- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #196.181
Cnm bnmkki dünyaya geldi bir yaşına giricek inşallah bir ay sonra bu arada başarılarınn devamını dilerimTeşekkür ederim bu hepimizin sayesinde..
tekrar denedğimde aynısını yaşarsam bir doktora gideceğim. kesin çözüm söyler en azından.
sizi de tebrik ederim bebek geliyor.
hamileliğin belli dönemlerinde belki egzersiz için izin olur olmassa doğumdan sonra rahatlarsınız belki de. eminim yeneceksiniz allahın izniyle.
inşallah yeneri bi gün yener yenmez sadakalar verip şeker dağıtıcam ne tuhaf demi kızlar herkes catır catır yapıo bizde tırsıyoz offfCanımmm senin bebişini öperim been:) üzme kedini bebeğin için moralini yüksek tut. Napalım olmuyor burası sayesinde baya ilerldik aslında doktor yardımıyla da kısa sürede yeneceğimize eminim. İnşallah az kaldı.
bende esnediğini düşünmüştüm. çok egzersiz yaptım.adet biter bitmez tekrar deneyeceğim.
Anestol birkaç sefer kullanmak problem yaratmaz umarım..?
Yok tatlim bir sıkıntı olmaz muhtemelen ama aliskanlik yapmamasi ve kendimize guvenimizin gelmesi için çok kullanmamak lazim. Ben iki defa kullandim sonra biraktim ve hic bir fark olmadi çünkü vajinam esnemis ve alismisti.bende esnediğini düşünmüştüm. çok egzersiz yaptım.adet biter bitmez tekrar deneyeceğim.
Anestol birkaç sefer kullanmak problem yaratmaz umarım..?
Merhaba ben de araniza katilmak istedim 10 aylik evliyim. Parmak egzersizi yapiyorum. Vajinusmusu Yenmiş arkadaslar bana da yardimci olabilir mi acaba 2 parmakla çalışıyorum. Ama daha birinci boguma ulasamadim. Doktorun vermis oldugu vajina jelini kullanarak egzersizi yapiyorum eşli denemede maalesef olmuyo aşırı baskı hissediyorum. Allah kimseye boyle bir dert vermesin. Hepimizin yardımcısı olsun.
adanisciğim sende tedqvi olmuştun sanrm sanadamı sadece parmqk egzerszi yaptrdlarCanım, eşli deneme için henüz çok erken, iki parmağın tamamını rahatça aldığında eşli denemeye geçersin. Parmağını almadan önce derin bir nefes al, nefesini verirken aynı zamanda ıkınarak almayı dene, alamadığın yerde bekle, olduğun yerde parmağını beklet, alışsın biraz, hazır olduğunda tekrar nefes egzersizleriyle devam et birtanem.
Amin, yaşayan bilir ne büyük bir dert olduğunu, insan tüm dünyanın yükünü sırtlanmış gibi oluyor. İnşallah sen de yeneceksin, ertelemeden, umutsuzluğa kapılmadan devam et çalışmalarına, bu esnada dediğim gibi eşli denemeden kaçın canım, ne zaman iki parmağını sorunsuzca alırsan o zaman eş denemesine hazırsın demektir.
adanisciğim sende tedqvi olmuştun sanrm sanadamı sadece parmqk egzerszi yaptrdlar
Hııı peki şimdi ilişkide rahatmsn zevk alabilionmu doktor egzerszden başka bşe yaptırmuyo muElifcim parmak egzersizi yapamayanlardandım, doktoruma gitmeden önce geldiğim seviye serçe parmağın bir boğumunu geçemedi.
Dilatörle egzersiz yaptırdı doktorum, kullanımı çok rahat bir aparat, alabilecek olanlara onu tavsiye ediyorum zaten, diğer arkadaşlarıma aparat oluşturmalarını öneriyorum.
Hayır canım keşke yenmiş olsaydım çok istiyorum.Derinsunaz sende hamile misin?
