Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrhba aranıza yenı katılanlardanım .lutfen bana da yardım edın yol gosterın 2 yıllık evlıyım ve bırlıktelık yasayamıyorum denemıyoruz bıle artık . devletın doktoruna gıttım parmak egzersızı yap dedı.ılk boguma basladım ama cok zorlanıyorum olmayacak gıbı lutfen yardım edın

Canım parmak egzersizinde zorlanıyorsan, evde kendine bir aparat oluşturabilirsin. Kulak çubuğu, makyaj fırçasının arkasını kullanabilirsin, jelatinle sardıktan sonra, hem aparatına hem vajinaya kayganlaştırıcını bol bol sür. Kayganlaştırıcı olarak bephanthol krem önerebilirim, hem tahriş etmez hem iyi bir kayganlaştırıcı görevi görüyor. Alıştıkça zorlanmayacaksın, inan bana düşündüğün kadar zor değil birtanem, inatla, ertelemeden devam et, bırakma sakın.

Kızlar yardım parmak egzersizin başlıca ama aynaya baktığımda vajinanın içinde et var sanki ikiniyorum ama tam ortada iki yanında ince boşluklar var cesaret edemedim egzersize

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy
24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2:cool: NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
26-) Please16
27-) bir umut 34
2:cool: gltkn
29-) Yrnzmlztnd
30-) elasuyum09
31-) Yorgun_15
32-) oolalaa
33-) umutsuzluk umutsuzluk
34-) mavi bulut
35-) Bihter34

Kızlar yardım parmak egzersizin başlıca ama aynaya baktığımda vajinanın içinde et var sanki ikiniyorum ama tam ortada iki yanında ince boşluklar var cesaret edemedim egzersize

Birtanem, herkeste aynı yapıda, aynadan bakınca et parçası görmen çok normal. Kendi organından korkma canım benim, sana ait bir organ o, el-kol-bacak gibi. Çekinmeni, korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok. Aynada tekrar incele, daha sonra parmak egzersizine başlarsın.

Ikındığında açılan delik kızlık zarının deliği. Deliğin içndeki et parçalarını doktora sordum dün normalmiş. Bende anatomik sorun olmasına rağmen son aşamaya gelmişim. Korkmadan başla egzersize. Parmakla yapamadım hissetmek istemedim içini. Kendine aparat hazırlayabilirsin. Parmağı da eşinin parmağı ile çalışabilirsin. Ben eşimin tek parmağı ile çalışmıştım.

kizlaaar lutfen bana yardim edin..6 aylik evliyim ve kotu durumdayim..kac defa denedik olmuyor sorunun ne oldugunu da cozemiyorum.. doktora gitim ve bana bi anormallik olmadigini soyledi ilk once parmakla sonrada vajinal muayene aletiyle bakti..iki sekildede giris oldu sadece basta canim acidi..ama esimle her defasinda basarisiz olduk bazen az bi giris bazende hic..canim cok fazla yandigi icin birakiyorduk tamamen bir birlesme olmadi canim yandigi icin..sizde boyle bisi oldumu vajinismus olabilirmiyim yardim edi lutfen

Ikındığında açılan delik kızlık zarının deliği. Deliğin içndeki et parçalarını doktora sordum dün normalmiş. Bende anatomik sorun olmasına rağmen son aşamaya gelmişim. Korkmadan başla egzersize. Parmakla yapamadım hissetmek istemedim içini. Kendine aparat hazırlayabilirsin. Parmağı da eşinin parmağı ile çalışabilirsin. Ben eşimin tek parmağı ile çalışmıştım.
TATLIM ben zorda olsa ilk geceyi atlattım yani zar yok bende

Su listede adimi görecegim günler gelecekmi acaba??Insallah haziran ayinda yenenlerden bende olurum.. Kizlar varmi aranizda Haziranda yenicem kafaya koydum diyenler??

Bihterim, aranızda yenemeyecek biri olsaydı inan o ben olurdum. Aklımdaki saçma sapan düşünceleri sana anlatsam inanamazsın kuzucum, sizler çok daha cesursunuz. Ve ben bir gün hepinizin ismini bu listeye ekleyeceğim, adım gibi biliyorum, önce rabbimin izni, sonra da sizin çabalarınızla...
Su mesaji yazdigimda dünyanin bütün yükü üzerimdeydi cok caresizdim nasil kurtulucam diye kara kara düsünüyordum ama önce Rabbimin izniyle sonra kendi cabalarimla yendim bitti cok sükür bin sükür Rabbime mutlulugumun tarifi yok,,,Adanisim ismimi eklemissin cok tesekkür ediyorum sana bu mutlu günler hic uzak degilmiss Rabbim bu sorunu yasayan herkese yardim etsin birgün listede adimi görecekmiyim diye düsünürdüm ARTIK EVET BENDE LISTEDEYIMMMMM....

