarsa o zaman bir doktor araştırmaya başla. Ayrıca sana vaad edilen 3 hafta çok uzun bir zaman, 3-4 günde, bir haftada çözüm önerisi sunan doktorlar var, iyice araştır.
Bana sorarsan gayret etmeye devam et, egzersiz yapmak için vakit bulmaya çalış, paranız cebinizde kalsın zuzucum, sen bunu başarabilirsin.
Elifcim doktorumun ismini söylemeyi tercih etmiyorum, seansları oldukça pahalı. Kimseyi zor durumda bırakmak istemem, daha uyguna çözüm yolları sunan doktorlar var. Gidecekseniz bile araştırılması taraftarıyım, sonuçta sektör olmuş bu illet, nasıl yardımcı olabilirim değil de, nasıl daha çok kazanırım peşinde bazı insanlar.
Ben yine de kendi çabalarınızla yenebileceğinizi düşünüyorum, çok çaresiz kalmadığınız sürece inatla devam edin egzersizlerinize.
Arkadaşım ben de bu dertten yeni kurtulanlardanım, öyle birkaç günde yenmedim, birkaç ay sürdü ama belki sen daha kısa zamanda yenersin CISED den yardım aldım ben orada bir uzman desteğiyle çok şükür kurtuldum sana tavsiyem netten araştır bulunduğun yere en yakın CISED Şubesi'ni hemen ara randevu al gerçekten çok rahatlayacaksınücret önemli değil. yeter ki bitsin bu birkaç günde. Söyler misiniz?
canım tüm merkezlerde egzersiz yaptırıyorlarmış ankarada var bi merkez bende aramıştım 3 ile 6 bin arasında oldugunu söylemişlerdi gidenler varmı nasıldır bilmiyorum araştırmak istersen ismi hera klinikücret önemli değil. yeter ki bitsin bu birkaç günde. Söyler misiniz?
Canim kendine aparat olusturup yada parmaklarinla egzersize baslayabilirsinBen de bugun basliyorum nihayet egzersize. Bu defa Allahin izniyle kafaya koydum. Insallah bu defa engel cikmaz.Ama tek sorunum esim yanimdadegil. Esim olmadan hangi asamaya kadar gelebilirim? Tecrubeli arkadaslar yardim edebilir mi.
Aradığın şube cevap vermiyorsa başka birini arayıp durumu anlatabilirsin yani ulaşamadığını onlar sana yardımcı olacaktırcanım CISED arıyorum açan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?