Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

g noktası cnm işte oraya deyince sık dişini zevk noktasını bulmuşsun :1::1::1: bu konuda uzman arkadasımız ranasenaya sözü devrediyorum :66::66::66::66::66::21::21::21::21:

aaaa çok şaşırdım g noktası dış tarafta değilmiydi??? o kadar içeride olacagını hiç düşünmemiştim :53:

bende aynı şeyi düşünüyorum ama benim moralimi iki parmak egzersizini bigün çok çok iyi yaparken ertesi günü çok zor yapıyorum hatta yapamayacak kadar acıyo ben yaklaşık 1 aydır iki parmağı yapabiliyorum ama en fazla 6 kere yapmışımdır 3ünde çok iyiyken 3 ünde canım çok yanınca yapmaktan vazgeçiyorum ben bide çok sıkıntıya gelebilen biri değilim valla ayıp bunu söylemem ama hemen kolayı seçmek işime geliyo heralde

cnm aslında 2 parmağı yapıyosan artık penis denemesi yapmaya başlayabilirsin... en büyük kısmı aşmıssın sen sonuçta...bigün olup bigün olmaması normal,belki normalden daha az jel sürüyosundur filan...

ayyy tatlım valla koşa koşa gelirimmm .konuşacak çok şeyimizde olurduuu ah ahhh:9::9:

he walla bi sürü konuşcak şey var çokta uzaksın be güzelim :54:

Venusum oyle deme üjülüyommm ;)))
Ranacik askummm ben gellem mi yavrum ama Bende hastayim:((

kız üzülcek bişey yok hemen toparlanırsın sen vaji aşkına :9::9::9::9:

dilekcim canım bak başka posizyonlarda dene 2 parmağı tv seyrederken müzik dinlerken yap hiç bişey anlamayacaksın bile :64:

ya evet jelle alakalı sanırım ben ultrason jelini kullanamadım zaten yine sxtivanın kollarına atacam kendimi, iki gündür adette olamadım karnım çok ağrıyo uyuz oldum ya

Siz huysuzluk yapanı dövüyodunuz dimi biri gelip beni dövebilirmii:84:

canım öyle hemen dövmüyoruz önce oklava gösteriyoruz korkutuyoruz korkudan hemen yapıveriyosunuz olmazsa daha nazlanırsanız kızılcık sopası hazırda bekliyor olacak ona göre :8::8::8:

kızlar bende yatmaya gidiyom hade ıyı geceler sizlere öpüyorum hepinizi :32::32::32:

iiii geceler bebişim tatlı rüyalar jartiyerli cimbomgül :9:

iyi geceler canım :71:
sana da canımmmmmm
canım öyle hemen dövmüyoruz önce oklava gösteriyoruz korkutuyoruz korkudan hemen yapıveriyosunuz olmazsa daha nazlanırsanız kızılcık sopası hazırda bekliyor olacak ona göre :8::8::8:

iiii geceler bebişim tatlı rüyalar jartiyerli cimbomgül :9:

jartiyeri karıştırmaaaaa :76::76::76::76:

venüsten mailini yeni gördüm o sayfaya girince çok sinirlendim ve üzüldüm,terbiyesizler nolucak... sanırım szi halletmişsiniz artık şikayet maili atmama gerek kalmadı sanırım ?

yokyok valla siz gelin beni dövün hatta itiraf edeyim zamanımı sizin yanınızda geçirmem gerekirken facelerde laf yarıştırıyorum:((( ama sadece iki gündür cidden ben döndüm arkamı sopa nerde venüs

yok bebişim konu kapandı :72:[/QUOTE
eyvallah :34: :72:

kızlar bu arada bugün artık dilatörlerime ihtiyacım kalmadıgını anladım, eğer aranızda dilatör almak isteyip de herhangi bi nedenden ötürü alamayan varsa dilatörlerimi hediye etmek isterim :69: biraz komik bi hediye ama :1: ben onlar sayesinde yendim, başka bi vajili arkadaşıma daha yardımı olursa çok mutlu olurum :5: ilgilenen olursa özelden msj atabilir :32:

Back
X