- 21 Haziran 2015
- 76
- 7
- 6
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #196.281
bana da yardımcı olur musunuz lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yardımcı olur musunuz bana lütfen bu sorunu asamıyorumEgzersiz yapıyordum kalınlık artınca anladım aparatın sayesnde:) inceden kalına gitmesi belli bir yerden snra ilerlememesi girişimin çok gerilmesi giriş dedğim de zarmış ben zarı onun altında iç kısımda sanıyordum ne cahilim :) çok şükür ki düşündüğüm gibi darlık var zar gidince işim çok kolay. Doktor da sen zor olanı başarmışsın bravo diyince iyi moral oldu.
Cnm dışarıdaym ben müsait olunca yazacagmyardımcı olur musunuz bana lütfen bu sorunu asamıyorum
Canim anlatabilirsinbana da yardımcı olur musunuz lütfen
Egzersiz yapabiliyor musun hangi aşamadasın durumunu belirt canım. Ben yenemedim henüz anatomik sorun varmış bugun öğrendim. Ama yardımcı olmaya çalışırım. Yenen çok iyi kalpli arkadaşlr var onlar da destek olurlar sana.bana da yardımcı olur musunuz lütfen
canım bu hastalıktan kurtulmak için egzersiz şart parmak egzersizi yapamıyorsan daha ince bişeyle egzersize başlayabilirsin egzersiz öncesinde uyuşturucu krem kullanmanı öneririm (ben kullandım psikolojik olarak rahatıyor insanı)krem olarak emla veya anestol pomadı tercih edebilrisin ben birde bebe yagı kullanmıştım istersen kayganlaştırıcıdanda yararlanabilirsin kulak cubuguyla başlayabilirsin egzersizlere strec filme sarıp yada dogum günü mumuda olabilir aynı şekilde stercleyip başlarsın daha sonra kendini rahat hissettiginde kalınlaştırarak aparatını devam edersin ama kendin için erteleme bu hastalıgı bir an önce başla egzersiz yapmaya egzersiz yaptıkca kendine güvenin gelicek birde egzersiz sırasında nefes alıp vermek cok önemli aparatıi tme esnasında ıkınırsan daha kolay girdigini anlıyacaksın kegel egzersizleri var oku istersen onunda cok faydası oluyo sormak istedigin bişey olursa her zaman sorabilirsinarkadaşlar ben 1.5 yıldır evliyim ve eşimle ilişkiye giremedim doktorada gittim parmak egzersizinde kaldıgım için doktoru yarıda bıraktım ne yapmalıyım bilmiyoum çok bunaldım bana lütfen yardımcı olur musunuz
cok sevindim canım bir kişi daha kurtuldu cok şükürrr tebriklerMerhaba kızlar.
Arada girebiliyorum ben. Ona rağmen desteğinizi esirgemediniz çok sağolun.
En son adetim bitince deneyeceğim demiştim.
Aylardır süren vajinismus yolculuğunu bitirmeme anestol yardım etti. Ama en önemlisi doktora gitmeden bir önceki gün BAŞARACAĞIM dememdi.
Evet ben BAŞARDIM.
Rabbime binlerce kez şükür.
Çok klasik ama gerçekten siz de yapabilirsiniz.
Hala bir sızı yok mu? var tabii. Ama zamanla geçeceğine inanıyorum. şu an bile hafif yanma hissi var.Ama acı değil.
Hepinize çok teşekkür ediyorum.
daha çok yeni bir saat falan oldu. ama inanın koca bir yük indi sırtımdan. Hepinize bol şans.Yardıma hazırım canlar.Sorunuz olursa yazın. Sık sık bakıyor olacağım.
((SEVGİLİ ADANİS BU MUYMUŞ LİSTESİNE YAZAR MISIN?))) :)
cok sevindim canım bir kişi daha kurtuldu cok şükürrr tebrikler
canım bende yenenlerdenim her yenen içinde cok seviniyorum her yenen yeni bi umut herkes yapabilir bu yükten kurtulabilir senin hikayende herkese umut olacaktırKızlar ben p..s alırsam ölürüm diyordum inanın zor değil. Dayanamayacağımız acıyı rabbim verir mi hiç?
canım bende yenenlerdenim her yenen içinde cok seviniyorum her yenen yeni bi umut herkes yapabilir bu yükten kurtulabilir senin hikayende herkese umut olacaktır
Kıızlaaarrr nasılsınız cok özledim hepinizi yaa bizim kızlar ne yapiyor nerelerdeniz![]()
Merhaba kızlar.
Arada girebiliyorum ben. Ona rağmen desteğinizi esirgemediniz çok sağolun.
En son adetim bitince deneyeceğim demiştim.
Aylardır süren vajinismus yolculuğunu bitirmeme anestol yardım etti. Ama en önemlisi doktora gitmeden bir önceki gün BAŞARACAĞIM dememdi.
Evet ben BAŞARDIM.
Rabbime binlerce kez şükür.
Çok klasik ama gerçekten siz de yapabilirsiniz.
Hala bir sızı yok mu? var tabii. Ama zamanla geçeceğine inanıyorum. şu an bile hafif yanma hissi var.Ama acı değil.
Hepinize çok teşekkür ediyorum.
daha çok yeni bir saat falan oldu. ama inanın koca bir yük indi sırtımdan. Hepinize bol şans.Yardıma hazırım canlar.Sorunuz olursa yazın. Sık sık bakıyor olacağım.
((SEVGİLİ ADANİS BU MUYMUŞ LİSTESİNE YAZAR MISIN?))) :)
arkadaşlar ben 1.5 yıldır evliyim ve eşimle ilişkiye giremedim doktorada gittim parmak egzersizinde kaldıgım için doktoru yarıda bıraktım ne yapmalıyım bilmiyoum çok bunaldım bana lütfen yardımcı olur musunuz
Hangi doktora gıttn nerdesn bnada kaln dedıler aynınseyler bndede varO his olmasydı ben balayındayken yaprdım o baskıyla zorlamayla korktum zaten her denemede aynı şeyleri yaşayınca pes etmiştim. Doktora da gitmiştik kalın dediler ama eşin yanlış yere zorluyordur dediler. Neyse ki engeli aşacağım inşallah. Onlar da öyle söyledi 1 ay sonra bilgilendirme olacakmış. Ağrısız acısız ilişki için eve gidp deneyeceksiniz ve inşallah olacak. Zoru başarmışsın az kalmış dediler. İçim çok rahatladı.