Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersiz yapıyordum kalınlık artınca anladım aparatın sayesnde:) inceden kalına gitmesi belli bir yerden snra ilerlememesi girişimin çok gerilmesi giriş dedğim de zarmış ben zarı onun altında iç kısımda sanıyordum ne cahilim :) çok şükür ki düşündüğüm gibi darlık var zar gidince işim çok kolay. Doktor da sen zor olanı başarmışsın bravo diyince iyi moral oldu.
yardımcı olur musunuz bana lütfen bu sorunu asamıyorum

arkadaşlar ben 1.5 yıldır evliyim ve eşimle ilişkiye giremedim doktorada gittim parmak egzersizinde kaldıgım için doktoru yarıda bıraktım ne yapmalıyım bilmiyoum çok bunaldım bana lütfen yardımcı olur musunuz
canım bu hastalıktan kurtulmak için egzersiz şart parmak egzersizi yapamıyorsan daha ince bişeyle egzersize başlayabilirsin egzersiz öncesinde uyuşturucu krem kullanmanı öneririm (ben kullandım psikolojik olarak rahatıyor insanı)krem olarak emla veya anestol pomadı tercih edebilrisin ben birde bebe yagı kullanmıştım istersen kayganlaştırıcıdanda yararlanabilirsin kulak cubuguyla başlayabilirsin egzersizlere strec filme sarıp yada dogum günü mumuda olabilir aynı şekilde stercleyip başlarsın daha sonra kendini rahat hissettiginde kalınlaştırarak aparatını devam edersin ama kendin için erteleme bu hastalıgı bir an önce başla egzersiz yapmaya egzersiz yaptıkca kendine güvenin gelicek birde egzersiz sırasında nefes alıp vermek cok önemli aparatıi tme esnasında ıkınırsan daha kolay girdigini anlıyacaksın kegel egzersizleri var oku istersen onunda cok faydası oluyo sormak istedigin bişey olursa her zaman sorabilirsin

Merhaba kızlar.
Arada girebiliyorum ben. Ona rağmen desteğinizi esirgemediniz çok sağolun.
En son adetim bitince deneyeceğim demiştim.
Aylardır süren vajinismus yolculuğunu bitirmeme anestol yardım etti. Ama en önemlisi doktora gitmeden bir önceki gün BAŞARACAĞIM dememdi.

Evet ben BAŞARDIM.
Rabbime binlerce kez şükür.
Çok klasik ama gerçekten siz de yapabilirsiniz.
Hala bir sızı yok mu? var tabii. Ama zamanla geçeceğine inanıyorum. şu an bile hafif yanma hissi var.Ama acı değil.
Hepinize çok teşekkür ediyorum.
daha çok yeni bir saat falan oldu. ama inanın koca bir yük indi sırtımdan. Hepinize bol şans.Yardıma hazırım canlar.Sorunuz olursa yazın. Sık sık bakıyor olacağım.

((SEVGİLİ ADANİS BU MUYMUŞ LİSTESİNE YAZAR MISIN?))) :)

Merhaba kızlar.
Aylardır süren vajinismus yolculuğunu bitirmeme anestol yardım etti. Ama en önemlisi doktora gitmeden bir önceki gün BAŞARACAĞIM dememdi.

Evet ben BAŞARDIM.
Hala bir sızı yok mu? var tabii. Ama zamanla geçeceğine inanıyorum. şu an bile hafif yanma hissi var.Ama acı değil.
daha çok yeni bir saat falan oldu. ama inanın koca bir yük indi sırtımdan. Hepinize bol şans.Yardıma hazırım canlar.Sorunuz olursa yazın. Sık sık bakıyor olacağım.

cok sevindim canım bir kişi daha kurtuldu cok şükürrr tebrikler

cok sevindim canım bir kişi daha kurtuldu cok şükürrr tebrikler

Teşekkürler cnm. Darısı başınıza inşallah. her türlü yardıma açığım. Ben aparatsız hallettim. parmaklarla. zaten eş parmağını alınca oraya bişi gireceğini kabullendim. Anestol sürünce de hafif uyuştu ve 2 parmak alabilince eşime dedim YAP! Anlamadım bile.
Hepiniz yapabilirsiniz.

Merhaba kızlar.

Evet ben BAŞARDIM.

Canım benim, ben de mesaj yazmıştım sana, halbuki sen yenmişsin bile :))) Canımsın, eklemez miyim hiç listeye..

.Çok, çok sevindim, geçmişler olsun birtanem, rabbim sana başka dert, sıkıntı vermesin, darısı çabalayan tüm meleklerimizin başına inşallah..^^

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy
24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2:cool: NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
26-) Please16
27-) bir umut 34
2:cool: gltkn
29-) Yrnzmlztnd
30-) elasuyum09
31-) Yorgun_15
32-) oolalaa
33-) umutsuzluk umutsuzluk
34-) mavi bulut

arkadaşlar ben 1.5 yıldır evliyim ve eşimle ilişkiye giremedim doktorada gittim parmak egzersizinde kaldıgım için doktoru yarıda bıraktım ne yapmalıyım bilmiyoum çok bunaldım bana lütfen yardımcı olur musunuz

Sevimcim, kendine yapacağın en büyük kötülük sürekli ertelemen olacaktır, yarıda bırakma. Tekrar başla parmak egzersizlerine, nerede kaldıysan sabırla, inatla devam et. Başımıza gelen bu dert aşılamayacak kadar büyük bir engel değil, hatta başardıktan sonra ne kolay olduğuna kendin şahit olacaksın.

Kızlar vajinismus bir hastalık değil, sadece bir bulgu. Yani bizler hiçbir zaman hasta değildik, elimizde olmayan, bilinçaltımıza yerleşen yanlış bilgiler, korkularımız yüzünden her şey bu kadar zormuş gibi görünüyor. Halbuki düzenli yapılan egzersizler, bu semptomun en büyük düşmanı, lütfen ama lütfen ertelemeden, sabırla, inatla, parmakla çalışıyorsanız parmak egzersiziyle, aparatla çalışıyorsanız aparat egzersizleriyle devam edin, bırakmayın sakın, bizler başardıysak sizler de başarabilirsiniz, eşimi aylarca ittim ben, her deneme sonrası hüsran yaşadık, ağladım, canım yandı, tıpkı sizlerin şu anda yaşadığı hisleri yaşadım fakat geçiyor, öyle ya da böyle, er ya da geç tüm kabus bitiyor, güvenin kendinize, adım adım ilerleseniz bile pes etmeyin, ne zaman başaracağınızın bir önemi yok, zamana takılmayın, sabırla devam edin, en sonunda başaracağınızı biliyorum, bunu kendiniz de göreceksiniz zaten. Dualarım sizinle..^^

O his olmasydı ben balayındayken yaprdım o baskıyla zorlamayla korktum zaten her denemede aynı şeyleri yaşayınca pes etmiştim. Doktora da gitmiştik kalın dediler ama eşin yanlış yere zorluyordur dediler. Neyse ki engeli aşacağım inşallah. Onlar da öyle söyledi 1 ay sonra bilgilendirme olacakmış. Ağrısız acısız ilişki için eve gidp deneyeceksiniz ve inşallah olacak. Zoru başarmışsın az kalmış dediler. İçim çok rahatladı.
Hangi doktora gıttn nerdesn bnada kaln dedıler aynınseyler bndede var

Back
X