- 20 Haziran 2015
- 3
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #196.321
Ben de bu aksam 3 parmagi almayi denedim. Biraz girdi gibi ama ben es parmagiyla egzersiz yapmiyorum. Sizce esimin parmagiyla mi yapmaliyim and egzersizimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten fazla islaklik olmadigi icin bebe yagi kullandik ama pek bi ishe yaramiyo..ben ust pozisyonda arkam donuk bi sekilde deniyoruz ama olmuyor..ne yapicami sasirdim artikvajinismusta olsaydim eger doktorum parmakla aparatla falan bakamazdi bence..
Kaç günde yedin cnm tbrik ederim
aynen anlatigin gibi yapiyoruz zaten canim bazen biraz ilerliyoruz bazende hic orda takilip kaliyo..3-4 ay once bundan daha kotuydum ufak bi temas oldugunda bile canim yaniyordu..valla artik sabrim kalmadi aci falan dinlemicem yapicam ne olursa olsun sonucta orda hic birsey yok nekadar daha zorlayabilir ki beniSelinaycım, vajinismus olmak muayeneye engel teşkil etmiyor, ben anımsıyorum, henüz başaramamışken 2-3 kez ultrason cihazıyla alttan muayene oldum. Aslında yapmış olduğunuz pozisyon çok doğru, bir de şunu deneyin, ilerleyebildiği noktaya kadar ilerlesin eşin, daha sonra çık tamamen, tekrar almayı dene, yine alabildiğin noktaya kadar al, olmazsa tekrar çıkar, olana kadar bu şekilde dene, amacımız vajinayı esnetip kolay giriş sağlamak, bu şekilde yaparsan başarı şansın artar. Bebe yağını da kullanma canım benim, mantara yol açıyor, bephanthol kremle deneyebilirsin.
aynen anlatigin gibi yapiyoruz zaten canim bazen biraz ilerliyoruz bazende hic orda takilip kaliyo..3-4 ay once bundan daha kotuydum ufak bi temas oldugunda bile canim yaniyordu..valla artik sabrim kalmadi aci falan dinlemicem yapicam ne olursa olsun sonucta orda hic birsey yok nekadar daha zorlayabilir ki beni
destegin icin cook sagol simdi esim yurt disinda 2 gune gelicek tetrar denicemAcı yok selinay, hiçbir zaman da olmayacak, acıyı sana hissettiren zihnindeki düşüncelerin ve vajinal kasları sıkı sıkı kapatman. Zihnin rahat olduğunda p..s kayıp gidiyor zaten, yaptığın yöntem çok doğru, p..si içinden çıkarmadan da ilerleyebilirsin, p..s içindeyken 10a kadar say, sonra derin bir nefesle almaya devam et, bu şekilde bekleterek de ilerleyebilirsin. Evet canım, hiçbir engel yok, sadece boşluktan ibaret, bunu tekrarla bol bol, zihnini ikna et, bir şey kalmamış zaten başarmana, dualarım seninle..^^
iyim çok şükür sen nasılısn bebiş nasl az kalmış bebişin gelmsine yine yeni gelen kızların yardımına koşuyorsn ne kadar güzel bi çok kişi sana minnettar canm benim
Kuzucum seni görmek ne hoş, iyiyiz canım sen nasılsın, neler yaptın görüşmeyeli?
Özledim hepinizi, arada gelin, özletmeyin bu kadar..^^
efendmmkızzzzzz![]()
ne yapıyorsn nasılsn canmefendmm
iyim aynıyım daha.. aynı yerde durdum kaldım su 2 3 cmlık yerı halen asamadım gıttı.. bıde araya regel donemı gırdı..ne yapıyorsn nasılsn canm
aynen anlatigin gibi yapiyoruz zaten canim bazen biraz ilerliyoruz bazende hic orda takilip kaliyo..3-4 ay once bundan daha kotuydum ufak bi temas oldugunda bile canim yaniyordu..valla artik sabrim kalmadi aci falan dinlemicem yapicam ne olursa olsun sonucta orda hic birsey yok nekadar daha zorlayabilir ki beni
bi kac gundur cok cesaretlendim bekle bekle nereye kadar..korkmakla kac ayim gitti..artik kendime gelip bu ishin uzerine daha cok gitmem lazim hersey benim elimde..daha dunku cocuklar yapiyo bizmi yapamicazha şöyle
biz kendimizi o kadar kasıyoruz ki
biraz p...s alınca aslında o acının kasma olduğunu anlayacak devamını getireceksin. çok az sık dişini sabır.
bi arkadasim ayni sorunu yasiyodu bi turlu olmuyodu..ama cabaladi istedi ve basardi tabiki kolay olmicak ama butun hayat bununla yashayamayiz
iyim çok şükür sen nasılısn bebiş nasl az kalmış bebişin gelmsine yine yeni gelen kızların yardımına koşuyorsn ne kadar güzel bi çok kişi sana minnettar canm benim![]()