- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #40.961
sağolun çok tşk ederim...evet kanamam olcak şekilde yaptık dr muayne oldum kızlık zarın kalın dedi uğraşmakla olcaktır dedi.aslında vajinusmus belirtilerini pek taşımıyorum.kayganlık oluyor,muayne olabiliyorum,tam birleşme olmasada baş kısmını içime alabiliyorum.dün gece bayağı uğraştık baş kısmı içimdeyken öylece durdum.eşim kasmasan olacak diyor.sanki acıyacak gibi geliyor.acaba baş kısmı girdiğindeki acı kadarmı acısı.yani girdiğinde o kadar bi acı mı hissedicem.ne yapap gerek bilmiyorum.baş kısmı içindeyken nefes alış verişimi kuvvetli yapsam işe yararmı.
canım bence senın egzersıze ıhtıyacın var egzersızler orayı genısletıyor hem kendıne olan guvanın artar boylece. parmak egzersızlerıyle basla kı zaten sen yapabılmıssın hem basınıda alıyorsan gerısı daha kolay en zor kısmı basın gırmesı bence gerısınıde nefes egzersızıyle halledersın. vajınusmusta korku yasandıgı ıcın esını yanına bıle yaklastırmıyorsun bacakların tıtrıyor hatta korkudan bacaklarını acamıyorsun aglama vs. sende bunlar yok anladıgım kadarıyla ınsallah kısa surelık egzersızlerle hallolacak bısey