Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım yırtılacak gibi hissediyorsan ya gşrişi tam tutturamıyorsun ya da ön sevişmede yeterince kayganlık sağlanıp giriş açılacak kadar ıslanmıyor. Yoksa o his olmaz. Ayrıca penis buyuklugunde ya da kalınlığında aparata gerek yok. Ben o kadar buyuk aparat yapmadan yendim.

Canım ıslaklık sağlanıyor egzersiz de yaptığım içn yönü de biliyorum eş pamağıyla da çalışmştık. Anlamadım niye böyle oluyor üstte de denedik altta da denedim itiyoruz girmiyor ki . Ben rimelden aparat hazırladm çevresi 8cmden başlıyor 9 kusüra kadar gidiyor. 9 cmlik kısma gelince itiyorum ilrlemiyor geriliyor yine yırtılacak gibi. İçerde sorun yok farkındaym ama giriş esnemiyor kassam diyorum 7 cm nasıl giriyor. Hep aynı yerde takıldım. Bakalım doktor ne diyecek.

Bir şeyi yanlış yapıyorsundur. Yoksa 9cm e yenmen lazım :) çok yaklaşmışsın. Üsttw eşine sırtını mı dönüyorsun yüzünü mü?

Arkadaşlar yorumlariniza ihtiyacim var. 10 aydan beri vajinismus luyum. Bundan dolayı eşimle denerken Afedersiniz p...s içine girmediginden dolayi hep yüzeysel bişeyler oldu . Ama hiç boşalma olmadı. Bu ay ki adetim gecikti beş gün. Normalde hiç gecikme yaşamam en fazla bir gün gecikir. Endiseleniyorum belki komik bi soru olacak ama hamile olma ihtimalim var mı ? Ben bu vajinismusu yenmeden hamile kalmak istemiyorum

hadi bakalım canım, doktordan çıkınca yaz bakalım ne diyor
Allah yardımcımız olsun kızlar..

Boşalma olmadıysa sanmam canım. Belki stresten gecikmiştir. Yine de bi idrar testi al. Pek sanmam ama gebelik varsa eğer testte çıkar. Ama boşalma olmadan mümkün görünmüyor. Bir de penis demekten vajina demektrn utanmayın. Bunlar tıbbi terimler. Ayıp bir şey değil.

Umarim öyledir allahın gücüne gitmesin bebeğim olsun isterim ama önce şu vajinismus tan kurtulup eşimle belli bir süre gece hayatı yaşamak istiyorum. Şimdi olursa hiç hazırlıklı değilim acaba şimdi test yapsam çıkar mı biraz daha beklemeli miyim ?

Sırtım eşime dönüktü egzersize başladktan sonra 2 defa eşli denedik. Önceleri de aynı oluyordu egzersizden snra da aynı durumdayım.
Canım ben de sırtım eşime dönük yendim. İlişkiden önce egzersiz yap iyice alış. Egzersizden hrmen sonra dene. Baktın olmuyır in tekrar egzersiz yap. Ben de öyle yaptım. İlk denrmr olmadı indim vir daha egzersiz yaptım. Hatta aparatın ucunu eşimin üstündeyken yerleştirdim. Sonra da hemen penisi almaya çalıştım. Olmuyor diyrçe umutsuzluğa kapılma. 9cm çok iyi ilerleme. Yaparasın sen. Balarmak üzeresin. Yırtılıyor gibi hissedersen sağa sola oyna biraz.

Geciktiyse çıkar.

Canım doktora gittim anatomik sorun varmış zarım kalın ve dar. Ayna verdiler bana incelerkn ıkın dedi ıkındım. Zaten anltmıştım egzersiz yapabildiğimi bravo en zorunu başarmıssın sen dedi. Neyse ıkınınca açılıyor ya rimelden yaptığın aparat girer ama kalın birşey girerken baskı olur rahtsız olursn dedi pamugu tuttu elinde bastırdı aynı böyle hissedersin dedi. Lazerle alınacak zar.

Dedim ya vardı bir şeyler. Yoksa o his olmazdı. İnşallah operasyondan sonra yeneceksin. Zaten tahminen vajinismus değilsin. Srninki fizyolojik engelmiş

Dedim ya vardı bir şeyler. Yoksa o his olmazdı. İnşallah operasyondan sonra yeneceksin. Zaten tahminen vajinismus değilsin. Srninki fizyolojik engelmiş
O his olmasydı ben balayındayken yaprdım o baskıyla zorlamayla korktum zaten her denemede aynı şeyleri yaşayınca pes etmiştim. Doktora da gitmiştik kalın dediler ama eşin yanlış yere zorluyordur dediler. Neyse ki engeli aşacağım inşallah. Onlar da öyle söyledi 1 ay sonra bilgilendirme olacakmış. Ağrısız acısız ilişki için eve gidp deneyeceksiniz ve inşallah olacak. Zoru başarmışsın az kalmış dediler. İçim çok rahatladı.

Evet fizyolojik sorun hallolunca o da hallolur zaten :)

Vajinismus oluğunu düşünüp egzersizde takılanlar varsa ve anatomik bir sorun olduğundan şüphelenenler varsa mutlaka doktora gitsinler ama doktor seçimine dikkat etsinler. Yoksa benim gibi yerinizde sayarsınız. Daha önce gittiğim doktorlara iyi ki güvenmemişim.Herkesin zar yapısı farklı. Önce zarınızın yapısını öğrenin. Bana daha önceden sadece kalın denmişti dar olduğu söylenmemişti. Şu an içim çok rahat. Egzersizde takılınca umutsuzluğa kapılmıştım ama şimdi hepsi uçtu gitti:)

Senin adına sevindim canım sorunun kaynagini bulman çok güzel olmuş operasyondan sonra kafan daha rahat olacaktır eminim hemen basaracaksin

arkadaşlar ben 1.5 yıldır evliyim ve eşimle ilişkiye giremedim doktorada gittim parmak egzersizinde kaldıgım için doktoru yarıda bıraktım ne yapmalıyım bilmiyoum çok bunaldım bana lütfen yardımcı olur musunuz

Senin adına sevindim canım sorunun kaynagini bulman çok güzel olmuş operasyondan sonra kafan daha rahat olacaktır eminim hemen basaracaksin
Egzersiz yapıyordum kalınlık artınca anladım aparatın sayesnde:) inceden kalına gitmesi belli bir yerden snra ilerlememesi girişimin çok gerilmesi giriş dedğim de zarmış ben zarı onun altında iç kısımda sanıyordum ne cahilim :) çok şükür ki düşündüğüm gibi darlık var zar gidince işim çok kolay. Doktor da sen zor olanı başarmışsın bravo diyince iyi moral oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…