- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #196.021
Tmm cnm yaz bana..sen yendinmi 6ay olmusben ocak ayından beri yapıyorum.. 2 tane mumdan yaptım.. şimdi kalınlığının kaç cm oldugunu bılmıom ama yarın yazarım tamamı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm cnm yaz bana..sen yendinmi 6ay olmusben ocak ayından beri yapıyorum.. 2 tane mumdan yaptım.. şimdi kalınlığının kaç cm oldugunu bılmıom ama yarın yazarım tamamı :)
ah canım ya sen asmıssın baya korkunukızlar ben gene eşli deneme yaptım.. herşey cok güzel gidio gene sadece 2-3 cmlik bişim kalmıstı.. orada bı yer var sanki orasını bi gecse kurtulacam gibi.. ama olmuo .. tam orasına varınca geri iyiom kocamı.. napacam bennn
ayy inllah dediğin gibi olur bugun gene denemek istiom.. inşallah dişimi sıkabilirim bu kez.. dün kendi kendimi motive edip durdum ama gene aynı.. bide eşim boşalacagı zaman bı ayrı oluo ani hareketlerı oluo ozamanda cok kasılıom..ah canım ya sen asmıssın baya korkunu
dısını sıksan o canını sıkan noktadan sonrası mutluluk
olmus bıtmıs oluyor :)
kurtulmak ıcın bı an once olsunda kurtulım dıye dısını sık ta o noktaya gelebıldıysenız tamam demekktır
esın bı ıtse ıcınde olacak tamamen
lutfen korkma
ınankı sen rahat bıraktıkca acımıyor
sen kastıkca kas dokusu cıkıyor orda o noktada o zorluyor sızı
yok kız daha tam yenemedım ama az kaldı 2 3 cmlık bısım kaldı onuda asarsam iş tamamda.. neyse sana cmleri yazayımTmm cnm yaz bana..sen yendinmi 6ay olmus
işallah canım allah herkese kurtarsın bu dertten benim 1 hafa falan oldu ben bile inanamıyorum halanezaman kurtuldun.. tebrikler canımm..darısı başımızaaaa...
amin inşallah cnm..nasıl yendınişallah canım allah herkese kurtarsın bu dertten benim 1 hafa falan oldu ben bile inanamıyorum hala
canım egzersizlerle yendim bende egzersiz yapmasaydım yenmem mümkün olmazdı hergün süper gecmedi tabi bi ğün cok iyi olup ertesi gün hiç bir şey yapamadıgımda oldu ama basarıncaya kadar durmadım hergün egzersiz yaptın saatlerce ugraştıgımda oldu ama bu dertten kurtulmak için yapmak zorundaydımamin inşallah cnm..nasıl yendın
Canım bı şey sorucam kizlik zarim çok kalindı ameliyat oldum demişsin regl olurken falan cok ağrı yasiyormuydun yani bu durumu evde anlamak mümkün micanım aparatla çalışıyosun 5 boy aparat var plastik bişey inceden başlıyosun sonra devam ediyosun ama doktor bey sana yöntemini anlatıyo o yüzdende işte takılmalar olmuyo o paralelliğini iyi ayarlaman lazım.. ayrıca hiç muayene oldun mu sen çünkü bazı kişilerde kızlık zarı kalın yada dar olabiliyor esnemiyor o yüzden takılıyo olabilirsin ben ilk başta bu yüzden ameliyat olmuştum kızlık zarım çok kalındı sonrasında rahat çalışabildim
aslında ben ilerlemesine bu yüzden izin vermiyorum sanki kızlığın gitmesini hissedecem gibi geliyor yani bakıyorum vajinusmus olanlar tam yaklaştırmıyor falan bu yüzden. aslında yarı vajinusmusum diyelim :) daha doğru olur yoksa bu durumu kabullenen biriyim. ama işte bugün bişey oldu yine eşli denerken p..si aldım ilerlerken kendimi sıktığımdan tık tık diye bir kemik gibi ses geliyor sıktığım için mi yoksa başka bişey mi var bilemedim. of çok takıntılıyım sanırım![]()
adaniscim ben bu iki gündür bildiğin yanık kadar acı hissediyorum bebe yağından olabilir mi ? yarında kadın doğuma gidecektim bu mesele yüzünen
beni de at o listeye Adanis bir ay oldu ama![]()
beni de ekle canmcım allaha sükür kurtuldummm
Tesekkurler cnm sanrm benim aparat 8 ve 10 eni tamda bilmiyorum allah yardım etsin hepimizeyok kız daha tam yenemedım ama az kaldı 2 3 cmlık bısım kaldı onuda asarsam iş tamamda.. neyse sana cmleri yazayım
kücük olanı :
boyu: 10 cm kadar beyaz mumların boyu
kalınlığı: 9.5cm
büyük olanı:
boyu aynı yukarıdaki gibi
kalınlığı: 11 cm
küçük aparatımı hic zorlanmadan alabiliom içime çünkü çok kolay büyük olanını sadece yarısıa kadar buyukte kendımı zorlamıom .. inşallah yardımcı olur
çok sağol canımmBenim niçin haberim yok peki küçük hanım :)))
Çook sevindim canım, gelmiş geçmiş olsun. Şimdi ekleyeceğim listeye adını.
tesekkür ederimm :)Tamam canım ekliyorum, tebrik ederim bu arada..
canim dilator setle calisiyorsun sanirim. 3. aparatin cevresinin kalinligi kac cm? rica etsem olcebilir misin olcme imkanin varsa?Tesekkurler cnm sanrm benim aparat 8 ve 10 eni tamda bilmiyorum allah yardım etsin hepimize
4 aylık evliyim bendede ayni problem vardı en son korkumu yenip uzman bi jinekologa gittim kızlık zarımın kalın dar ve yuksek kenarli oldgnu ameliyat olmami söyledi ameliyatımı oldum agrisz sızasız narkozla yapilan kuck bi operasyon uyandgmda sadece adet sancsı gbj bi agrim vardi operasyondan 1 hafta sonra sorunum cok sükür cözüldü oyüzden canınızi bosuna yaktirmayin eger vajinusmus degilsenizCanım bı şey sorucam kizlik zarim çok kalindı ameliyat oldum demişsin regl olurken falan cok ağrı yasiyormuydun yani bu durumu evde anlamak mümkün mi