- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #39.981
iii geceler bebişim allah kolaylıklar versin 

kızlar ben kaçar iyi gclr hepinize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kaçar iyi gclr hepinize![]()
g noktası cnm işte oraya deyince sık dişini zevk noktasını bulmuşsunbu konuda uzman arkadasımız ranasenaya sözü devrediyorum
![]()
bende aynı şeyi düşünüyorum ama benim moralimi iki parmak egzersizini bigün çok çok iyi yaparken ertesi günü çok zor yapıyorum hatta yapamayacak kadar acıyo ben yaklaşık 1 aydır iki parmağı yapabiliyorum ama en fazla 6 kere yapmışımdır 3ünde çok iyiyken 3 ünde canım çok yanınca yapmaktan vazgeçiyorum ben bide çok sıkıntıya gelebilen biri değilim valla ayıp bunu söylemem ama hemen kolayı seçmek işime geliyo heralde
ayyy tatlım valla koşa koşa gelirimmm .konuşacak çok şeyimizde olurduuu ah ahhh![]()
Venusum oyle deme üjülüyommm))
Ranacik askummm ben gellem mi yavrum ama Bende hastayim(
kızlar bende yatmaya gidiyom hade ıyı geceler sizlere öpüyorum hepinizi![]()
Venusum oyle deme üjülüyommm))
Ranacik askummm ben gellem mi yavrum ama Bende hastayim(
Siz huysuzluk yapanı dövüyodunuz dimi biri gelip beni dövebilirmii:84:
Kız şu dediğimi bi deneyinde öyle yatın .dd
SAcma gelebilir ama inanın ben böyle basardım .ddd![]()
sana da canımmmmmmiyi geceler canım![]()
canım öyle hemen dövmüyoruz önce oklava gösteriyoruz korkutuyoruz korkudan hemen yapıveriyosunuz olmazsa daha nazlanırsanız kızılcık sopası hazırda bekliyor olacak ona göre
iiii geceler bebişim tatlı rüyalar jartiyerli cimbomgül
venüsten mailini yeni gördüm o sayfaya girince çok sinirlendim ve üzüldüm,terbiyesizler nolucak... sanırım szi halletmişsiniz artık şikayet maili atmama gerek kalmadı sanırım ?
yok bebişim konu kapandı[/QUOTE
eyvallah![]()
![]()
kızlar bu arada bugün artık dilatörlerime ihtiyacım kalmadıgını anladım, eğer aranızda dilatör almak isteyip de herhangi bi nedenden ötürü alamayan varsa dilatörlerimi hediye etmek isterimbiraz komik bi hediye ama
ben onlar sayesinde yendim, başka bi vajili arkadaşıma daha yardımı olursa çok mutlu olurum
ilgilenen olursa özelden msj atabilir
![]()