Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de bugun basliyorum nihayet egzersize. Bu defa Allahin izniyle kafaya koydum. Insallah bu defa engel cikmaz.Ama tek sorunum esim yanimdadegil. Esim olmadan hangi asamaya kadar gelebilirim? Tecrubeli arkadaslar yardim edebilir mi.
Arkadaşım çift parmak egzersizine yani yolun yarısına kadar tek başına devam edebilirsin ama sonrasında Eşli çalışma Şart diye düşünüyorum sen bunu dert etme hele bir başla Çalışmaya Ilerleme kaydettikçe hem sevineceksin hem umutlanacaksın durumu eşinle paylaşırsın o zaman ondan destek alır ilerlersiniz inş

benim popomu kasıyorum bazen eşim kasıldın diyor gevşetince de karnım kasılıyor bu yüzden p..s ilk girişte takılı kalıyor

NASIL gevşek bırakacaz benm kzlık korkum var deli olacam ya

Ben de bugun basliyorum nihayet egzersize. Bu defa Allahin izniyle kafaya koydum. Insallah bu defa engel cikmaz.Ama tek sorunum esim yanimdadegil. Esim olmadan hangi asamaya kadar gelebilirim? Tecrubeli arkadaslar yardim edebilir mi.
arkadaşım vajinusmusken mi hamile kaldın? benim p...s başı giriyor eşim o şekilde boşalıyr. hamile kalır mıyım çok istiyorum kalmayı bu derdimi hafifletecek gibi

bu kızlık denilen şey çok acıtıyor mu acaba işte p..si ilerletmememin sebebi sanırım bu korku oluyor
Inan acıtmıyor benim ilk denemelerimde hep kanamam oldu az az ama artık o da bitti kanama olunca da öyle büyük bir Ağrı hissetmiyordum hatta ilk olarak parmak egzersizinde eşimle yaparken kanamam olmuş biz ışığı açınca fark ettik düşün yani hissetmedim sonrakiler de uzmanın dediğine göre kasılmaktan bak o da bitti çok şükür

peki afedersin ama yaparken tam olarak ne düşünüyorsun ben sadece girdiğine odaklanıyorum bu da olumsuz etkiliyor beni

Canim hangi pozisyonda yendin sirtin esine donuk olarakmi...en kolayi hangisi onu ogrenmek istiyorum pozisyonda...

Mum ile aparat yaptim onla calisiyorum. Ama bazen belirli bir kisma gelince sanki orasi son durak gibi ilerliyemiyorum kaslarimi cok sıkıyorum heralde
Bende de o sorun var ince aparatlarda olmuyordu kalın aparatta oluyor. 7-8 cm giriyor takılıyor itiyorum gitmiyor geriyor girişimi sanki rahatsız ediyor beni. Çarşamba günü biraz geçebldim orayı pozisyon değiştirerek ve kayganlığı artırarak. Orda bekledim ıkındım nefes vererek ittim biraz daha ilerledi. Pozisyondan dolayı bacaklarım çok ağrıynca bırakmak zorunda kaldım egzersizi. Ama orayı geçersek baya ilerlemiş oluyormuşuz. İnşallah halledip eşli denemelere geçeriz bir an önce.

Ewet ince aparatla bende kolay geciyorum .. Simdiki aparatim 12 cm gitmiyo takilip kaliyo hangi pozisyonda yaptin canim.. Nefes alip versemde ikinsamda gitmiyo...

Ewet ince aparatla bende kolay geciyorum .. Simdiki aparatim 12 cm gitmiyo takilip kaliyo hangi pozisyonda yaptin canim.. Nefes alip versemde ikinsamda gitmiyo...
Sona az kalmiş senin maşallah:) çömelerek yaptım sırtmı koltuğa dayayarak bacaklrımı açtım baya cnm. İlerletirken bakma hiç tv izle ben öyle yapmıştım. Bnim aparatın çevresi 8 cm ama takıldım işte.

Artik olsun canim ya zaman oyle bir geciyoki 5 sene dile kolay ben yapip biraktim hep egzersizlerimi insallah bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…