Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zaten fazla islaklik olmadigi icin bebe yagi kullandik ama pek bi ishe yaramiyo..ben ust pozisyonda arkam donuk bi sekilde deniyoruz ama olmuyor..ne yapicami sasirdim artik :KK43: vajinismusta olsaydim eger doktorum parmakla aparatla falan bakamazdi bence..

Selinaycım, vajinismus olmak muayeneye engel teşkil etmiyor, ben anımsıyorum, henüz başaramamışken 2-3 kez ultrason cihazıyla alttan muayene oldum. Aslında yapmış olduğunuz pozisyon çok doğru, bir de şunu deneyin, ilerleyebildiği noktaya kadar ilerlesin eşin, daha sonra çık tamamen, tekrar almayı dene, yine alabildiğin noktaya kadar al, olmazsa tekrar çıkar, olana kadar bu şekilde dene, amacımız vajinayı esnetip kolay giriş sağlamak, bu şekilde yaparsan başarı şansın artar. Bebe yağını da kullanma canım benim, mantara yol açıyor, bephanthol kremle deneyebilirsin.

Kaç günde yedin cnm tbrik ederim

canım ben egzersiz çok yapmadım.
aparat falan yapmıştım rimelden ama kullanamadım. kasılıp almıyordum.
ama sonra parmak yapa yapa rahatladım. sonra eşime bıraktım o hep parmağıyla yaptı. 3 ya da 4tü sanırım.
sonra kanullendim ben ve zevk almaya başladım parmaktan.
Birden aklıma burda yazılanlar geldi ne kaybederim ki dedim anestol sürdüm.sonra hafif bir yanma hissettim ama sürünce 2 parmağı alıyorum. hatta eşim parmak denedi hissetmedim.
p...s denedim hemen git gel git gel derken sonuna kadar girmiş. anlamadım bile

çok rahat bıraktım kendimi. birşey olmadığını anlayınca ellerimi serbest bıraktım. oldu bitti.
yani egzersiz de iyi ama sen oraya birşey sokarken hakimiyet sende. ama eşli parmak denemesinden rahatlayarak birkaç günde b itti benim

Selinaycım, vajinismus olmak muayeneye engel teşkil etmiyor, ben anımsıyorum, henüz başaramamışken 2-3 kez ultrason cihazıyla alttan muayene oldum. Aslında yapmış olduğunuz pozisyon çok doğru, bir de şunu deneyin, ilerleyebildiği noktaya kadar ilerlesin eşin, daha sonra çık tamamen, tekrar almayı dene, yine alabildiğin noktaya kadar al, olmazsa tekrar çıkar, olana kadar bu şekilde dene, amacımız vajinayı esnetip kolay giriş sağlamak, bu şekilde yaparsan başarı şansın artar. Bebe yağını da kullanma canım benim, mantara yol açıyor, bephanthol kremle deneyebilirsin.
aynen anlatigin gibi yapiyoruz zaten canim bazen biraz ilerliyoruz bazende hic orda takilip kaliyo..3-4 ay once bundan daha kotuydum ufak bi temas oldugunda bile canim yaniyordu..valla artik sabrim kalmadi aci falan dinlemicem yapicam ne olursa olsun sonucta orda hic birsey yok nekadar daha zorlayabilir ki beni

aynen anlatigin gibi yapiyoruz zaten canim bazen biraz ilerliyoruz bazende hic orda takilip kaliyo..3-4 ay once bundan daha kotuydum ufak bi temas oldugunda bile canim yaniyordu..valla artik sabrim kalmadi aci falan dinlemicem yapicam ne olursa olsun sonucta orda hic birsey yok nekadar daha zorlayabilir ki beni

Acı yok selinay, hiçbir zaman da olmayacak, acıyı sana hissettiren zihnindeki düşüncelerin ve vajinal kasları sıkı sıkı kapatman. Zihnin rahat olduğunda p..s kayıp gidiyor zaten, yaptığın yöntem çok doğru, p..si içinden çıkarmadan da ilerleyebilirsin, p..s içindeyken 10a kadar say, sonra derin bir nefesle almaya devam et, bu şekilde bekleterek de ilerleyebilirsin. Evet canım, hiçbir engel yok, sadece boşluktan ibaret, bunu tekrarla bol bol, zihnini ikna et, bir şey kalmamış zaten başarmana, dualarım seninle..^^

