Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya tam ilerledim diyorum beynimdeki olumsuz seyleri aticam 2gun yapabiliyorsam bikac gun sonra yapamiyorum 3 nolu aparati halbuki girdigini biliyorum defalarca artik gerilmeye basladim ya cnmda yanio zorladkca sanrm delik bulamiyorum yada kaskati oluyor kaslar ya sabr yaaaaaa sanki ilk yapıyorum:mad:
Canım ben de kaç zamandır aynı durumdayım. Daha önce soktuğum aparatı yapamayinca cildiriyorum ama ne yazık ki gün günü tutmuyor bunu kabullenmemiz lazım :( artık egzersizim iyi geçiyorsa hemen o an eş denemesine geçeceğim başka çarem yok:110:

Ben gittikçe umutsuzluğa batıyorum. 1 senedir Evliyim ve artık denemelerimiz ayda 1 20 günde 1 e düştü. Onlar da başarısız zaten. Sanırım her sey daha da kotu olacak. Bıktım artik

Ben gittikçe umutsuzluğa batıyorum. 1 senedir Evliyim ve artık denemelerimiz ayda 1 20 günde 1 e düştü. Onlar da başarısız zaten. Sanırım her sey daha da kotu olacak. Bıktım artik

Bu forum sayesinde bu dertten kurtulup çok şükür 3 yaşını geçmiş bir evlat sahibi olmuş biri olarak söylüyorum sakın pes etmeyin arkadaşlar.İnanın hiç bişey yok.Bütün korkularınızın boş olduğunu göreceksiniz.Şöyle söyliyim ben 3 sene uğraştım.Bu forum çok faydalı ve hala arada takip etmeye çalışıyorum.

öyle demeki... hergün veya haftada 2-3 kere deneme yapsan ilerlersin.. bende senin gibiydim hiç yapmıodum ama sonradan baktım herkez birer birer yenio ben halen öyle kalıom... birde aile baskılaqrıda cogalıodu hergün yalan ustune yalan soyluodum.. sonra bi baslladım denemelere tam yenemedım ama cok sukur baya ilerledim ..

öyle demeki... hergün veya haftada 2-3 kere deneme yapsan ilerlersin.. bende senin gibiydim hiç yapmıodum ama sonradan baktım herkez birer birer yenio ben halen öyle kalıom... birde aile baskılaqrıda cogalıodu hergün yalan ustune yalan soyluodum.. sonra bi baslladım denemelere tam yenemedım ama cok sukur baya ilerledim ..

Evet Haklısın deneme yapılmalı ama artık deneme yapmamız gerektiğini söylediğimde ben sana aylarca katlandım uzun aralıklarla deniyoruz diye bana nasıl söyleyebiliyorsun diyor. Yanaşmıyor bile bana. Gücüme gidiyor.

Canım ben de kaç zamandır aynı durumdayım. Daha önce soktuğum aparatı yapamayinca cildiriyorum ama ne yazık ki gün günü tutmuyor bunu kabullenmemiz lazım :KK43: artık egzersizim iyi geçiyorsa hemen o an eş denemesine geçeceğim başka çarem yok:110:
Ya iste o es denemesine gecis yapamiyorum nasl bi etkilenmeyse yok sanki yapamicam ve ciddi kavga edicek esim ve alamazsam ben mahfolcam die ona cesaret yokk aparatada var ama 2 ve 3 bazen alyrm 4 hic alamıyorum artk :(

4 aylık evliyim bendede ayni problem vardı en son korkumu yenip uzman bi jinekologa gittim kızlık zarımın kalın dar ve yuksek kenarli oldgnu ameliyat olmami söyledi ameliyatımı oldum agrisz sızasız narkozla yapilan kuck bi operasyon uyandgmda sadece adet sancsı gbj bi agrim vardi operasyondan 1 hafta sonra sorunum cok sükür cözüldü oyüzden canınızi bosuna yaktirmayin eger vajinusmus degilseniz
Canım sen ameliyat olmadan önce kizlik zarinin kalın olduğunu düşünüyor muydun yani her hangi bir belirtisi var mı bunun regl iken aşırı sancı az kan gelmesi falan gibi

