- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.161
hayir aci hissetmiyorsun.zaten egzersizleri yapinca iyice genisliyor icin kayiyor p...is icinde
hangi pozisayonda yaptın.... sen üsttemi idin.......
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayir aci hissetmiyorsun.zaten egzersizleri yapinca iyice genisliyor icin kayiyor p...is icinde
Burası cok iiymiş yaa ben kendimi yanlız hissediyordum aynı dertle ugrasan başaran insanları okudukça inanamıyorum, bana şimdiden bu konu basit gelmeye başladı tek kendinde sanınca bu olayı insanın kafasında cok büyüyor ama sayfa sayısına bile bakınca 4000 ler insan güçleniyor. Dr lara gerek kalmayacak insallahh offfff
bak kendin goreceksin bende dr.randevu almistim ama 3 ay sonraya veriyordu o anda burayi buldum iyikide beklememisim burdaki motive cok farkli hissedeceksin sendeBurası cok iiymiş yaa ben kendimi yanlız hissediyordum aynı dertle ugrasan başaran insanları okudukça inanamıyorum, bana şimdiden bu konu basit gelmeye başladı tek kendinde sanınca bu olayı insanın kafasında cok büyüyor ama sayfa sayısına bile bakınca 4000 ler insan güçleniyor. Dr lara gerek kalmayacak insallahh offfff
evet benim ustte oldugum pozisyondu yuzum esime donuktu.hangi pozisayonda yaptın.... sen üsttemi idin.......
.
bence doktor son çare olmalı.zaten doktorların da verdiği farklı bişey yok.tek çözüm egsersizler.canım sen daha önce egsersiz yapmışsın bence tekrar egsersize başlayark bu sorunu çözebilirsin..doğum falan da yapmışsın doğumdan sonra bu sorunun tekrarladığı arkadaş var mı burda hatırlamıyorum ama aypar arkadaşımıza danışman işine yarıycaktır.vajiliyken doğum yapmış birisi çünkü.
Burası cok iiymiş yaa ben kendimi yanlız hissediyordum aynı dertle ugrasan başaran insanları okudukça inanamıyorum, bana şimdiden bu konu basit gelmeye başladı tek kendinde sanınca bu olayı insanın kafasında cok büyüyor ama sayfa sayısına bile bakınca 4000 ler insan güçleniyor. Dr lara gerek kalmayacak insallahh offfff
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BASARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBEN BASARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
ayyyyy çok sevindim cnmm 2 gündür güzel haberler geliyor...tebrik ederim cnm kurtuldun bu illetten darısı başımızaaa
seracım canım benim üzme kendini bu kadar sen de başarıcaksın Allahın izniyle.bak bi de kayınvalidenlerle kalıyormuşsun ben öyle olsam hiç yapamazdım heralde sen buna rağmen güzel ilerliyosun.aklında başka sorunlar varken kendini bu işe odaklayamıyorsun belki de.bu kadar stresin yanında çok normal yaşadıkların.geriye gittiğini düşünme sakın.stresten kaynaklı durumlar bunlar bigün egsersizler çok iyi giderken bi bakıyosun sonra kötü geçmiş çok normal sıkma canını tatlım.elbet herşey yoluna giricek bigün
hepinize iyi geceler minnoslar
rabbim yarina da hayirli haberler alabilmeyi nasip eyleer insalllah![]()
canlarım iyi gecelerbu haftasonu 3 güzel haber aldık inşallah devamı gelir.darısı diğer arkadaşların başına.egsersizleri yaptığınız sürece mutlaka sonu başarı olucak.öpüldünüz
![]()
hepinize iyi geceler minnoslar
rabbim yarina da hayirli haberler alabilmeyi nasip eyleer insalllah![]()
bende BAŞAAAAAAAAAAAAAARMAAAAAAAAAAAK İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİSSSSSSSSSSSSSSSTİİİİİİİİİİİİİİİYYYYYYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMM YYYYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAA:84::84::84::84::84::84::84::84: :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canımmmmmmmmmmmmmmm sende başaracaksınn Allahın izni ilee. çok duacıyımm sanaaa.
sende sonundasın başarman çok yakın kendini toparla bak gör olacak innşallahh
yeterki iste olmayacak şey yok Allahın izni ile bacımm![]()
canımmmmmmmmmmmmmmm sende başaracaksınn Allahın izni ilee. çok duacıyımm sanaaa.
sende sonundasın başarman çok yakın kendini toparla bak gör olacak innşallahh
yeterki iste olmayacak şey yok Allahın izni ile bacımm![]()
sagol canım yaaa inş iyiki varsınız![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BASARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBEN BASARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()