Acı yok selinay, hiçbir zaman da olmayacak, acıyı sana hissettiren zihnindeki düşüncelerin ve vajinal kasları sıkı sıkı kapatman. Zihnin rahat olduğunda p..s kayıp gidiyor zaten, yaptığın yöntem çok doğru, p..si içinden çıkarmadan da ilerleyebilirsin, p..s içindeyken 10a kadar say, sonra derin bir nefesle almaya devam et, bu şekilde bekleterek de ilerleyebilirsin. Evet canım, hiçbir engel yok, sadece boşluktan ibaret, bunu tekrarla bol bol, zihnini ikna et, bir şey kalmamış zaten başarmana, dualarım seninle..^^
destegin icin cook sagol simdi esim yurt disinda 2 gune gelicek tetrar denicem

Kuzucum seni görmek ne hoş, iyiyiz canım sen nasılsın, neler yaptın görüşmeyeli?

Özledim hepinizi, arada gelin, özletmeyin bu kadar..^^
iyim çok şükür sen nasılısn bebiş nasl az kalmış bebişin gelmsine yine yeni gelen kızların yardımına koşuyorsn ne kadar güzel bi çok kişi sana minnettar canm benim :KK200:

Kızlar ben egzersizlerimi sırtüstü yatarak yapıyorum eşli denemede başarısız oldum yani acıdan falan değil kayıyo yerine yerleştiremedim ve ben misyoner pozisyonda yapamıcağımızı anladım.ben üstte olacak şekilde egzersiz yapmam gerekir o pozisyonda yapabilcez sanırım fakat dilatörle çalışıyorum üstteymiş gibi çalıştığımda ilerlemiyo neden olabilir yatarak hiç sorun yok.birde deneme esnasında penise krem vs sürmemekmi gerekir.

ha şöyle
biz kendimizi o kadar kasıyoruz ki
biraz p...s alınca aslında o acının kasma olduğunu anlayacak devamını getireceksin. çok az sık dişini sabır.

ha şöyle
biz kendimizi o kadar kasıyoruz ki
biraz p...s alınca aslında o acının kasma olduğunu anlayacak devamını getireceksin. çok az sık dişini sabır.
bi kac gundur cok cesaretlendim bekle bekle nereye kadar..korkmakla kac ayim gitti..artik kendime gelip bu ishin uzerine daha cok gitmem lazim hersey benim elimde..daha dunku cocuklar yapiyo bizmi yapamicaz

Merhabalar bende yeni evlendim bir ay oldu bizde bi hafta ben cok zorlandım pasiflora ve anestol kullandım ilk üç gün girmeyince simdi bi acı sızı yok ama ben zevk alamıyorum yani sanki normal bişimiş gibi oluyo ama zevk alamıyorum nedeninianlamadım bide bilmediğim bi neden den dolayı sanki gizli saklı yapıyormuşuz hissi var içimde çözemedim zevk almak için ne yapmalıyım

iyim çok şükür sen nasılısn bebiş nasl az kalmış bebişin gelmsine yine yeni gelen kızların yardımına koşuyorsn ne kadar güzel bi çok kişi sana minnettar canm benim :KK200:

İlk meleklerimi sayfada görünce öyle seviniyorum ki, ihmal etmeyin bizleri kuzucum, herkesin size ihtiyacı var..^^

Çok şükür iyiyiz canım, evet çok az kaldı, günleri saya saya yaklaşık 2.5 aya düşürdük, zaman çok çabuk akıp gidiyor. Canım benim, yendiğinize şahit olmak tarif edilemez bir mutluluk benim için. Kendini çok fazla özletme, öpüyorum birtanem
:KK15::KK15:

Back
X