Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Deniyorum aciya aldirmamaya calisiyorum ama olmuyor yarin girebildigi yere kadar yapip bekleticem bakalim nolcak. Tskler mesajini yeni farkettim.

Kizlar merhaba nasilsiniz uzun zamandir giremiyodum kimler yendi naptiniz benim telasim hic bitmedi ev tasidik sonra hamile oldugumu ögrendim ve düsük yaptim bu sirada guatr denilen illet hastalik cikti psikolojm bozuldu iyice ama şu mübarek ramazan ayinda biraz topladim kendimi bol bol dua ile size tavsiyem hic biseyi ertelemeyin inanin o kadar pismanlik yasadim ki ben niye 1.5 sene beklemisim diye aci sanci kan inanin bunlarin hepsi uydurmaca bunu erteliyerek kendinize kötülük yapmayin bi vajinismusla 1.5 sene ugrastim yoruldum artik rahatlayim derken baska sıkıntılar çıktı biran önce yenin sizde şu illeti hayatiniz yoluna girsin

Ikinci boy olmuyo kizlar tek ucu giriyo ikiniyorum derin nefes alip veriyorum. Popoya egimli ittiriyorum olmuyo takiliyo birde
kuzucum morelini bozma hiç olacak inan kendini hemen olacak diye şartlandırma su an çalıştıgın boyla çalışmaya devam et onu rahat raha alana kadar kendini hazır hissettigindede bi boy büyüyüne geç su an çalıştıgın boy içindeyken kendini sık bırak içinde beklet hemen cıkarma cıkardktan sonra aynı şekilde almayı dene ama bu süre içinde sters yapm istemsiz kasıyo insan o zaman kendini birde hangi pozisyonda çalışıyorsun

Sirtima yastik koyuyorum o sekilde. Aparati icimde bekletip daire seklinde hareket ettiriyorum ama SIKIP BIRAKMADIM hic birde öyle deneyim. Cok sagol cnm

Sirtima yastik koyuyorum o sekilde. Aparati icimde bekletip daire seklinde hareket ettiriyorum ama SIKIP BIRAKMADIM hic birde öyle deneyim. Cok sagol cnm
tatlım tan yönünü buldgunda kayıp gidiyo aparat sen iyice kayganlaştır aparatada sür ben hep öyle yapıyodum acı hissi yok canım hep bunu düşün olurmu

Belinaycım seni görmek çok güzel. Çok geçmiş olsun, hem bebeğin hem de guatrın için. Zor günler geçirmişsin gerçekten, kendini toparladığını okuyunca sevindim, her şey geçiyor, sıkıntılar, acılar, bir şekilde hayatın akışına kapılınca alışıyor insan tüm yaşadıklarına. Özletme kendini ara sıra uğra birtanem.

Gelirim canim ya cok sagol zor da olsa insan bi sekilde alisiyo hayatin insana ne getirecegi hic belli olmuyo ama bunda da vardir bi hayir hersey zamanla yoluna girer elbet en azindan vajinismusu yendim eşimle mutluyum Allahm ins. Bi daha verir bebiş hayirlisiyla.

iyi geceler bende 3 yıl oldu evleneli evliliğimin ilk 5 ayı vajinusmus oldum çok zor bir süreçti ben kendimi hep bunaltıyodum hergün ağlıyodum ya boşanırsam falan diye eşim Allah razı olsun çok yardımcı oldu hiç sıkmadı motive etti beni orası yara olmuştu ilk günler zorlanmadan dolayı ilk defa jinekoğa gittiğim için utanarak e zorlayınca olsun diye yara tekrar ediyodu 3 doktora gittim yara geçmedikçe hepside basit yara kremi verdi sonra bi doktora daha gittim dedim ilişki olmuyo doktora beni bi ağlama tuttu ağlıyorum boğazım düğümlendi utanıyorum kendimi sıkıyorum doktorda bana kayganlaştırıcı ve sulandırıcı jel verdi ilişkiden yarım saat önce sürüyodum 2 ay içinde olur dene olmsssa pisikolog adı telefonu verdi sonra bu kadınlar kulubünden de bakıyordum bana yarayan yöntem belinizi yatağa yapıştırmayın hafif boşluk bırakın kalçanızdan destek alarak ve eşinizin penisini kendiniz yönlendirin ve dokunun organınıza orayı keşfedin parmakla

evli mutlu arkadaslarima imrenerek.hamile olan bebegini bekleyen arkadaslarima imrenerek bakiyorum.geceleri ruyamda bebegim kucagimda.eriyorum her gecen gun ama degisen hicbisey yok.deneme bile yapamiyorum artik o kadar icim sogudu.kendimi cok kotu cok ezik caresiz hissediyorum="(

Ikinci boyu yapamiyorum derken bugün bitinci boyu yariya kdr zar zor aldim. Feci bi yanma ve agri hissettim özellikle cikarti
canım benim hemen bozma morelini bende de cok sefer oldu kendimizi sıkıyoruz biz bile farkına varmıyoruz bu durumun o anda biraz ara ver rahatla sonra tekrar denersin emin ol olacak bir üst boya geçemiyorum diye üzülme kendi üstünde farkında olmadan baskı oluşturma en önemlisi morelini bozma beyin hemen kabul etmiyor yavaş yavaş egzsersiz yaptıkça alışıyor

Kızlar ben tek parmak yapabiliyorum ama 2 parmak nasıl yapıyorsunuz
Ben iki parmagi doktor eldiveni dedikleri o beyaz eldivenin tek parmak yerine iki parmagimi yanyana olucak sekilde yapip kayganlastiriciyi sürüp yapmistim,,,egzersizi ayni tek parmakta calistigim gibi ikinarak yavas yavas ittim ister böyle yapabilirsin istersen bide küs isareti yapip (eldivensiz yada eldivenli)yapanlar var ben bu sekilde yapamayinca parmaklarimi yanyana yapip sokmak daha kolay oldu benim icin sen nasil rahat edersen

canım beni hatırladın mıııı bende aynı sıkıntı için katılmstm aranıza :)

merhabalar arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım, buradaki mesajların çoğunu okudum ve gerçekten çok faydası oldu. deneyimli arkadaşlara bir kaç şey danışmak istiyorum.
3aylık evliyim. ilk denemede olmadı, sonra bir kaç kez denedik kayganlaştırıcıyla kan geldi. çok kastıgım icin canım yandı. sonra açamadım bacaklarımı, sanki duvar var dayanıyor oraya. buradaki egzersizleri okudum. 2 parmak tamamını alabiliyorum, hatta çok rahatlarsam gelgit yapabiliyorum. eşimle denemeli miyim sizce tekrar? olmazsa diye korkuyorum. bugün3parmak denedim, o da oldu çok rahat olmasa da. ama kesin olacağından emin olmadan eşimi tekrar heveslendirmek istemiyorum. hemen morali bozulan bir insan çünkü.
diğer konuda bugün 3parmak denerken krem renkli sıvı geldi ilk defa, yapışkan. normal akıntıya benzemiyor.acaba parmak denemesi yüzünden mantar falan olmuş olabilir mi? yanma ya da acı yok. ne kadar zor bunları sormak, allah burda canla başla yardımcı olanlardan razı olsun. okudukça rahatladım. hiç tanımasamda her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. umarım hepimiz atlatırız bu sıkıntıyı bir an önce.
bir de balıkesirde bildiğiniz bir yer var mı tedavi için güvenilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…