- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.321
ayyyyy yetişemiyorummm maşallahınız var kızlarr gümbür gümbür ilerliyosunuzzz heyyyyyyttt maşallahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kelebekcim ben çalışmıyorum ev karısıyam ve buranın en tembeliyem
kendime iki ay verdim mayısa kadar neyaparsam yapıcam eğer beceremezsem anneme giderken venüse uğrucam dövcek beni iyice![]()
kıssslarrr size kurufasulye ikram edimmiiii akşama yatakta bol bol gaz çıkaırısınızz hemmm![]()
kıssslarrr size kurufasulye ikram edimmiiii akşama yatakta bol bol gaz çıkaırısınızz hemmm![]()
ayyyyy yetişemiyorummm maşallahınız var kızlarr gümbür gümbür ilerliyosunuzzz heyyyyyyttt maşallahhh![]()
kelebekkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84: kıs 3 diploma alana kadar 1 diploma alıppm jınokolog olsaydın yaa bak jınokologllar parayı götürüooohem bizide muane ederdin sonra bizde seni ederdikkkkk
![]()
ayyhhhh nazlı da burdaymışşşş![]()
ıfettt sessiz sessiz okuyor napsın cnm benim nazlıcım yarısını sen oku yarısını fasulyecik okusunana kız ancak bitirirsinzi
![]()
kelebekcim ben çalışmıyorum ev karısıyam ve buranın en tembeliyem
kendime iki ay verdim mayısa kadar neyaparsam yapıcam eğer beceremezsem anneme giderken venüse uğrucam dövcek beni iyice![]()
he oldu canım 2 ay vermişmiş 2 ayda ben verem 4 ay gerile gerile yat evdeBaşka bi arzun varmı ?? Lennnn sen hiç zahmet etme ben gelcem senin yanına ne 2 ayındannnnn bahsediyon kızım seennnnnnn ??? Marta bitecek bu işşşşş kediler bile yapıyor kızzzzzzzz aaaaaaaa hiç öyle ben tembelim falan deyip kurtulamazsınız elimden hadi egzersize 1 saat sonra rapor vereceksin kızlar hatırlatın bana 1 saat sonra tacemi tenhada sıkıştıralım egzersiz yapmadıysa hala
![]()
he oldu canım 2 ay vermişmiş 2 ayda ben verem 4 ay gerile gerile yat evdebaşka bi arzun varmı ?? lennnn sen hiç zahmet etme ben gelcem senin yanına ne 2 ayındannnnn bahsediyon kızım seennnnnnn ??? marta bitecek bu işşşşş kediler bile yapıyor kızzzzzzzz aaaaaaaa hiç öyle ben tembelim falan deyip kurtulamazsınız elimden hadi egzersize 1 saat sonra rapor vereceksin kızlar hatırlatın bana 1 saat sonra tacemi tenhada sıkıştıralım egzersiz yapmadıysa hala
![]()
hoşgeldin ranacım naıslısn cnm ?
geçen gün dedimya ün. sınavıma gircem tıp okuycam diye jinekolog olcam hayrına vajinismus tedavisi yapcam sonrada onları dogurtcam diye beleşe yapcam ben amaokuduk mühendis olduk işte bilseydim dr. olurdum valla
![]()
nasılsın nazlıcım
ranacım bu arada büyük dilatörü alabiliyorum ben biliyor musun:)![]()
hadi bakem valla geliyo sopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahe oldu canım 2 ay vermişmiş 2 ayda ben verem 4 ay gerile gerile yat evdebaşka bi arzun varmı ?? lennnn sen hiç zahmet etme ben gelcem senin yanına ne 2 ayındannnnn bahsediyon kızım seennnnnnn ??? marta bitecek bu işşşşş kediler bile yapıyor kızzzzzzzz aaaaaaaa hiç öyle ben tembelim falan deyip kurtulamazsınız elimden hadi egzersize 1 saat sonra rapor vereceksin kızlar hatırlatın bana 1 saat sonra tacemi tenhada sıkıştıralım egzersiz yapmadıysa hala
![]()
kız popona ne olduhoşbulduk tatlımm popom dışında iyiyim çok acıyoooosen nasılsın şekerimm?
hadi ben çıkam acık gerinem de çalışam bari yoksa bide eskişehir yapıcam zati kocam istiyo oraya türkü kafelere gitmek bizim ilk tanışma yerimizde bide kelebekten dayak yeri olmasın öptüm ben kimse çalmazsa kapımı acık çalışam dersimi![]()
canimmmmmmmmm senin hakkini nasil odeyecem bilmiyorum zaten az kahrimi cekmedim.cok sukur rabbime bu gunleri de gordukecrriiiinnnnnnnnnnnn greennnnnnn
tebrikler canlarııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Allahım başka dert sıkıntı vermesinnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
sagol bitanem beni com gaza getirdiniz hizimi alamadimcanımmmmmmmmmmmm süperrrr bügun yarın olur senin iş dıodum tebrik ederim Rabbim baska sıkıntı vermesin ohhh bee:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
![]()
tabikisidee attik ama ben ustte oldugum icin biraz yarim yamalak olduvallahi cnm ufukta başarı var diyoduk ama daha yakınmışbenim damadın temelini attınız mı dün
![]()
canimmm sen yen insalllah ben sana daha guzel avatarlar bulurumgrennnnnnnnnnnnn tebrikler canım
ecrinnnnnnnnn one tatlı avatar biz ecerirsek çalarız onu senden aşkla baksın gözleriniz
vavvvv bu süper bir haber tatlımmmm.eeee ne kalmış ki geriye bugün yarın seninde halayın başında olurummm ohhhh ohhhhh
![]()