- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #39.281
gonokok sana attığım msj serene atarmısın bebişim 10 dk takıldım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdün gece çok sinirliydim ağla ağla bi hal oldum şimdi iyiyimmmm nie ağladım kayınpederim biz burda kalsakta kalmasakta yapamıolar zaten demiş çok sinirlendimmmm gece ağladımı duydular herhalde sabah ben uyanmadan pılılarını pırtılarını toplamışlar diğer oğluna gitmişler ............ ecrin p...s mi geçtinnn.........
kelebek tbrk ederim canımmm olduda bitti maşallahh kelebek hamile olur inşallahhh
![]()
hıc oyle sey dusunmemeıstım ayyyyyyyyy ne pıs sınız yaaa![]()
sınır olurum boyle dusuncesız ınsanlara ya soyledıgı lafa bak ne ayıp kızım onlar neden bılıyo bu ısı aaaaaaaa![]()
tünaydım canım hoşgeldınn![]()
kizlar avatarim hakkindaki yorumlarinizi alabilirmiyim![]()
annnemm bizde kalıp duruolar bide benim ağladıklarımı duyuyolardı meburen söledik ben söle dedimm eşimeee belkiii anlayışlııı olurlarda kalmazlarrr dieee nerdeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
annnemm bizde kalıp duruolar bide benim ağladıklarımı duyuyolardı meburen söledik ben söle dedimm eşimeee belkiii anlayışlııı olurlarda kalmazlarrr dieee nerdeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
hoşbulduk tatlımmm nasılsın bakim bugün![]()
ben kımseye soylemedım soylme noktasına geldım ama sızın sayenızde yanımda oldugunuz ıcın gerek kalamdı cok sagolun
ozel mesajı mı ıstıyorummmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95:
ozel mesajı mı ıstıyorummmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95: