- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.981
canım 4 yada 5 seans suruyo istersen üst üste hergün gidebilirsin istersen iki üç günde bir nasıl rahat hissedersen yani ev ödevlerin oluyo onları rahat yaptığın anda gidiyosun seansa ama korkma çok kolay geçiyo çünkü kolayını ve pratiğini öğretiyo doktor.. benim 3 bin lira tutmştu canım
kendi yaptığım var :)Aparati olan arkadaslar bana bi el atarmisinizzzz
Tamam simdi sende kac boy var cnm bende 4 boy var cmlerini biliyormusun peki?ve nezamandir yapiyorsun bacimkendi yaptığım var :)
beni ister yanlış anlayın ister anlamayın .. benim anlamadığım ne bilionuzmu neden evlilik öncesi cinsel hayat yaşıosunuz hmm.. siz şuan birbinize haramsınız.. hiç utanma felan yokmuki sizde gercekten cokk samımı sekilde soruyorum yasınız kaç olursa olsun.. annelerinizin babalarınızın yüzlerine nası utanıp kızarmadan bakabiliosunuz hmmm.. hiçmi içiniz daralıp etmıo.. hem sen o uşakla evlenecem dion varmı bi garantin hmm.. sonra penisle deneme yapacam edecem diye hamile kalacan sonra nolacak.. unutma ölümle burun burunayız heran hersey olabilir.. ölümü gec ikinizin arasında ısteristemez bı sıkıntı cıkar sonra olan sana olur.. erkeklere hiç bi zaman bişi olmaz .. bence biraz mantıklı davran neden olmuoı diye.. hadi biz evliyiz kocalarımızla denioz ya sen evlenecegın adam o olacakmı olmayacakmı o bile belli değil .. belkide evlendikten sonra hic bi sorun olmayacak .. belkide allah seni uyarmaya çalışıo hmm birazda böyle düşün..
kusura bakma ben sana yardımcı olmam.. arkadaslar yardım ederse ederler bende tam olarak yenmiş degılım yenmiş olsam bile işin ucunda haram bişi varsa ben bulaşmam ... bence sende aklını kullan..
ama biz birbirimizi cookk sevioozzz .. ama bizz nişanlıyızz evleneceeezzz... deme .. dediğim gibi yalan dünya heran herşey olabilir.. sonra senin başın yanar sevdiğin adamınkisi değil..
gerçi bilmiom belkide sizin için o konular pek önemlü değildir.. benim için önemli ondan yazmak istedim.. neysehh aklını kullan allah yardımcın olsun ..........
arkadaşım bende p..sin başını alıp ileleyemiyorum açıkçası bir yere geliyor takılıyor orası kızlığım sanırım. bir de şu var ıkınınca p..si dışarı itiyorum. ya ben ıkınmayı mı bilmiyoum anlamadım ki bnde tam vajinusmus olduğumu düşünmüyorum bir önerin var mı banaalırmısınızda ne demek kız sorman hata.vajinismus değilsen sorununu biraz açabilirsen yardımcı olabiliriz belki
Ben Penis basini almstm balaynda smdi aparatlarlaym ama sunu bilki itiyorsan geri cikiyorsa nefesini verdgn icin zaten kendiligindende cikiyor disari anlatabldmmiarkadaşım bende p..sin başını alıp ileleyemiyorum açıkçası bir yere geliyor takılıyor orası kızlığım sanırım. bir de şu var ıkınınca p..si dışarı itiyorum. ya ben ıkınmayı mı bilmiyoum anlamadım ki bnde tam vajinusmus olduğumu düşünmüyorum bir önerin var mı bana
ya ama ıkınınca heryerimi skıyorum zaten nefes almam imkansız :) sanırım ben ıkınamıyorumBen Penis basini almstm balaynda smdi aparatlarlaym ama sunu bilki itiyorsan geri cikiyorsa nefesini verdgn icin zaten kendiligindende cikiyor disari anlatabldmmi
Bak cnm bende super degilim ama sonucta 4e kadar aparati almstm bunun bilincindeyim ara verdm maalesef tekrar basladim..demek istedgim su bak nefes al verirken aparati yada penisi içine al yavas yavas al istersen..yani ikinamiyorsan düzgün dedigin gbi nefes verince iceri açılıyor bunu biliyorum..icine tam soktugun oldumu aparati bklettnmi?ya ama ıkınınca heryerimi skıyorum zaten nefes almam imkansız :) sanırım ben ıkınamıyorum
yok ben aparat kullanmadım hiç ama eşimin p..sini beklettim çogu defa ordaki pelvik kasını sknca acıdığı fark ettim sıkmayı bırakınca da p..sin içinde durduğunu farkettim acı olmadanBak cnm bende super degilim ama sonucta 4e kadar aparati almstm bunun bilincindeyim ara verdm maalesef tekrar basladim..demek istedgim su bak nefes al verirken aparati yada penisi içine al yavas yavas al istersen..yani ikinamiyorsan düzgün dedigin gbi nefes verince iceri açılıyor bunu biliyorum..icine tam soktugun oldumu aparati bklettnmi?
