- 11 Haziran 2015
- 14
- 10
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #196.001
arkadaşım bende p..sin başını alıp ileleyemiyorum açıkçası bir yere geliyor takılıyor orası kızlığım sanırım. bir de şu var ıkınınca p..si dışarı itiyorum. ya ben ıkınmayı mı bilmiyoum anlamadım ki bnde tam vajinusmus olduğumu düşünmüyorum bir önerin var mı bana
Kızlar bana bi yardımcı olun lütfen ya artık kafayı yicem ben bu hastalığı 6 ay oldu yendim güya ya ben kasmasamda hepsini alamıyorum 3-4 cm dışarda kalıyo yani girerken sorun yok en sonuna gelince sorun var bastırınca acıyo yani ama girerken hiç sıkıntım yok bu neden Kaynaklı acaba basına gelen var mı
Merhaba ,ben aparatla calisiyorum 4 boy var herkeste ayni mi bilmiyorum 3 ve 4 no 8 ve 10 dogrumu bilmem..Dilatörle çalışan meleklerim, en son boyunun tamamını almaya çalışmayın, yarısını almanız kafi olacaktır.
Bu arada yenen olduysa bana hatırlatın, listeye ekleyeyim...
Merhaba ,ben aparatla calisiyorum 4 boy var herkeste ayni mi bilmiyorum 3 ve 4 no 8 ve 10 dogrumu bilmem..
ama gel gorki 2 rahat 3 zorlansamda giriyor ama 4u hic yapamiyorum artik ilk denemelermde zorla oluyordu smdi hic yapamiyorum sanki yerini kaybedyorum bulamiyorum ya napsamda
Kızlar merhaba bu bebek yağını denemek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum bazılarının doktoru önerirken bazı doktorlar kesinlikle olmaz diyo sonradan bide enfeksiyonla uğraşmak istemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim
Gunaydin herkese . ben ilerledigimi saniyordum. Ama bacaklarimla esimi itiyorum esli denemede. Esimin parmagi ile denemede de kasiyorum . aparat evde kendim yapmaya caloisiyoru,m. Onlari mi denemeliym aparati yani. Ne yappmaliym
aslında ben ilerlemesine bu yüzden izin vermiyorum sanki kızlığın gitmesini hissedecem gibi geliyor yani bakıyorum vajinusmus olanlar tam yaklaştırmıyor falan bu yüzden. aslında yarı vajinusmusum diyelim :) daha doğru olur yoksa bu durumu kabullenen biriyim. ama işte bugün bişey oldu yine eşli denerken p..si aldım ilerlerken kendimi sıktığımdan tık tık diye bir kemik gibi ses geliyor sıktığım için mi yoksa başka bişey mi var bilemedim. of çok takıntılıyım sanırımBebeğim kızlık zarı dediğimiz çok çok ince bir zar, üstelik ortasında delik var, yani hissetmen mümkün değil. Bu yanlış düşünceler ve korkularımız yüzünden bu dert başımıza geldi. Takıldığın yer, kaslarını sımsıkı kapattığın için, duvar gibi hissedilen bölge, eğer gevşetirsen kaslarını böyle bir engelin olmadığını göreceksin. İnşallah bunu da zamanla anlayacaksın zaten.
Vajinismus olduğunu niçin düşünmüyorsun birtanem ?
adaniscim ben bu iki gündür bildiğin yanık kadar acı hissediyorum bebe yağından olabilir mi ? yarında kadın doğuma gidecektim bu mesele yüzünenCanım bebek yağları mantara yol açabiliyor, ben bepanthol u önerebilirim sana, bebek pişik kremi ya da cilt kremini alabilirsin, iyi bir kayganlaştırıcı aynı zamanda, bir zararı da yok.
ben ocak ayından beri yapıyorum.. 2 tane mumdan yaptım.. şimdi kalınlığının kaç cm oldugunu bılmıom ama yarın yazarım tamamı :)Tamam simdi sende kac boy var cnm bende 4 boy var cmlerini biliyormusun peki?ve nezamandir yapiyorsun bacim
el ele tutustum ama altına yatmadım.. üstelik ben kocamı 1 sene görmedim.. yani sürekli görüsmüyorduk... .. neysehhh...bende şimdi denk geldim yazınıza siz eşinizle el ele bile tutuşmadan mı evlendiniz? hiçbirşey mi geçmedi aranızda ? burdaki bir çok kadının vajinusmus olmasında ki en temel etken küçüklükten beri bu psikolojiyle büyümek. haram günah demek. sizler de birşeyler yaşayıp bastırmışsınızdır duygularınızı bu bayan ne güzel dile getirmiş. ayrıca şunu belirteyim ki inançlı bir insan olarak burda yatak odası muhabbeti yapıyorsunuz dikkat edin bu da çok günah
fırsatınız olmamıştır :) sizinle tartışacak değilim hanımefendi burası birbirlerine destek olan insanların yeri böyle sizin gibi başka mevzular da da sıkıntı çıkarıp moral bozulunca yazmak istedim insanlara destek olmak daha iyi değil mi? birinin yanlışı veya doğrusu hiç kimseyi ilgilendirmez sizi bile! okuyup geçseydiniz daha hümanist bir yaklaşım olurdu. neyse sizin yaşantınız da vajinusmus olmayan günler dilerim kolay gelsinel ele tutustum ama altına yatmadım.. üstelik ben kocamı 1 sene görmedim.. yani sürekli görüsmüyorduk... .. neysehhh...nası biliosanız öyle yapın.. haram baldan tatlıı...
bende buyum malesef öyle bi huyum var ters gelen şeyi görmezden gelemiom.. aslında yazdıklarım dogru ama neyseh.. daha fazla bende tartısmak ıstemıom.. yazacaklarımı yazmasaydım çatlardım.. tabikide o kişinin hayatı beni ilgilendirmez ama ben onun iyili için demiştim.. onada neysehh..fırsatınız olmamıştır :) sizinle tartışacak değilim hanımefendi burası birbirlerine destek olan insanların yeri böyle sizin gibi başka mevzular da da sıkıntı çıkarıp moral bozulunca yazmak istedim insanlara destek olmak daha iyi değil mi? birinin yanlışı veya doğrusu hiç kimseyi ilgilendirmez sizi bile! okuyup geçseydiniz daha hümanist bir yaklaşım olurdu. neyse sizin yaşantınız da vajinusmus olmayan günler dilerim kolay gelsin
beni de at o listeye Adanis bir ay oldu amaDilatörle çalışan meleklerim, en son boyunun tamamını almaya çalışmayın, yarısını almanız kafi olacaktır.
beni de ekle canmcım allaha sükür kurtuldummmDilatörle çalışan meleklerim, en son boyunun tamamını almaya çalışmayın, yarısını almanız kafi olacaktır.
nezaman kurtuldun.. tebrikler canımm..darısı başımızaaaa...beni de ekle canmcım allaha sükür kurtuldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?