Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burası cok iiymiş yaa ben kendimi yanlız hissediyordum aynı dertle ugrasan başaran insanları okudukça inanamıyorum, bana şimdiden bu konu basit gelmeye başladı tek kendinde sanınca bu olayı insanın kafasında cok büyüyor ama sayfa sayısına bile bakınca 4000 ler insan güçleniyor. Dr lara gerek kalmayacak insallahh offfff

bence doktor son çare olmalı.zaten doktorların da verdiği farklı bişey yok.tek çözüm egsersizler.canım sen daha önce egsersiz yapmışsın bence tekrar egsersize başlayark bu sorunu çözebilirsin..doğum falan da yapmışsın doğumdan sonra bu sorunun tekrarladığı arkadaş var mı burda hatırlamıyorum ama aypar arkadaşımıza danışman işine yarıycaktır.vajiliyken doğum yapmış birisi çünkü.

Burası cok iiymiş yaa ben kendimi yanlız hissediyordum aynı dertle ugrasan başaran insanları okudukça inanamıyorum, bana şimdiden bu konu basit gelmeye başladı tek kendinde sanınca bu olayı insanın kafasında cok büyüyor ama sayfa sayısına bile bakınca 4000 ler insan güçleniyor. Dr lara gerek kalmayacak insallahh offfff
bak kendin goreceksin bende dr.randevu almistim ama 3 ay sonraya veriyordu o anda burayi buldum iyikide beklememisim burdaki motive cok farkli hissedeceksin sende
hangi pozisayonda yaptın.... sen üsttemi idin.......
.
evet benim ustte oldugum pozisyondu yuzum esime donuktu.

bence doktor son çare olmalı.zaten doktorların da verdiği farklı bişey yok.tek çözüm egsersizler.canım sen daha önce egsersiz yapmışsın bence tekrar egsersize başlayark bu sorunu çözebilirsin..doğum falan da yapmışsın doğumdan sonra bu sorunun tekrarladığı arkadaş var mı burda hatırlamıyorum ama aypar arkadaşımıza danışman işine yarıycaktır.vajiliyken doğum yapmış birisi çünkü.

o aypara hayret ediyorum zati... geçen birinden duymuştum vajiliyken 3 çocuk doğurmuş.... nasıl oluyor hayret ediyorum yaa..

....

evet bu sorun öle bişeyki kendi kendine çözebiliyormuşsun tabi biz burada arkadaşlardan destek alarak ilerledik hep ama sen zaten yapmışsın bikere dimi . o yüzden tekrar yapabilmen çok kolay olur
hamilelikten sonra da vajinismus olabiliyormuş doğum korkusundan dolayı falan ama aşılması daha kolaymış

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BASARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBEN BASARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

ayyyyy çok sevindim cnmm 2 gündür güzel haberler geliyor...tebrik ederim cnm kurtuldun bu illetten darısı başımızaaa

canlarım iyi geceler:16:bu haftasonu 3 güzel haber aldık inşallah devamı gelir.darısı diğer arkadaşların başına.egsersizleri yaptığınız sürece mutlaka sonu başarı olucak.öpüldünüz:54:

seracım canım benim üzme kendini bu kadar sen de başarıcaksın Allahın izniyle.bak bi de kayınvalidenlerle kalıyormuşsun ben öyle olsam hiç yapamazdım heralde sen buna rağmen güzel ilerliyosun.aklında başka sorunlar varken kendini bu işe odaklayamıyorsun belki de.bu kadar stresin yanında çok normal yaşadıkların.geriye gittiğini düşünme sakın.stresten kaynaklı durumlar bunlar bigün egsersizler çok iyi giderken bi bakıyosun sonra kötü geçmiş çok normal sıkma canını tatlım.elbet herşey yoluna giricek bigün

inş.....canım beni tek motive eden sizlersiniz canlarım benim allah sizlerden razı olsun birileri başardıkça moral oluyo inş.....bende bir gün bbirilerine moral olurum :16::48:

bende BAŞAAAAAAAAAAAAAARMAAAAAAAAAAAK İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİSSSSSSSSSSSSSSSTİİİİİİİİİİİİİİİYYYYYYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMM YYYYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAA:84::84::84::84::84::84::84::84: :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canlarım iyi geceler:16:bu haftasonu 3 güzel haber aldık inşallah devamı gelir.darısı diğer arkadaşların başına.egsersizleri yaptığınız sürece mutlaka sonu başarı olucak.öpüldünüz:54:

hepinize iyi geceler minnoslar
rabbim yarina da hayirli haberler alabilmeyi nasip eyleer insalllah :71::71::71:

iyi geceler kızlarr :71::71::71:

yarında halaya devamm erken kalkıınnnn kızlar :64:

kelebek naptı acaba bide ondan güzel haber gelse ooohhhh :32::32::32::32: :64::64::64: :64::64::64::64:

bende BAŞAAAAAAAAAAAAAARMAAAAAAAAAAAK İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİSSSSSSSSSSSSSSSTİİİİİİİİİİİİİİİYYYYYYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMM YYYYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAA:84::84::84::84::84::84::84::84: :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canımmmmmmmmmmmmmmm sende başaracaksınn Allahın izni ilee. çok duacıyımm sanaaa.

sende sonundasın başarman çok yakın kendini toparla bak gör olacak innşallahh :16:

yeterki iste olmayacak şey yok Allahın izni ile bacımm :70::70::70:

ecrrinnnnnnnnnnn :53: ilk sabah kileri okurken aysonuna kadar başaracak diyodum sonra bi baktım başardım yazısı nasıl sevindim anlatamam sizi okudukça cesarete gelmiştik ve bu habere hem senin adına hemde kendim adına çok sevindim canım yuvandan huzur eksik olmasın tabi bide en güzel hediye :74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

seracım seni görünce dans eden karı kocacık ne tatlı diyodum canım çektiklerin hiç kolay değil aile yanın da kalmak zaten zor hele bizim gibi olunca daha da zor ama inşallah hem bu dertten kurtulup hemde atamanız olur inşallah

bu arada ben de bugün kocişi bekliodum onunla acık oynaşınca kulak çubuğu daha rahat girer diye ama o beceremedi sağolsun daha yeni delik bulmuşken o kafasına göre yeni delik açmaya kalkmış :53: ben deneyince girdi yine oda artık orayı görebiliyor garibim ben zor bakmaya alışırken benle oda bakmak zorunda kalıyor anlamıyorum ilk günden yapanlar nasıl yapıyor diyor kızlar nekadar iyi ve yanımızda olmaya çalışsalarda bizim yaşadığımız şeyi en yakınımızda onlar bile anlayamıyor ben de kendim yapıp enson onu denemelere dahil etme kararı aldım
inşallah bikaç ay sonra ben de ecrin ve midye gibi sevinçten neyapcağımı bilemem

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BASARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBEN BASARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

Tebrik ederim canım :nazar:
Allah bir daha yaşatmasın...
Darısı diğer arkadaşların başına...

ecrııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn canım basarmıssın ayyyyyyyy nasıl mutlu oldum bılemezsın of ya cıkmam lazım halaya yetısırım yetısemezsem kendım cekerım yuppıııııııııııııııııı:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X