Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aparatı falan doktor mu veriyor

insanların özel hayatı sizi ne ilgilendiriyor?
biri size gelse sen neden böyle böyle yapıyorsun dese iyimi olur?

ayrıca kişinin bir dine inandığını nereden biliyorsunuz? belki herhangi bir dine inanmıyor o zaman sizinki niyet okumak değilmidir?

bu kadar harama duyarlıysanız tecessüs etmenin de büyük bir haram olduğunu biliyorsunuz değilmi?

sizin gibiler yüzünden bu ülkede sorunlar çıkıyor terbiyesizliktir bu yaptığınız bu konuyu okurken denk geldim ve çok sinirlendim gerçekten!!!

alırmısınızda ne demek kız sorman hata.vajinismus değilsen sorununu biraz açabilirsen yardımcı olabiliriz belki
arkadaşım bende p..sin başını alıp ileleyemiyorum açıkçası bir yere geliyor takılıyor orası kızlığım sanırım. bir de şu var ıkınınca p..si dışarı itiyorum. ya ben ıkınmayı mı bilmiyoum anlamadım ki bnde tam vajinusmus olduğumu düşünmüyorum bir önerin var mı bana

Ben Penis basini almstm balaynda smdi aparatlarlaym ama sunu bilki itiyorsan geri cikiyorsa nefesini verdgn icin zaten kendiligindende cikiyor disari anlatabldmmi

ya ama ıkınınca heryerimi skıyorum zaten nefes almam imkansız :) sanırım ben ıkınamıyorum
Bak cnm bende super degilim ama sonucta 4e kadar aparati almstm bunun bilincindeyim ara verdm maalesef tekrar basladim..demek istedgim su bak nefes al verirken aparati yada penisi içine al yavas yavas al istersen..yani ikinamiyorsan düzgün dedigin gbi nefes verince iceri açılıyor bunu biliyorum..icine tam soktugun oldumu aparati bklettnmi?

yok ben aparat kullanmadım hiç ama eşimin p..sini beklettim çogu defa ordaki pelvik kasını sknca acıdığı fark ettim sıkmayı bırakınca da p..sin içinde durduğunu farkettim acı olmadan

yok ben aparat kullanmadım hiç ama eşimin p..sini beklettim çogu defa ordaki pelvik kasını sknca acıdığı fark ettim sıkmayı bırakınca da p..sin içinde durduğunu farkettim acı olmadan
Ben penisle sıkmadm ama apratla sık bırak yapiyorum 5 sn tutup brakiyorum tabiki kaslari sktgmz icin aparata yada penise kaslar sertlestgi icin biliyorum ben o aciyi tatli aci diyelim ama degilmi?
ayrica dibine kadar almayi denednmi basi aliyorsan bence devami gelmedi kasma ama skma nefes ver kremlesin penisi yavasca soksun eger penis korkun yoksa cnm tavsiyem.
bak ben aci hissetmstm kizlik bozuldu die yapamadık bidaha denedk ayni uere snra aparatlara basladm giriyor ama penisi denemeye cesaretm yk aslnda var da yok uf benmde bu yondem kötü

sen benden daha iyisin bence eşli deneme yapsan hemen olur p..s daha kolay inan ki aparattan benim gözüm yemiyor aparatı. bir de dedğin gibi tatlı acı oluyor. bazen gıdıklanıyorum ama geri çekil ilerleme diyorum :) benimde ilerleyememe skntım var :)

Bence penisi alan sansli bilmiyorumli gozum korkuyor daha kalin geliyor afedersin penis basi ve kendisi ya
doktora gtmstm vaji deilsin demsti sanrm aparat verdi dene burda die verdi ozel doktordu cnm gtsen verirler sanrm devlette bile veryorlar

bende şimdi denk geldim yazınıza siz eşinizle el ele bile tutuşmadan mı evlendiniz? hiçbirşey mi geçmedi aranızda ? burdaki bir çok kadının vajinusmus olmasında ki en temel etken küçüklükten beri bu psikolojiyle büyümek. haram günah demek. sizler de birşeyler yaşayıp bastırmışsınızdır duygularınızı bu bayan ne güzel dile getirmiş. ayrıca şunu belirteyim ki inançlı bir insan olarak burda yatak odası muhabbeti yapıyorsunuz dikkat edin bu da çok günah

Önce psikolojik olarak rahatlatma yoluna gidiyorlar bu duruma neden olan etmenleri belirlemeye Çalışıyor ve zihni temizliyorlar ondan sonra Davranışsal kısma geçiriyorlar ben bu süreçte hep eşimle gittim onun desteğini aldım bir de maket vajina ve penis bana çok yrdımcı oldu uzman onların üzerinde gösteriyordu yapmamız gerekenleri toplam 3ay gibi bir sürede çözdük biz ücret de 5.500 6000 gibi bir şey tuttu seans başı ödeme yaptığımız için tam bilmiyorum hesaplama Gereği bile duymuyoruz çünkü artık daha mutluyuz darısı bunu yaşayan herkesin başına düşmanım varsa onun bile

Kızlar bana bi yardımcı olun lütfen ya artık kafayı yicem ben bu hastalığı 6 ay oldu yendim güya ya ben kasmasamda hepsini alamıyorum 3-4 cm dışarda kalıyo yani girerken sorun yok en sonuna gelince sorun var bastırınca acıyo yani ama girerken hiç sıkıntım yok bu neden Kaynaklı acaba basına gelen var mı
Kızlar bi soru sordum bi kaç sayfa cevap veren olmamış lütfen yardımcı olun

misyonerde bacaklarını eşinin sırtına Kenetlemeyi dene arkadasım.
Üste deniyorsanız sok penisi içeri biraz bekle. Sonra cıkar tekrar sok ama ıkın azcık daha ileri ittir. Bunu bi kaç kez yap

Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Hatta bura sayesinde yendim vajinusmusu. Yeni Katılan arkadaşlarınız var. Eskiler de... Ama cok Eleştirel ve sert üslüpla yargılamışsınız birbirinizi. Burası hoşgörünün olduğu bi yerdi. Gerçekten atışmaları okudukça çok üzüldüm.
Konuyu farklı yerlere çekmeden Hoşgörü ile sorunlarımızı halledelim.
Illa bu kadar sert üslupla eleştri yapacaksanız özel mesaj butonumuz var ordan da konuşabilirsiniz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…