Ben penisle sıkmadm ama apratla sık bırak yapiyorum 5 sn tutup brakiyorum tabiki kaslari sktgmz icin aparata yada penise kaslar sertlestgi icin biliyorum ben o aciyi tatli aci diyelim ama degilmi?yok ben aparat kullanmadım hiç ama eşimin p..sini beklettim çogu defa ordaki pelvik kasını sknca acıdığı fark ettim sıkmayı bırakınca da p..sin içinde durduğunu farkettim acı olmadan
Canim sen hazir aparat kullaniyorsun sanirim.eger oyleyse Nerden edindin internetten falan mi?Tamam simdi sende kac boy var cnm bende 4 boy var cmlerini biliyormusun peki?ve nezamandir yapiyorsun bacim
sen benden daha iyisin bence eşli deneme yapsan hemen olur p..s daha kolay inan ki aparattan benim gözüm yemiyor aparatı. bir de dedğin gibi tatlı acı oluyor. bazen gıdıklanıyorum ama geri çekil ilerleme diyorum :) benimde ilerleyememe skntım var :)Ben penisle sıkmadm ama apratla sık bırak yapiyorum 5 sn tutup brakiyorum tabiki kaslari sktgmz icin aparata yada penise kaslar sertlestgi icin biliyorum ben o aciyi tatli aci diyelim ama degilmi?
ayrica dibine kadar almayi denednmi basi aliyorsan bence devami gelmedi kasma ama skma nefes ver kremlesin penisi yavasca soksun eger penis korkun yoksa cnm tavsiyem.
bak ben aci hissetmstm kizlik bozuldu die yapamadık bidaha denedk ayni uere snra aparatlara basladm giriyor ama penisi denemeye cesaretm yk aslnda var da yok uf benmde bu yondem kötü
bende şimdi denk geldim yazınıza siz eşinizle el ele bile tutuşmadan mı evlendiniz? hiçbirşey mi geçmedi aranızda ? burdaki bir çok kadının vajinusmus olmasında ki en temel etken küçüklükten beri bu psikolojiyle büyümek. haram günah demek. sizler de birşeyler yaşayıp bastırmışsınızdır duygularınızı bu bayan ne güzel dile getirmiş. ayrıca şunu belirteyim ki inançlı bir insan olarak burda yatak odası muhabbeti yapıyorsunuz dikkat edin bu da çok günahbeni ister yanlış anlayın ister anlamayın .. benim anlamadığım ne bilionuzmu neden evlilik öncesi cinsel hayat yaşıosunuz hmm.. siz şuan birbinize haramsınız.. hiç utanma felan yokmuki sizde gercekten cokk samımı sekilde soruyorum yasınız kaç olursa olsun.. annelerinizin babalarınızın yüzlerine nası utanıp kızarmadan bakabiliosunuz hmmm.. hiçmi içiniz daralıp etmıo.. hem sen o uşakla evlenecem dion varmı bi garantin hmm.. sonra penisle deneme yapacam edecem diye hamile kalacan sonra nolacak.. unutma ölümle burun burunayız heran hersey olabilir.. ölümü gec ikinizin arasında ısteristemez bı sıkıntı cıkar sonra olan sana olur.. erkeklere hiç bi zaman bişi olmaz .. bence biraz mantıklı davran neden olmuoı diye.. hadi biz evliyiz kocalarımızla denioz ya sen evlenecegın adam o olacakmı olmayacakmı o bile belli değil .. belkide evlendikten sonra hic bi sorun olmayacak .. belkide allah seni uyarmaya çalışıo hmm birazda böyle düşün..
kusura bakma ben sana yardımcı olmam.. arkadaslar yardım ederse ederler bende tam olarak yenmiş degılım yenmiş olsam bile işin ucunda haram bişi varsa ben bulaşmam ... bence sende aklını kullan..
ama biz birbirimizi cookk sevioozzz .. ama bizz nişanlıyızz evleneceeezzz... deme .. dediğim gibi yalan dünya heran herşey olabilir.. sonra senin başın yanar sevdiğin adamınkisi değil..
gerçi bilmiom belkide sizin için o konular pek önemlü değildir.. benim için önemli ondan yazmak istedim.. neysehh aklını kullan allah yardımcın olsun ..........
Önce psikolojik olarak rahatlatma yoluna gidiyorlar bu duruma neden olan etmenleri belirlemeye Çalışıyor ve zihni temizliyorlar ondan sonra Davranışsal kısma geçiriyorlar ben bu süreçte hep eşimle gittim onun desteğini aldım bir de maket vajina ve penis bana çok yrdımcı oldu uzman onların üzerinde gösteriyordu yapmamız gerekenleri toplam 3ay gibi bir sürede çözdük biz ücret de 5.500 6000 gibi bir şey tuttu seans başı ödeme yaptığımız için tam bilmiyorum hesaplama Gereği bile duymuyoruz çünkü artık daha mutluyuz darısı bunu yaşayan herkesin başına düşmanım varsa onun bileCok cok tesekkur ederim.tahminen ne kadarlik bir butce gerekiyor ve nasil bir surec yasaniyor. Para muhim degil sacma sapan seylere harcanacagina sagliksal bir amaca hizmet etmis olur diye dusunuyorumbiz 6 yildir birlikteyiz ve ben 3. Yilda cinsel olarak daha fazla yakinlasmayi tercih etiim. 3 yildir bu sorunla bogusuyorum. Cok yoruldum psikolojik olarak. O ise cok sabirli. Bu kadarini haketmedigimizi dusunuyorum en azindan evlenene kadar coulsecok sevinicem. Hep eksik hissediyorum :-(
misyonerde bacaklarını eşinin sırtına Kenetlemeyi dene arkadasım.Kızlar bana bi yardımcı olun lütfen ya artık kafayı yicem ben bu hastalığı 6 ay oldu yendim güya ya ben kasmasamda hepsini alamıyorum 3-4 cm dışarda kalıyo yani girerken sorun yok en sonuna gelince sorun var bastırınca acıyo yani ama girerken hiç sıkıntım yok bu neden Kaynaklı acaba basına gelen var mı
Kızlar bi soru sordum bi kaç sayfa cevap veren olmamış lütfen yardımcı olun
evet doktor bey veriyo aparatiaparatı falan doktor mu veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?