- 7 Ocak 2015
- 41
- 36
- 8
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.781
Arkadaşım çift parmak egzersizine yani yolun yarısına kadar tek başına devam edebilirsin ama sonrasında Eşli çalışma Şart diye düşünüyorum sen bunu dert etme hele bir başla Çalışmaya Ilerleme kaydettikçe hem sevineceksin hem umutlanacaksın durumu eşinle paylaşırsın o zaman ondan destek alır ilerlersiniz inşBen de bugun basliyorum nihayet egzersize. Bu defa Allahin izniyle kafaya koydum. Insallah bu defa engel cikmaz.Ama tek sorunum esim yanimdadegil. Esim olmadan hangi asamaya kadar gelebilirim? Tecrubeli arkadaslar yardim edebilir mi.
inşallah yeneriz bende çıldıracam sadece p..is başını alıyorum gerisi gelmiyor kızlık beni çok korkutuyornapcazz valla deprosyonlardayım ya bu nasıl bir derttir
benim popomu kasıyorum bazen eşim kasıldın diyor gevşetince de karnım kasılıyor bu yüzden p..s ilk girişte takılı kalıyorArkadaşım ben de ilk penis denemelerinde ilerleyemedim takılıyordu bir noktada eşim önmli değil zamanla geçer dedi ama ben kafama taktım ve pozisyon değişikliğiyle hallettik biz yatağın köşesinde erkek Üstte denedik ve oldu çok şükür sana da böyle denemeni öneririm ve penise bolca kayganlaştırıcı sürmeyi unutmayın biz bebek Yağı kullanıyoruz inan yemin ederim siZe tamamı girdi diyince inanamadım çünkü anlamadım tekrar deneyelim diyince ancak anlayabildim durumu gdiyor geliyor ve anlamıyorsun hatta en sonunda ne kadarını alabildiğimi kendim kestirmeye bile başladım çokkkkk şükürr darısı hepinize inşşşş
NASIL gevşek bırakacaz benm kzlık korkum var deli olacam yaselam arkadaşlar egzersiz bu işin en önemli çözümü.. ben yeni yendim vajinusmusu ve yenmeme rağmen dört beş kez acılı ilişki yaşadım ama şimdi güzel bişey olduğunu anladım acı yok artık.. şimdi pişman oldum kaybettiğim zamana herşey kendimizi kasmamızdan oluyor. .
arkadaşım vajinusmusken mi hamile kaldın? benim p...s başı giriyor eşim o şekilde boşalıyr. hamile kalır mıyım çok istiyorum kalmayı bu derdimi hafifletecek gibiBen de bugun basliyorum nihayet egzersize. Bu defa Allahin izniyle kafaya koydum. Insallah bu defa engel cikmaz.Ama tek sorunum esim yanimdadegil. Esim olmadan hangi asamaya kadar gelebilirim? Tecrubeli arkadaslar yardim edebilir mi.
Kalçan kasılınca bekleyin kalça mutlaka zemine sabit Olmalıbenim popomu kasıyorum bazen eşim kasıldın diyor gevşetince de karnım kasılıyor bu yüzden p..s ilk girişte takılı kalıyor
Kalçan kasılınca bekleyin kalça mutlaka zemine sabit Olmalı
bu kızlık denilen şey çok acıtıyor mu acaba işte p..si ilerletmememin sebebi sanırım bu korku oluyorKalçan kasılınca bekleyin kalça mutlaka zemine sabit Olmalı
ben dün denedim onu ilerlemedi gibi sanırım ayaklarımı ne yapacam bilemedim:)Bir de yatağın köşesini mutlaka deneyin diyorum çünkü biz de Sırt üstü yatakta denerken sadece başı giriyordu
Inan acıtmıyor benim ilk denemelerimde hep kanamam oldu az az ama artık o da bitti kanama olunca da öyle büyük bir Ağrı hissetmiyordum hatta ilk olarak parmak egzersizinde eşimle yaparken kanamam olmuş biz ışığı açınca fark ettik düşün yani hissetmedim sonrakiler de uzmanın dediğine göre kasılmaktan bak o da bitti çok şükürbu kızlık denilen şey çok acıtıyor mu acaba işte p..si ilerletmememin sebebi sanırım bu korku oluyor
