Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öncelikle herkese teşekkür ederim, Aslında psikolojiik altyapısını biliyorum, aşmaya da çalışıyorum ama benim en büyük derdim fiziksel kısmı ve bu kısmı gerçekten aşabilmek zorundayım artık. 6 000 lira biraz fazla benim için, hem öğrenciyim hem çalışıyorum 3 000 lira filan tamamdı da o çok zor. kendi başıma alıştıra alıştıra ne şekilde bir yol izleyeyim?

Bebeğim kızlık zarı dediğimiz çok çok ince bir zar, üstelik ortasında delik var, yani hissetmen mümkün değil. Bu yanlış düşünceler ve korkularımız yüzünden bu dert başımıza geldi. Takıldığın yer, kaslarını sımsıkı kapattığın için, duvar gibi hissedilen bölge, eğer gevşetirsen kaslarını böyle bir engelin olmadığını göreceksin. İnşallah bunu da zamanla anlayacaksın zaten.

Vajinismus olduğunu niçin düşünmüyorsun birtanem ?

Dilatörle çalışan meleklerim, en son boyunun tamamını almaya çalışmayın, yarısını almanız kafi olacaktır.

Bu arada yenen olduysa bana hatırlatın, listeye ekleyeyim...

Doracım, alamadığın noktaya geldiğinde eşin ilerlemesin, orda durun, sen içinden 10 a kadar say, hazır olduğunda derin bir nefes al, nefesini verirken ilerletmeye devam etsin, yine takılırsan yine aynı şeyi yap. Ya da :

P..si alabildiğin noktaya kadar al, ilerlemediğini anladığında çıkar, tekrar al, tekrar çıkar, esnetmiş olacaksın böylece, girmesi daha da kolaylaşır.

Dilatörle çalışan meleklerim, en son boyunun tamamını almaya çalışmayın, yarısını almanız kafi olacaktır.

Bu arada yenen olduysa bana hatırlatın, listeye ekleyeyim...
Merhaba ,ben aparatla calisiyorum 4 boy var herkeste ayni mi bilmiyorum 3 ve 4 no 8 ve 10 dogrumu bilmem..
ama gel gorki 2 rahat 3 zorlansamda giriyor ama 4u hic yapamiyorum artik ilk denemelermde zorla oluyordu smdi hic yapamiyorum sanki yerini kaybedyorum bulamiyorum ya napsamda

Merhaba canım, piyasada 8 boya kadar satılanları olsa da bizler genelde 4 boyla çalıştık. 4. aparatın tamamını almaya çalışma, sadece yarıya kadar getirdiğinde eşli denemeye hazır olacaksın, sadece 4. boy için söylüyorum hepsini almalıyım, almak zorundayım diye düşünme.

Çok samimi olarak bir şey söyleyeceğim sana, en küçük boyunu bile alman diğerlerini almak için oldukça yeterli bir sebep. Önemli olan aparatın boyutu değil, vajinaya sorunsuzca herhangi bir nesnenin tamamının girebildiğini gözlerinle görmek. Artık yavaş yavaş beynin inanacak, vajinanda herhangi bir engel olmadığına, şu anda 3. boyutunu zor almanın sebebi hala korkuyor olman, korkma, 2. v 3. aparat arasındaki boyut farkı atla deve değil. Birbirlerine oldukça yakınlar, senden rahat olmanı istiyorum, korkulacak hiçbir şey yok, kaslarını gevşek bıraktığın an sorunu çözdün demektir.

4. aparata geldiğinde, aparatı tam olarak yerine yerleştir, giriş kısmında beklet, istediğin kadar bekletebilirsin, derin bir nefes al, nefesini verirken cm cm ilerlet, acele etme. Kayganlaştırıcını da sürmeyi unutma, bol bol sür, sen yerini bulamasan da nefes egzersizi yerini bulmanı kolaylaştıracak, hatta kaygılanmazsan kendiliğinden ilerleyecek aparatın. Kendine güven yapabilirsin canım benim.