Su mesaji yazdigimda dünyanin bütün yükü üzerimdeydi cok caresizdim nasil kurtulucam diye kara kara düsünüyordum ama önce Rabbimin izniyle sonra kendi cabalarimla yendim bitti cok sükür bin sükür Rabbime mutlulugumun tarifi yok,,,Adanisim ismimi eklemissin cok tesekkür ediyorum sana bu mutlu günler hic uzak degilmiss Rabbim bu sorunu yasayan herkese yardim etsin birgün listede adimi görecekmiyim diye düsünürdüm ARTIK EVET BENDE LISTEDEYIMMMMM....

Evet listedesin Bihterim :)) her zaman söylüyorum, hepinizin ismini teker teker şu listeye ekleyeceğim Allah'ın yar ve yardımıyla..

Rica ederim birtanem, sizleri ekledikçe çorbada benim de tuzum oluyor, sonsuz mutlu oluyorum, sevinçlerinize ortak ettiğiniz için asıl ben sizlere çok teşekkür ederim.

Ca
nim kaç gün ugrastim ben bugun parmak egzersiziné geçtim ama daha alamadım icime

TATLIM ben zorda olsa ilk geceyi atlattım yani zar yok bende
Canım işin çok kolay o zaman. Dediğim gibi aparat hazırla kendine ilk olarak kulak çubuğu ile başla streçle ve kayganlaştırıcı sür eğim yönünde ilerlet korkulacak birşey yok ben dokunamıyordum bile ilk olarak öyle başladım. Sonra gerisi geliyor zaten.

Canım benim, ben de mesaj yazmıştım sana, halbuki sen yenmişsin bile :))) Canımsın, eklemez miyim hiç listeye..

.Çok, çok sevindim, geçmişler olsun birtanem, rabbim sana başka dert, sıkıntı vermesin, darısı çabalayan tüm meleklerimizin başına inşallah..^^

Çokkk teşekkür ederim cnm benim iyi dileklerin için.. AMİN diyorum. :KK5:

Tebrik ederim. Bende dün yendim. Koca bir yük kalktı değil mi? çok mutluyum yenen herkes adına.

kizlaaar lutfen bana yardim edin..6 aylik evliyim ve kotu durumdayim..kac defa denedik olmuyor sorunun ne oldugunu da cozemiyorum.. doktora gitim ve bana bi anormallik olmadigini soyledi ilk once parmakla sonrada vajinal muayene aletiyle bakti..iki sekildede giris oldu sadece basta canim acidi..ama esimle her defasinda basarisiz olduk bazen az bi giris bazende hic..canim cok fazla yandigi icin birakiyorduk tamamen bir birlesme olmadi canim yandigi icin..sizde boyle bisi oldumu vajinismus olabilirmiyim yardim edi lutfen
merak ettim ilişki sırasında belki ıslaklık olmuyordur bu yüzden ilişki zor geliyordur bebe yağı falan bu tarz şeylerle denediniz mi?

Ca

nim kaç gün ugrastim ben bugun parmak egzersiziné geçtim ama daha alamadım icime
Ca

mrb cnm kusura bakma yazdiktan sonra ciktim disari cikmam lazimdi,,,cnm benim egzersizlerim iki hafta felan sürdü araya regl felan girdi uzadi ama egzersizi düzenli olarak iki hafta yaptiktan sonra yendim cnm,, canim yeterki kafaya koy bu isi bitirecegini gerisi geliyor Allah'in izniyle..

Tebrik ederim. Bende dün yendim. Koca bir yük kalktı değil mi? çok mutluyum yenen herkes adına.
Sagol cnm bende seni tebrik ediyorum,,, evet cnm hemde nasil bir yük kalkti sen zaten ayni seyi hissettigin icin bilirsin esimin mutlulugu gördükce benim mutlulugum dahada artiyor sükürrr rabbime,,bende yenen herkes icin cok mutluyumm,,insallah herkes yener insallah rabbim bu durumu yasayan herkesin yardimcisi olsun...

merak ettim ilişki sırasında belki ıslaklık olmuyordur bu yüzden ilişki zor geliyordur bebe yağı falan bu tarz şeylerle denediniz mi?
zaten fazla islaklik olmadigi icin bebe yagi kullandik ama pek bi ishe yaramiyo..ben ust pozisyonda arkam donuk bi sekilde deniyoruz ama olmuyor..ne yapicami sasirdim artik :( vajinismusta olsaydim eger doktorum parmakla aparatla falan bakamazdi bence..

zaten fazla islaklik olmadigi icin bebe yagi kullandik ama pek bi ishe yaramiyo..ben ust pozisyonda arkam donuk bi sekilde deniyoruz ama olmuyor..ne yapicami sasirdim artik :KK43: vajinismusta olsaydim eger doktorum parmakla aparatla falan bakamazdi bence..
aslinda icimde hep bi korku oluyo acaba olucakmi falan diye..belkide korktugum icin olmuyodur bilemiyorum..

Back
X