Canım emla kremi ben de kullanıyorum. Aparata ya da parmak egzersizi yapıyorsan parmağına bepanthol krem sür aparatın ucuna nohut büyüklüğünde emla sür(az olacak) ilk 2-3 dk yanma oluyor ama geçiyor. Ben faydasını gördüm ama henüz başarılı değilim egzersizde işime yarıyor.siteye bugün kaydoldum. sebebi malum vajinismus. 26 yaşındayım yeni evlendim ve on gündür işkence gibi geçti.saatlerdir siteye bakıyorum benim gibi yaşayanlar çok ve rahatladım biraz. suan sadece tek bi parmagımı sokabiliyorum ve baya zorlanıyorum acıyo gibi hissediyorum. yazarken ellerim titriyo yine ne berbat şeymiş bu. eşiminkini girerken ama can yanmasından ilerlemiyo hiç. acımaması gerekir ama normalde dimi. kendimi kasmamaya da çalışıyorum ama feci acıyo şevkim kırıldı. üzerine baya kayganlaştırıcı sürdük ben o iterken ıkındım baya ama yine de olmuyo. doktora gittim tavrı baya kötüydü bana sanki yalan söylüyorum gibi davrandı. sanki acımaması gerekir gibi ben uydurmuşum gibi. emla krem denedim feci yaktı tüm gece. şimdi uyuşturucu sprey yazmış biri ama yakar diye korktum. eşim bugun gitti iş için ağustosta gelcek.geri dönüşünde aynı işkenceleri yaşamamak adına ben neler yapabilirim. bi kere tam alabilirsem bu sorun bitecek mi yoksa her seferinde zorla ıkına ıkına mı alcam. çok mutsuzum şuanda
Ben yaklaşık 5 yıllık evliyim. İlk aylarda emla, x locain her şeyi denedik çok yakıyor. Egzersiz yapmayı dene. Bazıları aparatın ucuna az birşey emla ve bephantene krem sürerek yapıyor. Öyle de deneyebilirsin.siteye bugün kaydoldum. sebebi malum vajinismus. 26 yaşındayım yeni evlendim ve on gündür işkence gibi geçti.saatlerdir siteye bakıyorum benim gibi yaşayanlar çok ve rahatladım biraz. suan sadece tek bi parmagımı sokabiliyorum ve baya zorlanıyorum acıyo gibi hissediyorum. yazarken ellerim titriyo yine ne berbat şeymiş bu. eşiminkini girerken ama can yanmasından ilerlemiyo hiç. acımaması gerekir ama normalde dimi. kendimi kasmamaya da çalışıyorum ama feci acıyo şevkim kırıldı. üzerine baya kayganlaştırıcı sürdük ben o iterken ıkındım baya ama yine de olmuyo. doktora gittim tavrı baya kötüydü bana sanki yalan söylüyorum gibi davrandı. sanki acımaması gerekir gibi ben uydurmuşum gibi. emla krem denedim feci yaktı tüm gece. şimdi uyuşturucu sprey yazmış biri ama yakar diye korktum. eşim bugun gitti iş için ağustosta gelcek.geri dönüşünde aynı işkenceleri yaşamamak adına ben neler yapabilirim. bi kere tam alabilirsem bu sorun bitecek mi yoksa her seferinde zorla ıkına ıkına mı alcam. çok mutsuzum şuanda
:))) inşallah canım, hepimiz için dua ediyorum.İnşallah
inşallah yeneri bi gün yener yenmez sadakalar verip şeker dağıtıcam ne tuhaf demi kızlar herkes catır catır yapıo bizde tırsıyoz offf
Internette satılıyor ancak fiyati pahali geldi bana. . Kaleme peçete sardim örgü eldivene geçirdim (yumuşak olmasi icin) üzerine ameliyat eldiveni geçirdim . Kalinlastirmak için peçete sarabilirsin.Aparatı nerden temin edıcez
Verdigin bilgiler icin cok teşekkür ederim . Bakalim iki parmakta da basarili olu cam insallah. Evet artik ertelemek istemiyorum 10 ay oldu ve bebek istiyoruz allah herkese yardim etsin.Canım, eşli deneme için henüz çok erken, iki parmağın tamamını rahatça aldığında eşli denemeye geçersin. Parmağını almadan önce derin bir nefes al, nefesini verirken aynı zamanda ıkınarak almayı dene, alamadığın yerde bekle, olduğun yerde parmağını beklet, alışsın biraz, hazır olduğunda tekrar nefes egzersizleriyle devam et birtanem.
Amin, yaşayan bilir ne büyük bir dert olduğunu, insan tüm dünyanın yükünü sırtlanmış gibi oluyor. İnşallah sen de yeneceksin, ertelemeden, umutsuzluğa kapılmadan devam et çalışmalarına, bu esnada dediğim gibi eşli denemeden kaçın canım, ne zaman iki parmağını sorunsuzca alırsan o zaman eş denemesine hazırsın demektir.
yaaaaa nası sevındımmmm.. rabbım herseyı herzaman gonlune gore versın.. bızım ıcın dua edın nolur bızde kurtulalım bebısımız olsun... artık dayanamıom varya moralım gıttıkce düşüo...ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM İSTEYEN HERKESE VERSİN KIZLAR BU İLLETİ YENDİM VE BUGUN BEBEĞİM 1 AYLIKMIS KIZLAR LÜTFEN ERTELEMEYIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?