Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mum mu kolay? ikinma kismini hic denemedim siz oturarak mi yapiyosunuz yatarak mi

benim için mumla daha kolaydı.. parmak itici geliodu.. ama sana parmak daha rahatsa onunla devam et...ben yatarak denıodum ...

ee dün egzersiz nasıl gectı :)

Kızlar yaz tatiline giriyorum diye çok stres yaptım iyice gerildim p.. denemesi de yapmadım stresten. Aparatim p.. Kalinliginda olmadiğı için ne yazık ki gözüm korkuyor ve cesaretsiz denemeler yapıyorum. Yaz boyunca aparatı yanımda taşıyıp fırsat buldukça egzersiz yapacağım p.. Kalinliğina ulaşirsam beynim anca rahatlayacak onu anladım

Canım ben de çok üzülüyorum halledemedim diye ama üzülerek de bir yere varamıyorum. Allah bundan başka dert vermesin. Tatilimizi iyi değerledirmeliyiz moralimizi yüksek tutalım. Biz de aşacağız inşallah. Ben de gittiğim her yere götüreceğim aparatımı.

Aslinda kendini illaki okalinliga ulasinca yapacagim diye sartlamazsan yapabilirsin cnm. Ayni hatayi ben yaptim gecen yil yaz tatili girince erteledim ve anca bu subat sonunda cozdum hem de bir haftalik sıkı bir calismayla. Sonra pisman oldum demekki gecen yazin basinda birsz üzerinde dursaymisim yaparmisim dedim. Aparat dsha sert oldugu icin pns kalinligina ulasmadan da basarirsin

Canım p.. kalınlığı ister istemez korkutuyor denedim 2 sefer girmedi zaten. Yazın ara vermek de istemiyorum çünkü psikolojim iyice çöküyor bi şey yapmayinca .. ev dışında nasıl egzersize fırsat bulacağım onu da bilmiyorum ama fırsat kullanacağım.

Canım aparat zaten rahat girmiyor egzersizim süper geçse belki daha cesaretli olurum ama o bile zor giriyor en iyisi daha fazla egzersiz yapıp aparatı kalinlaştırip tatil dönüşü denemek. Bu kadar ertelemek beni çok üzülüyor ama beynim kabul etmiyor zorladkca kendimi yıpratiyorum. Allah güç versin hepimize. Gelişmelerden haberdar et beni canım .

illaki tam pe.. kalınlıgında olmasına gerek yok inan bana ben de hep oyle yapardım .. gercı tam yenmıs degılım ama gercekten penıs vajınaya gore kendını ayarlıo vede cok yumusak ben mesela artık mumla hıc denmıorum yaptıgım zaman dırek penısle yapıom..yanı senın orana bısı gırıosa ve buna beynın kabullenmısse ıster kucuk olsun ıster buyuk olsun aparatın her kalınlıkta herseyı alırsın vajınana.. ben mesela tam olarak daha beynımı ikna edemedim arama bısı gırebıldıgıne.. pek nazlıdır beynım :)

Canım benim beynim de pek Nazlı inatçı keçi resmen.. haklısın p.. daha yumuşak ama büyüklük gözümü korkutuyor işte orasınin gerilme hissi rahatsız ediyor beni. Bu hisse kalın aparatla alışmak istiyorum çünkü p.. sönüveriyor o kadar motivasyonum boşa gidiyor :)

kesinlikle katılıyorum penis cidden çok yumuşak giriyor aparattan ve parmaktan daha kolay kızlar sadece derin nefes alın verin egzersizlerinizde bunun da çok faydası oluyor

Amin canım inşalla kurtuluruz. Sen buradaki çoğu kişiden çok daha ileri aşamadasın az kaldı bitti bitecek
kızlar bakın inanın ve bitsin bende burda çok yazılanları okudum denedim ve çok uğraştım ama bakın oldu ve bitti inanın olana kadar kendimizi üüzntüye boğuyoruz tekrar çıkıyoruz her deneme hüsran her denemde daha az yapma isteği ve sanki bir görevmiş gibi geliyor ama bunu deneme olmadan yenemeyiz deneyeceğiz düşeceğiz tekrar takki koşana kadar taaa ki bu işi çözene kadar sadece isteyin ve umutsuzluğu bırakın denemeden yenemezzsiniz bunu unutmayın öyle olsaydı biz de yenemezdik unutmayın siz eksik değilsiniz sadece cesaret lazım o kadar

Kızlar brn 1,5 yıl bekledikten sonra bu topik sayesinde 4 günde yendim vajiyi. Şimdi vajinal ultrason bile oluyorum. Ertelemeyin. Bu topikte kimle kimler yendi hamile kaldı doğum yaptı. Korkmayın. Baştaki gerginlik hissinr vr yanmaya katlanın. Katlanılmayacak bir şey değil. Rşiniz altta siz eşinize sırtınız dönük bir şekilde deneyin. Çözülmeyecek bir şey değil. Baktınız olmuyor inin egzersiz yapın bir daha penisle deneyin. O yanma kısmı geçince ilerisi hissiz zaten. Girdiğini anlamıyorsunuz bile. Ve o duvar hissi yukarı doğru drnediğiniz için olıyor. Aşağı doğru ittireceksiniz.

İnşallah canım inanıyorum yeneceğim elbet ama egzersiz yapamıyorum hep bir engel. Yarın doktora gidiyorum heyecan ve mutluluk iki duyguyu aynı anda yaşıyorum şu an. Belki çoktan yenecektim ama aileme çok yakınım sürekli engellendim keşke ilk evlendiğimde burayı bulsaymışım diyorum. Bu kadar uzamazdı. Merak ettiğim şey o gerilme hissi, basınç hissettme normal mi herkes bunu yaşıyor mu? Yoksa kastığımız için mi oluyor o his? Ben hiç ilerletemedim o yüzden..

Basınçtan sonra penis girer zaten. Biraz sabretseniz yeneceksiniz :)

in
genelde ilk 5 dk sonrasını dikkate almayın derler ama ilk 5 dk silikse zaten gebesindir :) yine de kan testi yaptır derim.
inşallah canımya okadar çok istiyorumki kardeşim ebelik okuyo hocasına sordu adet gü geçmedende silik çıkabilişr yalnız ufaktır dedi inşallahyaa valla dua edineolur çok istioraa

in

inşallah canımya okadar çok istiyorumki kardeşim ebelik okuyo hocasına sordu adet gü geçmedende silik çıkabilişr yalnız ufaktır dedi inşallahyaa valla dua edineolur çok istioraa
İnşallah canım Allah hayırlısıyla nasip etmiştir inşallah. Ama bence var gibi. Hemen kan testi yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…