Bacaklarını eşinin omzuna yerleştirebilirisn ya da dizlerinden kırıp yatağın kenarlarına koyabilirsinben dün denedim onu ilerlemedi gibi sanırım ayaklarımı ne yapacam bilemedim:)
peki afedersin ama yaparken tam olarak ne düşünüyorsun ben sadece girdiğine odaklanıyorum bu da olumsuz etkiliyor beniInan acıtmıyor benim ilk denemelerimde hep kanamam oldu az az ama artık o da bitti kanama olunca da öyle büyük bir Ağrı hissetmiyordum hatta ilk olarak parmak egzersizinde eşimle yaparken kanamam olmuş biz ışığı açınca fark ettik düşün yani hissetmedim sonrakiler de uzmanın dediğine göre kasılmaktan bak o da bitti çok şükür
peki afedersin ama yaparken tam olarak ne düşünüyorsun ben sadece girdiğine odaklanıyorum bu da olumsuz etkiliyor beni
canım dilatör setlemi çalışıyorsun
canım daha çok egzersiz yap, ben de aynı şekildeydim egzersizlerde hiç sorun yoktu ama o an gelince yapamıyordum..penis kalınlığına yakın bir aparatla aylarca egzersiz yaptım, sonra aparatı penis gibi tutup üzerine oturma çalıştım, inan üç-beş gün öyle çalıştıktan sonra aynı pozisyonda yendim ve o kadar kolay oldu ki ben de bu muymuş dedim..sakın pes etme sonuna gelmişsin çok az kalmış
Bende de o sorun var ince aparatlarda olmuyordu kalın aparatta oluyor. 7-8 cm giriyor takılıyor itiyorum gitmiyor geriyor girişimi sanki rahatsız ediyor beni. Çarşamba günü biraz geçebldim orayı pozisyon değiştirerek ve kayganlığı artırarak. Orda bekledim ıkındım nefes vererek ittim biraz daha ilerledi. Pozisyondan dolayı bacaklarım çok ağrıynca bırakmak zorunda kaldım egzersizi. Ama orayı geçersek baya ilerlemiş oluyormuşuz. İnşallah halledip eşli denemelere geçeriz bir an önce.Mum ile aparat yaptim onla calisiyorum. Ama bazen belirli bir kisma gelince sanki orasi son durak gibi ilerliyemiyorum kaslarimi cok sıkıyorum heralde
Bende de o sorun var ince aparatlarda olmuyordu kalın aparatta oluyor. 7-8 cm giriyor takılıyor itiyorum gitmiyor geriyor girişimi sanki rahatsız ediyor beni. Çarşamba günü biraz geçebldim orayı pozisyon değiştirerek ve kayganlığı artırarak. Orda bekledim ıkındım nefes vererek ittim biraz daha ilerledi. Pozisyondan dolayı bacaklarım çok ağrıynca bırakmak zorunda kaldım egzersizi. Ama orayı geçersek baya ilerlemiş oluyormuşuz. İnşallah halledip eşli denemelere geçeriz bir an önce.
Sona az kalmiş senin maşallah:) çömelerek yaptım sırtmı koltuğa dayayarak bacaklrımı açtım baya cnm. İlerletirken bakma hiç tv izle ben öyle yapmıştım. Bnim aparatın çevresi 8 cm ama takıldım işte.Ewet ince aparatla bende kolay geciyorum .. Simdiki aparatim 12 cm gitmiyo takilip kaliyo hangi pozisyonda yaptin canim.. Nefes alip versemde ikinsamda gitmiyo...
aynen o deli cesareti yakalamak istiyorumBak bende ayni senin gibi dusunuyorum kafa direkt oraya odaklaniyor sanki gitse hersey duzelecek saniyorum bazen ama nasil insan bi cesaret edebilse..
Sona az kalmiş senin maşallah:) çömelerek yaptım sırtmı koltuğa dayayarak bacaklrımı açtım baya cnm. İlerletirken bakma hiç tv izle ben öyle yapmıştım. Bnim aparatın çevresi 8 cm ama takıldım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?