Ya iste o es denemesine gecis yapamiyorum nasl bi etkilenmeyse yok sanki yapamicam ve ciddi kavga edicek esim ve alamazsam ben mahfolcam die ona cesaret yokk aparatada var ama 2 ve 3 bazen alyrm 4 hic alamıyorum artk :KK43:
Canım biz eş denemesine de korkuyla yaklaşıyoruz .. bunu aşmanın tek yolu denemekten geçiyor. Aslında başarısız olmak denememekten daha iyi en azından eksiklerimizi görürüz. Ben de eş denemesiden kaçıp duruyorum ama nereye kadar :( eşinle konuş 1 cm 2 cm her seferinde hedef koymamız lazım bi seferde olacak diye bi şey yok. ALLAH yardımcımız olsun :KK200:

vajınısmus oldugu halde hamıle kalan arkadaslar varmı
Var cnm buyur :)) ama heves etmeyn bnde cok heves ediyordm eşimin her boşalmasnda allahm ne olur içime gitsnde hamile kalm derdim cokk yalvardm allahma olduda bi gün umutszca test yaptm ve iki çizgi inanmadm bitane daha yaptm iki çizgi (pozitif) ve şimdi egzersze bile vakit ayıramıyom pişman gbi bişeyim arkadaslar bu illetten kurtulmadan hamile kalmayı düşünmeyn derm denemeye bile vaktiöiz yok şimdi inan

Canım biz eş denemesine de korkuyla yaklaşıyoruz .. bunu aşmanın tek yolu denemekten geçiyor. Aslında başarısız olmak denememekten daha iyi en azından eksiklerimizi görürüz. Ben de eş denemesiden kaçıp duruyorum ama nereye kadar :KK43: eşinle konuş 1 cm 2 cm her seferinde hedef koymamız lazım bi seferde olacak diye bi şey yok. ALLAH yardımcımız olsun :KK200:
Ya kafayi yicem aynada iyice inceledim kendimi demin simdi daha kotu oldum girmiyor ya bakmadan once 2 3 giriyordu smdi kasldm ya bu nereye giriyormus rast gele yapiodum aynayla daha kotu oldum o ic dudaklar aciliyor orayami altnami ortada minik et parcasi gni bsey var o nedr ya uretra ordami?doktor bi yapisal bisey yok demsti bu ne ozaman o engellio ama baska zaman gryordu ya tam yeri neresi bunun yardm.edin ya super ilerlerken basa dondm suan :KK61::KK61:

Ya kafayi yicem aynada iyice inceledim kendimi demin simdi daha kotu oldum girmiyor ya bakmadan once 2 3 giriyordu smdi kasldm ya bu nereye giriyormus rast gele yapiodum aynayla daha kotu oldum o ic dudaklar aciliyor orayami altnami ortada minik et parcasi gni bsey var o nedr ya uretra ordami?doktor bi yapisal bisey yok demsti bu ne ozaman o engellio ama baska zaman gryordu ya tam yeri neresi bunun yardm.edin ya super ilerlerken basa dondm suan :KK61::KK61:
Bende aynayla çok rahat yapıyorm yapqrkn tv felan izle rahatla tıyo

canım ayna bakmak aslında avantaj saglıyo tam nasıl baktın!!!bacaklarını iyice acıp baktıgında dudakların altında bidelik var kendni rahat bırakıp nefes alıp verirsen orasınıunda acıldıgını göriceksin ama kendini sakın kasma evet ilk giriş kısmındabi et parcası gibi bişi var kapak gibi herkeste var ondan normal bişi korkma su an yapamamanın sebebi cok fazla panik oldun sanırım bide kendini istemsiz kasmış olabilirsin rahatla biraz daha sonra tekrar dene

Hayır birtanem söylediğim gibi kızlık zarını hissetmen mümkün değil, bunu kendine dert etme.

Canım mantar oluşmuşsa eğer, bebe yağı kullandığında hafif bir yanma hissedebilirsin, diğer kayganlaştırıcılarda yakabilir. Jinekoloğa gittin mi peki dün
?
gittim evet yanma dedğin gibi bebe yağından oluyormuş adaniscim. dün biraz daha girdi balon gibi şişirdim ağzımı o sırada eşim p..si içeri ittirdi artık yavaş yavaş ilerletecem öyle görünüyor :)

Hastalığım bitti kızlar. Yarından itibaren egzersize kaldigim yerden devam ediyorum dualarinizi bekliyorum:KK5: artık eş denemesi için cesaretli olmam gerek Allah im cesaret ver:110:
canım allah yardımcımız olsun başaracaksın başaracaz merak etme eşli deneme daha iyi aslında onu dene en kısa zamanda

Back
X