Canım bebek yağları mantara yol açabiliyor, ben bepanthol u önerebilirim sana, bebek pişik kremi ya da cilt kremini alabilirsin, iyi bir kayganlaştırıcı aynı zamanda, bir zararı da yok.

Gunaydin herkese . ben ilerledigimi saniyordum. Ama bacaklarimla esimi itiyorum esli denemede. Esimin parmagi ile denemede de kasiyorum . aparat evde kendim yapmaya caloisiyoru,m. Onlari mi denemeliym aparati yani. Ne yappmaliym

Gunaydin herkese . ben ilerledigimi saniyordum. Ama bacaklarimla esimi itiyorum esli denemede. Esimin parmagi ile denemede de kasiyorum . aparat evde kendim yapmaya caloisiyoru,m. Onlari mi denemeliym aparati yani. Ne yappmaliym

Evet aparat kullanarak çalışmalarına devam edebilirsin, bir kulak çöpü olabilir, rimel olabilir, makyaj fırçanın sapını da kullanabilirsin, bunları jelatinle güzelce sarıp hijyenik hale getirdikten sonra kullanmaya özen göster canım.

aslında ben ilerlemesine bu yüzden izin vermiyorum sanki kızlığın gitmesini hissedecem gibi geliyor yani bakıyorum vajinusmus olanlar tam yaklaştırmıyor falan bu yüzden. aslında yarı vajinusmusum diyelim :) daha doğru olur yoksa bu durumu kabullenen biriyim. ama işte bugün bişey oldu yine eşli denerken p..si aldım ilerlerken kendimi sıktığımdan tık tık diye bir kemik gibi ses geliyor sıktığım için mi yoksa başka bişey mi var bilemedim. of çok takıntılıyım sanırım

Canım bebek yağları mantara yol açabiliyor, ben bepanthol u önerebilirim sana, bebek pişik kremi ya da cilt kremini alabilirsin, iyi bir kayganlaştırıcı aynı zamanda, bir zararı da yok.
adaniscim ben bu iki gündür bildiğin yanık kadar acı hissediyorum bebe yağından olabilir mi ? yarında kadın doğuma gidecektim bu mesele yüzünen

el ele tutustum ama altına yatmadım.. üstelik ben kocamı 1 sene görmedim.. yani sürekli görüsmüyorduk... .. neysehhh... nası biliosanız öyle yapın.. haram baldan tatlıı...

kızlar ben gene eşli deneme yaptım.. herşey cok güzel gidio gene sadece 2-3 cmlik bişim kalmıstı.. orada bı yer var sanki orasını bi gecse kurtulacam gibi.. ama olmuo .. tam orasına varınca geri iyiom kocamı.. napacam bennn

el ele tutustum ama altına yatmadım.. üstelik ben kocamı 1 sene görmedim.. yani sürekli görüsmüyorduk... .. neysehhh... nası biliosanız öyle yapın.. haram baldan tatlıı...
fırsatınız olmamıştır :) sizinle tartışacak değilim hanımefendi burası birbirlerine destek olan insanların yeri böyle sizin gibi başka mevzular da da sıkıntı çıkarıp moral bozulunca yazmak istedim insanlara destek olmak daha iyi değil mi? birinin yanlışı veya doğrusu hiç kimseyi ilgilendirmez sizi bile! okuyup geçseydiniz daha hümanist bir yaklaşım olurdu. neyse sizin yaşantınız da vajinusmus olmayan günler dilerim kolay gelsin

bende buyum malesef öyle bi huyum var ters gelen şeyi görmezden gelemiom.. aslında yazdıklarım dogru ama neyseh.. daha fazla bende tartısmak ıstemıom.. yazacaklarımı yazmasaydım çatlardım.. tabikide o kişinin hayatı beni ilgilendirmez ama ben onun iyili için demiştim.. onada neysehh..

amin inşallah kepimiz bu vajinismustan kurtuluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…