• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3: dün gece çok sinirliydim ağla ağla bi hal oldum şimdi iyiyimmmm nie ağladım kayınpederim biz burda kalsakta kalmasakta yapamıolar zaten demiş çok sinirlendimmmm gece ağladımı duydular herhalde sabah ben uyanmadan pılılarını pırtılarını toplamışlar diğer oğluna gitmişler ............ ecrin p...s mi geçtinnn.........:62::62::62::62:kelebek tbrk ederim canımmm olduda bitti maşallahh kelebek hamile olur inşallahhh:62::62::62::62::62:

sınır olurum boyle dusuncesız ınsanlara ya soyledıgı lafa bak ne ayıp kızım onlar neden bılıyo bu ısı aaaaaaaa:20::20::20::20::20::47::47::47::47::47:

sınır olurum boyle dusuncesız ınsanlara ya soyledıgı lafa bak ne ayıp kızım onlar neden bılıyo bu ısı aaaaaaaa:20::20::20::20::20::47::47::47::47::47:

annnemm bizde kalıp duruolar bide benim ağladıklarımı duyuyolardı meburen söledik ben söle dedimm eşimeee belkiii anlayışlııı olurlarda kalmazlarrr dieee nerdeeeeeeeeeeeeeeeee:25:

annnemm bizde kalıp duruolar bide benim ağladıklarımı duyuyolardı meburen söledik ben söle dedimm eşimeee belkiii anlayışlııı olurlarda kalmazlarrr dieee nerdeeeeeeeeeeeeeeeee:25:

ben kımseye soylemedım soylme noktasına geldım ama sızın sayenızde yanımda oldugunuz ıcın gerek kalamdı cok sagolun

ben kımseye soylemedım soylme noktasına geldım ama sızın sayenızde yanımda oldugunuz ıcın gerek kalamdı cok sagolun

ranaaa hoşgeldin bu araadaa:3::3::3::3::3: hiçmi kimseye sölemedin kıs en doğrusunu yaptınnn keşke bende sölemeseydim bebek nie yok doktora götürelim deyince annem söledim en sonundaaa deli ettiler beni deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:83::83::83:

Back
X